Új privát üzeneted érkezett!

Hihi, mindenkire rájött a szájmenés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak így tovább!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!

Most jöttem meg a házidokitól. 1 órát vártam a táppénzes papíromra. Egyre borzalmasabb a helyzet :shock:

Évi77!
Na azóta befejeződött a szájmenés :wink: , de majd én :)
Akkor végül is voltál fogorvosnál?
Dóriról tök jókat mesélsz :). Mondtam a férjemnek, hogy készüljön fel mindenre, plusz hogy mindent megrágnak, még a kiságyat is. Hát teljesen el volt hülve, hogy ilyen van. :) na majd beletanul.

Panka!
Sokat gondolkozok azon, hogy inkább megeszem, amit megkívánok, mert vagy ők fognak éhezni, vagy az én testem. Rubint Rékából okulva nem biztos, hogy jót tesz az éhezés a babának, főleg, ha kettő volt.
Babócád igen aranyos, és tényleg nagyon nagy. Szuper, hogy miket tudnak már most, újjszopi? Szuper lehet :)
Cukorbetegségről még most fogom kikérdeznia dokikat, mert nem értek hozzá, de ezeka kérdések bennem is felmerültek.
A fiúk baba szempontból nagyon furcsák. Mindenkit másképpen visel meg a gyerekkor. Együtt kell eldöntenetek, hoyg kérjen-e külső segítséget, de zat tudnia kell, hogy a szakember képes csökkenteni bizonytalanságot.

Dido!
Szerintema genetikus doki a síját köreit járja, és nem nagyon tud mit mondani erre. Végül is ő genetikával fogalalkozik. Szerintem lépj tovább, és örüljönk, hogy negatív lett minden.
Minél hamarabb írok majd privit, de szeretném magamat összeszedni, és ma sok dolgom van, bocsi.

Kati!
Értem, és várom a leveledet. :lol:

Juca!
Gyerekekkel kapcsolatban nem tudok segíteni, de remélem, hogy túlélitek majd hamar ezt is. :)

Niki!
Nagyon szívesen :)

Angie!
Nagyon jó elhatározás. Nagyon drukkolok :)
A Kaáliban nagyon jó kezekben leszel, és ott majd választ adnak a kérdéseidre is :)

Pupy!
További képek??? Merre vagy??? Keddre ígérted a sorozatot, én meg nagyon türelmetlen vagyok :)

Kép
narco

Nárcisz!
Nagyon bírlak, amikor ilyen türelmetlen vagy :lol: Vagy inkább kíváncsi? Én is ilyen vagyok!
Muszáj lépni valamit, kész, ennyi volt, betelt a pohár. Én már most mennék, de a férjem csillapít, hogy nyugi, még ezt a mensit ki bírjuk várni. Egyébként is, csak 3-4 hét múlva lesz időpont.

Évi!
Na a szómenés el is ült, pedig én annyira megörültem, hogy ma jó kis szóváltások lesznek. Lehet, hogy a BBnet lelassulása miatt sincs türelme az embereknek (vagy csak nálam vacakol a BBnet?)

Bocsi lányok, de muszáj feltennem egy képet a házunkról. Élőben még én sem láttam. Ebben a pillanatban küldte át a férjem a telefonjáról. Tudjátok, nekem most ez a ház a gyerekem, és most ezzel vagyon eltelve.

Na íme a házunk az új "frizurájával":
Kép
Vendég

Angie!

Hú! Ez nagyon jól néz ki!!!

Tegnap este szerintem nálunk is bővítette Pöttöm a lakást, mert eléggé fájdogált a pocim ...

Kismamik!

Egy kérdés: Ti koraterhesen voltatok rákszűrésen? Engem hívott a körzeti nőgyogyi, de egy vén kecske és nem igazán van benne sok bizadalmam, amúgy sem. Attól meg végképp óckodok, hogy most nekem ott bent matasson ...

kacsa14

Sziasztok!

Szánom bánom bűnöm de kések a "férjhez mentem" történettel. :oops:
Most indulunk "nászútra".:lol: Ugyan csak 3 nap de én nagyon örülök ennek is. Balatonszemesre megyünk egy wellness szállóba. :D
Vasárnap jövünk és ígérem újra itt leszek, addig is millió puszi mindenkinek!

Angie!
Vasárnap hívlak,h. mikor talizzunk!:wink:

Dina!
Gratulálok!!!!!!!! :D Benedek Isten hozott a nagyvilágban! Jó sok tejecskét!!!!!!!!!!!!

Vasárnap jövök képekkel!!!!!!!!!!!:lol:
Vendég

Tegnapi kép:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja és azt elfelejtettem mondani,h. tegnap voltam a dokinál aki nagyon rendes volt velem (ő már az új) hozzá fogok most már járni,megvizsgált és Minden rendben!!!!! :lol: :lol:
Azt mondta,h. várjuk meg még a következő mensit,mármint ennek a ciklusnak a végét és utánna lehet próbálkozni újra!!!Hurrrááááááááá!!!!!!!! :D:D:D:D

Rohanok,mert a férjem!:wink: már vár! :lol:
Vendég

Évi!

Ez a kép nagyon tuti!!!

És Nálatok ilyen meleg van/volt??? Én bevallom töredelmesen, hogy ma egy 10 percre bekapcsoltam a fűtést, mert fáztam, jól esett egy kis melegség ...

kacsa14

Angie!

