Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babcika:
Akkor mostmár megnyugodtál, ugye?

Bartika:
Jobbulást neked! Tessék kérem meggyógyulni minél hamarabb!

Egyszer olvasgattam én is ezt az okosbaba oldalt, de én még túl kicsinek tartottam hozzá Boglárkát.

Viszont, 2 napja szédületes tempóba kezdett mozgásilag. Gurul, forog hátrol-hasra oda vissza, próbálkozik a kúszással, nyúlkál a játékokért hason... Esküszöm már félek még 1 percre is magára hagyni.
Most is itt erőlködik a hátamnál. :D

Én a hozzátápitól azért félek, mert így is küszködök a tejcsivel, akkor meg el ne apadjon.

Vok: ez a 4 hónapos babának át kéne aludni az éjszakát, olyan mint mikor nekem a multkor azt mondta, h fogjam meg a kezét és mondjam azt, h reggel találkozunk. :twisted:
Gratula nektek is a hízáshoz :)

Ildi:
Most menjek vissza reklamálni, h nekünk men ennyit kellett volna fizetni :roll: :wink: :lol: Figyuztuk mi is apával, h 1200Ft ír rajta. Már egy éve bevezették az új pénzt és még mindig kavarodások vannak. Mi erre gondolunk.

Nem válaszolt senki rá, h a nektarin miért nem jó?

Olyan k@k@ idő van, h már 2 napja fűtűnk. Apa elővette a hősugárzót, aztán majd leshetjük a villanyszámlát :oops: :roll: :shock: :lol:

Ja, és a tegnap vettünk Boglárkának egy kiscsizmát. Kicsit nagy még, de remélem belenő mire tél lesz. Pedig a legkissebbiket vettük meg.
Vendég

Sziasztok,

Livi: Sajnálom a tejcsiket :( Mennyi ment kárba?
Almát felesleges fagyasztani, mert azt mindig lehet kapni.

Petra: A csajok nagyon aranyosak :) Jó, hogy neked is van a közeledben kisgyermekes család, akikkel össze tudtok járni :)
A hétvégére drukk, hogy mindent rendben találjanak. De miért is ne találnának? :)

Annácska: Majd szólj, hogy melyik képek kellenek, és küldöm :)
Isten éltesse a nagypapát :)

Meli: A nektarinos kérdést én passzolom :oops:
Nálunk is hideg van, de azért mi még nem fűtöttünk be. Holnaptól viszont jön a jóidő :lol: Juhééééé :) Már 2 napja ki sem tudtunk mozdulni ebben a bazi nagy szélben :(

Barti: Gyógyulj meg minél előbb :)

Ildi: Dehogy kell pelus, van dögivel nekem is, még Vincétől is maradt vagy 8 :) Csak azért kérdeztem, hogy hátha útban van :lol:

Na szép lett volna, ha eladjátok a párom masináját, még tőlem kapta vagy 3 éve karácsonyra :lol:
Jah ... mikor megjött az uradtól, csak annyit mondott, hogy Olinak csak az apja biztos :lol: :lol: :lol:

Milyen volt az évnyitó? Enyém gyerek kb. 10 perce fekszik. Szerintem a plafont nézi, vagy a másik fogát próbálja kiszedni :lol: :lol: :lol:
Húúúú de nagy harc lesz itt reggel a felkeléssel :evil:
Bocs ... most jött ki pisilni :evil:

Angi: Köszi :) Pedig mától már közelebb vagyok a negyvenhez, mint a harminchoz :cry: :cry: :cry:
Szegény Lidi :( Lehet, hoyg tényleg csak rosszat álmodott, és ma már jobban alszik.

Eszter: 300 gramm???? Aztamindenit :shock: Nem pazarol a lányod :) Na nehogy má' teáztasd. Még jó, hogy nem vagyunk rászolrulva ezekre az ezeréves "jótanácsokra". :(

Boscó: Köszi neked is :)
Nem semmi ez a hozzáállás a tejcsihez :( Főleg ingyé'. Nem is értem ... :roll:
Nem sikerült azóta sem találnod itt a neten valami jó kis oldalt, ahol el tudod adni?

Trose: http://www.tucsok-zene.hu/
Ezt találtam, de személyes tapasztalatom nincs :(

Babcika: Jujj de ügyi volt Lili :) Az 5 deka az már semmi, nemsoká ti is átlépitek a bővös 6 kilót :) Gratula :)

Borcsa: Akkor holnaptól gyakoribb jelenésed van :wink:
A fiatalúrról is tehetnél fel képet valamelyik új tudománya gyakorlása közben :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Írtam egy csomót, erre a Laci fél pillanat alatt kitörölte. :cry: Az én hibám volt, mert megkérdezte, én meg mondtam neki, hogy törölheti. :x Na mindegy már megnyugodtam, de nem kezdem újra. Csak pár szót írok.

Ildi ma a te pizzád sütődtem meg. :D Nagyon jól sikerült. Legközelebb mit tanulok tőled? :lol: :lol: :lol:

Anna
Már most lefoglallak a következő Ildi talira,persze ha lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bartika
Jobbulást :(

Anita
Boti nagyon cuki és milyen ügyi ő is. :shock: :lol: Őt is elkapom egyszer, mint a többi gyerkőcöt a talin.

Meli
Nektarin ügyben passzolok. :?

Eszter
Húú milyen nagy már Hanna. :shock: :D

Boscó
A védőnő nem tud valakinek szólni olyan anyukának, akinek nincs teje. :o

Ma megkóstoltuk a barackot. Nem volt nagy sikere, igaz jó szar barack volt, :x pedig gyönyörűen nézet ki. Holnap veszek más fajtát Pedig a K vitamin után azt hittem, hogy nagyon fogja enni Levi, de nem így történt.

Most csak ennyi pár képet dobok.

Kép

Ildi féle pizza

Kép

Itt még nem volt gond

Kép

Kép

Kép

Itt már kezdet nem tetszeni neki

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vali
Boldog szülinapot utólag. :lol:

Livi
Mosolyt csaltál az arcomra ,amikor elképzeltem ,hogy a konyhába polcot tervezel. :lol: :lol:
Tejcit sajnálom. :cry:

Gyöngyivel mi lehet? :?:

Babcika
Mostanában nem, pörögsz úgy. :lol:
Csak beindul most már Lili a hízással. :wink:
A szomszédomnál sincs még 6 kiló és most már ő is add, valami pépet neki. Azt mondta, kezd hízni. :wink:

Vali
Nagyon tetszet az a kép amikor a párod ölelgeti a kék párnát. :lol:

Sulisoknak hajrá holnap, aztán írjátok meg ,hogy ki aludt el. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

A mini talis babák is nagyon cukik. :D
A végén jó sokat írtam. :wink:
Na ami lemaradt az most már le is fog ,mert megyek aludni.

Sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!!

Na átolvastam mindent!! 8) De szuperwumen ( :wink: ) teljesítmény lenne mindenkinek reagálnom. :oops: :oops:

Először is:Mindenkinek 1000 puszi a sok hízásdícséretért és drukkokért.Nagyon jól esik,de tényleg :cry: (ez most meghatódós sírós fejecske,nem szomorú :wink: )
És tényleg kezdek már megnyugodni,nem idegesít tudat alatt,hogy miért nem hízik Lilkó,lám tud ő!!Ma ugyan nem tudta megenni a szokásos pépadagot(mintha kissé kezdene telítődni),de lehet,hogy előtte többet szopizott. :roll:

Amire emlékszem(a többiketől bocsika :oops: )

Livi-Nagyon sajnálom a tejcsikészletet,én tutti sírógörcsöt kaptam volna. :cry: Hajrá polc!! :)

Borcsa-Igen van egy őzgidám(olvastam a cikket) :) Különben most olyan kis dagi,dokinéni is mondta,hogy nagyon jól néz ki :lol: Én is várom a képeket Gergőről!! :wink: Mekkora most?Én 8 kiló körül lemaradtam,de az már jó régen volt,gondolom ő is hozza az fiús formát! :)

Vali-Én is jót mosolyogtam a kispárnaszorongatós-apás képen :) :) Drukkolok,hogy Vince könnyen belerázódjon a suliba.De ezek akkora hülyék,hogy péntekre rakják az első napot,miért nem lehetett ezzel hétfőig várni.Most küzdhet minden anyuka a gyerkőcökkel a hétvégén,hogy hétfőn feltudjanak kelni :twisted:

Babetta-Háát nem pörgök,ma pl. férj szgépet mahinált,így nem is tudtam leülni.Na meg én kéttopicoló vagyok,mire eggyel végzek,má r vmi dolog van.Én is a pépre gyanakszom,hog az a ludas a "nagy" hízásban :wink: A szomszéd kiscsaj mennyi idős? Levi nagyon édes a barackkal. :) Ezek a babák kiszámíthatatlanok,én azt hittem,a himaláját könnyebb lesz megmászni,mint Lilinek enni adni,aztán úgy eszik,mint a kisangyal. :roll: De még Levi is belerázódi,majd meglátod,nem győzöl majd elég gyorsan lapátolni!!

Angi-Én adtam már körtét Lilinek,egyszer levet,aztán pépet,majd őszibarival keverve.Semmi gond nem volt tőle,ill. kicsit többet pukizott,de ő amúgy is nagy pukimester :oops: :wink:

Na megyek is,mert elalszok itt a gép előtt.Holnap igyekszem "pörögni" :wink: Jó éjt!!
Vendég

Vali:Tényleg!!!!El is felejtettem megköszönni az oldalt amit találtál nekem!Ott írtam egy csajnak,és az visszaírt,de sajnos csak azt,hogy már folyamatosan kapja a tejet mástól.Más nem volt.A fagyasztottat tehát Pestre viszik el,egy hölgy akinek a telcsiszámát a kismamaújságból néztem ki,ő az Eszter-lánc tejtestvérek "képviselője"vagy mi. :roll: Ennek örülök,mert már ki akartam dobni az elejét.

Babetta:Itt van összesen 6 védőnő.De ahány,annyi féle véleménnyel.Találtam egy csajt,akinek a napi friss tejem kellene,de erre mit mond neki ma a védőnő??????????Miért nem kezdi már hozzátáplálni????? :evil: :evil: :evil: De hisz még csak 4 hónapos ő is!!!! :cry: Aztán az anyuka annyit mondott,hogy holnap elvisz egy adagot,megkóstoltatja a babával,és ha ízlik neki,meg még a tb is fizeti,akkor kell neki.
Szerencsére annak ellenére hogy a védőnőm felém se néz,azért telefonon segítőkész,és ma mondta,hogy a tb fizeti,mert ők leigazolnak hogy minden rendbe velem.
Amúgy ha az anyatejgyűjtő állomásra kellene vinni,az azt jelenti hogy kétnaponta nekünk kellene bevinni Debrecenbe,ami tőlünk 36 km-re van!Csak Pesten mennek le házhoz érte,ott is 2 naponta!Én ezt nem értem!Az állam a hülye kamatadója helyett nemhogy ilyen ügyekkel foglalkozna inkább,hogy hogy támogassa a szegény anyucikákat!!(upppssszzzz ezt lehet nem lehetett volna írnom)

Vok:milyen nagy a lánykád! :lol:

Tényleg jó hogy írtok ötleteket a hozzátápihoz,mert mire odakerül a sor ,nem leszek tök süket a dologhoz!Még gy kérdés?A főzelékeket hogy kell csinálni a babáknak?Főzni azt tudok,de a babákét nem kell valahogy máshogy?(na megint magamat adom már)
Holnap szidjatok!Megyek vizsgázni! :lol: vagy inkább: :roll:
Vendég

Szép estét!

Bocsesz, h eddig nem írtam, de most sem leszek túl sok.

A tali nagyon jó volt, jól éreztük magunkat nagyon.:) Minden baba csodálatos! A képek csúcs szuperek! Sajnálom, h nem vittem a gépet. A hüle fejemmel itthon hagytam, pedig előkészítettem a pót aksit is, h biztos kell majd. Nah, majd legközelebb! :)

Ildi! Köszike, a lehetőséget, h ehettem (bevallom kemény 4 szeletet) a pizzádból! Isteni volt.:)Nagyon csodás „kis” családod van! Natika nagyon kis bájos. :) Szerintem bejött Alexnek. ;)
Babetta! Neked köszike, h megmutattad, h nem porcelánból vannak a babák, és lehet Őket dobálni. Azóta dobálózunk, és nagyokat nevet közben a kis vörös ördögöm. :)
Eszti! Köszike a fuvart, drága vagy! Benyóka pedig most is csak ámultam, bámultam.:)
Annácska! Petike cukorborsó, ahogy hintáztatta magát, Nagylányod is egy Tündérke!
Vali! Alíz baba is kis ügyike, mosolygós kiscsaj!
Tünde! Kiscsajod is nagyon édi a hosszú hajacskájával! Majd valamikor átugorhatnátok hozzánk is, ahogy beszéltük az Osönbe.;) Majd megyünk mi is, csak tood nem vagyok mobil. De majd jól megnyerem a Balfis suzukit és csapatok én is mindenfelé. :D

Bocsika a többiektől, de most kész vagyok. Alex 2 napja kicsit zizi. Biztos a kakás időtől, de egész nap dajkálni kellett.
De minden bébit zabbantani való! :)

Jók legyetek, szépestét, és megint kidőlök.

