Új privát üzeneted érkezett!

Ildi
Már a görbém is pirulgat! :oops: :oops: Köszike!
Én az 5mg-s Folsavból egészet eszek naponta :wink:

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!

Na végre, kaptam piros vonalakat. Biytos már únjátok, hogz mindig az én hőmre ébredtek... hihihi :lol: Kép

Szélmentes felmelegedős esőtlen szép napot kívánok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

küldöm a görbémet, azt hiszem egyértelmű mikor volt pé. :D És ha tegnap, akkor nagyon elkaptuk a grabancát :) . Zöldi, csak azért, hogy ne árválkodjon a tiéd egyedül itt kora reggel :) :) :

Kép

Szép napot mindenkinek és persze babaragacs hegyek¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤.

Puszi

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!
Én a "Babát szeretnék" topicból csusszantam át ide, mert szeretnék felhomályosítást :) kapni a hőmérőzés tudományáról!
Tudnátok nekem segíteni?
Hogy csinálhatnék én is ilyen szép táblit?

Előre is köszi

Sonja
sonjus

Jó reggelt! Csatlakoznék a hőgörbék sorához, de nálam még nincs vonal.

Kép

Kép
babancs

Közben azt hiszem megtaláltam mit is kell és hogy
sonjus

Sziasztok!

Juj de sokat írtok!

Babancs, szerintem a 15. napon megvolt a peteérésed.

Sonjus, itt mindig segítenek a lányok, ha tudnak, kérdezz bátran.

Zöldi, Melcsi, huhú, szép peteérések! Kezdődjön a visszaszámlálás! :wink:

A vitaminokhoz csak annyit, hogy bizony az Elevit tuti viti, csak éppen hízol tőle, mint a malac. Legalábbis én igen. Emellett lehet még szedni ezt-azt, de mértékkel! Mint mindent! Hiszen jóból is megárt a sok! :lol:

Okr, ha először körbeforgott az inga, az a lányodat mutatta szerintem, Adácskát, utána előre-hátra lengés pedig azt jelenti elvileg, hogy fiad lesz! Hát hacsak nem ikrek, de szerintem az első változat lesz!

Pusz
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Fanny!
Csak poci fölött csináltam és egyvonalba lengett ki :D
Nem vagyok teljesen hitetlen az ilyen dolgokban, de inkább a kíváncsiság vezet. Tenyér fölött már ugyanezzel a technikával megjósolták, hogy egy fiam és egy lányom lesz, ezért is voltam kíváncsi. Tesztelni nem merek... megvárom, hogy lesznek-e Vörös Napok :?
Egyébként első baba lenne, ha lenne....
A cikkcakkos görbémről még csak annyit, hogy ma reggel megint 36,8-ra felment. Ki érti ezt?!

Na mindegy!
Jó babásodást kívánok mindenkinek!!!!!

Kép
perzsi

Perzsi, sok sikert, remélem, babás leszel! :wink:

Én magamnak jósoltam, ezért is gondolom, és merem hinni, hogy lányom lesz másodiknak! Csak sajna azt nem tudom megjósolni az ingával, hogy mikor lesz! Talán jobb is így. :D
Vendég

Sziasztok!

Indulás előtt gyorsan benézek hozzátok is!
Perzsi! Nem akarom hogy hiú ábrándokba ringasd magad, aztán majd rám haragudj ha mégsem úgy alakul, DE ha ezt a mi topicunk kis "asztrológusa" olvasná, azt írná, hogy ő már BIZTOS a terhességben. Én azért ennyire nem merlek bátorítani, de nagyon izgulok és drukkolok! Az nagyon jó, hogy visszamászott a hőd, addig van remény.( Csinálj vonalzór, hogy lássuk hanyadik napon vagy, meddig kell izgulnunk)
Velem semmi újság tegnap este a doki semmit nem csinált, visszarendelt vasárnap estére, hogy elkapjuk a peteérést és be tudja adni a repiszurit. Progeszteronomra azt mondta, hogy határértéken belül van de nem optimális (?)
Jó hétvégét mindenkinek !
Fanny
fanny01

Még egy utolsó mondatra benéztem

Fanny!
Van Énnekem vonalzóm, csak nem tudom, hogy kell feltenni :oops:

Megpróbálom mellékletként, hátha összejön.
Sajna most mennem kell temetésre, otthon meg nincs net, úgyhogy hétfőig távozom...

