Jó estét !
Szóval lányok, dr. Tűű-re fel
Végre egy doki, aki tudja hogy kell kezelni PCO-st. Személy szerint elégedett vagyok
Na, a lényeg : azt mondta a leleteim láttán, hogy húúúúúú jajjjjjj
(tudjátok kh-ban diabetológus szerint minden OK)
A 2004-es terheléses vércukorra ránézett és mondta, hogy már itt is látszik az IR
itt bejön az, amit Felícia belgyógyásza is állít, ők korábban 4 órán keresztül terhelték a beteget, mert inzulinkit hiányában úgy is meg lehet állapítani az IR-t, ha csak terheléses vércukrot néznek..
Egyébként azonnal megemelte a 3x500 mg-os adagomat, 3x850-re. Szerinte a nagyon magas inzulinszintemre kell ez az adag, viszont én marha itthon vettem észre, hogy merckformint írt fel Adimet helyett. Gondolom ha már elkezdtem az Adimetet, azt kéne folytatni.
A PCO-t mindenképpen kezelni kell, nem csak akkor, ha babát akar valaki
Fontos lenne rendszeresen mozogni, napi 5x-i étkezés, lehetőség szerint diétásan. Nesze neked, itt zabálom a zsíros szalonnát
Fúú, tulajdonképpen most egy illetékes doki szájából is hallhattam mindazt, amiért Norkáék ilyen sokat dolgoztak és közkinccsé tettek.
Lányok, az az anyag az első, amit egy PCO-snak át kell néznie, abban benne van minden !!!!
Javasolta a pm vizsgálatot és hormon ellenőrzést. 3-4 hónap múlva kell visszamennem. A vérvételt kiírathatom körzetivel, vagy nőgyógyásszal, nem kell ott levetetnem a vért, azt mondta.
mondjuk ezeket csak akkor kell megcsináltatom, mielőtt megyek vissza, mert addigra a megemelt adag már hatni fog.
Azon meglepődtem, hogy kérte, ha pozitívat tesztelek, hagyjam abba az metformint. Azt mondta, hogy akkor már nincs szerepe, ilyenkor a vetélésért esetleg pm lehetne felelős.
Jajj, teljesen szét vagyok esve, biztosan eszembe fog jutni mit kellett volna még megkérdezni, meg mi mindenről esett szó.
Tudjátok nálam nem az volt a kérdéses, kell-e a metformin..
úgy örülök, hogy elmentem és igazad lett Norka, ismételten
emelt adagra van szükségem !
Képzeljétek, Zsizsikkel ott találkoztunk és amíg a dokira várt, tök jót dumcsiztunk, ugye Zsizsik ?
Örülök, hogy megismerkedtünk!!
Hazafelé felhívott a du 2-kor szült barátnőm, jót bömbiztünk
szóval fel vagyok pörögve és elégedett, boldog vagyok.
Ráadásul érzem, meg fog jönni. Új hónap, új remények
Mindenkinek nyugodalmas, jó éjszakát !