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Annácska!
Igen, de ez bio alma, anyóséknál és a párom keresztapjánál termett. Tejcsit csak vésztartaléknak tartottam, meg majd a főzelékbe. De addig még bőven van időm fejni pár decit.

Bartika!
Jobbulást!

Boscó!
Neked is köszi a tejcsit, de majd még csak lesz olyan, hogy átalszik egy-két szopit a lánykám és akkor fejek. Remélem nekem se tesz be a vizsgaidőszak.

Vok!
Az én lánykám is általában háromóránként ébred éjszaka. Én semmi problémát nem látok benne. Én is felébredek éjszaka inni (még enni is), az apja is, hát akkor tőle mit várjak?

Vanillka!
Úgy nagyjából másfél liternyi, vagyis az összes, amit elraktam. De én csak akkor fejek, ha tele van a cici és a kisasszony nem akar valamiért enni.

Babetta!
Látszik, hogy szegénynek nem tetszik. Majd legközelebb!

Babcika!
Tündi is nagyokat szokott pukizni. Jellemző, hogy most még úgy örülök neki, még meg is dicsérem, aztán pár év és rászólok, hogy fúj, nem illik! :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Babetta: Jók a kajcsis képek :) Végül hány kanállal nyomott be Levi a barackból?

Nekem is feltűnt apáról az az igen jól sikerült kép :lol: Úgy ül ott szegény, mint akinek most vették el a játékát. ... és ahogy Ildire néz ... mint egy Istennőre :wink: :lol:

Gyöngyi Alsópáhokon telel :lol:

Babcika: Ráadásul nekünk az évnyitónk is holnap lesz, reggel 8-kor, és utána kezdődik csak a suli. Azt sem tudom, hoyg a szülők egyáltalán ott lehetnek-e :roll: Hülye egy megoldás :evil:

Boscó: Örülök, hoyg félig-meddig tudtam segíteni. Tudom, hoyg régebben beleolvastam egy ilyen topikba, de most nem találom :( De még nem adom fel :)
Drukk-drukk holnapra. Tessék majd beszámolni :)

Nancsika: Ha megnyugtat, az én mosolygós Aliz babám is végigordította a ma délelőttöt, mikor főznöm kellett, mert jött a dédi, és nem tudtam kézben tartani :? Mostanában annyira anyás, hogy még apa kezében sem jó neki, csak akkor van csendben, ha én hurcolászom. Remélem ezen azért változtatni fog.

Livi: Puki :lol: :lol: :lol: A hajlefújós büfikért nem jár dícséret? :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hozzátápi: én a gyümölcsöt délelőtt adom, a délelőtti alvás utá van egy szopi és utána kb. fél órával. Eddig evett almát, barackot.
Pár napja a délutáni szopi után adok neki zöldségpürét (ezt hívják babafőzeléknek).Kis vízben megfőzök egy kis krumplit és répát, összebotmixerezem a főzőlé egy részével.
Majd pár hét múlva a zöldséghez akarok adni egy kis csirkemell husit és néhány zöldfűszert.

Bartika. jobbulást!!!!

Babcika: örülök, hogy nyugodtabb vagy, Lili tuti jól van és nem is értette, hogy eddig miért aggódtál!:)

Vali: sörapuka üzeni whiskyapukának, hogy üdvözli!!
S találkozunk a 2006 tavaszi apukák topicban!!

Most mennem kell aludni...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó estét,

Vali,
Isten éltessen sokáig! :D

Era,
boldog névnapot kívánok! Jobban vagy már?

Hófordulós Manócskák (Istvánka, Petike, Fannika),
sok-sok boldogságot Nektek!

Babci,
Lilkónak gratu a hízáshoz!

Angi,
hogy van Feri? Te??? Annyira édes Lidi a kis fogaival! :D

Livi,
tejcsit nagyon sajnálom! :(

Boscó,
remélem, jó helyet sikerül találnod a tejnek! Hihetetlen milyen emberek és "szakemberek" vannak :?
Holnapra nagy kalappal...

Babetta,
annyira tündér Levi! Mindig felvidít, mikor nézem róla a képeket. Olyan kis élettelteli, jókedélyű angyalka, öröm ránézni :D
Voltunk ma is úszni. Hihetetlen mennyire szereti Boti. Merülés is tök jól megy, semmi sírás, nagyon édi. Egyre ügyesebben emeli a lábát (fenekét), és már sokat dolgozik is a lábával. Édipofa :D
Ti voltatok?

Mesi,
Botond által ismert ételek: őszibari, alma, krumpli, sütőtök (favorit), répa,pulykahusi (alapanyagok általában keverve mennek).
Kaksi állaga eléggé megváltozott, gondolom a szilárd miatt :shock: :oops:

Barti,
gyógyulást!!!

Eszti,
meg tudnál dobni a kismamás táblázattal???? Eltökítettem vhová... :oops: ???? Kösszencs :D

Ildi,
így a képeket elnézve is hihetetlen, milyen vendégséget csaptál. Én még az egyetlen bébim mellett is képtelen vagyok sokszor vmi egyszerűt is összedobni :oops:, úgyhogy minden elismerésem! Pizza nagyon ínycsilandó, ki is kellene próbálnom, ha már így megosztottad velünk a receptet... :D :wink:

Évi,
klassz a hintátok! Asszem ugyanilyet vettünk tegnap Botondnak, csak piros-kék kombinációban. Nagyon tetszik egyelőre neki a hintázás! Dóri is szereti??? Gondolom....
Nagyon édikék egytől egyig a bébikék!

Meli,
kiscsizma :D Édi lehet!