Jó hétvégét mindenkinek és SOKASODJATOK!!!

Ui: még nem bíztam el magam... Kép

Kép
perzsi

Upsssz... Nem jó a vonalzó, 28 napos lesz :oops: Kép

Kép
perzsi

Perzsi, a vonalzót a képernyő felső részén lévő feliratnál (Segédletek ) kell legördíteni a sávot, és ott van hogy Profil, rákatt, majd az aláírásodhoz kell bemásolni a vonalzódat. Végül alul kell elfogadtatni a géppel, és már kész is! :wink:

Fanny, remélem sikerül vasárnap!
Perzsi, még 2 nap! Drukk nektek és jó hétvégét!
Vendég

Megint rosszat másoltam be, bocsi :evil:

Talán most... Kép

Kép
perzsi

Sziasztok lányok!

Már egy ideje olvasom az írásaitokat, és úgy gondoltam csatlakozok hozzátok.
Mi csak ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni, és rögtön egy érdekes jelenségre lettünk figyelmesek: elvileg ma van pé-m, gyakorlatilag egész héten próbálkoztunk. Olvastam nálatok az ingás módszert, és mondtam a férjemnek, hogy hülyeségből próbáljuk ki (ő nem hisz az ilyenekben, de rá tudtam venni), és ő tartotta a hasam (nem volt ott a kezem) fölé tegnap este, és úgy belengett (körözött), hogy csak ámultunk. Ennek ellenére nem hinném, hogy összejött, mivel elvileg ma van pé.
Gondoltam megosztom ezt veletek. :D
Megpróbálom betenni a vonalzóm:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Athiz!

Köszi! Az tuti, hogy 16. napon volt, azaz tegnap az ovulációm. Ma is csináltam LH-tesztet, még ott volt a 2. csík, de már baromi halványan. Szerintem tegnap este tetőzött, talán a tűsző pattant szét, de annyira fájt a petefészkem, még a WC-zés is fájdalmat okozott. Tegnap belehúztunk a párommal, ma már kevésbé látom értelmét.

Kép
babancs

Nem tudom nagyon szépen és minden bunkó felhang nélkül kérhetem-e hogy nyíljon egy külön inga-topik ha erre igény van... azt hittem hamarabb elül a dolog, de nem tehetek róla, mostmár kicsit irritál. Szépen kérem az érintetteket ne sértődjenek! :)
Vendég

Na ebben Áfonyaa egyet értek veled..pont ezért nem írogatok, meg nem olvasom az új Babáért 2006-os topicot. Kicsit sok lett nekem is az asztrológia, meg hasonló nyalánkságok. Lehet itt mindenféle kuruzslásokban hinni, de azért maradjunk meg a realitás talaján.

Kép
babancs

Sziasztok!!

Hőm a régi......egysíkon haladunk, mensi véget ért! :D Végre! Annyira úúúúúúútálom!

Gizmi hol vagy????????????

Babancs: Máskor is szokott fájni ha PÉ van???? Vagy csak most??:wink:

Ma megy a Zuram az ínszalagszakadása--->műtét után először dolgozni! Rögtön bele a lecsóba éjszakára, laza 12 órára :shock: Hát kíváncsi leszek, h fogja bírni?

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!+++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko!

Az előző ciklusban alig éreztem meg az ovulációt, most meg jól görcsölt a jobb petefészkem. Biztos függ ez a tűsző méretétől is.

Kép
babancs

Babancs, akkor remélem, hogy összejött az a bébi (vagyis rátalált az ebihal a gömbházra) :shock: :lol: !

