Sziasztok!
Na végre, tudtam én is visszaolvasni egy kicsit.
Ma mondjuk kénszerből vagyok itthon, sajna Noncsi szombat estére beteg lett. Egyszerűen nem tudunk két hétnél tovább egészségesek lenni, vagy mi?
Az a baj sztem, hogy éppenhogy kijön egy betegségből és próbálna megerősödni az immunrendszere, újra elkap az oviban valamit. Ma itthon tudtam velel maradni, de holnap már mennem kell, remélem, nem lesz láza, mert akkor passz, hogy mit csinálunk.
Tündér, jó sűrű napjaid vannak neked is! Merrefelé jársz-kelsz? Országosan?
Ilang hogy viseli, hogy kevesebbet vagy vele? Mesélj majd, mi van az ovival, hol sikerült helyet találni Ilangnak? Azért elég érdekes ez az egész, hogy meghirdetik, lesz ez a konténeres megoldás, aztán mégsem? Fura... Mindenki kapkodhat októberben, hogy vhol helyet találjon...
Szakdoli értékelés: igen, mi is úgy kaptuk meg, hogy államvizsga előtt pár nappal adták oda. Legalábbis a hivatalos értesítőn ez volt rajta, de amikor bent voltam próbavédésen még kb. két héttel az államvizsga előtt, akkor kiderült, hogy már át lehet venni az értékeléseket. Mondjuk teljesen mindegy volt, mert nem azt kérdezték tőlem a védésnél, mint ami oda volt írva, hogy a bíráló kérdése.
Munka: én is baromira fáradt vagyok,meg egy kissé már belefásult, pedig csak szeptember óta dolgozok... De tény, hogy iszonyat energiát kivesz belőlem, hogy 7-re járok. Hiába jövök el 4-kor, akkor is batár nagy dugó van a városban, 5-re érek Noncsiért, persze akkor már más gyerek szinte nincs is bent. Engem meg mar a lelkiismeretfurdalás, hogy mindig az utolsók közt van.
És közben meg jó lenne újra terhesnek lenni, de a mhelyemen ugye azt mondtam, másfél évig dolgozni fogok. Á, nem tudom, mi legyen... most eléggé szomi vagyok a helyzet miatt.
Lilla, őrület, amit írtál!
Én is pont arra gondoltam, hogy magánkórházakban nem végeznek ilyet? De akkor nem... Pont a gyerekeknél kell szívni?
Örülök, hogy jók lettek az eredmények és elfelejthetitek ezt az egészet!
Kirándulásaitok nagyon szépek lehettek!
Ti egyébként hogy tervezitek, mikor szeretnétek kistesót?
Tök jó, hogy bejön Roncsinak a tápszer!
Megértelek, hogy egy kicsit bánatos vagy a szopi elmaradása miatt, azért ez tényleg nagy mérföldkő, és nehéz feldolgozni a "folyamatos elválást" a gyermekünktől.
Fibi, melyik kórházban is fogsz majd szülni? Még mindig olyan sok vérvétel van??? Jaj, nekem ez a heppem, annyira nem bírtam, hogy folyamatosan megcsapoltak.
Anna, mesélj, milyen a tetőtök???
Dagi, gratula KisMiki újabb "lépéseihez"!
Meg mázlisták vagytok, hogy nem szenvedi meg a fogzást. Szerencsére nálunk is ez volt.
pusza