Jumam!
Ezért rossz babanet függőnek lenni. Az ember észre se veszi és elröpül az idő. Én ma hajnalban 5-7-ig lógtam itt, és csak akkor tünt fel, hogy már két órája olvasgatok, amikor majdnem lefordultam a székről... Aludtam utána fél 10-ig!!!
Coolasa!
Valószínűleg ezért kerülte el a figyelmemet az, hogy röpcsivel kéne a könyvekért menni... mert kissé korán volt 5 óra... Bár, ha 2, esetleg 3 éltű az a bizonyos kocsi... kit tudja?!
Meglepett a barátnőm azzal, hogy eljött hozzánk az unokaöccsével. Dia barátnőmet az általános iskola 2. osztálya óta ismerem és igen mások vagyunk. Egy dolog viszont érdekes. Volt olyan időszak, hogy hetekig, sőt volt, hogy egy évig nem is kerestük egymás, mégis a beszélgetés fonalát mindig azonnal fel tudtuk venni ott ahol abbahagytuk. Mostanában szintén ritkán találkozom vele és csak hébe-hóba telcsizünk egymásnak, mégis olyan érdekes, hogy sose éreztem azt, hogy eltávolodunk. Van olyan barátnőm is akivel eltávolodtunk egymástól, de az részemről tudatos volt, mert megsértődtem rá. Azóta issza a levét szegény rendesen, de nem sajnálom, pedig szeretettel gondolok rá.
Jót dumáltunk, elhozta az unokaöccsét Ámont, aki jövő hónapban lesz 1 éves és minden szombaton nálunk van. Reggel viszik a szüleik, este meg viszik. Érdekes, hogy ez náluk milyen jól bevált és mindannyian elégedettek. A barátnőm és a nagyi is és az anyukának is van egy szabad napja.
Ilyenkor kissé bosszúsan gondolok anyámra aki elvállalja ugyan a gyerkőcöket de mindig morog, hogy rásózom őket
Ahelyett, hogy örülne, hogy szétszedik az egész házat és felforgatják a kertet és nem lehet még az ebédet se megcsinálni. Még ilyen nagymamát!
De a lehetőséget sose hagyom ki
Gabikám nézi az Aladdint, már megnézett két Micimackós dvd-t. Danci alszik apjával és úgy hallom, hogy Geri meg motoszkál... épp most próbálta felhívni a figyelmem pár köhintéssel, hogy ébren van.
Az egyik topikban (Gyermekek / magzatok kor szerint
...Asztológia:Aszcendens számítás) megcsinálta a lányzó a gyerkőcök felületes horoszkópját és félelmetesen igazat írt a gyerkőcökről. Nem copizom be ide, a hozzászólásaiban leírta hogy Dániel 2004 december 19, Gábor 2002 október 9 és Gergő 2006 április 12, ha kíváncsiak vagytok akkor ott el lehet olvasni.
pusz