Új privát üzeneted érkezett!

Ceni, sajnos ellent kell, hogy mondjak neked. Bocs, nem kötöszködésből, saját tapasztalat alapján állíthatom, hogy nekem napközben általában 37 C fok körüli a hőm, viszont a reggeli hőmérőzésnél jóval alacsonyabb. Még peteérés után is! Szóval nem mutatja a napközbeni hő a peteérést, sajnos, mert nekem is kényelmesebb lenne. De ez van, ennyi áldozatot hozok a várva várt babáért, hogy ébredéskor 1 percig nyugton vagyok, még akkor is, ha Szili felébred. Szerintem annyi időt kibírok én is, meg Ő is. Ezzel azért nem kínzom a fiamat, mert nem hagyom, amíg kibontakozik a sírásban, csak picit váratom meg. Egyébként ezért használok digitális hőmérőt, 1 perc, és már sípol is, hogy megmérte a hőmet, és igen pontos jószág. :lol:

Persze Te tudod, végülis Te döntöd el, mit hogyan csinálsz, lehet, hogy neked másképp működik a szervezeted! :wink:
Vendég

Athiz, Áfi küldtem nektek privit :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Itt a mai görbém:
Kép

Csak egy icipicit merek reménykedni, mert napok óta mensisen fáj a hasam :(

Melcsi6: szuper a fertys lecke fordítása !!! (Most mindjárt ki fog derülni, hogy angoltanár vagy, esetleg az anyanyelved angol vagy ilyesmi) :lol:

Gizmixxx: sajnálom :( Nekem van egy ismerősöm, aki végül a lombiknál kötött ki, de előtte elment egy csomó hónap (talán 1 év is) a többi lehetőséggel (inszemináció). Ő mondta, hogy bárcsak azonnal a lombikkal lehetett volna kezdeni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Én is dobok egy görbét, kicsit elkenődtem, mert leesett a hőm, és barnázok, pedig megjönnie még sokára kéne, vagy most úgy gondolja, hamarabb beköszönt... Ki tudja... :(

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso,
Nagyom ígéretes a görbéd!!!!!! :lol: :lol:
Purc,
Lehet hogy beágyazódási esés, és a barnázás is a babától van. Remélem holnap újra visszamászik az a hő!!Pé-d tuti hogy vollt. Nagyon szorítok!!! :lol:
Áfi,
Nekem a szegedi Kaáliba csinálták a stimut. 5 nap 2x1 closty, 4 nap merional injekció. Igy jobb oldalt 4 pete, bal oldalt 1 petes lett. Sajnos csak bal oldalróleshetek teherbe.... A tüsző repesztés pedig vmi ovitronell? vagy hasonló nevű injekció volt. Nagyon izgulok hogy a bal oldali psajtem szuper minőségű legyen.
Téged hol stimuztak??? Te is görögdinnyének érzed a hasad? Mert én nagyon!!!
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!!!
macspacs

Macspacs,

Köszi a szoritást, remélem igazad van.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
én is barnáztam múlt hónapban 3 napig, azt hittem meg fog jöni, de nem jött meg hamarabb, csak mikor ideje volt. (Bár akkor se jött volna!) És tényleg sok olyan terhesgörbét láttam mikor barnázás és hőesés jelezte a beágyazódást... +++++++++++++++++++++
Szezso,
neked is mennek a drukkok +++++++++++++++++
Macspacs,
én Pécsre járok, de nem Kaáliba, van nőgyószátai klinika. Úgy tudom a Kaáliban egy csomó dologért fizetni kell... Én 5 napig szedtem napi 1 Clostyt meg összesen 9 Merional-t szúrtam 7 alkalommal (ciklus 3. 4. nap kettőt egyszerre).
Hogy pont a bal oldaladon lett 1... :(
A hasam nekem is feszül, a megrepedt tüszőkből a víz a hasüregbe távozik azt hiszem, ez feszít míg fel nem szívódik gondolom...
Vendég

Pálinkás jó reggelt!

Alakulok, alakulok!

