Új privát üzeneted érkezett!

Áfonya:
Azert ez kicsit ledobbentett, hogy ennyire mast mutat a szajban es a huvelyben mert homero... :roll: :shock: :shock: :shock:

baratodildi

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 1157187289
Joreggelt!
Koszonom a hozzaszolasokat. Osztozom velemenyetekben, miszerint korai meg tesztelni...de hat az ember mar csak ilyen kivancsi fajta:)
Megprobaltam feltenni a gorbemet is, remelem sikerult. Sok sikert tovabbra is nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Ildi,
hát igen. Már második hónapja mérem szimultán. És ha ehhez hozzávesszük hogy 2 nappal késöbb volt PÉ-m mint a jelölt... :D
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Hát igen Áfi, hétvége van. ilyenkor coca 10-ig alszik! :lol:

Babancs! jobbulást. (és vegzél be C-vitamint is!)

Magamhoz térek, aztán jövök ezerrel!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajszik!

Áfi: én sem gondoltam volna, hogy szájban és hüvelyben ekkora hőkülönbségek lehetnek!!! Száj és hónalj közt sincsenek ekkora eltérések, pedig azt még jobban megérteném...

Babancs: nekem voltak látótérkieséssel járó migrénes rohamaim...Na, az olyan volt, mintha egy csövön keresztül néznék ki a fejemmből. A látászavar simán lehet migrén tünet...

Coca: De jó Neked, hogy 10-ig tudsz aludni!! Én már negyed 5-kor fenn figyelgettem!!!

Mindenkinek jó pihit!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi csajok, aranyosak vagytok, hogy tanácsot adtatok!

Az émelygésre bevettem Magne B6-ot (igaz, augusztusban lejárt, de talán még jó lesz). C-vitamin, Elevit nincs itthon.
Valamit javult a szemem, de ez nemtom mennyire migrén..engem a migrén le szokott dönteni a lábamról..ált. akkor van, ha nem alszom ki magam..de most ez nem jellemző.
Megfőztem, csináltam kukoricás-sonkás-gombás-tejszínes pennét. Remélem finom lesz! Ebéd után meg tanulnom kéne, mint a gépnek..eléggé el vagyok maradva.

Ja és a Fertyliti meg a Wunschk. se jelölt még pé-t..hány nap kell hozzá? Elvileg most vagyokka 3. DPO-n.

Kép
babancs

Babancs, elvileg holnapra bejelöli, ha volt! :wink:

Cuppantok mindenkit, sajna nem tudok most írni, legfeljebb késő délután jövök vagy este! :D
Vendég

Jaja Athiz, holnapra beírtam egy tippelt Cfokot és bejelölte a pé-t 16. cn.-ra, ahogy a valóságban is volt. Kicsit átvágtam a programot :D

Kép
babancs

Sziasztok,

Szerintem überelek mindekit csúnya görbe ügyben. Most sietnem kell, mert megyünk autóversenyre, csak dobok gyors egyet.

Ime:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Oké Purc te nyertél :D
Na de én magambaszúrtam a Jóisten hormonját is,+ Closty +repiszuri +pótprogi, oszt mégis... :(
Vendég

Ne keseregjetek, Áfi főleg neked szól, hogy tudod, csúnya görbékből lehetnek igazán szép babák is! Reméljük! :D :wink:
Vendég

Na hát én megebédeltem, oszt visszafeküdtem aludni. Hihihi! 3 órás megszakítással tegnap este 9 óta alszom. Lehet, hogy fáradt voltam? (vagy csak lusta)
Takarítok egy kicsit - no, csak hogy meg ne ártson!

Nekem is alakuk a gáz-görbém :(

Kép

Kép
zölddisznó

Hát lehetnének ezek a görbék éppenséggel kecsegtetőbbek is :) Csajok, nem ezt vártam :lol: Bár Zölddisznó nálad legalább fenn maradt a hőd, mármint ha a piros csík feletti hőérték annak számít.
Szerencsére délutánra tök jól lettem, elmúlt a reggeli rosszullét.
pussz

Kép
babancs

Jé, Babancs, most látom, hogy győri vagy. Én a Révaiba jártam suliba - pannonhalmáról származtam el az nagybüdös Budapestre.