Hat igen, ez az UTOBB ami eleg huzos, termeszetes, hogy türelmetlen vagy. Ki nem az itt közülünk? De az optimizmusod nagyon tetszik, igy huzod a többieket is. Nekem legalabbis segit :D
Most latom csak a hazat! Nagggyyyon szep!

Dina!

Isten hozta Benedeket! Jo egeszseget es sok-sok tejcsit kivanok Nektek! :D

Narcisz! :D

Nem semi ami a meteorologussal törtent, hihetetlen mik meg nem esnek!

Agi!

Szep par vagytok! Biztos jol telt a nyaralas :D

Panka!

De jo ilyen kepeket latni! Gratulalok! :D

Rolly :D Matra :D Brill :D

Gondolok ratok! Minden rendben?

Kepzeljetek lanyok! Holnap reggel megyünk a kenet vizsgalatra, remelem a jövö heten meg is lesz az eredmeny!

Puszka mindenkinek! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Újabb ízelítő a megyer demokráciából :twisted:

Kacsa!
Itt baromi hideg van,
Kép
de én felöltöztem, most már az ablakot is kinyitottam, hogy szellőzön a lakás.
Fűtés még nincs, majd október 15-től :)

Pupy!
Kép
De azért jó nyaralást :lol:

Mátra!
Mi újság veled?

Zsúka!
Merre jársz?

Angie!
Nagyon szép az új séró :lol: A frufru is igen helyes :lol:

Kép
narco

Na lányok, én elmentem a belgyógyászhoz. És majd meglepivel is jövök nektek.
Puszi

Kép
narco

Sziasztok!

Itt lappangok ám én is :)

Puppy!
Jó utat és érezzétek jól magatokat. Örülök, hogy csupa jót mondott az orvos és egyezik azzal, amit hallottál az én pesti dokimtól....

Évi!
Csodajó ez a kép :D

Nárcisz remélem minden rendben lesz.

Angie!
Szépen alkul a ház!

Niki!
Hiányozni fogsz, sürgesd meg azt a bekötőt...

Anikó!
Javítanád a táblában , hogy Szécsény?

Brill?
Minden ok?

Azárt jelentkezem ilyen keveset, mert otthon nincs net. mert lemondtuk, átirattuk, szolgáltató csere :twisted: :evil: ésnetessékmárannyitaggódanikéremmajdleszidőnkésmegyünk. :twisted: :twisted: Csak anyámtól tudok netezni, itt meg igyekszem keveset tartózkodni. Cigi füst, stressz, stb. Még vagyok egy darabig azért. :)
mátra

Sziasztok,

Előkerülök néha én is, bár azt hiszem, inkább elbúcsúzok most itt mindenkitől, mert egyszerűen képtelen vagyok rendszeresen jönni így meg szerintem nincs sok értelme. Már ne értsetek félre, nagyon megszerettem itt mindenkit, de nem tudok olyan szívvel és lélekkel irogatni, ahogy Laura előtt tettem, így meg olyan fél dolognak érzem. :(
A babás topicban maradok, ott megtaláltok, oda teszek fel majd képeket magunkról. Na meg azért ha nem bánjátok, néha benézek ide is Hozzátok!

Jól vagyunk, Laura szépen fejlődik. Forgolódik hátról hasra, hasról hátra, próbálgat ülni és segítséggel kúszik, nagyon élvezi. A napjaink kezdenek már beállni egy ritmusba, ami hol csúszik, hol nem. Megyünk babaúszásra is jövő héttől. Nagyon klassz, óriásiakat lehet már játszani a nagylánnyal, dögönyözni, meg minden. Nagyon élvezi, mosolyog, sikongat, imád velem lenni. Elkezdtem már elhordani ide-oda, hogy szokja az embereket, nem jó mindig csak itthon a négy fal között lenni.
Múlt héten beteg is voltam, szerencsére Laura nem kapta el, szopi maradt végig. :)
Honap megyünk a 4 hós oltásra (kicsit csúsztunk, de nem gond), akkor lesz mázsálás is meg minden. Mostanság kicsit kevesebbet nő súlyra, nem tudom, hogy van-e valaki közületek, aki tud erre valami okosat mondani, hogy miért is van ez, és hogy normális-e.

Nos, mindenkinek minden jót kívánok, azért figyellek Beneteket, kivel mi a helyzet, és a talira (ami mikor is lesz?) ha nem lesz túl messze tőlünk, igyekszünk benézni.

Puszi mindenkinek!

nagymama+unoka:

Kép

Kép

KépKép
unique

Unique!

Csodás kislány Laura!
Sajnálom, hogy így döntöttél, de ugye azért néha benézel???????
Várunk a talira is, azt hiszem 16, Árkád, szokott hely.

Szóljatok ha nem!!!!
mátra

Köszönöm a "bébikénk" dícséreteit. Úgy-e szépen növöget. Már van haja, de hamarosan a fogai is kinőnek :lol: :D :lol:
(Biztos gondoljátok, hogy jól megbolondult ez a nő. Hát lehet, hogy igazatok is van :lol: )

Mátra!
Jól tudod az időpontot.

Brill!
Nálad mi a helyzet az időzítéssel. Már tudod, hogy mikor lesz a stimu és az egyebek? Lehet, hogy pont a tali előtt lesz a beülti, és nem tudsz jönni?

Unique!
Laura gyönyörű!!!!!!!!
Érthető, hogy nem tudsz úgy itt lenni, mint Laura előtt, de ha néha benézel, és életjelt adsz magatokról, és feldobsz pár képet a lánykádról, annka nagyon fogunk örülni. Laurának pedig további szép feljődést és sikeres tanulmányokat az élet iskolájában :D

Kacsa!
Én is vacogok egész nap! Fűtés nálunk is csak okt 15-én :(

Évi!
Dórika egész szakszerűen gépel. Melyik suliba jár tanfolyamra?