Ceni, akkor nemsokára kezdődhet a szexfutam! Sok sikert! Egyébként majdnem egyformán haladunk! :wink:

Én ugyan szeretem az olyan témákat, amelyek messze járnak a realitástól, ugyanis roppant kíváncsi alkat vagyok, és sok olyanban hiszek, amire a realisták csak legyintenek. De azt nagyon is helyénvalónak tartom, és támogatom is, ha valaki egy külön topicot nyit az ilyen témáknak, felméréseknek.
Azért erről is lehet beszélgetni szerintem, csak mindent mértékkel!
:wink:
Vendég

Olyan hasmenésem van...már be kellett vennem egy Immodiumot, miután 10 percig a WC-n ültem :(

Kép
babancs

Babancs,
Üdv a klubban, én több mint 2 hónapja ezt csinálom :D
Vendég

Babancs, sajnálom a pociszáguldást! Nem egy kellemes dolog, hacsak nem fogyózni szeretnél vele! Ezt viccnek szántam ám! Remélem, hamar rendbe jössz! A fiamnak pici korában (nem mintha most olyan nagy lenne) gyakran ment a hasa, aztán egyszer megelégeltem, és a tesóm javaslatára vettem a gyogyótárban Protexint. Amióta azt szedi, szerencsére nem nagyon volt ilyen jellegű baja, és szépen rendben tartja a bélflórát! Habár ha jól emlékszem, akkor ezt Te szeded. Vagy tévedek? :roll:

Áfonya, most tűnt fel csak nekem, hogy nekem is ezek a tulipánok tetszettek meg a tickernél. Nem direkt volt, eskü! Ha zavar, akkor inkább gyártok majd másikat, jó? Bocsi, tényleg! :oops:
Vendég

Athiz: Neked hanyadikán is jött meg a mensid???? Együtt gyúrunk vazze' :lol:

Csajok mi az Protexin???

Babancs: Vagy most lett valamivel stimulálva (Closty vagy valami)????? Azért is lehet ám sztem! Jobbulást!+++++++++

ceniko
Szeged

Miért zavarna? Jó az ízlésed! :D
Vendég

Köszi Áfi, akkor megnyugodtam! :mrgreen:

A Protexin Vitality vagy mi is a neve az hasonló jót tesz a beleiddel, mint pl. amiért azt a bizonyos joghurtcsaládot reklámozzák, de már olyan vén vagyok :lol: , hogy nem jut eszembe a neve!
Szóval hasznos bélbaktériumokat tartalmaz, több milliót, amire a jól működő beleknek, bélbolyhocskáknak szükségük van. Ezek természetesen is megtalálhatók a belekben, csak antibiotikum, fogamzásgátló, hormoncuccok, vagy pl. betegség után ezek könnyen lecsökkenhetnek, meg a funkciójuk hatékonysága is, ezért nem árt megtámogatni őket ilyen kitenyésztett bacikkal.

Hú, remélem nem írtam nyakatekerten!

Ceni, nekem totálra 27-én jött Miklósbá, és sajna mindig 7 napos mostanában a hosszúsága!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy igy ismeretlenül rátok török, de régóta olvasom leveleiteket. Párommal már hónapok óta probálkozunk, azzal, hogy kisbabánk legyen. Sajnos ezidáig eredménytelenül. Hónapról-hónapra egyre nehezebb a helyzettel szembenézni, és feldolgozni az ujabb kudarcot. Szeretném, ha bevennétek és megoszthatnám veletek gondolataimat.
vivin

Ceniko!

Nem lettem stimulálva semmivel, a pajzsmirigy-túlműködésre szedek gyógyszert, de az nem okoz hasmenést, épp ellenkezőleg híztam tőle 4 kg-ot! :(

Athiz!

Igen Protexint szedtem, de nekem a hasmenés tegnap óta van. Fel is puffadtam, valószínű a kínai kaja tehet róla. Bár a sógornőmnek hasmenése volt, meg puffadt is a terhessége elején :lol: . Reménykedek :oops: , de így rég kapott el a hasmars..
Ja és én a protexint a gombára szedtem, de már az se 100, hogy az gomba volt.

Áfonyaa!