Jó sulit holnapra a nagyobbacskáknak! Mamikák, Nektek pedig hajrá észhez térni :lol:

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok :)
Most csak röviden mert nekem is pihennem kell, reggeltől vége a jó életnek :? nem aludhatunk 8-9-ig :roll:

Mariann :)
Boldog hófordulót :)

Babcika :)
Gratula Lili hízásáshoz :)

Borcsa :)
Nagyon ügyi a fiad, bogy "már" hátrafelé is tud mászni :lol:

Eszter :)
Azt hiszem Peti példát vehetne Hannáról :D Nem semmi a kiscsaj, jól belehúzott :shock:

Edit :)
Jók lettek a képek :lol: Hátha holnap már jobban izlik neki a barack :) Apát tegnap "megetettem" K vitaminnal :lol: Megkérdezte hogy kínozhatom így a gyereket :lol:

Vali :)
Majd megírom melyik képre gondoltam :)
Én is attól őrülök meg, hogy miután letettem aludni Annamarit még kimászkál inni, pisilni... :x
Vininek sok sikert az első naphoz :)

Boscó :)
Tényleg elég éerthetetlen miért nem mennek ki a tejért. Ezt az egész anyatejgyűjtősdit túl bonyolultnak tartom. Ezért is örültem, hogy sikerült adnom egyenesbe babáknak :)

Ildi :)
Leventének is egy kalappal a holnaphoz :)

Tünde :)
Haláli a párod :D Várom mikor nyitják meg a topikot :lol:

Ma meg volt az évnyitó, holnap meg már indul a "tanulás" :D
Megyek is alukálni, mert különben tuti elalszunk és első nap nem ildomos :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bosco:
itt van topik:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 5&start=50
Anyatejközvetítés non-profit országszerte

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jó reggelt! :D

Szretem én nyitni a reggeli adagot. :D:D

Szóval:

Babetta!
Megzabálom a fiad!!!!! Ooooooolyan cuki!!!! :D:D És az a fintor!!! :D:D De azért gondolj bele,h ogy milyen finom a tejcsi és azért Levi se kis mennyiségeket eszik, és ezek után KANÁLból kap valami trutyit, ami még csak nem is folyik... Én teljesen megértem! :D:D Tuti, hogy később meg imádni fogja a gyümit. :D

Anita!
Hogy van a párod?
Fogak kibújtak már?
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm Ha erre gondoltál

Angi!
Feri veseköve?
Milyen volt az éjszaka?

Anna!
Jó sulizást Annamarinak!!! :D Biztos várja már az ofőjét. :D

Vali!
Boldog szülinapot, így utólag is! :D:D

Boscó!
Csak sikerül... Drukkolok! :D
Fanninak boldog 4 hót! :D Mikor mentek szurira?

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, de lyukasagyúúú vagyok!!!! Üzent Gyöngyi, hogy már hétvégén jön!!!!!! Megjöttek a nyaralásból és jól érezték magukat. Lili a sima vizet szerette, de a babúszást nem. Szóval hamarosan lesz élménybeszámoló!!!!! Bocsi, hogy csak most rakom ki!

Remélem minden nap fogok tudni jönni, de most igen mozgalmas lesz a 7vége. :D:D Írjatok sokat. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt :)
Lányomat leadtam :D Petike meg küzd a visszaalvással :roll:

Eszter :)
Nagyon várta már a sulit, ílyen gyerek se sok van :lol:
Örülök, hogy Gyöngyiék is jól vannak :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Trose: írtam privit. Megkaptad?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Tegnapi nap nem volt egészen az én napom. Valahogy semmi sem akart összejönni :( Lizával még csak egyszer voltunk csípőszűrésen, és egyszerűen képtelen vagyok eljutni a másodikra. Rendelés csütörtökön 2-4ig van. Ja, hogy az embernek van nagyobb gyereke is... az nem számít. VAgy 1000fok volt, vagy ők voltak szabin, vayg mi nyaraltunk, most meg az ovikezdés miatt nem hagyhatom ki az alvást a fiúknál... Szóval nem tudom, mi lesz.

Zsoma tegnap volt 3 éves. Nagyon fura, hogy már ilyen nagyfiú :)

Ma reggeli kép:

Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!

Édes kicsi Zsoma! Boldog szülinapot! :D

Kép

Cory:
te sem tudod miért nem lehet vagy lehet adni télen a nektarint. Mert ugye az "friss". A multkor kivettem kóstolóként egy pohár fagyasztott őszit. Hát... :?
Esetleg a kettő kombinációja?
Vendég

Boscó:na most nem felejtem el,Boldog Hófordulót Fannikának!!
Amúgy olvatalak,csak lyukas az agyam,köszi,hát igen Ameli nagyon hurkás.Most olyan 7 kiló lehet.Majd leszakad a hátam ahogy cipelem.Fannika forog már?Mert Ameli még semmi hajlandóságot nem mutat,még csak oldalra sem.Viszont nagyon dumál.Megzabálom.Meg ilyen nagyon tud vigyorogni
Kép
Ezt meg csak úgy a kezébe adtam,persze megnyalta és nagyon nem tetszett neki :lol: :lol:
Kép
Remélem a társaság elnézi nekem hogy felraktam ezt a két képet.

KépKép

KépKép
pilchard

Jó reggelt!
Cory,
boldog 3.szülinapot a nagyfiúnak! Hihetetlen mennyire hasonlítanak a hugival. :)
Babetta,
édes a kispasid! Hátha ma bejön az a barack.
Anita, Vok,
köszi a kérdést. Az éjjel megint nem volt valami jól Feri. Napközben nincs semmi, de aztán éjjel jön a görcs, akkor mindig forró fürdőt vesz, az segít + Nospa. Lidi 3* evett az éjjel.
Vok,
akkor gratula a szép súlyhoz! Igaza van Ádinak! :)
Anita,
nem írtad, hogy mikor lesztek Pesten!

Minden iskolakezdőnek hajrá! Főleg Leventének, aki ma megy először!

Csajok,
a husit hogyan készítitek el? Milyen fűszerek mehetnek bele?
Szőlőt is lehet 7 hótól? Persze nyilván héj és magok nélkül.
angi79

Sziasztok!!

Boscó-Csak elkel a tejcsi!! :) Mindenesetre én sem gondoltam,hogy ilyen nehézkes ez a dolog.Egyébként felőlem nyugodtan leírhatod,sztem is foglalkozhatna az állam egyéb fontos dolgokkal,mithogy milyen plussza adót talál ki,lassan már füstadót is fizethetünk,mint a középkorban. :twisted: :twisted: De a lényeg,hogy dübörög ez a szerencsétlen ország :twisted: :twisted: (na bocsánat,számat befogtam :oops: ) boldog hófordulót Fannikának :)

Vali-Na milyen volt a reggel?Vince fel bírt kelni?Bár úgy emlékszem én az első nap már hajnalban kukorékoltam,vártam a találkozást a többiekkel,majd jövő héten azt hiszem lesz ne mulass! :wink: :lol:

Cory-Zsomának boldog szülinapot!! :) Nagyon szépek a gyerkőcök! :) Hajrá csípőszűrés!! :) Nálatok nincs időpont kérés.Nekünk védőnéni intézett mindent,csak a kezmbe nyomta a beutalót,és hogy mikor,hányra legyünk ott.Kb. 10 perces csúszással,de simán ment minden. :roll:

Pilchard-Nagyon aranyos a kis hurkagyűjteményed!!Hihetetlen a számomra,hogy egy baba ilyen gors ütemben gyarapodik!! :lol: :lol: Ez a vigyor!! :)

Angi-Húst szerintem egyelőre csak főzd meg,majd turmix együtt a zöldségekkel.Sztem,én asszem így csinálom majd.Szőlőt passzolom. :roll:
Vendég

Vanillka!
De a büfiért is jár, még akkor is ha a ruhámon landol! :D

Cory!
Máshová nem lehet bejelentkezni? Vagy esetleg a fiúkat "leadni" addig valahová? Sok boldog szülinapot Zsomának!