Kép

Gondolok ám Rátok állandóan, mégha nem is nagyon nyilatkozom meg mostanság.
Ez már komoly: ma évnyitó :cry: :cry:

Kép
zölddisznó

Coca,
nekem csak szept 15-16-al indul a suli! :P
Nem tévedés, tudom hogy az hétvége, én levelezős vagyok.
Hát lányok, komolyan csalódtam a hőmérőben... képzeljétek a ferti is meg a wunsch is bejelölte nekem a PÉ-t arra a napra, amikor UH-on voltam, és világosan látszottak a tüszőim. Aznap tehát sehogysem ovulálhattam, nyilván elöbb ébredtem és mértem minthogy dokibácsi belémnyomta volna... (mindig röhögnöm kell mikor meglátom a hüvelyi UHot :D ). Ráadásul a repiszurinak hála én viszonylag pontosan tudom mikor katapultáltak a petécskéim...
Hát újabb példa arra: semmi nem biztos :(

Kép
Vendég

Az UH a tuti! Lehet, hogy nem egyszerre pukkaptak ki a lufik, de max aznap UH után! Szerintem telibe találtátok.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szépen alakulnak ám ezek a görbék!

Zöldi, így tovább, klassz!

Áfi, na ennyit a hőmérőzésről, habár eddig is tudtuk, hogy nem 100%os sajna, viszont aznap nem is mértél pontos időben, úgyhogy nincs veszve semmi, és különben is, Te jobban érzed, hogy mikor indult vándorútra az a pici "bogyó"! Ott pedig randija volt ebihal barátjával. Összeházasodtak, és most veled együtt várják a kibontakozást! :shock: :lol:
Drukk++++++++++++++++++ és b.r ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Macspacs, szorítok az 1 petécskéd sikeréhez!+++++++++++++++

Purc, ez beágyazódás lesz, nyugi! :wink: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szezso, gyönyörű görbe, csak nyugodj meg, végy mély lélegzetet, és reménykedj! Egyenlőre mást nem tehetsz! :D
++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Különbenis már csak 4 napod van hátra a ferty szerinti tesztelésig, ha addig kibírod persze! Én tuti már holnap tesztelnék, az már a 13. DPO! Remélem, hogy csak azért fáj a pocód, mert épp a 9 hónapra készül elő a méhed!

Cupp mindenkinek
Vendég

Igazatok van lányok, szerintem is telibe kaptuk :)
Meg abban is hogy éreztem, 3 darab 2-2,5 centis gömböt egy ilyen szűk helyen nem lehet nem érezni, minden tiszteletem a lombikosoké, ha én 3mal görcsöltem ők mit érezhetnek 10-12vel? :shock:
Csak azon keseregtem kicsit, hogy olyan egyértelműen jelölnek az oldalak... persze ilyen görbe láttán én is így jelöltem volna. Ezentúl ha valaki azzal jön hogy lecsúsztak az ominózus napokról, én leszek az első aki írja neki hogy bizony sokszor a módszer napokat csúszik jobbra balra, nincs veszve semmi!
Vendég

Hi csajok,
mindenkinek köszi a szurkolást!
Áfi,
a repesztő szuri után 36 órával szabadul ki a petesejt?
Én szerdán du 16:00-kor kaptam a szurit, és a doki Péntek reggeli együttlétet javasol. Nem túl késő ez? Ha számításba veszem a 10 órás spermium futamidőt a célba érésig, lehet hogy már nem lesz megtermékenyíthető állapotban a psejt.... Szted nem kellene ma este akciózni? Neked mit mondott a doki? Érezted vhogy a tüszőrepedést?
macspacs

Macspacs,
a repiszuri után 36-40 óra van a repedésig. Neked péntek reggel fognak repedni. Én erről a 10 órás sperma célbaérésről nem hallottam még, persze ettől igaz lehet. Én a helyetekben biztos hogy huncutkodnék ma este, a sperma tud várni, a petesejt nem, semmit nem veszíthettek ha ma este ungabunga, a pete meg csak holnap reggel jön.
Nekem a doki azt mondta, (hétfő este adtam be a szurit) hogy szerdától mindent bele... ennyiben kimerült a technikai tanácsadás, de én kedd reggeltől minden reggel magamra rántom apát, mert kedd reggel megugrott a hőm, gondoltam hátha valamelyik nem tudja mikor illenék repedni nékie. :D
Vendég