Jucmuc!
Néha nagyon nehéz optimistának maradni. Talán csak azért tudok, mert valahol mélyen belül érzem, hogy olyan nagy baj nincs nálunk. Egy kis kivizsgálás, talán valami gyogyi, de max inszem, és jön is a baba. Nálam csak a türelmetlenség, ami néha megörjít, mert már ha holnap szülnék is késő lenne. Szörnyű vagyok, nem?!? Két hét múlva megyünk a Kaáliba, és csinálnak a férjemnek egy mindenre kiterjedő spermavizsgálatot (ezt a Kaális asszisztensnővel beszéltem meg, hogy a konzultáció előtt érdemes megcsináltatni, és ezzel nem kell addig várni).

Pupy!
Jó, akkor vasárnap beszélünk. Nektek pedig nagyon jó nászutat. Még kibírok valahogy három napot de aztán kérem a sok-sok képet. Csinálsz babanet fotoalbumot?

Puszó Kép
Angie
Vendég

Sziasztok!
Felrakok egy pár képet Kati kis családjárol!!!
Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nárcisz!
Szerintem se koplalj, mivel attól csak ingerültebb leszel, és állandóan éhes. Próbálj meg gyakran, de keveset enni. Én úgy próbálom a súlyom kordában tartani, hogy kenyeret csak nagyon ritkán eszek. És husokból is csak csirkét, marhát, ha egy mód van rá. Persze nem mondom, hogy mindig be tudom tartani, mivel a férjemnek is vannak igényei.

"Rubint Rékából okulva nem biztos, hogy jót tesz az éhezés a babának" Ezzel mit akartál mondani?

Mátra!
Örülök, hogy lehet újra olvasni tőled!

Pupy!
Sok boldogságot kícánok nektek.

Angie!
Nagyon szép lesz a házikótok!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Anikó! Profi vagy![/b]
Vendég

Nem úgy, mint én...
Vendég

Anikó!
Mi van veled?
Mostanában nagyon szűkszavú vagy! Hogy viseled a várakozást? Biztos nagyon lassan telnek a napok. Légy pozitív, mert most sikerülnie kell, és sikerülni is fog!!
Vendég

Angie!
Köszönöm megvagyok!
Egyszerűen vánszorog az idő ilyenkor!
Szeretnék borzaszto pozitiv lenni,de nem megy sajnos!
Tudom,hogy minden az agyban döl el!
De ez most nagyon nehéz!!! :(

KépKépKépKép
aniko24

Érzem rajtad, hogy ilyen gond van!
De kérlek, ne törj le, mert miért is ne sikerülne? Amiért pár lánynak nem sierült, az egyeltalán nem azt jelenti, hogy neked nem fog.
HINNED KELL BENNE!!! Próbálj inkább arra gondolni, akinek sikerült, olvasgass sikertörténeteket, mert ilyenkor azt tesz jót. Foglald le magad, hogy ne legyen időd gondolkozni. Menj Katihoz, Jucához babázni, ők biztos szívesen látnak.
Én is úgy segítenék neked!........
Vendég

Sziasztok, Lanyok!

CSak par szo ujra:)

Pupy! Sok boldogsagot nektek, es varjuk a fotokat...hmmm, egy eve en is menyasszony voltam... Erezzetek jol magatokat:) es friss erokkel varumk vissza.

Pici babak! Isten hozott a nagyvilagban!

Matra: te is biztos aggodnal ertunk, hat ugye megertesz, ha mi is azt tesszuk erted;)

Aniko! Fel a fejjel! Sokat gondolok rad es az "emberkeidre", innen tavolrol szugeralom oket, hogy jol tapadjanak oda Anya pocijaba:)

Angie, te hogy allsz a baba-dolgokkal (mert a haz az gyonyoruen alakul, no, mint a gomba eso utan:)) )

Panka: csodaszep babocad van, vigyazz nagyon ra, es biztos vagyok benne, hogy Apuci is nagyon fogja szeretni, ha majd a karjaiban tarthatja:)

Minden csodalatos babanak es mamajanak hatalmas puszi!

Udvozlok, puszilok mindenkit!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Dina!
Gratulálok Nektek Benedek megérkezéséhez! :D Kép

Angie!
Mondom én, hogy az "elfelejtem bekapcsolni a telefont" korral jár... :lol: És ez még romlani fog... :mrgreen:
A házikótok továbbra is nagyon jóóó! :D
A tettek mezeje: Kaáli :D ! Előre a kaális babákért! :wink:
Az urológusok miatt ne idegeskedj...ez van, ilyenek (kivétel mindig van, én még nem találkoztam Vele...) :( Két hét múlva mindenre kiterjedő eredményt tarthattok majd a kezetekben. Aztán lehet, hogy nem is kell az az inszem! Bár már annyira beleéled magad :wink:
Simán lehet, hogy kimarad egy peteérés... (v tolódik egy picit). Hőmérőt és helyet( :D ) nem érdemes váltani, mert biztos különböző eredményt hoz és akkor megint indul az agyalás... Megjönni azért biztos megjön ( hacsak...), max 40 napra... Nyugika! :wink:
Bizony-bizony, lehet, hogy a tali kimarad most... Nem tudom kiszámítani az ET időpontját... Még a stimu ütemét sem! :lol:
Azért igyekszem... :wink:

Jucmuc!
Nagyon jók vagytok a fotókon! :) ( a múltkor elfelejtettem írni :oops: )
Megint igazolni látom a tényt, hogy Mi "mélynövésűek" :mrgreen: bukunk a magas palikra! :lol: Vagy tévedek? :lol:
Holnapra drukk! Kép

SzHeni!
Utólag is köszi! :D
Ha eljutnék a talira, jól kidumálhatnánk a dolgokat! (Aniko segítségével :wink: )... Bár most jelzem, ez szinte sohasem sikerül... :lol:

Syry!
Örülök, hogy minden szépen halad a pocakodban! :)
Várjuk a tökéletes :) genetikai eredményt, meg a baba nemét!