Pilchard!
Nagyon édes Amelita! A sárgarépát meg majd később megszereti!

Rólunk: Tündibündi éjszaka kb óránként ébredt. Ráadásul mindig keservesen sírva. Szóval az éjszaka megint velünk aludt. Reggel fejtem le 50 ml tejcsit! :D

Kép
szelivi

Livi:
szó szerint ez volt nálunk is ejjel, azzal a külömbséggel, h mi már az eleje óta eggyüt alszunk. Tünde azután aludt miután magadhoz fektetted?

Vajon mi lehet ez? :roll: ez már rosszabb a hasfájás időszaktól? Akkor tudtam miért sir. De ez az éjszakai nemalvások már nagyon fárasztóak mindkettőnknek.
Mindenesetre du elviszem megnézetni dokinénihez, nehogy valami baja legyen :?
Vendég

Meli!
Nálunk is velünk aludt Tündi a legelejétől. Aztán kb három hónapos volt, amikor elalvás után átköltöztettem a kiságyba. Így én is jobban elférek az ágyban, ő pedig tovább alszik egy kicsivel, mert nem ébred fel arra, hogy mozgunk az ágyban. Most, hogy velünk aludt, így nekem könnyebb volt elaltatni, mert nem kellett kivenni a kiságyból, csak betömtem a száját cicivel és már alukált is. Szerintem a foga indult el, vagy valami más.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Kösz Zsoma nevében is :)

Babci: nem a várakozással van a legnagyobb gond, hanem azzal, hogy délután 2-4-ig az én gyerekeim alszanak. Mind. Liza is csak egyszer alszik naponta, pont ekkor. És mivel más normális gyerek az ő korában legalább 2-szer, de inkább 3-szor alszik, nem vagyok hajlandó felkelteni.

Meli: nem tudom :( A fiúk nyáron ettek, Lizával meg még nem néztem utána ezeknek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Meli-Én úgy tudom,hogy a nektarin más néven kopaszbarack.Én már adtam Lilinek, szerette.De nem tudok róla,hogy ez lenne télen. :roll:

Cory-Háát ez tényleg sz.r ügy! :( Talán majd alakul még Liza napirendje,Lilié is hétről hétre változik,főleg mióta hozzátápizunk,na meg mióta megint 9-ig alszik reggel. :)
Vendég

Cory :)
Nagyon édesek a csemeték :)
Zsomának nagyon boldog szülinapot :D
Kép

Pilchard :)
Ameli nagyon aranyos :) Milyen kis mosolygós :D
Van esze a csajszinak, jobban ízlik neki a tejcsi mint a répa :wink:

Angi :)
Nem zuzzák szét a köveket Ferinél?
A husit én csak simán kis sóval főztem, később vegetával.

Ildi, Vali :)
Milyen volt az első nap? Hogy éreztékmagukat a gyerekek :D

annácska

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, mert a mai napunk tiszta felfordulás az iskola miatt :roll:
Majd este jövök bővebben, most csak dobok egy képet az én elsős nagyfiamról :lol:
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Már megint van valami a géppel, hol működik hol nem, aztán hirtelen lefagy és vége.
Most is egér nélkül próbálok alkotni.

Annácska: nem tudod megoldani, hogy reggel amíg viszed Annamarit a suliba addig vigyáz valaki Petike álmára??

Cory: BOLDOG SZÜLINAPOT A NAGYFIÚNAK!! :)

Meli: tényleg, télen honnan lenne nektarin?? A télen kapható gyümikkel én vigyázok, mert külföldről vannak és vegyszerrel kezeltek. Inkább akkor bébiétel, azt ellenőrzik.

Angi: sajnálom szegény párod!! :(

Anita: most akkor tulajdonképpen hogy álltok a fogacsákkal??

Mariann: kérdés ugyanaz :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali: ezt nevezem! nagyon büszke a fiatalúr!! :) :)

Patrícia is úgy jött ma haza, hogy nagyon szeret suliba járni, most lett felsős...

Mára leléptem, mert peti szédszedi a gépet

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali-Nem semmi NAGY fiad van!! :wink: :lol: Add át gratulációimat az elsős fiatalúrnak!! :lol:

Ildi-Nálatok mi újság,vagy már ki is dőltetek az első nap? :wink:

Meli-Ezt találtam:
Az őszibarack fajtákat gyümölcstulajdonságaik alapján három csoportba sorolják: 1. hagyományos friss fogyasztású molyhos, 2. ipari rugalmas húsú, 3. nektarin fedőszőr nélküli.
Mindhárom csoportban találhatók sárga és fehérhúsú, maghozkötött és magvaváló fajták.
Ezek a gyümölcstípusok évezredek óta ismertek, de arányuk a termesztésben állandóan változik.
Vendég

hali!!

Anna, köszi jól telt az első nap szerintem. Már csak azért is, mert 11-kor ma értük lehetett menni.De hétfőtől már élesbe megy a játszma :lol:
Az esti lefekvés is sikerült, fél 9-kor jól összebalhéztam :roll: Leventével, aztán már le sem jöhetett, és 9-kor, miközben Natikát is altattam, el is aludt.Így könnyen felébredt reggel. :P
Aztán ma meg 11-re mentem is érte.Érdekes lesz ez a hazaszállításos dolog, annyian mennek a gyerekekért, parkolóhely nincs, alig tudtam megállni, két gyereket becipelek, szóval télen tuti leizzadok nagykabát alatt, mire ezt véghez viszem.
Emlékeztek, mkor egyszer ezen röhögtünk tavaly? :lol:
Hogy 3 gyereket bepakolom az iskola előtt, elszaladnak, nyivákolnak....stb :lol:
Hát, tuti ez lesz :wink:

Angi, én is akartam kérdezni Feri állpotát??
Orvosnál volt?
Mekkora köve van??
És az eddigiek amik voltak, hogyan jöttek ki?
Szegény, nagyon sajnálom :(