Dobok egy görbét is: Kép
macspacs

Áfi,
Tök jó hogy biztos elkaptátok a "kisÁfit". Nagyon szorítok a babócáért!!!!!
Nekem azt mondta a doki, hogy a huncutkodások után (2 nap), tartsunk egy kis szünetet, hogy bent jól alakuljanak a dolgok.
Lehet hogy Te is pihizhetnél pár napot a sikerért.
Ja, a kaális doki a magneB6 szedését is javasolta a könnyebb beágyazódásért.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
macspacs

Ja, ma reggel is 36,2 a hő.
Kiváncsi leszek holnap reggel felugrik-e a görbe :-)))
macspacs

Macspacs,
tényleg Magne B6? Már küldöm is apát a gyógyszertárba! És azt mikortól kell szedni? Melyik naptól? És miért kell a szünet? Mondjuk már én is úgy gondoltam hogy elég lesz, megtettük amit tudtunk. És ha mondott mégvalamit a dokid tanácsként oszd meg légyszi, az enyém szabin van, a helyettese meg elég hamar lerendezett... :?
Vendég

Áfi,
Nekem a magneB-t szombattól kell szednem, akkor neked mától kellene.
A szünet a minél "harmonikusabb, nyugalmasabb" beágyazódásért kell. A doki úgy fejezte ki magát: Hagy alakuljanak ott bent a dolgok nyugodan. Azt mondta még hogy a pé-t követő 16 napon teszteljek. + Szombatól 2 hétig napi 2 szem dufastont is szedek, hogy biztos ne legyen progi hiány. + E vitamin szedését javasolta még. De én vitamin"buzi" :lol: vagyok, és a következőket szedem még :
méhpempő (ezt ma kezdem el). 200 mg Evitamin, 2 x1 szem flavonoid kapszula, 1 szem cruciferous plusz (zöldségkivonat kapszula) + 2x1 szem protexin + 1 folsav + 500 mg C vitamin :lol:
macspacs

Macspacs,
tényleg elküldtem apát Magne B6-ért, mától szedem, ebben látok rációt, elvégre a magnézium simaizom görcsoldó, a méh meg simaizom. Duphastont azt nekem is kell szednem holnaptól. Folsavat is szedtem, bár mostanában hanyagolom :oops: de jó hogy eszembe juttattad. A többi kicsit soknak tűnik nekem. Szerintem te imádnád Cocát, ő is vitamin...izé...megszállott. (Én is imádom persze!!! :D )
Vendég

Hű Macspacs, te nem vagy semmi! Nálad egy egész drogéria leledzik! Na majd hozzád megyek kunyizni :lol: , én még az Elevitre is sajnálom a manit. Ezeken a vitaminokon nincs valami támogatás, orvos nem írhatja fel?

Kép
babancs

babancs,

Én úgy tudom sajnos nincs rajtuk támogatás, de ha babát szeretnél, nem szabad rá sajnálni a zsét. Én úgy gondolom hogy a vitaminokkal az összes betegség kialakulását meg lehet előzni, és inkább vitaminokkal tömöm magam, mint antibiotikumokkal. Legalább folsavat szedhetnél, és az nem is drága!!!
macspacs

Sziasztok!!
Kíváncsiságból (és mert meg tudtam oldani :wink: ) ma reggel ébredéskor is meg 11kor is a szokott időben megmértem a hőmet és ugyanannyi volt :wink: Apa ugyanis bevállalta, hogy megelőzi Viola éhenhalását, azaz a reklamálásra miszerint Viola éhes, apa kirobbant a konyhába tápit csinálni! :lol: Én meg addig mértem meg kómáztam!
Még holnap van az utolsó nap, hogy apa itthon van (és már tud járni is :) ) még holnap le tudom még egyszer csekkolni! :wink:
De én hiszek benne, hogy mindegy a napszak (nekem). persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja! Aki babára gyúr nyilván mindent megtesz azért, hogy összejöjjön, én is felkelnék akár minden nap hajnal 6kor hogy hőt mérjek. De mi nem célirányosan babára gyúrunk, hanem kis pöcsösre, és még nem is...igazából csak jövő év elejétől tavaszától szeretnénk...... :oops:

Amúgy a bnőmnek, akinek begyűjtöttem a hőmérős infókat azt mondtam, hogy reggel ébredési hőt mérjen!!! :wink: Már jó rég óta küzdenek babáért és semmi:(
Csak miatta kezdtem el én is mérni,hogy legyen viszonyítási alap, meg mert érdekelt a dololg :oops: :wink:

Gizmi: Veletek mi van??????????????????