Ági!
Végre Te is előléptél a ködből! :D (csak aztán nehogy úgy tégy ezután, mint Junko :( )
Rólatok is sugárzik a boldogság! :) Hát ha még... :wink:

Panka!
Nagyon édes a babátok! :)
El is hiszem, hogy fel vagy dobva! :wink: :D

Dido!
Ha megfelelnek az értékek, akkor én sem értem... :roll:
Mindenesetre a mai minta biztos többet mond majd!... Drukk!
A lassan helyrerázódó ciklushossznak örülünk..., a többi is rendeződni fog! :D

Aniko!
Nagyon szűkszavú vagy... :(
Értem én, hogy mi a dörgés, de csak lazán!!! :wink:
(most frissítettem és látom, Angie is pont uezt írta le..., ezekszerint nemcsak nekem tűnt fel...)

Niki!
Köszi a szorítást, szükség lesz majd rá! A múltkor is sokat lendített az ügyön! :wink:
Hidd el, Te is hiányozni fogsz! (lehet már ezt sem olvasod el... :( )
A híreket várjuk! :)

Évi!
Köszi Neked is! :) Nem kell ennyire szégyenkezni :D . Csak megnyugtatásképpen írom ez az év most ilyen... a családból is többen lemaradtak, Új-Zélandról is ma hívtak, úgyhogy tényleg köszönöm... :D
Dóricica továbbra is tuti csajszi! :D :D :D

Pupy!
Elnézve... :lol:
Érezzétek jól Magatokat! :D
A dokis hírt nagyon vártam tegnap is, de a jó hír mindig jó hír!!! :D

MátraDrága!
Örülök, hogy otthon Szécsényben! :D
Az összefoglalóra én ismét nem vállalkoznék...
Írtam én is SMS-t tegnap, de megértem a sok dolgot... :)

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Lányok!
Most szívem szerint én is írnék egy ömlengős (lehet, hogy nem ez a megfelelő szó) üzit, olyat, mint amiket néha Mátra szokott írni az idetartozásról, összetartozásról, közös sírásokról és nevetésekről, mert most az én szívem is kicsordul az örömtől és hálától, hogy itt lehetünk egymásnak.
De inkább meg sem próbálkozom a levéllel, mert olyan szépen úgysem tudnám leírni, mint Mátra (a szavak embere), na meg időm sincs, mert ma korábban lelépek (vár otthon a férjecském). Lényeg az, hogy nagyon örülök Nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Brill!
Még életemben nem volt 34 napnál hosszabb ciklusom. Lehet, hogy eljött ennek is az ideje. Azért otthon férjecskémmel továbbra is gyakoroljuk a szerelmet két naponta, hátha pont most. Nagyon hiányoznál a taliról, ha nem tudnál eljönni, de első a gyerek. Majd bepótoljuk máskor.

Képzeljétek, most mondja a kolléganőm, hogy a barátnője 10 éve férjhez ment, de nem lett gyerekük. Múlt hónapban elmentek Szovátára (Erdély) két hétre egy meddőségi kezelésre pont a ciklus közepére ütemezve, ahol speciális iszappal és meleg fűrdőkkel kezelik a meddőséget (férfit és nőt), és már pocaklakóval jött haza a lány. Én már több pártól hallottam, hogy ott sikerült teherbe esni. Én meg pont a környékről származom (50 km-re lakik a teljes rokonság).

Na puszi MINDENKINEK!!
Ma eleget f***am a szót. Holnap ismét........
Vendég

Sziasztok!

Dina, Mátra, Angie,Nárcisz:bejelöltelek titeket az iwiwen!
És raktam föl még képeket.

Ma nagyon nem volt agyam, biztos azt is itthon hagytam vhol, mert de. bementem a városba intézni a dolgaimat, és a lényeget, egy CD-t itthonhagytam :( :twisted: Olyan mérges voltam, haza kellett jönnöm érte.Utánn vissza :twisted:
Nagyon elfáradtam.

Anikó!
Csak annyit tudok mondani, hogy emlékezz vissza Kacsára, ő nulla peteérésről indult, és az első Chlostis hónapban a kis "mikropetéből" Pöttömbaba lett :!: :lol:

Angie!
Örülök, hogy fel vagy dobva! :lol: Nagyon alakul a "babácska" :lol:
Ha meglesz az "ól", utánna jön majd a "malac" is.Párom nagymamája mondta mindig, hogy ahová az Isten malacot ad, oda ad ólat is- mikor az avolt a kifogás az utódgyártásra, hogy nincs hol lakni :lol:

Évi!
Igen, kicsit elszóltad a dolgot :D
Dóri nem kezdheti elég korán :lol:
Ha fiúnk lesz alapvizsga:mire kimászik a kiságyból, össze kell raknia egy erőssítőt :? :shock: :lol:

Kati!
Nagyon cuki Petra!Pusszancs neki!