Még mindig?? Nekem a metformintól volt, de azt mindig vissza tudtam tartani. Ez a mai ilyen kirobbanó volt (bocs). :evil:

Kép
babancs

Babancs, biza nem lehet minden kaja jó, néha kell egy kis romlott is! :shock: :lol: :lol: Bocs, ma úgy látszik ilyen idióta humorom van!

Vivin, szívesen látunk itt, sírd el nekünk bánatodat. Írd meg a próbálkozás történetét, szerintem itt szívesen segít neked mindenki, ha tud. Mit tettetek eddig a babajövetel érdekében, vizsgálatok, hőmérőzés, stb. Kíváncsian várjuk!

Rólunk: ma kaptam meg az utsó Gynevac szurit, de az asszisztensnő nem tudott a házidokival feliratni még egy dobozzal, mert állítólag csak nődoki írhatja fel azt is. Én milyen szerencsétlen vagyok ezekkel a dolgokkal! :roll: :cry:

Most érkezett meg a párom eredménye levélben:

42M/ml, mozgás 60%. Normál alakú 70%. Azt írták, hogy normozoospermia, jó fertilitású ondó.
Kezelést nem igényel.

Szóval elvileg ez eléggé jó, a 42 millió ebihalacskából egy egészséges már igazán betalálhatna a petekastélyomba!
:lol:
Vendég

Vivin,
üdv néked! :)
Babancs,
visszatartani... de szép is lenne... :roll:
Vendég

Athiz!

Ez tök jó! Mármint a párod eredményei! Ez ugyanolyan, vagy tán még fontosabb mint a mi eredményeink.

Kép
babancs

Sziasztok!

Itt a mai görbém:
Kép

Szóval, ha minden jól megy, vasárnap reggel tesztelek. Vettem egy tesztet, ami 25-ös érzékenységű, szerintetek ez már kimutatja vasárnap?

Különben mindenkinek megy a szurok, akinek szüksége van rá!!! Szóval mindenkinek :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

http://origo.hu/itthon/20060829utrogestan.html

Ezt olvassa el, akit érdekel.

Szezso, nagy drukk, szerintem babád van! És szerintem a 25-ös is ki kell, hogy már mutassa. Elvileg! :D
Vendég

Szezso!

A 16. DPO-n már ki kell, hogy mutassa! Én asszem One step-et vettem. Az van ráírva, hogy az elmaradt menstruáció 1. napján már kimutatja.

Kép
babancs

Sziasztok, LAnyok!
Ne haragudjatok, hogy idepofatlankodom, masik topikban szoktam irogatni:)
Talan segiteni tudtok kerdesemben, latom ti homerozes-szakertok vagytok:)
A kerdesem: szerintetek lehetseges olyasmi, hogy az ember lanyanak 52. ciklusnapon legyen peteerese, es abbol fogamzas is legyen? En 62. cn.-nal tartok:( es a fertilityfriend 52. napon jelolt peteerest, azota a hom 37-37-2 kozott van, emelkedoben. Erdemes lenne tesztelnem a kov. napokban? Mar volt 2 neg. tesztem most kb. 3 hete. Megtiszteltek valaszaitokkal. Elore is koszi:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Athiz: köszi a drukkot!!! El sem hiszed, mennyire izgulok :lol:
De kihúzom vasárnapig, hogy tuti legyen a teszt...Remélem ennek örömére holnap nem jön meg...

Babancs: én is One Step-et vettem (le volt árazva a DM-ben, meg a Corax-ok is).

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nomibogár,
lehetséges. Csakegy példája rá a bizonyíték, ő is a borzasztósokadik napon esett teherbe, azóta is boldog kismama. Mindenképp tesztelj 3-4 nap múlva.
Szezso,
tényleg szép görbe, mindenképp tesztelj vasárnap, szigorúan első pisiből. Szorítok! ++++++++++++++++++
Athiz,
elolvastam. Bár tudtommal az Utro mindig is hiánycikk volt, hol lehetett kapni, hol nem. Szerintem komoly kapacitási nehézségei vannak a gyártónak. De az nem igaz hogy nincs mivel helyettesíteni. Van.
Vendég

Szia Nomibogar!
Biztos szakértőbbek is meg fogják szakérteni a problémádat, de én is leírom a véleményem.