A magne B6 tényleg nagyon jó én is hallottam, hogy segíti a beágyazódást! A magnézium izomlazító a B6 vitamin meg segíti a magnézium felszívódását :wink:
Ha már megfogant a baba és a doki Magne B6-ot javasol, akkor én íratnék fel Magnézium Citriciumot, mert az nagyon nagyon olcsó (vényre) és írtó nagy dózis magnézimuot tartalmaz (sokkal többet mint a magne B6)
Én mindkét terhességem alatt azt szedtem! :wink:

Amúgy sztem a sok vitamin se túl jó, mert a vízben oldódóakat kipisiljük a felesleget, de a zsírban oldódók lerakódnak a vesében, májban és többet ártanak mint használnak :shock: :? Én inkább úgy ennék, hogy minden vitaminból bejusson a megfelelő mennyiség és kész! És Eleviten és folsavon kívül (egészséges terhesség esetén) mást nem szednék!Ezeket is csak minden másnap harmadnap! De ehhez változatosan kell étkezni. :wink:
Magánvélemény volt :)
Pussz

ceniko
Szeged

Csajok (aki szedte/szedi) a Duphastont azt mikortól kell elkezdeni szedni és naponta hányat írt fel nektek a doki??????

ceniko
Szeged

Üdv mindenkinek!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül bepofátlankodok közétek, de elkélne egy kis segítség!

Egy másik fórumon ajánlották, hogy tegyem fel ide a görbémet, mert itt csupa "profi" van. Hát én ezt most meg is tenném, ha nem bánjátok... Kép

Kérem, aki lát belőle vmit, segítsen! A második periódussal nem vagyok tisztában...

Segítségeteket előre is köszönöm!

Kép
perzsi

Macspacs!

Most szedek folsavat, meg vasat mert vérszegény vagyok. Aztán, majd ha babás leszek azonnal elkezdem az Elevitet. Mivel lehet, csak fél v. 1 év múlva leszek babás, addig nem akarok 10ezreket otthagyni a patikában vitaminokra. Ittam az FP aloe vera gélt is..állítólag minden benne van, ami a terhes nőnek, vagy a teherbeesni szándékozó nőnek kell..mindezt 5800 ft-ért, és baromira nem éreztem, hogy több lett volna az energiám vagy ilyesmi. Régen nem is voltak ilyen vitaminok, meg táplálékkiegészítőt, mégis születtek egészséges gyerekek. Bár az is igaz, hogy ma már a zökdségek, gyümölcsök nagy része tápozott, felturbózott, gyorsan érlelt, így a vitamintartalom is arányosan kisebb bennük. Én is azt veszem észre magamon, hogy tudatosan pl. ásványvízet iszom, abból is a Norbisat keresem :)
Szóval folsav, C-vitamin ez bejáccik továbbra is, +teszt után meg Elevit is.

Perzsi!

Majd a profi hőmérős csajok segítenek itt neked! Én annyira nem tudom még értelmezni, de kicsit kevésnek láccik az ovuláció utáni hőd. Ha meg babás vagy, akkor erős a progeszteron-ingadozásod. A 4 nap múlva tesztelj!