Unique!
Laura szintén édi bébi!

Pupy!
Már biztos nem olvasod, de kellemes nászutat kívánok!És nagyon örülök a jó hírnek!Hajrá! :wink:

Én is gondolkodom a fűtésen, zima van, lógnak a jégcsapok :shock:
Megjött a ház ura, vacsi time :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Még új vagyok itt.
Mi a férjemmel még gyermekvállalás előtt állunk. 1,5 hónapja hagytam abba a fog.g. tabletta szedését és most még várunka köv. mensimre. Aztán már "élesben" próbálkozunk.
Az szovátai sós vízről már én is hallottam történeteket, amikor tavaly ott voltunk nászúton. :D
tina82

Sziaszok!

Tina:
Üdvözöllek köztünk. Minél előbbi babásodást kívánok.

Brill:
Remélem tényleg ki tudjuk dumálni a dolgokat.

Lányok tanácsot kérek szépen:
Tudon hülyén jön ki, de munkahelyet szeretnék váltani, mert nagyon elegem van a jelenlegből. De most, hogy alakulnak a dolgok nem tudom szabad-e?
Azért sokaltam be, mert elegem az ottani környezetből, két éve ott vagyok és egy fillér fizetésemelést sem kaptam, amivel nem tudok mit kezdeni, messze is van és a legnagyobb gond, hogy ahol én vagyok az egy társasházakat kezelő iroda és én a társasházat pénzmozgásait könyvelem, ami sajnos nem teljesen ugyanaz, mint amit az iskolában tanultam, amiben gyakorlatom kellene, hogy legyen. Tudom én vagyok a hülye, hogy már előbb kellett volna lépnem, de január óta keresek munkát, de sehova nem kellek, mert nincs gyakorlatom és az a bosszantó, hogy nem is adnak rá lehetőséget. Sajnos viszont voltak olyan helyek, amit a fizetés miatt utasítotottam vissza, mert szinte ugyan annyit adtak volna mint amit most keresek, akkor viszont már maradok a biztos helyen.
Kérlek titeket, ha tudtok segítsetek nekem, akár tanáccsal, akár valamilyen lehetőséggel.
Köszi szépen előre is a segítségeteket

Puszi
Heni
szalai heni

Heni!
Hát sajna én nem értek az ilyesmihez, de nagyon drukkolok, hogy megtaláld a helyedet. Igazából arra szavazok, hoyg keress olyan helyet válassz, ahová eéső benyomással is szívesen mész vissza. Sok sikert.

Kacsa!
Ha tudsz, akkor inkább keress egy olyan dokit, akiben megbízol. Ha lehet, akkor még az elején. Később sem gáz, de így jobban kitapasztalhatod, hogy a másik neked való-e. A rákszűrés a legkisebb dolog a terhesgondozásban (persze tud problémát okoz, nem így éretem). Számodra később sokkal fontosabb dolgok is lesznek majd, pl a szülés, ami fontos, hogy számodra a legmegfelelőbb dokinál történjen.
A cytológia levételének az időpontja az első 12 hét, tehát igaza vana dokinak, d ekésőbb sem gáz. Amire készülj fel, hogy a kenet lehet, hoyg véres lesz (nekem az volt), mert a vérzékenység minden nyálkahártyára kiterjed, ahogy az orrunkra is. Ettől nem kell megijedni, cervicalizationak hívják szép magyar nyelven.
Viszont ha baj van, akkor a kora terhességben jobban kezelhető a probléma.

Évi77!
Dóri igen korán kezdi :lol:
Csak aztán nehogy kitúrjon innen :lol:

Unique!
Sajnálom. Remélem azért gyakran jösz majd ide is, ha időd engedi. Nagyon szereted a kislányodat, és megértem, hoyg vele szeretnél lenni. Sok puszi neki is, jó egészséget kívánok :lol:

Kati!
Nagyon aranyos gyermekeid vannak :lol:
Hát ezért megérte küzdeni. :)

Eszti!
Hát akoplalást én sem tartom jó ötletnek.
Rubint Réka azt csinálta, hogy egész terhessége alatt 5 kg-ot hízott, erre nagyon büszke volt. A gyerek volt ebből 2,5 kg, már nem emlékszem pontosan. Persze ezt fennen hirdeti, mint követendő példát :wink:
Majd a kismama egyik számában arról beszélt, hoyg a gyereke csak 2 hónapig akart szopni, aztán ő hiába akarta, nem fogadta el a gyerek. Nem tudom mi van velük, de ki fog derülni az igazság.

Tina!
Szia, mielőbbi abbásodást kívánok :)

Lányok!
Voltam ma adiabetológus dokinőnél. Nagyon csúcs a csajszi. Azt mondta, hogy nem kell számolnom a grammmokat, csak ne egyek a hiretelen vércukor emelő kajákból, mega mi agyon van cukrozva, és nem lesz baj. Azért kéri, hogy evés után 1 órával méregessem a cukromat. Nagyon aranyos volt, és későbbre is elvállalt. Jövő hét hétfőn lesz még egy terheléses cukormérésem, és akkor meglátjuk, hogyan tovább. Miután a sejtelmes mosolyomból kitalálta, hoyg kolléga vagyok, így teljesen más volt. Lesúgott nekem egy csomó mindent, hogy milyen a dokim, meg hogy van olyan szoba a MÁV-ban, hogy együtt lehet lenni a babákkal, meg a pasival :) Azt is mondta, hoyg szerezzem meg olcsóbban, meg ilyenek. Szóval teljesen belelkesültem én is.