Igen, lehet olyan, hogy 52.napon van pé, és megfogan a babó..Nézd csak meg a fertyn a chart gallery-t :lol:

Az, hogy mikor kellene tesztelned, a luteális fázisod(pé utáni ciklusnapok) szokásos hossza alapján lehet eldönteni. Pl. ha előző hónapban 15 napos volt a luteális fázis, akkor én a pé utáni 16. napon tesztelnék. Ha most a 62. napon vagy, és a pé az 52.-en volt, akkor még korai tesztelni.

Azért egy görbét tegyél fel, az alapján könnyebb vélemyént mondani.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nomibogar!

Én is hallottam róla, asszem pont a PCO-s topicban, hogy valakinek 7! hónapig nem jött meg a mensije, majd a 7. hónapban csodával határos módon teherbeesett. (remélem nem értettem félre, és tényleg így volt). Spontán pé. állítólag bármikor lehet, és havi vérzést sem feltételez. A nagymamám egy évben átlagosan 2* menstruált, és mégis lett 2 szép gyereke. Egyik alkalommal sem sejtette, hogy terhes.
Nekem is az a véleményem, ha 52. cn-on volt pé-d, akkor 10 napra rá még korai a teszt, a korábbi tesztek pedig igazolták, hogy akkor még nem lehettél terhes. Ha ez most máshogy van, akkor számold az ovuláció utáni napok számát, és a 14. naptól kezdve már akár tesztelgethecc is! Persze, ahogy írták, ilyen hosszú ciklus esetén az ovuláció utáni, azaz a lutheális fázis is lehet hosszabb az átlagonál. Volt olyan, akinek a 16. DPO előtt nem is mutatta ki a teszt. Na meg tesztre válogatja, milyen érzékenységű. A Clearblue pl. 50-es, a Gabriel 20-as..asszem minél alacsonyabb száma van van, annál hamarabb tudja kimutatni a terhességet.
A hőd mindenesetre biztató, de ezt még korai elkiabálni, hisz ez még csak 10 napja fennálló állapot. Az elmúlt ciklusomban nekem még a 16. DPO-n is 37 volt, majd egy átdidergett éjszaka után megjött a mensi. Azt viszont hallottam, hogy egy elhúzódó ciklus esetén kisebb az esély a terhességre, na meg az sem szerencsés, ha pl. egy elöregedett állapotban lévő pete teremékenyül meg..nagy az esélye olyankor a vetélésnek.
Lehet tudni, mitől lett ilyen hosszú a ciklusod?

Kép
babancs

Athiz: Nekem 28.-án hétfőn jött meg, de már tegnap éjjel sem volt semmi! Régebben nekem is 5-6 naposak voltak, mostanában tértünk át a velős de rövidebbre! Most dúrván 3,5-4 napig tart! Akkor egyszerre fogunk gyúrni télleg :lol: :lol: :lol:
Apátok eredménye jóóóóóóóóó! ;)

Szezsoooooooooooo: drokkok mennek, ez naon jónéz ki ez a gőbe :D :wink: +++++++++++++
Mennyibe került a teszt a DM-ben?
Én az utóbbi időben 2x vettem Rossmannban azt a 2 darabosat, és mindkétszer hibás volt az egyik tesztcsík:(

Babancs: Pajzsmirigyes vagy? Hogy jöttél rá, úgy értem milyen tüneteid voltak???? Jobban vagy már hasmars ügyben???
Én a Protexint nem ismerem, viszont van a Normaflore amit szoktam adni a csemetéknek, az is ilyen bélflóra helyreállító. Ez a Protexin milyen kiszerelésben van és hány darabos, mennyibe kerül??