Kép
zölddisznó

Egész álló délután kaput festettem. :x Barnára. A bugyim is barna olajfestékes! :D De könyékig mindenképp. És a harmada sincs kész! Apa drótkefézi, én kenem. 1l festék elfogyott, hulla is vagyok. :?
Coca,
pihend is ki magad! Rádfér, rengeteget melóztál mostanság.
Athiz,
köszi a biztatást, tényleg láttunk már pár hajmeresztő terhesgörbét, csak nekem olyan szép egyenletes magasan tartotta múlt hónapban a pótprogi a hőmet... most meg... :? De úgysem ezen múlik! :P
Babancs,
örülök hogy jobban vagy! :)
Vendég

Gratulálok Picasso. Ügyi vagy!
Én két éve újítottam vel a kis garzonkámat - leomlott vakolatot pucoltam, tapétáztam, festettem, bútorokat raktam össze, fúrtam, faragtam. Imádom csinálni!
Bár már építhetnénk a közös házat!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nincs semmi különös velünk. Az orvosom azt mondta a Dévaiba miután látta a párom leletét, hogy kell egy andrologusi szakvélemény, utána beszélhetünk a továbbiakról.
Csütörtökön olyan görcseim voltak, hogy a páromnak el kellett vinnie az ügyeletre. Ott kaptam egy szurit, egy óra múlva jobban lettem.
Tegnap sokáig dolgoztam. Ma egész nap a lakást csináltam meg főztem.
Most már nem mérek, mert nincs szerintem semmi értelme.
Mindenkinek szurkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Zölddisznó!

Nahát ezt a véletlen egybeesést! Én is pannonhalmi vagyok :lol: Anyuék még mindig ott laknak. Esetleg pü.-ben dumálhatnánk, lehet ismerjük is egymást..ja és én is a Révaiba jártam... :D ..és majdnem Pestre kerültem a volt barátom mellé :wink:

Kép
babancs

Na helló Földi!

Privi megy!

Kép
zölddisznó

Micsoda véletleneket olvasok itt korán reggel! :)
Pannonhalmán életemben egyszer jártam, egy osztálykirándulás alkalmával, de rég lehetett mert egyébre nem is emlékszem. :)
A görbéim ma reggel imígyen alakulnak:
(száj)
Kép

(hüvely)

Kép

Délelött családi atomerőmű látogatás miatt nem leszek, de ezt tegnap írtam. Kíváncsi vagyok nagyon! Délután meg ugye megen neki kéne ugrani a nyüves lázadva rozsdálló kapunak hogy esetleg nagyrésze barna legyen mostmár... ha kész lesz lefotózom és megmutatom! :)
Vendég

Sziasztok!

Áfonya, szépen alakult a mai hőd, remélem, babás leszel, mire hazajövök.

Gizmi, ugye nem vagy elkenődve? Igenis mindennek van értelme, ha találunk benne. Persze ha úgy érzed, hogy csak a lombikkal sikerülhet, akkor az fog sikerülni. Drukkolok nagyon!

Persze mindenkinek nagyon drukkolok továbbra is!

Fogalmam sincs, hogy tudok-e még jönni felétek, ezért inkább most elköszönök, remélem, hogy mire visszatérek a nyaralásból, rengeteg zebrás lesz köztetek! Itt mindenki megérdemli szerintem! :wink:

Pusszancs, jók legyetek! :D
Vendég

Jó reggelt!

Athiz! Jó pihenést és babásodást!

Áfonya! Biztató görbe!

Magamról pár szót ejtenék, hogy kb. egy éve probálkozunk babagyártással. Múlt hónapban voltam orvosnál aki azt javasolta, hogy pár hónapig mérjem a hőm adott lapot, amin vezesem és novemberbe kell visszamennem akkor kiderül, hogy hogyan tovább. Ma a 11 napon vagyok a hőm 36,2 volt.

Ilyen görbét amit feltetettek, hogyan kell csinálni?
vivin

Vivin,
a mellettünk levő hőmérős topikot arra használjuk, hogy hasznos infókat gyűjtsünk. Hátulról a 3-4. hozzászólásban (vagy afelé) megtalálod a görbegyártást, azt hiszem Athiz leírta. De érdemes az utolsó 6-7 hozzászólást átolvasnod, sok benne a hasznos infó a hőmérőzésről.
Vendég

Athiz,
hátha még olvasod: remélem nagyon jól fogjátok magatokat érezni, és szép időtök lesz, sokat tudtok csavarogni, pihizni, Szilivel játszani. És ki tudja, lehet hogy hárman mentek, négyen jöttök. Majd várjuk az élménybeszámolót! 8)
Vendég

Jó reggelt!

Zöld Coca, drága földim, pü. ment a nevemmel!
Hogy vagytok ma? Dobok egy görbét, de a Wunschkindereset. Ez mikor és hogy jelöli be az ovulációt? A reggeli hőm alapján a Fertilty nem jelölte be a pé napját, nem is értem..1 tizedet visszaesett a hőm. Mondjuk, jó ha 4 órát tudtam aludni. Ez is biztos számít. 1/2 9kor már 36,7 volt a hőm.

Kép

Kép
babancs

Sziasztok!