Ma voltunk 4D UH-n. A videó holnap fönt lesz interneten is, a honlapunkon. A chello szakított meg minket ma, pedig már 70 %-nál jártunk. :evil:
23 perc hosszú. Teljesen oda vagyok. látnia kis arcukat. Mondjuk Angi éppen eltakarta, a doki néni meg ébresztgette a végén.
Ja és mindkét porontyunk lány, tehát Angelika és Noémi látható a felvételen. :lol:

Sok puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Lanyok!

Eloszor is jo reg nem voltam itt irogatni, csak mindig olvastam ki miket irt aztan rohantam tovabb.
Eleg sok akit nem ismerek vagy uj vagy regi es en nem beszeltem veluk.

Akivel leginkabb leveleztem az Matra, Brill, Aniko.

Szoval a tobbiekol elnezest kerek de remelem tobb idot tudok szentelni , hogy kepbe legyek . :D Nem gyoztem igy is vissza rollozni hogy mos akkor mi vaaaan.?!

Aniko: :D

Annyiszor kerestelek az msn-n de semmi valasz , gondoltam a ferjed lehetett rajta mert senki nem irt vissza.
Elkivanhatott a sunnyogoba ....................lehet!
Olyan kivacsni vagyok mi van veled , jo lenne a irnal mert olyan izgi vagyok mi lesz veled , hogy sikerul , mert en szoritok neked.Tudod lassan en is kozeledek es kapni fogom lassan a szurikat belem is kell onteni egy kis batoritast.------------Megsugom neked BEVAGYOK SZARVAAAAA! :D :D :D
Rad meg most vegkepp rad fer minden.................jo szo nem gondolni , nem agyalni semmi rosszon .
Kulonben is min jar a fejed ..........az kell hogy legyel erted miert ne lenne igy!
Ja, majd elfeledtem holnap megyek dokihoz megint, meg azt is ,hogy mikor tudunk beszelni az msn-en?

Brill: :D

Na neked is jo reg irtam aaaam.Mi van veled?
Odaig tudtamkovetni a fonalat , hogy nem jo a gepetek, oszt utana semmi.

Matra: :D
Huuuu elszomorodtam ami tortent veled de aztan a sors maskepp akarta latod .........bocs lanyok :D KURVARA megorultem a hirnek mikor olvastam a tobbiektol , hogy mi zujs veled es a babo ott figyel a pocoban.
Csak igy tovabb HURRA!

Pupy: :D

Nyahat milyen jol neztek ki az eskuvoi kepeken .De lehetek oszinte.......? Nekem a menyasszony nagyon tetszikNincs am ferde hajlamom!!!!!!!!!!!!1 :roll: Nagyon szep voltal itt Pupy!
De egeszeben is nagyon aranyosak vagytok es GRATULALOK AZ ESKUVOTOKHOZ!
Ja esetleg lesznek tovabbi kepek ugyeeeee!?

Pusza mindenkinek:Moni
gracey

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

DBOGICA HIRADO!
TEGNAP 19-KOR MEGSZÜLETETT IZABELLA 3200G ÉS 51CM.
JOL VANNAK NAGYON!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Kicsi Izabella!
Isten hozott a nagy világba! Úgy-e, milyen furcsa itt kint minden?!
Bogica!
Gratulálok, ügyes voltál! Sok tejcit kívánok, mielőbbi felépülést, kitartást, is sok sok türelmet a pici lányodhoz!
Vendég

Bogi!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kicsilánynak. Neked pedig sok erőt és örömöt benne.

Anikó!
Köszönöm!

Móni!
Köszönöm, én is nagyon örülök, hogy így alakult.

Nárcisz!
Gratulálok a két hölgyhöz. Holnap nézem a felvételt :)

Nomi!
Bizony ám, és ez a jó az egészben :)

Brill!
:oops: :oops: :oops:
Panka!
Megvan, eltaláltad :)

Tina!
Hajrá! Mesélsz magadról? Marasz velünk, vagy csak úgy beugrottál ?

Bocsánat a többiektől... egyenlőre ennyi.
mátra

sziasztok.

bogica,dina gratulalok a gyerkocokhoz,sok sok boldogsagot.

aniko.szoritok nagyon.knyham keszul majd ha kesz lesz teszek fel kepet.

Kép
monyoka

Bogica!

Gratulálok!!!

Narco!

Köszi az infókat! Igen, én is a vérzéstől tartok, mert azért jól rá tudja hozni az emberre a frászt!

Egyébként van dokim, akiben bízok, csak ő a magán doki és aki a rákszűrést akarja csinálni az a körzetes, akihez muszáj járni, őt nem tudom teljesen kiiktatni. Max. még megpróbálom a tavaszi eredményem behajtani az előző dokitól vagy elmegyek a magánhoz és vele megcsináltatom (ő egyébként eddig szabin volt, azért nem tudtam vele beszélni).

Tök jó, hogy lánykáitok lesznek! Szépek a nevek is!

Tegnap voltunk egy isminél, 3-as iker unokája van, 2 lány és 1 fiú. 6,5 évesek, de azt mondja, hogy annyira össze vannak nőve, hogy nem is hajlandók úgy ott aludni a nagyinál, hogy pl. csak az egyik, vagy minde, vagy egyik sem.

kacsa14

Nárcisz!
Gratulálok a lánykákhoz és nagyon várom a videót. Sajnos a másikat valamiért nekem nem játsza le. Ugyanoda rakod fel? Kapunk ide egy linket?
Neked egypetéjű ikreid lesznek?
Vendég

Heni!