Kép
babancs

Enikő,
a Duphastont én 2x1-et szedek, tüszőrepedés után 2-3 nappal kell elkezdeni szedni, és mensiig, vagy terhesség 12. hetéig abba sem szabad hagyni.
A hődön csodálkozom hogy ugyanannyi lett, de nem kizárt. Azt hogy kizárólag az ébredési hő jó nem én találtam ki, olvass utána bárhol, ami csak erről ír mind azt mondja hogy ébredés után, felkelés elött. Meg is magyarázza miért, de ezt már leírtam. Persze megértem hogy ti lazábbra veszitek, és természetesen úgy mérsz ahogy neked szimpi. :wink:
Perzsi,
örülök hogy ilyen jó véleménnyel van rólunk a többi fórum, igyekszünk megszolgálni. :) A görbéd... hát őszintén szólva nekem nem egyértelmű, valószínű volt PÉ de lehet hogy gyengécske, amiatt a progiszint is ingadozhat. A második felében a ciklusnak szerintem túl sokat közelítik meg az értékek a ciklus első felében mérteket, ez sajna nem jó :( DE hihetetlen, elképesztő görbékből lettek terhességek, nézd csak meg a ferti galériáját! Meg aztán épp ma rendült picit meg a bizalom a módszerben, nekem aznapra jelöl PÉ-t mikor UH-gal igazoltan egyben volt még mind a 3 tüszőm... tehát csak emiatt búra ne add a fejed, 2-3 nap és akár tesztelhetsz is! :)
Vendég

Fanny!
Én kíváncsiságból megcsináltam az ingát. Úgy kilengett, hogy majdnem körbefordult! Ezek szerint egy kis "pöcsös" van odabennt. Csak hát.... a görbém.... Na mindegy, pár nap múlva úgyis kiderül

Babancs!
Kössz az infót! Bár babás lennék...

További szép napot mindenkinek!

Kép
perzsi

Áfonya!

Neked is köszi! Igazán rendesek vagytok, hogy így ismeretlenül is segítetek :D

Kép
perzsi

Sziasztok,

Macspacs, Áfi, Coca ezer drukk, mindent bele HAJRÁÁÁÁÁ CSAJOK, FIÚK +++++++++++++++ ezerrel.
Meg persze mindekinek megy a drukk.

Különben a Magne B6-ot én is hallottam, hogy jó, én is szedtem amíg volt, most itt kell találnom másik magnéziumot, mert az otthonról hozott elfogyott, én még az Elevit-et szedem. És úgy tudom, hogy C vitamint csak természetes formájában szabad pluszba enni, most. Igazából nem tudom miért, de én is szedtem naponta 1000 mg-t, aztán mikor megtudtam, hogy nem szabad, nem jó a babának, azóta naponta iszok leglább 1 pohár 100%-os narancslevet.

Én is vitamin buzi vagyok, láttátok volna mit szedtem, mikor sportoltam :lol: , ne tudjátok meg. HEHE (szinte foszforeszkáltam)

Különben tényleg nem jó a túl sok vitamin, főleg a zsirban oldódoak. De ilyenkor azért a szervezet le van terhelve rendesen, ez csak az én véleményem, és szerintem sokban segíthetnek a vitaminok. Szóval nálunk APA is szedi :D keményen őket (Csak ő multivitamint kap, meg kap C-t is, nehogy nekem lebetegedjen). Semmit nem bízunk a véletlenre.

Purc

Kép

Kép
purc

Meg tudná nekem valaki nézni, hogy hány mg magnézium van a MagneB6-ban?

Előre is köszi

Purc

Kép

Kép
purc

Pozitív lett az LH-tesztem, du. 5kor! Tudjátok, az a szar Corax! A 14. ciklusnapon még negatív volt, mára meg már pozitív lett. Úgyhogy belehúzunk! :lol:

Kép
babancs

Babancs, akkor hajrá non-stop sex! :lol:

Purc:

Milyen hatóanyagot tartalmaz a Magne B6 filmtabletta?
48 mg magnéziumot (magnézium laktát dihidrát formájában)
5 mg B6 vitamint (piridoxínium klorid formájában).

Na puszilok mindenkit
Vendég

Sziasztok!

Perzsi! Nagyon köszönöm, hogy részt veszel a statisztika készítésben. Ha egyvonalban kilengett akkor fiú, ha körkörösen mozgott akkor lány. Szerintem összekeverted, vagy én értettem félre. (persze gondolom mindegy hogy mi, csak legyen) Első babát várjátok?
Hogy csináltad az ingázást a hasra tett kezed fölött amit itt írtam, vagy a pucér pocid felett, Mert, ha a pucér pocid felett akkor tuti terhes vagy, ha a kezed felett, akkor az a jövőben megszülető gyeremekeket mutatja. ( A férjem állandóan belekotyog a netezésembe, most azt mondja, hogy írjam meg, hogy ez egy hülyeség) Én azért örülök, hogy megcsináltad, ha esetleg nem a pocid felett csináltad, akkor úgy is csináld meg. És írd meg az eredményt.
Én nem vagyok görbe-szakértő, de szerintem is elég "bajos", főleg a mai esés. De hangsúlyozom, hogy én csak itt lestem el a tudományt. És hát én nagyon sok görbét tanulmányoztam a fertin és mondhatom Neked, hogy a legelképesztőbb görbe is vezethet babához! Sok sikert!
Ma éjjel 10-re (!!) megyek dokihoz, holnap reggel még benézek (csináld meg az ingát!) utána 3 napra elmegyünk Bükkfürdőre. Majd vasárnap benézek.