Ez történt a mai nap:
A szokásos időben felébredtem, megmértem a hőmet (36,85 volt), ennek örömére felkeltem tesztelni. Ez negatív lett, kiakadtam, visszafeküdtem aludni és mire felkeltem megjött :cry: :cry: :cry:

Ebben a ciklusban kezdtem el szedni az E vitamint. Szerintetek lehet, hogy emiatt csúszott 3 napot a pé-m, és ezért volt ilyen magas a hőm még ma is, amikor megjött???

Most mennem kell, jó pár napja nem csináltam szinte semmit itthon, annyira elvette az eszemet a reménykedés...

Mindenkinek jó pihenést!!!! És jobb napot, mint nekem!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Sajnálom! Vicces, de legutóbb én is így jártam...már igencsak fájdogált hasam, dereka, majd bevonultam a WC-be egy teszttel. Abban a pillanatban, hogy negatív lett, már láttam a piros cseppeket. Azt gondoltam, na ezért nem érte meg elhasználni egy tesztet. :evil:

Kép
babancs

[url]link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;13;42/st/20060824/o/15/l/30/dt/6/k/729f/ttc.png[/image]
[/link]

próba[/url]
vivin

próbálom a tickert beszúrni[/url]
vivin

Áfonka,
Jó mulatozást!
Akkor délután keresztszemezés helyet "szemezés s kerítéssel" lesz :lol:

Athiz,
Szépséges nyárutót a Balatonon! Merre mentek?

Babancs,
Mindjárt néyem a prividet - most ébredtem - 12 órát aludtam megint :lol:

Szezsó,
...amit ide írnék, azt mind kifütyülné a rendszer! Ma dühből takaríts!

Kép
zölddisznó

Nem sikerül feladom, most mennem kell, ha valaki ráér légyszi irja le, hogy kell feltenni.
vivin

Babancs!
Privi ment.

Kép
zölddisznó

Köszi Áfonya az infót. Holnap újra megpróbálom. Addigis minenkinek minden jót.
vivin

Coca!

Válaszoltam, a neved nagyon ismerős, otthon soxor elhangzott! Azt is tudtam, hogy apukád tanár.

..

Amúgy ovuláció óta minden bajom van..minden nap hasmenés, pedig ugyanazokat eszem, mint eddig. Széllel-bélelt vagyok, 10 percenként pisilek, hólyaghurut-szerű érzésem van..na a kolléganőmnek így kezdődött a terhessége. Bár a hőgörbém még annyira nem biztató. Előbb megmértem a hőmet, 37 volt. Az alhasam fájdogál, de bármitől lehet - akár a hólyaghuruttól is.

Vivin!

Asszem nem így kell csinálni, hanem a profilba kell bemásolni a linket..nemtom pontosan hova, talán b..code. Mingyá megnézem. Tudsz próbálkozni, ha nem az "elküld"-re kattintasz, hanem az előnézetre. Akkor meglátod már, hogy beillesztette-e a tickered.

Kép
babancs

...jó is az a kis ebéd utáni szundikálás :lol:

Megyek bicajozni, este jövök!

Kép
zölddisznó

Babancs, köszi. SIKERÜLT!!!!!
:D :D :D
Na a mai napom jól elszúrtam a gép elött. Még szerencse, hogy a párom dolgozik és csak este jön haza, addigra talán mindennel végzek. :oops:
vivin

Fúúú lányok!
Ez a családi nap nagyon nagyon jó volt! Annyi minden volt! A tűzoltóság dél körül csinált óóóóriási habot, a gyerekek abban rohangáltak, Enikő csak a szélén mert annyi hab volt hogy eltűnt a gyerek, de a szélén is derékig ért! :shock: Volt ingyenfagyi, ingyen üdítő, sajtospogácsa, a gyerekeknek ugrálóvár, de asztaloknál lehetett festeni, rejzolni, dekupázsolni, gyöngyöt fűzni, csokievő verseny, fahalak kihorgászása kis ajándékokért, fejbedugós falas fényképezés (ilyet teszek fel, csak picit gyenge a minősége mert a fotót fotóztam ...) a gumikerekű kisvasútra sajna nem fértünk fel, de végigjártuk a látogatóközpontot, ott pl egy biciklin lemérhetted mennyi áramot tudsz termelni, és egy monitor kiírta, ez mire volna elég... :D de volt Béres Alexandrás torna, meg Zanzibár koncert is, ezeknek külön színpad... szóval kitett magáért az erőmű... :D

Kép
Vendég

Lányok az mennyire törvényszerű, hogy aki terhes lesz, annak 37 fölé kell mennie a görbéjének?
elizabeth25

Áfi, ez tök jó lehetett. És még az idő is jó volt! Kép is király!