Anita, te urad hogy van?????
Jaj, ne fényezzetek már ennyire, nem vagyok én valami szuperanyu, egyszerűen csak annyi, hogy imádok készülni, ha valaki(k) jön(nek) :D :D
Tök jólesik, ha jól érzi magát bárki is nálam, főleg, ha még a kajcsim is ízlett(Nancsika-váljék egészségedre a 4 szelet :wink: )
Azért akadok ki mindig anyósékál, mert kb.évente 3-szor ha megyünk, előre tudja, és NEM képes kaját csinálni.Innivaló sincs, kaja sincs, süti sincs(Na, most kivételesen 2 hete minden volt)
Anyám az más, van leves, 3-4 féle második, meg még süti is.Lehet, hogy tőle örököltem :?: :?: :?: :D :D :D :D

VAli, hagyjál már :wink: , méghogy istennő :lol: :lol: :lol: :lol:
De azért a párnaölelgetés nekem is feltűnt :lol:
Levenet koszos, nyálas párnája :roll:

Csilla, végig sikerült olvasnom a mellyguszis bejegyzést a blogodban.Hát nem semmi.Ez a magyar egészségügy :evil:
Nagyon csúnyán bántak veled, még szerencse, hogy aztán jó kezekbe kerültél :D

Cory, nagyon boldog szülinapot Zsomának :D :D :D :D
Helyesek a képen :P
Látom, lassan Balunak is szülinapja lesz :wink:

Anna, Petikének boldog 5 hót :D :D

Szerintem a nektarin semmiben nem különbözik az őszibaracktól, max. nem oylan lédús, de egy kis banánnal , almával felturbózva miért ne lehetne adni?
Ha meg nem oylan kemény, és könynen pépesíthető szerintem magában is mehet.Én adtam a kölkeimnek :D
Bár a téli nektarin tuti kemény :roll:

Edit, nagyon édes Husilevi, ahogy nyammogja a barackot :D :D
Majd megszokja ám :wink:

Istvánkának, Fannikának boldog 7 és 4 hót :D :D :D

Vali, mi volt Vinivel a suliban?? :D
Kelés???Fekvés,??? :roll:
Levente tegnap évnyitó előtt bőgött, de ma már jó kedvűen jött-ment :D

Asszem taliztam szállást Veszprémben: :D
www.villamedici.hu

jó hétvégét mindenkinek :)
vas

Vali!!!!

Húha, ezt nevezem!!!!
Nem úgy néz ki a fiatalúr, minta ki nem akart menni :D :D :D

naggyon aranyos :wink: :wink: :wink:
vas

Tündének igaza van a téli vegyszeres gyümikkel, ráadásul baromi drága is :shock:
vas

Mivan lányok? Mit pihentek ennyit? Azt hittem nem is fogom tudni elolvasni, amit termeltetek... erre tessék.... :lol: :wink:

Alakul a csajom. Ma már volt 1 sárga és 1 zöld. :D De ez már csak 2 kaki, az eddigi 4 hez képest, Igaz, nem is ettem barackot. :D

Szóval rossz az íze a fagyasztott és utána kiengedett baracknak??? Hááát... akkor most mi legyen? Fagyasszak ennek a törpének, vagy ne? Vagy vegyek egészben fagyasztottat, vagy fagyasszak úgy? Lehet, hogy csak a pürésített rosszízű??? Vagy hadjam ki és kajon almát, meg fanyalodjak rá a kész termékekre borsos áron???

Na, látom nekem meg szómenésem van... :D Pótolom a hiányt. :D

Tessék az okos kérdéseimre választ adni ám!!!! :D

Jó pihit mindenkinek. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

hadjam=hagyjam... :D:D:D Jó vagyok ma. :oops: :lol:

Eszter
Kép
Kép
vok

Pilchard:köszi a köszöntést!Nagyon cuki Ameli!Az a vigyor! :lol: :lol: Biztos vagyok benne hogy a társaság elnézi hogy felraktad a képeket!Igen Fannika már nagyon beindult,dobok fel képet hogy hogy találom újabban este elalvás előtt az ágyban! :lol:

Borsts:Köszi az oldalt,majd mindjárt átnézem!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást,3-as lett a vizsgám!

Cory:nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok én is Zsomának!

Vanillka:Nagyon cuki a kis iskolás fiad!Remélem néhány hónap(év) múlva is így fog feszíteni az iskolapadban! :lol:

Vas:Tényleg szuper woman vagy!Ezek a képek!Meg ez a hozzáállás a dolgokhoz!És pont Neked jutott egy ilyen anyós!Pedig megérdemelnéd hogy kiszolgáljon!

Fannika nagyon jól vieslte ma az iskolát,az utolsó negyed órát kellett csak ölbe vegye apa.Aztán egy nagy szopcsi,és aludt hazáig!Anyukám mindig mondja,"kis utazónagykövet"az unokája!Mára ennyire telt,nagyon hulla vagyok!Hajnal 3-kor keltem fejni,mert Fannika már alszik 5-6-ig is napok óta,én meg szétdurranok.(vagyis nem én,csak a cicik) :lol: Úgyhogy utána már visszasem feküdtem kiültem még tanulni.Aztán megfőztem stb.stb.stb.Na jó éjt Nektek! Kép Kép Kép
Remélem kilátjátok hogy fekszik.Ahol a feneke van,ott szokott lenni a feje!Alig ismertem fel hogy most akkor hogy is fekszik? :lol: Kép
Vendég

Na látom jól feladtam a leckét :lol: Barack vagy nem barack, ez itt a kérdés.

Vok: nekem van darabos is, hát az se hű de valami nyam-nyam. Legalábbis nekem nem ízlik. De hozzáteszem én édesszájú vagyok a javából.
És ezért gondoltam a nektarinra, h ezzel felturbosithatnám télen. Az tudom, h drága, de had egyék az a gyerek valami fincsit is.
Én azt tanácsolom, h próbáld ki. Fagyasztol ilyet is olyat is, aztán eldöntöd.

Gondoltam, h valamivel felül van kezelve és ezért marad meg télen is, de nem goldolom,gondoltam, eggyire beszivárog a belsejébe Én szőke vagyok nem szégyenlem
. :wink: :lol:

Voltunk doki néninél. Szerintem nincs rendes gyerekorvos Nagyváradon. :twisted:
Nem talált semmi bajt és adott Fenobarbitált. Utána olvastam, hosszú távon függőséget okoz. :twisted:
Azt mondta a drága dokiné, h minden este adjunk egy felet 10 napig és higgyem el át fogja aludni az éjszakát akkor is majd ha nem kap gyogyit, mert akkorára megtanulja a szervezete, h éjjel aludni kell.
akkor inkább keljen óránkent.
Fúúúúúúúúúúúúúúúúj, de mérges lettem. :twisted: :evil: :evil:

Vali:
látom a fiad büszke a csorbacsikjára. :lol: Lesz neked ne mulass. Kicsi baba elsős gyerek. Húú. Nem irigyellek!
++++++++++++++++++++mennek++++++++++++++++++++++

Boscó:
ezelk a pózok már Lili féle nyaktekerinceti pózok :lol: Nem semmi kiscsaj. :)

Fogzós anyukáktól még annyit kérnék, h ha valaki adott a gyereknek Viburcol kúpot, mi a tapasztalata.
Itt ugyan nem kapni ilyet( :D :D :D :D miért is hehetne), de találtam egy gyógynövényes patikát, aki hozz külföldi gyógygyogyikat(ezt jómegaszmondtam)).