Hol van Gizmix??
Sziasztok Fanny
fanny01

Fanny, éjjel 10-re mész??? :shock:
Ez milyen rendelő? Gondolom persze, hogy magán.
Hol tart a felmérés? Másik topicban vezeted? Mert kíváncsi lennék az eredményekre. Ugyanis mint már írtam, én hiszek az ingajóslásban. Legalábbis ami a babás részét illeti. :D

Képzeljétek, hogy sehol nem tudok még felíratni sem Duphastont vagy Utrogestant, a nődoki ugye meg most nincs. Szóval reméltem, hogy ezt a ciklust meg tudom támogatni egy kis hormonnal, de hiába! Házidoki nem írhatta fel, szóval most megint kissé búsulok.
:(
Vendég

Fanny,

Kipróbáltam :lol: , ingáztam. hasam fölött csináltam, meg sem moccant, előtte direkt leállítottam mozdulatlanra. Egy hét múlva kiderül, hogy tényleg nincs-e baba.

Purc

U.I.: Nem hiszek ezekbe, lehet ez is számít. És a statisztikánál fontos lehet.

Purc

Kép

Kép
purc

Na megállj csak Áfonya! Szóval vitamin....izé.... :lol:

Macska! Te az én emberem vagy! Hajrá vitaminok! :wink:

Ceniko! A zsírban oldódókat sem raktározzuk, ez tévhit!!!!!!!!!!!

Purc! Nincs nem természetes C-vitamin!

Kép
zölddisznó

Coca,

igen félreérthető volt, szóval én a tablettára gondoltam a "nem természetes" alatt.

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Oké, csak az a baj, hogy kajával nem tudsz bevinni eleget! Sajna. Pl. ezer mg C-vitamin 2,5 kg citromban van,vagy 1,5 kg paprikában...

Kép
zölddisznó

Coca: Nem akarok kötöszködni, de élelmiszerismeretből tanultuk ;) És bezony elraktározza és káros, toxikus tüneteket okozhat! Ha beírod a keresőbe csomó oldalt kidob!

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12350

Nem okoskodni akartam, csak figyelmeztetni, hogy csínnyán a mesterséges vitaminokkal! Ennyi! :oops: Lehet szedni, csak "okosan" :wink:

ceniko
Szeged

Coca,

Én is 1000mg-t ettem egy nap, sőőőőőt....Mikor sportoltam többet, de azért az halkan megsúgom 3000mg már doppinglistás anyag :lol:

Azóta nem eszek mióta figyelmeztettek arra, hogy plusz c-vitamin tabletta nem ajánlott a terhesség alatt (a magzatvédőben elegendő van, plusz azért a kajával is viszek be valamennyit), és mivel nem tudom mikor fogan meg a baba, és szedem az elevitet, ezért inkább abbahagytam. De ha esetleg összejött a baba, és ellátogatunk egy nőgyógyászhoz ezeket meg kell kérdeznem mindenképpen.
Azt viszont biztosan tudom, hogy sok folyadékot kell inni magas C-vitamin adag szedése közben (pl 1000mg), mert a vesének nem túl jó. Ez nálunk azért volt fontos, mert a férjem vesebeteg, és nála ezekre nagyon kell figyelni. Szóval őt egész álldó nap itatom :lol:

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Basszus pont most kérdeztem a pajzsmirigyes topicban, hogy az Elevit mellett kell-e plusz C-vitamin? Athiz köszi a választ :)
És a folsav kell pluszban ugye? Én most a Tardyferon Fol nevű gyógyszert szedem (vas+folsav), ha elfogy Elevitet fogok.
A folsavas gyógyszernek mi a neve??

