Erika!
A tesóm babája tejérzékeny ezért neki mindig keres anyu valami különleges receptet megkérdem van-e kekszes amiben nincs tojás. Azt még nem ehet ugye azért nem lehet benne?
Almodo!
Szobáról pocakról nem kapunk képet?
Köszönöm a jó tanácsokat igyekszem megfogadni általában igyekszem esete már nem bezabálni főleg mióta kórházban voltam de ma bűnöztem ettem tortát, de még mindig nem híztam egy kilot sem szóval ilyen szempontból jól állok egyenlőre.
Neked már nincs sok hátra én olyan izgatott vagyok hogy mikor jössz a jó hírrel. Minél előbb tájékoztass minket hisz nagyon drukkolunk neked.
Melcsi!
Remélem már tényleg jobban vagy akkor most nekünk kijutott a kórházból.
Pöri hogy bírta nélküled?
Latimi!
A párom nem szeret így "szerepelni", de talán majd a köv. talira el tudok én is menni és talán elkísér. Mert mindig kérdezi melyik lányzóval mi van, de szégyenlős.
Nem tudod az új számotokat azért már biztos csökkent rendesen nem?
Nem tudjuk még a konkrét neveket vannak már elképzelések de még semmi fix, ha már tudom mindenképp megírom. A párom egyenlőre nem szeretné tudni hogy legyen a végén is meglepi hogy milyen neműek lesznek, de hát majd még a 16. heti uh-ig eldöntheti ha egyáltalán ők meg szeretnék mutatni magukat.
Nóri!
Ti hogy vagytok? Anyukád?
Reno!
Vajon ti még meddig nyaraltok?
Erika!
Kertész nacit örököltem. A héten ebbe mentem én is és hát amikor el kellett menni wc-re nyilvános helyen szenvedtem is vele a kardigánt ami felül volt nem tudtam hova tenni meg vigyázni hogy semmihez ne érjek hozzá és még a gatya pántjai se érjenek le, de amúgy meg kényelmes.
Írd nyugodtan bármivel a véleményed és mindenki más mert ti már tapasztalatból tudjátok hogy mi hogy van.
Szeretnék kérdezni mindenkitől hogy a 70X140-es kiságyat lehet csak heverővé alakítani 60X120-asból ti láttatok már ilyet? Most ezen méricskézünk osztunk szorzunk mi lenne a legjobb és a leggazdaságosabb és mi fér el.