Kellene, h ha fel van tüntetve a dobozon, h ki gyártja a Viburcol és az Ultricautrenszt( ezt nem tudom, h kell leírni). :oops:

Elteszem magam :P

Jóccakát mindenkinek!
Vendég

Boscó:hű,Fanni nagyon tekereg.Úgy látom ad a rácsvédőnek is!! :lol: :lol:
Ameli sztem sosem fog forogni.na jó egyszer talán :lol:

Babcika,Annácska,Szelivi:köszi

KépKép

KépKép
pilchard

Csorbacsík nevében is köszönöm a dícséreteket :lol: :lol:
Ahhoz képest, hogy totál hidegen hagyta a suli, reggel nem volt bőgés, és azt mondta délután, hogy jó volt :shock: Igaz, hogy ma még csak ismerkedés volt, meg rajzolás, játszás, de szerinte nem attól volt KO estére, hoyg nem aludta ki magát, hanem attól, hogy sokat kellett tanulni :roll: Húúúúúúú mi lesz vele, ha tényleg beindul a nagyüzem :shock:

Tünde: Whiskyapuka szintén üdvözletét küldi sörapukának, és üzeni, hogy nem találja a topikot :roll: Netalántán sörapuka még meg sem nyitotta???? :wink:

Gratula Patríciának a felsőhöz :)

Gyorsan gyógyítsátok meg azt a gépet! :)

Anita: Apa rendbejött már? Babakocsival mizu?

Annácska: Örülök, hogy ti sem aludtatok el az első nap :wink:
Petike hogy viselte a korai ébresztést? Aliz hóóóót nyűgi volt tőle egész nap :( Asszem jövő héttől apa viszi, én meg durmizok tovább a csajszival :) Jól kitaláltam, ugye? :wink:

Cory: Isten éltesse Zsomát utólag is :)
Mi is pont tegnap beszéltünk róla, hogy nemrég még pelusoztuk Vinit, most meg már iskolás. Olyan hamar eltelt az idő, főleg ez az ovis 3 év :shock:

A kép nagyon édes, le sem tagadhatnák, hogy tesók :) Olyanok, mint az orgonasíp :lol:

Angi: Sajnálom, hoyg a párod ennyire megszenved vele :( Dokik mit mondanak?

Babcika: Vini ma reggel még simán felkelt, sőt, mikor a 6-os szopikor bementem betakarni, kipattant a szeme, és kérdezte, hogy már kelni kell-e :)
A te védőnőd legalább csinál is valamit. :? Mástól még nem is hallottam, hogy ilyen dolgokat is elintéz :shock:

Livi: Jó húzós éjszakátok volt :( Nem irigyellek :(
Elkezdted újra feltölteni a tejcsi raktárat? Ügyi vagy. :)

Meli: Nem semmi tényleg a dokinénitek :( Én tuti nem adnék be semmit a gyereknek, csak azért, hogy végigaludja az estét. Előbb-utóbb úgyis eljön az az időszak, miért kell "mesterségesen" beleavatkozni???

A Viburcolról ennyit találtam, nem tudom, hogy erre van-e szükséged:

Név: Viburcol végbélkúp
TK-szám: OGYI-HG-049
Forg.Eng.Jog. : Dr. Peithner KG.

Egyébként a www.google.hu -n kerestem rá, nézzd meg esetleg te is, hátha találsz még róla olyan infot, ami érdekel.

Ildi: Jajj, te meg ne szerénykedj, igenis szuperanyu vagy, nagyon jól megy neked 3 gyerek mellett ez a vendégeketfogadok is, úgyhogy megyünk máskor is :lol: :lol: :lol:
Anyósod nem semmi, nem csoda, hogy párod téged választott :wink:

Levinek volt ismerőse az osztályban? Nekünk szerencsénk volt, mert 2 ovistársa is abba az osztályba került, így Vininek könnyebb volt (na majd ez kiderül még) a váltás.

Eszter: Hogy tud az ember örülni minden sz@rnak, ugye???? :lol: :lol: :lol: :lol: Ügyik vagytok, a barackot akkor talán hanyagold egy ideig :?

Boscó: Gratula a vizsgádhoz :lol: Most már pihizz a hétvégén!
Fannika tornamutatványai édesek :)

Hófordulós babáknak nagy nagy pusszancs :)

Holnap nem leszek, leruccanunk anyáékhoz Szolnokra. Ti írjatok jó sokat, hoyg este legyen mit olvasnom unalmas óráimban :wink:

Most viszont megyek beájulni.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a névnapi köszöntést!!!!

Borsts, Meli!
Martin is , az elmúlt 3-4 napban felkelt hajnali 2-3 körül és sikongatva énekelt nekem kb. 1-2 órát. Majd megismételte 5-6 óra felé. Aztán egész nap nyügi volt.
Képzelhetitek mennyire örültem az áriának.. :D :P
Valószínűleg a frontot nem bírta.
Mi igy sétáltunk kint a jegesmedvék között:
Kép

Angi!
Az Aventes mellápoló egsz jól helyrehozta a cicimet. A hólyag eltünt, de azért még fáj egy kicsit. Te, hogy vagy?

Anita!
Köszönöm, már tök jól vagyok. Mi a helyzet a babakocsival? Vagy már megoldódott és átsiklottam felette?
Nekünk a szervíz fél óra alatt megcsinálta. A kerekénél kattogot vm. Most sem 100-as, de sokkkal jobb. Legfeljebb visszük újra, szerencsére nincs messze a szervíz.

Vali!
Vince, 6 évesen igazi pasi. Az én keresztfiam 7 évesen, most kezdte az elsőt, de ő még nem ilyen vagányos....

Ildi!
Szerintem is "szuper woman" vagy!!! 3 gyerkőc mellett, nem semmi. Én, egy melett sem tudok sok időt szakítani a házi munkára.

Igérem, a következő talira tuti szakítok időt!!!

Jó éjt!