Kép
babancs

Csajok, én nem kardoskodom! Semmi gáz,én csak egy buta biológia tanár vagyok, és az egész nyaramat a vitaminok "kutatásával" töltöttem. :oops:

Nem félreérteni, nem sértődés, csak most nincs időm erről megrengetni a hiteteket! Egy kicsit át vagyunk verve mindannyian...

Kép
zölddisznó

Babancs,
az én folsav gyógyszeremnek folsav a neve. Komolyan.
Coca,
jóvanna, gondoltam így érthető és te sem sértődsz meg :lol:
Fanny,
üdvözlet a férjednek, szimpi fazon :lol:
Babancs,
induljon az ungabunga, remélem összejön!!! :)

Mi moziban voltunk, most még 3 napig minden moziban minden film max 350Ft-ba kerül. A Karib tenger kalózai 2-t néztük, nagyon jó film tele poénokkal, csak marha hosszú, 2,5 óra. De ajánlom mindenkinek, érdemes megnézni!
Vendég

Coca: Ez azért kurvajó, hogy a totál ellenkezőjét állítják itt és ott! Mi úgy tanultuk, hogy raktározza szervezet! Ti másképp...érdekes :shock: :oops:

Fanny: Ha még NEM vagy terhes csak a születendő baba nemére vagy kíváncsi akkor hogy kell??? Hgy ráteszed pl a bal kezed a hasadra, és a jobban fogod az ingát.....????? Itt a lényeg a kéz ráhelyezése????
Ha már baba van a pocakba, akkor nem kell kéz, csak inga???? :lol: :lol: Kipróbálom kézrátétellel :lol: :lol:

Gizmiiiiiiiiiiiiiii: Hoooooooool vagy??????????????????????

Áfi: Mozi után mi lesz? :lol: :oops:
Pussz

ceniko
Szeged

Mozi után kisképernyő, mi más? :wink:

Kép
babancs

Fanny
Megcsináltam az ingát,mert majd meg ölt a kíváncsiság. :oops:
Először körbeforgott(már a cérnán a gyűrű),aztán meg elkzedett föl-le lengeni.
Most ilyenkor mi van??? :?:

Lányok a görbék nagyon jók,aggodalomra semmi ok!Volt már itt egy-két érdekes terhesgörbe.
Amúgy tartozom még neketek a babás görbémmel,ennyit megkíván a böcsület.Íme:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Lanyok bevallom en is vitamin manias vagyok. Illetve vitamin es egyeb asvanyi anyag manias...
Most epp szuneteltetem kicsit, de eddig napi megszamlalhatatlan bio bogyot szedtem. Most kicsit meguntam, hogy oszinte legyek, igy csak a folsav maradt, de azt napi 2 szemet szedek. Na meg ugye melle szedem a rostot a szekrekedes ellen es a tang kvait, amit annyira nagyon ajanlanak dieta melle ha a hormonrendszerrel lehetnek gondok... Aki meg metformint szed, annak amugy is tobb folsav kell. Az elevitben sincs eleg folsav szerintem, meg akkor sem, ha elotte nincsen gond a rokonsagban evvel. A materna ilyen szempontbol ugy tudom kicsit jobb, de napi 1 szem folsav jo amelle is.
Szoval lanyok hajra hajra taplalekkiegeszitok es egeszseges taplalkozas karoltve! A folsav az siman folsav 3mg a gyogyszertarban kaphato. van bio folsav is, 2 mg kiszerelesben a herbariakban. Valamint van egy orvos altal felirhato olcso megoldas, ami 5 mg. Ezt felezve jar szerintem mindenki a legjobban...
Drukkoljatok holnapra a tuszo nezeshez. Ma mar latszott halvany masodik csik az LH teszten, igy nagyon remenykedek egy holnapi pozitiv LH tesztben es vegre egy normalis peteeros ciklusban! Na meg aztan egy bababan a vegen! :lol:

baratodildi

okr:
Komolyan ez olyan klassz gorbe! :) Tankonyvi!

baratodildi

Sziasztok Lányok,

lefordítottam a 2. lecket is a másik hőmérős topic-ban megtaláljátok, hétvégén dobok görbét és írok is majd sokat :)

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?