Megértem a helyzetedet!!!

Viszont nagyon mérlegelni kell sajna, mert nekünk is úgy jött össze Pöttöm, hogy 1 héttel öregebb, mint a munkaviszonyom. Okt. 9-ig lett volna próbaidőm, de volt 2 rossz hetem, amikor sokat fájt a hasam + émelyegtem + nem volt kényelmes ülni fél órát sem, nem hogy napi 8-at (szintén könyvelő vagyok), kiírattam magam, utána göthös is lettem + féltem visszamenni melózni, mert nem éreztem jól magam és nem tudtam volna rendesen dokihoz sem járni, így maradtam tp-n és elmondtam bent, hogy mi a hleyzet, a válasz először poz. volt, gratulálltka, de utána 20 perc múlva hívtak, hgoy próbaidő alatt ki vagyok rugva ...

Szóval a lényeg az, hogy nincs jó döntés, mert nem tudja az ember, hgoy mikor jön össze a baba és hogy viseli a dolgokat. Ha jól + tudsz orvoshoz járni, stb., akkor nincs gáz, de ha mégsem, akkor a próbaidő nagyon necces ...

Viszont, ha gyorsan összehoznátok a picit, akkor a jelenlegi helyedről mehetnél akár rögtön is tp-re és akkor 2 legyet ütnél egy csapásra ....

Na, ettől azt hiszem, hgy nem lettél okosabb.

Én az elmúlt hetekben hülyére agyaltam + kalkuláltam már magam, de még így, hogy kitettek mégis nyugodtabbnak érzem magam, hgoy tudom, hogy bármikor lefekhetek, hoyg nem kell titkolózva rosszul éreznem magam, mintha összeszorított foggal és szálmolgatva a napokat húztam volna a próbaidő végéig.

kacsa14

Lányok!

Nem tudjátok, hogy babakötvényről hol lehet olvasni???

kacsa14

Megtaláltam!!! :)

Mármint a babakötvényt!

kacsa14

Heni!
Én is azt javasolom neked, hogy ha most beindul a lombik, akkor légy türelmes, mert ha összejön rögtön, akkor nem kell már többé bejárnod, de mégis megmarad a munkaviszonyod, és kapod a tp-t. Ha meg nem jönne össze elsőre, akkor lehet utána rögtön is váltani. De egyetlen új helyen sem fogják jó szemmel nézni, hogy te rögtön gyereket akarsz, az tuti.
Sok embernek van rossz munkahelye, és tűri. Szerintem a cél érdekében neked is kellene még egy kicsit. 1-2 hónapról van szó. Azalatt úgyis eldöl, hogy merre lépj.

Móni!
Gyere és beszélgess velünk is.
Egyébként már én is szólítottalak meg, de úgy látszik, elkerülte a figyelmedet. Itt az üzim:
[quote="angie34"]M írta:angie34óni!
Mi még nem ismerjük egymást, mert pont nyaraltam, amikor csatlakoztál.
Megy a sok drukk a lombikhoz. Tök jó, hogy találtál magyar dokit.
És a képeket is köszönjük. Kár, hogy nem nagyobbak. Neked van egy ilyen nagy fiad? Hány éves vagy? És magyar a férjed? Mióta vagy odakint? Én is éltem a nyugati parton összesen több mint 3 évet rokonoknál. Elég sokat járok vissza.

Juca!
Tegnapelőtt a DM-ben ragadtatok?? Vagy a postán? Vagy a hentesnél (jaajjj neee :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Kacsa:
Köszönöm, hogy megosztottad vele a tapasztalatod, én is hasonlóra számítok, ha lépnék. Meg arra is gondoltam amit írtál, ha már biztos a baba elmegyek táppénzre. Tényleg az legrosszabb, hogy nem tudom mikorra lesz baba.
Egyébként sajnálom, hogy így jártál.

Azért még várom a véleményeket, tapasztalatokat, lehetőséget

Köszi
Heni
szalai heni

Kacsa!
Na és mit írnak? Mennyit ad az állam?
Vendég

Bogica!

Óriási gratula a lányodhoz! Gyönyörű neve van!!!Nem sokan merik bevállalni ezt a nagyon szép nevet, remélem szeretni fogja a lánykátok!
Sok tejcit, nyugalmat, szuszogást, boldogságot...
Azt hiszem lecsusszantál végül a málnalevél teáról, majd legközelebb :wink:

Narco!

Örülök, hogy normális volt a csajszi, és használható kezelést kaptál. Valahol viszont feldühítenek a kiskapuk, ennek kellene normálisnak lennie, hogy mindenkinek felajánlják a szobát, azonos áron, és ha többen kérik, akkor természetes, hogy az kapja meg, akinek jobban kell, pl. ikrek, beteg baba, nagyon nyúzott anya szülés után.... Remélhetően csaj mindenkivel normális, csak veled még rátett egy lapáttal, azokkal van gondom, akik taplók, de ha meglátnak egy mundértagot, akkor kivételeznek, nem kicsit önös érdekből. Na mielőtt bárki besértődne ez nem nektek szól, és ez sajnos minden "iparágra" vonatkozik, én a közigben tapasztaltam ugyanezt. Várom a felvételt a lányokról! Kezd a lányos anyák tábora növekedni, hajrá fiúk húzzatok bele!

Uniquebébi!

Értem én, tegnap én is elfoglalt voltam. Írtam mailt :-)

Évi!