Era

Néhány fotó:
Már a pelenkázót is kinőttük: Kép
Figyelek:
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt :)
Vali :)
Nagyon vagány a fiad :)
Nem csak a sok tanulás fárasztja le őket az elején, hanem hogy ez teljesen más élethelyzet. Ne izgulj bele fog jönni a nagyüzembe :D
Peti egész jól viselte, de ahhoz hogy reggel korábban keljen csütörtökön esete elhagytam az utolsó evést :( Így is ébreszteni kellett fél 7-kor. A baj csak az volt, hogy odafelé ás visszafelé is elaludt a kocsiban és így itthon nehen ment a visszaalvás :(
Irigykedem ám a reggeli durmizás miatt, jól kitaláltad :wink:

Tünde :)
Gratula Patriciának a felsőhöz :D Hű, na ez már komoly, hogy ilyen nagy lány! Ez a következő nagy ugrás :D
Dorinának nagyon boldog névnapot :)
Kép
Még nem tudjuk hogy oldjuk meg Petike álmának őrzését, de nem biztos, hogy fog így menni :?

Ildi :)
Gratula Leventének :)
Vígasztaljon, hogy általában reggel is sokan mennek, sőt akkor még többen :lol: Tavaly azt találtam ki, hogy a suli melletti kisparkban álltam meg és csak átsétáltam. Így nem kellett küzdenem a többi autóssal a zsákutcából való kitolatásnál :D
Nálatok fel lehet menni a terembe a gyerekért? Annamarinak a portáról szólnak fel és persze a nagy játékban ezt sokszor nem hallja :? így volt hogy majd egy órát vártam mire lekászálódott :roll:

Gartula a vizsgádhoz, ügyi vagy :D
Fannika nagyon édes :)

Meli :)
Gyógyszer az éjjel átalvására??? :? Majd átalussza, ha már elég érett rá :)

Era :)
Martinka nagyon aranyos :)
Remélem hamar leszokik erről az éjszakai műsorról :D

Bartika :)
Pötyinek nagyon boldog 5 hós fordulót :D
Kép

annácska

Pilchard:Amelit 4 hónapos szülinapja alkalmából sok szeretettel köszöntjük!!!!!Előbb utóbb ő is beindul majd!Addig nyugiba lehetsz!De aztán :roll:

Bartika:Pötyikénak is sok sok puszi a hóforduló alkalmából!!!! :lol:

Lingerela:Nagyon aranyos Martin!A legjobban a sétás kép tetszik!
Vendég

Nem frissül a babanet? :lol: :lol: Vagy csak ennyi a forgalom?Mindenki kihasználja hogy még van egy kis jóidő igaz?Voltak ma nálunk fényképeszkedni,egy menyasszony és egy vőlegény.A sógórnőmék baráti társaságából vannak,és megkértek minket,hadd csinálhassanak néhány képet az udvarunkon!Én is csináltam róluk,ha nem baj fel is rakom!Egyesek nosztalgiázzanak,egyesek(mint én is)irigykedjenek!Én meg a nagy lazítás helyett mostam,takarítottam,nemsoká vasalok.Tök jó!Na majd estére úgyis beindultok! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Na azért Fannika sem maradthatott ki! Kép Kép
Vendég

Hali!!

Na,látom hétvége van :!: :wink: És tényleg gyönyörű az idő.Az én lánykám lassan 3 órája durmol :shock: Evett ma sárgarépás őszibarit,ez is ízlett neki. :)

Boscó-Nem is gratuláltam a vizsgádhoz!!Klassz csaj vagy ám,tudod-e :?: :wink: Nagyon jók a képek,szép pár!!A kert gyönyörűűűűűűűűűűűű,én ezért vagyok irigy! :oops: Fannika cukorbébi!! :) Ahol a menyasszony tartja nagyon hasonlít apukájára!! :shock: :wink:

Minden hófordulós babuckónak boldog szülinapot!! :)

Vendég

Babcika :)
Jó étvágya van Lilinek :D Nem csodálom, hogy kidőlt :wink:

Nagyon szép a pár :)
Nem csak az esküvő miatt irigykedem, hanem a hatalmas gyönyöű kertetek miatt is :wink:
Neketek miért nem volt esküvőtök? Persze csak ha nem vagyok túl indiszkrét :oops:
Fannika gyönyörű mosolytündér :)

annácska

Boscó: ritkán látni ilyen gyönyörű, rendezett nagy kertet!! Nem csodálom, hogy itt akartak fényképeszkedni! :)

Annácska: KÖSZI!!!!!
Nálatok apuci nem tudja a lánykádat suliba vinni??
Vagy egy közelben lakó szülő, akivel esetleg felváltva vinnétek a gyerekeket, így nem kellene mindig korán kelnie picurkának.
Nálunk Peti viszi, a suliban 7-től van ügyelet, mondjuk inkább késésben szoktak lenni :oops:

Vok: túlbonyolítod a barack kérdést :lol: Ha gondolod fagyassz le belőle péppé zúzva, vagy darabokban aztán ha nem eszi meg, akkor csinálsz belőle sütit :)

Era: nagyon cuki kisfickó Martin baba!! :) Éjjeli ária... :D

Vali: söapuka ül és meccset néz, én meg most elnézem neki, mert egész nap anyós házát újítgatták a 2 tesójával.
Üzeni, hogy lesz topic, csak ki kell várni! Mondjuk neki tuti nem lesz ennyi ideje rá, mint nekünk :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Meli: én már kétszer váltottam gyerekorvost, szerencsére most úgy néz ki, hogy találtunk egy normálisat. Nyugtatót ne adj neki (de hát ezt te is így gondolod), egy másik homeopátiás szer, amit fogzásra és nyugtalanságra szoktak: Chamomilla
Tejnövelő: Ultica Urens CH5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Szerencsére javulóban vagyok, már nem fáj a cickó, bár még vannak benne csomók néhol, de nem vészes. Remélem azért azok is eltűnnek majd.

Barack: én tettem el 45 pohárral, egyet már kiolasztottam próbaképp, befaltam, nekem ízlett :D Ha a gyerkőnek nem kő', én majd elnyammogom.

Vanillka, gratulálok a nagyfiadhoz, milyen büszkén ül ott :) Tesómék kisebbik gyerkője is most ment suliba, augusztus 2. feltől nem lehetett vele bírni, annyira be volt sózva. :D

Babák egytől egyig aranyosak, mosolygósak :D

boscó, esküvős képek szuperek:) Gyönyörű kertetek van!
Én is szeretnék esküvőőőőőt :lol:

Tegnap egy fórumos babatalin voltunk, volt pici 7 hetes baba, hát olyan furcsa volt fogni :) Dominik hozzá képest óriás, pedig a fiúk közül (akik közül ő a legidősebb) ő volt a legkisebb a maga 7700 grammjával. :D

Enyém apa borapuka, ő is csatlakozna a papás topichoz :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot!

faby

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?