Nem megyünk ma oviba. Persze mert tegnap nem mondtam neki, hogy megyünk, meg úgyis péntek van..., majd hétfőtől rendesen megyünk, addig meg felkészítem rá rendesen, nem ilyen hanyag módon... De a véleménye az az, hogy ő megunta az ovit és többet nem megy. Mintha ilyen egyszerű lenne. Most már nincs megállás, középső csoportos lett, innen már nincs visszaút. Egyre többet tanulnak ott is és hát az iskolára való felkészülés az azért számít. Igaz, hogy az majd a következő évben kezdődik, de az alapokat azért annak is a középsőben rakják le. Most már azért komolyabb foglalkozások is lesznek, nem csak a kiscsopis szoktatás...
Gabikám a cumit még mindig emlegeti. Most is.
Mikor szokik le róla már teljesen?:(
Esztipeszti!
A naptejtől attól még ugyanúgy lebarnulhat, ha sokat van levegőn, akár a szűrt fényben is, az árnyékban is barnulhat! A lényeg, hogy soha nem égett le! Inkább ügyes vagy, ne okold magad semmiért!
Gabus!
Cuki a Livi! De ezt már úgyis tudod! Fogmosós kép tecc!
Vanília!
Ádusz is nagyon aranyos a fogkefével. Nekünk is volt ilyenünk, míg el nem szórták...
Coolasa!
Nagyon édik azok a képek, ahogy együtt vagytok rajta Nokival! Te is nagyon szép vagy!
Jucus!
Orvos
És persze természetesen továbbra is drukkolok, hogy minden oké legyen!!!
Vuka!
Sörösüveges Petra!
Natasa!
Ki lehet menni nagyon rossz időben is... Babakocsira esővédő, anyuci esőkabát aztán mehet a harc, hogy az esővédő, most maradjon, vagy ne a babakocsin
Egyébként mi (amikor még egyke volt a Gabi) mindig mentünk. Ha más nem akkor a közeli plázába egy kicsit, szaladgálni. A legjobb a kisállat kereskedés volt. Ott szutyi időben mindig tele volt a bolt 1-2 éves kiskölykökkel
Gabi is imádta a sokféle madarat, a nyuszikat, a hörcsögök, tengerimalacokat, és még ki tudja miféle állatokat. Ja a halakat is jó nézegetni... Venni persze sose vettünk semmit.
Tücsimami!
Végre egy aranyos orvos-védőnő páros! Tényleg sok baja nem lesz, ha kimarad a hamis korszak. Persze te sokkal jobban kezeled ezt mint én anno a Gabival, merthát utólag okos az ember, de te az adott helyzetet kezeled okosan, szuper!
Jumam!
De jó kis nyüzsi lehetett nálatok! Párod nagyon rendi, a konyhatündérkedésért!
Bubek!
Hát ez a Marci elég nagy rágókát nézett ki magának
Vuka!
Hát a Panadolos kanál nem semmi, az igaz! Egy kis tipp. Nurofen, az hasonló gyógyszer kategória, mint a Panadol. Mi tartunk itthon azt is, csak azért, hogyha valamelyiknek tartós lesz a láza, akkor 2 óránként lehessen csillapítani (pl: kúp, 2 óra múlva panadol, 2 óra múlva nurofen és újra kúp, mert csak így szabad...)
Na ebből a lényeg, hogy amellett, hogy nem árt, ha van a nurofennek nem kanala van, hanem pipettája, ami úgy működik, mint az injjekcós akármi... amivel fel lehet szívni a gyógyszert és nem folyik vissza, mert a vákum bent tartja ugye... Így akár cseppenként is lehet adagolni, és nem megy mellé. Én így szoktam gyógyszert beadni, még a Gabinak is, de a nagy fülgyulladás közepette (amikor a Dancinak kellet a sok rohadt antibiotikum, meg a sok köptető...) is nagy hasznát vettem, mert tudtam mennyi megy be és mennyi meg félre...
Szóval Nurofen szuszpenzióban van ez a jóféle pipetta és kicsivel erősebb mint a Panadol, és nem fog kárba menni... sajnos. Pl, minden gyerek előbb-utóbb átesik egy nagyobb lázas állapoton.
Ilba!
Boldog névnapot!!
szép napot mindenkinek!