Kép
zölddisznó

Elizabeth!
Egyáltalán nem :D

Kép
zölddisznó

Tudom, hogy a délutáni hő már semmit sem számít, de miért lehetett 37,6 a hőm? Ez a digitális hőmérő össze-vissza mutatja sztem a hőt..rá 5 percre már csak 36,5 volt. Hogy is van ez? A sima hőmérő 37 fok felett mutatta.

Kép
babancs

Elizabeth,
felejtsd el, nem tudom miért hiszik ezt sokan...
Babancs,
:shock: nem tudom mi van a digit hőmérőddel, és letörni sem akarlak, de még csak a 19. napon vagy, az kb 4-5. DPO, ráérsz még délutáni hőmérőzni és körmöt rágni egy hét múlva! :wink:
Coca,
tényleg tök jó volt! :) Délután megen 2 óra kapufestés, nevetni fogsz, de tán fele van kész egy rétegben!!! :? Feltaláltam a soha be nem fejeződő kapufestést. (Mondjuk egyedül kenem mert drágám drótkefézi, és kétségtelenül nagy a felület.)
Vendég

Sziasztok lányok.

Én még új vagyok itt. Mi a párommal 14. hónapja próbálkozunk....sajnos a 13 hónapot végiggörcsöltem....az augusztus volt az első hónap, hogy nem is foglalkoztam a dologgal.28-29 naposak a ciklusaim és ebben a hónapban csak a 12-31.ik napokon voltunk együtt....a lényeg, hogy 27.én meg is jött a mensim, ahogy vártam, tök pontos volt, csak éppenséggel durván egy napig tartott...véreztem, de közel sem úgy, ahogy szoktam. Ez egy hete volt. Most pénteken reggel óta felkelésnél émelygek, mint állat, napközben is, ezért tegnap a párommal elmentünk és vettünk egy Medi-Lab tesztet, amit délben meg is csináltam. Igen ám, csak kicsit elcsesztem, mert 5-10 percig kellett a vizeletbe tartani a tesztcsíkot, én meg nem tudtam és 10 mp után kivettem. A lényeg, hogy lett egy erőss kontroll csíkom, és a másik helyén is lett egy csík...igaz az hajszálvékony, nem olyan vastagságú, mint a másik, és nem is olyan erőss....fényen látszik csak, de ott van. Egyszerűen nem merek örülni, mert féle, hogy csalódok. Sajnos egy év alatt csináltam már vagy 40 tesztet, de még a másik helyén, semmilyen vékony csik sem lett, ezért merek talán most kicsit reménykedni! A hőm csak 36,7 napok óta. Szerintetek lehetek terhes?
elizabeth25

Elizabeth,
bármilyen halvány második csík is második csík. És nem kell percekig a pisiben áztatni a tesztet. És ha a kontrollcsík megjelent akkor működött a teszt, tehát reménykedhetsz! :) Gratula! Biztos majd 1-2 hét múlva lesz a UH-on, de azért szedd szépen a folsavat, Elevitet, és REGGELI pisiből tesztelj mégegyet.
És írd meg ide is!!! :P
Vendég

Én is úgy tudom, hogy elég csak belemártani egy rövid ideig a tesztet a pisibe. Vagy eddig rosszul csináltam volna???
Szóval Elizabeth, asszem gratulálhatunk!!!! Én egy 2. csíkot tutinak vennék, hacsak nem lennék beteg (olvastam, hogy az LH magas szintje is okozhat 2 csíkot..érdekes, nem? :shock: )

Kép
babancs

Lányok, akkor szerintetek talán kezdhetek örülni? :) Gondoltam elviszem a gyógyszerész nőcinek megmutatni....kiv. vagyok ő mit mondd....meg persze veszek mégegyet...izgulok, mint állat. Olyan nem lehet ugye, hogy a másodiknál elmosodik a szin meg ilyenek? Bocsi, hogy hülyeségeket kérdezek, de kicsit felvagyok ajzva! :)
elizabeth25

Hát hacsak rá nem folyt a pisid..különben nem hinném hogy elmosódna. A 2. csík vagy ott van, vagy egyáltalán nincs ott. Megnyugtatásképp vegyél mégegy tesztet, akkor már tuti lesz!

Kép
babancs

Babancs rá nem folyhatott, mivel ez nem lepisilős teszt :), nem vizeletbemártós. :)
elizabeth25

Reggel tesztelj egy tutikétcsíkosat, első pisiset. Aztán gyorsan gyere és mondd el nekünk! :lol:

Kép
zölddisznó

Zölddisznó, jó is lenne. Sajnos csak kedd reggel fogok tudni tesztelni, mert megkell vennem holnap a tesztet....de remélem én is, hogy tutikétcsikos lesz....és nem negativ! Drukkoljatok!
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?