Mindekinek drukkok+++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Szezso, nehogy megjöjjön holnap, mert arrafelé láttam repkedni egy gólyát, kapd el, és el ne engedd a nyakát! :lol:

Nomibogár, bármi lehetséges, de tényleg korai még a teszt, inkább bírj még ki pár napot! Úgy biztosabb, de még az sem tuti!
Én a fertyliti galériájában már olyan terhesgörbét is láttam, sőt, nemrég ide is bemásoltam, hogy a hetven akárhányadik napon lett terhes valaki. Fogalmam sincs, ez hogyan lehetséges, de ez is megeshet ezek szerint.

Szóval kitartás még pár napig, és kerüljön addig is a mensi! Drukkolok! :wink:

Ceni, nekem az agyamra megy ez a hosszú mensizés, de sajna nem tudok vele mit kezdeni, de majd nyaralás után felkeresem a nődokit, és megtudakolom tőle, hogy ez normális-e.

Áfonya, láttad, a cikket nem én írtam. A lényeg, hogy ez a gyógyszar hiánycikk, habár úgy tudom, hogy most megint lesz majd, igaz én nem érek vele semmit, mert recept nélkül ugyi nem kapok. Na majd ezt is elintézem nyaralás után. Vagy nem. :D
Vendég

Szasztok csajok!

Kipurcantam. Hosszú volt ez a hét!
Holnaptól aktívabb leszek - mostanság esténként csak olvasni van erőm, írni nincs.

Kép
zölddisznó

Szia Ceni!

799 ft volt a One Step, a Corax-ok valamivel olcsóbbak...De asszem a Rossamann-ban a Lily is le van árazva 599 (?)-re...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ceniko!

Köszi már nincs hasmars. Azt viszont hadd ne írjam itt le, milyen tüneteket okozott a pajzsmirigy túlm. , ha nem gond. A pajzsmirigy és PCO topicot azért nyitottam, hogy oda írogathassak a sorstársaimmal. Oda leírtam az összes létező tünetemet és a rögös utamat odáig, hogy megnézzék a pm. hormonjaimat, és ne csak metforminnak tömjenek...

Kép
babancs

Jó reggelt mindenkinek!
Megelőztem Cocát? :D
Na ennek örömére megosztom veletek hőmérős pályafutásom legrondább görbéit. :(
Ez a szájban mérős:
Kép

Ez meg a hüvelyben mérős:
(mindekettő mostani persze)
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Áfonyaa!

Az enyém meg fokozatosan, egy tizedeket kúszik felfelé. Jó szarul vagyok ma reggel, a bal szememmel mindent homályosan látok, fejgörcseim vannak, émelygek.. :(

Kép
babancs

Babancs,
ezek migrénes tünetek! Nekem is borzasztó migrénjeim voltak míg fogamzásgátlót szedtem. És mennyi időbe telt míg rájöttek hogy attól van!!! Bár gondolom te most nem szedsz ilyet. Vegyél be valami erős fájdalomcsillapítót, kerüld az erős fényt, hirtelen helyzetváltoztatást, heverj ha nincs sürgős dolgod! És igyál sokat. Jobbulást!
Vendég

Köszi szépen Áfonyaa!

Nem migrén ez, az biztos. A migrént nagyon jól ismerem, nem ilyen szokott lenni. Ilyen hővel 36,5 tuti nem lehetek terhes sem..de nekem ilyen látászavarom még nem volt. A cickóim jól megnőttek, meg fájdogál a hasam is. De nem nyavalygok tovább.

Ta hogy vagy Áfi?

Kép
babancs

Köszi, megvagyok... nincs semmi bajom most épp.
Azt mondod 36,5-tel nem lehetsz terhes? :shock: Én szájban ma 36,4-et mértem. Bár nekem sosem szokott magas lenni. Mondjuk terhes se lettem még...
Holnap családi nap lesz az atomerőműben, van egy hatalmas parkoló elötte, ott lesz mindenféle gyerekeknek, meg gumikerekű kisvasúttal körbevisznek a területen, meg be is lehet menni, van direkt látogatóközpont, meg üvegfalú látogató folyosó. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz! Még sosem voltam a parkolóban sem, pedig másfél éve ott dolgozik a férjem. Hát hiába, ez nem közönséges munkahely, nem lehet csak úgy beugrani...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?