Szép jó estét!
Ez volt ám a mai termés!!! Nem jutottam a végére amíg fejtem...
Jucus,
bár a többiek már írták előttem, ne aggódj nagyon szerintem. Gondolom mennyire egyszerű ezt így kimondani. De tényleg olyan dinkák néha a dokik. A Rutit nem hívtad utána? Szerintem beszélj vele, hogy ő mit gondol, és mondjon valami bíztatót is. Megverni azé csak nem kéne....egy kicsit nagyobb mint mi vagyunk....
Még szerintem Iminek is egy kicsit sok lenne, nem...?
Na jó, félre a tréfával, szerintem tényleg hívd fel. Ő talán jobban meg tud nyugtatni. Bár engem se nagyon nyugtatgatott a szívhang miatt, inkább azt éreztem mindig rajta, hogy ilyennel még nem nagyon volt dolga....még akkor is jól felizgatott, amikor elment konzultálni a ctg-immel a Siklós dokihoz. Mit kell azon konzultálni??? Na mindegy, azért akkor egy kcisit nekem is volt izgim, de azért az anyai ösztön működött, és jól megnyugtatott, hogy nicns semmi gáz...
Szóval egy kicsit nézz befelé (van már 3 gyönyörű lányod!!!!) és érezd meg azt hogy mi a helyzet.
Én ezt úgy szoktam - és ez komoly - hogy amikor már mindenki alszik, egy kicsit csukott szemmel fekszem hanyatt, párna nékül, és elllazítom az összes izmot szép sorban, lábújjtól az arcomig. Aztán valami nagyon kellemesre gondolok, ez bármi lehet ami jó dolog, és azután pedig szépen sorraveszem az eseményeket mégegyszer amik miatt ideges vagyok, és megpróbálom feldolgozni úgy hogy kérdezek magamtól, és válaszolok is a dologgal kapcsolatosan. Ezt most nem biztos hogy érthetően írtam. A lényeg egy kis belső vizsgálat. Amikor terhes voltam, akkor pedig MArcival való összhangra törekedtem ilyenkor, és nagyonis sikerült vele ilyenkor "belül" kommunikálni...valszeg ezért is tudtam olyan biztosan, hogy mikor szülünk...
Az egészben a lényeg: Fel a fejjel, nincs annak a csöppségnek odabenn semmi baja....!!!!
Segítséget kaptok családtól, addig amíg bemész, ugye?
Aztán majd lécci írjál, hogy mi van, izgulunk ám értetek nagyon itt mindannyian!
Tücsökmami,
Ká jók a képek Görgőről. Az alvóson itt röhögtem vagy fél percig. Nagyon király!
Holnap de piacra megyünk, szerintem kb 1h után tudnánk elmenni hozzátok. Felülünk a 25-ösre, aztán majd jól megnézzük mennyia sok, amit gyalogolni kell hozzátok. 2h-re szerintem ott lehetünk. okés?
Gabi!
csatlakozom Tücsökmamihoz...
Vanília,
téllleg édi Ádi!
Ilba,
a teák is itt maradtak. Ma benyúltam a szekrénybe és ott voltak.
Nem másztak ki azóta....várják, hogy valaki megigya őket....
Mancs,
nagyon aranyos vagy Arlót illetően, de ha megyünk akkor is csak megnézni mennénk először. Meg ahogy elnézem az időt, már cak majd tavasszal. De az jó lesz, mert akkor már MArci is jobban ellesz ilyen helyeken. MAjd tavasszal szólok ha úgy van, okés? És nagyon köszi mégegyszer!
Mi lett a kocsitokkal? belepte a cucc?
Natasa,
és neked is volt mintavételed? Mármit magzatvíz, vagy méhlepény...
Én is sörözök...Bucklert iszom heti 3x.
jót tesz a fogyinak.
Vuka,
Petra egy.....egy....egy....nem is tudom mit is mondjak, mert annyira édes baba. Milyen huncut kis csaj lesz ő is, meg Szonja is. Itt fogunk bebisilni rajtuk is, mint Livicseken, az tutkó.
Coolasa,
én megpróbáltam a Sinlacot is, meg egy-két tejpépet MArcival megetetni, de ezek a gabonás cuccok nagyon nem akaródznak ízleni neki...néha 4-5 kanál lemegy, aztán jön a szájzár, de ez ritka. És az is csak úgy, ha valami gyümi van benne. leginkább barack, vagy alma. A többivel max 2 kanál megy le. Már kezdek kifogyni az ötletekből uzsira, meg tízóraira, mert most leginkább csak gyümit eszünk. Ma pl. már rizzsel sűrítet sárgabarackot ettünk, egész jól ment. de egy idő után ez is uncsi....
Mamacka,
ez a fényképmizéria ez tényleg elég idegesítő lehet. Viszont, inább lásd a jó oldalát!!! Amikor a végére érsz, annyira de annyira jó érzés lesz, hogy pezsőt fogsz bontani!!! Tutifix!!!!
És mégegy ötlet: Ha nagyon depis vagy, akkor feküdj le Áron mellé, amikor alszik, és jó sokáig nézd az arcát. Meríts belőle erőt, mert akkor olyan de olyan szépek, és anygalkák, hogy nagyon!!! (de szerintem ám ezt te is tudod!!!
)
Sasha,
merre vagy?
Sajtine,
én is megettem volna azokat az izéket!! A fekete kagyló a világ egyik legfimomabb kajája!! Jó az ízlésetek a sógoroddal...A fényképek meg királyak!! Timi már kérdezte, de nem láttam, hoyg írtad volna: Mit szólt Zsófi a homokhoz? jól megtömte a hasát vele?
Na akkor hétfőn tali? megyünk? És ha igen, akkor hol tallkozunk? Valaki ismerős ott a Népligetben?
Jaj mégvalamit akartam:
mivel mi szeptemberfeszre tuti nem megyünk (messzire van az...), viszont szombaton van más progi: Megyünk a BNV-re mert lesz babaruhabörze. én meg kaptam ingyé belépőt. Más nem kapott? Senki nem akar eljönni? Mi tuti megyünk, hátha tényleg 30%-kal olcsóbbak lesznek a rucik. MArcinak semmi meleg holmija nincs...
se cipő, se kabát, se semmi...szóval mindenképp olcsó cuccok kellenek! Egész nap lesz, asszem 16h-ig.
Na jó, megyek Livi és Ádi után fogat mosni, és hajcsizni.
(Jucus! Télleg próbálj kicsit megnyugodni! Az nem jó a tökmagnak sem odabenn, ha ideges vagy!!!)
Mai esemény...pedig esküszöm kap enni rendesen(kb negyedórán át rágta, és a végém ár nem bírt ott állni félig letérdelt)...