Ilba nagyon ügyes Benike
Na gyorsan egy pár szót a zalakarosi nyaralásunkról. A húgommal és a barátjával 5-en mentünk le (+2 bicikli a tetőcsomagtartón). Egy másfél szobás apartmanunk van a Napfény üdülőszövetkezetnél, ez azt jelenti, hogy évente 2-szer 2 hétre (fő és mellékszezon) mehetünk oda. Legközelebb novemberre vagyunk beosztva. A hugomék kapták a kis szobát Petrával együtt, bár első éjszaka annyira sírt, hogy át kellett mennem. Később lejöttek a szüleim is, akkor jó sokan voltak, aztán a hugoméknak előbb haza kellett jönniük. Szóval végig más aludt Petrával, így egy kicsit pihenhettem. Szerencsére csak az 1. éjszaka volt gázos, a többi utána egész jól telt, a szokásos 3-4 felkelés, de csak azért, hogy a cumi visszakerüljön a szájába.
Amikor jó idő volt, akkor a strandra mentünk, ha rossz volt az idő, akkor a fedett élményfürdőbe. Jó a fedett fürdő is, mert még bent is van gyerekmedence, gyereksarok játékokkal, csúzda, élményrész stb... Petra napi 1x vagy 2x fürdött, amit persze rettentően élvezett. A kinti medence nem volt a legtisztább, mert a szél kisebb virágokkal fújta tele, így nagyon jó volt, hogy vittük Dia autós úszógumiját. Kissé féltem, hogy Petra nem fog megmaradni benne, de nagyon élvezte. Bár nem rendeltetésszerűen használtuk, mert ha kidugta alul a 2 lábát, akkor eléggé előre dőlt. Így nem húztam ki alul a lábait, hanem mint egy csónakba beültettem és úgy nézett ki benne, mint egy pasa, széttárta karjait, nagy pocakját nézegette. Bent az élményben néha még merítettük is, nagyon jól bírta, tök édi ahogy már vezényszóra csukja szemét, száját, orrát.
Ja még a Liberos kendő is nagyon jól bevált, tök édi volt benne, csak fényképezni nem lehetett úgy, mert úgy leárnyékolta az arcát, hogy nem lehetett látni a szemeit.
Szóval de. ált pihengettünk, déltől este 6-ig strandoltunk, esténként bicikliztünk és játszottunk és persze jó hamar eltelt ez a tizenakárhány nap.
Ja én még minden nap negyed órás masszázson és 10 perces tangertoron (vízalatti vízsugármasszázs) voltam, amit szintén nagyon élveztem. A reumatológián előtte kiváltottam az ingyenjegyeimet, mert ez mindenkinek jár. Egyébként Coolasa a masszírozós néni már nálam is kiakadt a "hátizmaim" masszírozásánál és mondta, hogy legközelebb a gyógytornára is kérjek jegyeket.
Na nagyvonalakban ennyi történt és most jöjjön még néhány kép, mert azért már raktam fel a nyaralásról.