Köszi szépen. Én is ezekre gondoltam, de jobb ezt Tőled hallani! Tegnap már nem volt szomorkás. Sőt. Kapott fülcsit, na akkor visított, de utána pár perccel már menőztünk a játszón :-) Dóri kis infós palánta. Csak vigyázz miket pötyög, lehet, hogy már régen valami társkereső fórumon nyomul!

Heni!

Én maradnék a biztos rosszban. Pláne, hogy tudod, mikor lesz baba. Viszont közben nézelődj!!! Nagyon sokan számlára dolgoznak. Ergo ha kibekkeled a babáig itt, vagy máshol beleértve a próbaidőt, akkor próbálj olyan állást szerezni, ahol számlával tudnál esetleg otthon dolgozni. Remélem most nem csípnek fülön, de ha bírod az lenne a legjobb, ha mostani munkahelyről elmennél táppénzre, és számlával könyvelnél érdekeseket. Így gyakorlatod is meglenne. Unique könyvel, kérdezd meg, hátha tud valami állást. Régebben lett volna ötletem, de sajna mióta kiestem a körforgásból... Sajnos Pupyn sem tudok segíteni, pedig próbáltam :x

Biztosan sokakat kihagytam, de mennem kell. Időm kevés, jövök, mikor tudok. Csak nyugodtan kérdezzetek, ha kell többször is, mert igen felszínesen olvasok.

Pusza

tjuca

Juca!
Egyszerre írtunk, pont amikor már kerestelek, hogy merre vagy :D
Vendég

Angie!

Nagyon hülye a MÁK honlapja, nem egy könnyen érthető, úgyhgoy nem is foglalkoztam nagyon vele.

6-% körüli a kamat.

Igazándiból azért néztem, mert van már Fundamentás Lakáskasszánk, ott a havi max. 20 e Ft megtakarításra évi 30% kamatot ad az állam és azon gondolkoztunk, hogy kellene indítani még egyet. ÉS emiatt akartam belenézni a babakötvénybe, hogy melyik a jobb. De így első félkukkantásra is a lakáskassza tűnik a jobban fizetőnek!

kacsa14

Juca!

Jó ez a számlás otthon könyvelős ötlet:

Csak nekem az a problámám vele, hogy
1. nincs még akkora arcom, hogy el merjek vállani egy céget tök önállóan, teljes felelősséggel
2. ha meglesz a baba és utána hónapokig még hajmosásra sem lesz időm, akkor nem mondhatom a cégnek, hogy bocsi, én szoptatok oldd meg máshogy az áfa bevallásod

Persze biztos, van aki össze tudja a kettőt egyeztetni, de én spec. otthoni könyvelés elkezdésére nem a terhességet és a bébi születése utáni időt tudom elképzelni, leghamarabb talán 1-2 éves kora körül.

Meg van előttem rossz példa is, az ex főnököm 2 kislánya (4 és 6 éves) év végén + év elején, a nagy hajtásban már nem azt számolgatta, hogy mikor jön a télapó vagy a jézuska, hanem hogy anyának mikor nem kell már olyan sokat dolgozni ...

Heni!
Nem tudtam, hgoy lombikra készültök. Így énis azt tanácsolnám, hoyg várj még kicsit türelemmel, mert ha sikerül a transzfer, akkor egy csapásra megoldódik minden gondod és a jenlegi céged tp. alatt úgysem tehet ki!!!

kacsa14

Sziasztok!

Nagyon gyorsan, míg tudok…

Dina!
Nagyon gratulálok kisfiad megérkezéséhez, sok boldogságot, tejcsit kívánok!

Anikó!
Türelem babát terem…

Tina!
Üdv itt!

Dbogi!
Ez igen!!! Gratulálok a kislányodhoz, nagyon sok örömöt és tejet kívánok!

Évi!
Csúcs a kép Dóriról!

És néhány az én kis husimról:

Alszom a járókámban:
Kép

Mi van???
Kép

Ekkkkkkkkora vigyort tudok!!! :D
Kép

Fúúúú, anya már egy órája nem adott enni!!! :lol:
Kép

Helló, csajok! 8)
Kép

Apa dumál nekem, én meg kiröhögöm... :D
Kép

Most rohanok tovább, tegnap este már akartam jönni, de Kendém megvétózta a netezésemet... :D

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, annak duplán! :D

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Kende baba szépen növöget! ÉS gyönyörű a hatalmas vigyora!!!

kacsa14

Kacsa!

Igazad van. Én Henire gondoltam, neki még odébb a babó. Én nem magánzásra gondoltam, hanem ahogy a sógornőm műveli. Van egy cég, és attól vállal munkát számlára, annyit, amennyit bír/akar/tetszik, és mellette nyom egy állást. Az nem is tipikus könyvelés, hanem EU-s pályázatok pü ellenőrzése. Nem tudok könyvelni, nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni ezt ott is. Én is számláztam így, csak én SAPARD pályázatok költségvetési részét írtam. Jó hogy kellettem, számlával olcsóbb voltam nekik, nem voltak lekötve, nem kellett folyamatosan munkát adni szóval ez a cégnek sem rossz. Csak nem minidg szokták felvetni, azt mindenkinek magának kell. Számlával az is jó, hogy akkor mondasz pát, amikor akarsz, csak sajna ez ellenkező esetben is igaz.

Rákszűrésem nekem nem volt a terhesség alatt, mert pont előtte volt. De nem értem, miért is kell neked a körzetihez járni? Pesten nincs is ilyen, hogy körzeti. Nem lehet ezt kihagyni? Rendes orvos megcsinál mindent ami kell, beírja a kiskönyvbe passz. Ez valami helyi hagyomány? :evil:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?