Sziasztok!!
Kíváncsiságból (és mert meg tudtam oldani
) ma reggel ébredéskor is meg 11kor is a szokott időben megmértem a hőmet és ugyanannyi volt
Apa ugyanis bevállalta, hogy megelőzi Viola éhenhalását, azaz a reklamálásra miszerint Viola éhes, apa kirobbant a konyhába tápit csinálni!
Én meg addig mértem meg kómáztam!
Még holnap van az utolsó nap, hogy apa itthon van (és már tud járni is
) még holnap le tudom még egyszer csekkolni!
De én hiszek benne, hogy mindegy a napszak (nekem). persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja! Aki babára gyúr nyilván mindent megtesz azért, hogy összejöjjön, én is felkelnék akár minden nap hajnal 6kor hogy hőt mérjek. De mi nem célirányosan babára gyúrunk, hanem kis pöcsösre, és még nem is...igazából csak jövő év elejétől tavaszától szeretnénk......
Amúgy a bnőmnek, akinek begyűjtöttem a hőmérős infókat azt mondtam, hogy reggel ébredési hőt mérjen!!!
Már jó rég óta küzdenek babáért és semmi:(
Csak miatta kezdtem el én is mérni,hogy legyen viszonyítási alap, meg mert érdekelt a dololg
Gizmi: Veletek mi van??????????????????
A magne B6 tényleg nagyon jó én is hallottam, hogy segíti a beágyazódást! A magnézium izomlazító a B6 vitamin meg segíti a magnézium felszívódását
Ha már megfogant a baba és a doki Magne B6-ot javasol, akkor én íratnék fel Magnézium Citriciumot, mert az nagyon nagyon olcsó (vényre) és írtó nagy dózis magnézimuot tartalmaz (sokkal többet mint a magne B6)
Én mindkét terhességem alatt azt szedtem!
Amúgy sztem a sok vitamin se túl jó, mert a vízben oldódóakat kipisiljük a felesleget, de a zsírban oldódók lerakódnak a vesében, májban és többet ártanak mint használnak
Én inkább úgy ennék, hogy minden vitaminból bejusson a megfelelő mennyiség és kész! És Eleviten és folsavon kívül (egészséges terhesség esetén) mást nem szednék!Ezeket is csak minden másnap harmadnap! De ehhez változatosan kell étkezni.
Magánvélemény volt
Pussz