Sziasztok csajok!
Na, túléltük a tegnapi napot. Hát, nem kívánom senkinek azt a stresszt, amit gerjesztettünk magunkban, mielőtt elkezdték őket felolvasztani. Majd összetojtam magam
De!
Begurították a tartályokat - ez mondanom sem kell, tök muris volt, úgyhogy oldódott a feszültség - és kb. egy fél óra múlva már szépen engedtek fel. De így is csak fél egykor kerültem sorra. Mindkettő nagyon szép volt
(megint kaptam képeket) sok-sejtesek. Az egyiken volt két szétesett sejt, de a biológus csajszi azt mondta, ebben a stádiumban még minden sejt hordoz minden infót, úgyhogy nincs gond az aggódásra. Tíz perc múlva már két kis babókezdemény boldog tulajdonosa voltam
Olyan jó érzés. És!! Ami egyszerűen isteni, hogy semmim se fáj, nincs egy kis görcs se. Ezt össze sem lehet hasonlítani a múltkorival, akkor ugye a falat le tudtam volna lekaparni a hiperstimutól. A mnyh is nagyon vastagra sikeredett.
Elhatároztam, hogy most nem fogok annyit feküdni, csak kímélem magam. Agyilag is sokkal lazábban fogom fel a dolgot, ez nagyon meglepett, de igazán örülök neki. Egy idegroncs anya biztos nem kell a piciknek
Én szinte sosem iszom alkoholt, de tegnap felbontottam egy üveg vörösbort és ittam egy fél decit. Brrr, elég sz** volt, de kibírtam
Mától táppénzen vagyok, a sulit ne is lássam egy darabig!
Gondolok mindenkire, átolvastam, mit termeltetek egy nap alatt - látom, haladnak a stimuk
jó, hogy párhuzamosan. Ez azt jelenti, hogy csoportosan szülünk
április-májusban?!
Backa, mondom én, hogy óvodát kell nyitnunk! Jól bírod a szurikat?
Majd írátok le az uh-k eredményét. Mindenkinek szorítok
Lola, mikor mehetsz most legközelebb? Mintha olvastam volna a Kaális topikon, de nem vagyok benne biztos
Andrea, csináltál még tesztet vagy voltál vérvételen? Megünnepeltétek a szülinapodat?
Vikimi, küldtem privit.
Dezsina, Backa már írta, mi a Gonal F. Elvileg tényleg nagyon erős, nekem mégis 225 volt az adagom és még kellett hozzá más is. De nagyon praktikus, csak be kell állítani a mennyiséget, nincsenek patronok, nincsenek ampullák és a tűje is halálvékony.
Jaj, bocs, hogy mindenkinek nem írtam. Megyek, mert még nem reggeliztem, a picik biztos éhesek
de jó, mától megint van kire fogni, ha eszem. Na, erről jut eszembe. Tegnap apa a kórházból elurott kínai kajáért, de előtte megkérdezte, biztos, jó ötlet-e. Nehogy a gyerekek azt higgyék, Kínában vannak, mert csak jön a sok tészta meg édes-savanyú trutyi
de hát én imádom.