Sziasztok!
Hat oda meg vissza vagyok a kepeitektol,ennyi gyonyoru gyereket
Szonika azert egy nagy huncutsag lehet,ez a szemen is latszik,tunemeny
Jo kis fonok lehet a kisocsinek
Zsandi ikrei meg olyan szepek,es hat be kell valljam hogy igy keprol nehez lenne megallapitanom hogy melyikuk a fiu es melyikuk a kislany.Nagy bajban leszek ha 3 egynemu babank szuletik(mert ugye az UH is tevedhet)es ennyire fognak egymasra hasonlitani.Nem baj majd kulonbozo szinu karszalagokat fogunk az elejen rajuk rakosgatni
Ikres anyukak segitseggggg!!!!Bementem az ikres rovatba,es kiderult hogy a babak szuletese elott szinte mindenki kapott 1-2 szteroid injekciot a babak tudoerlelese miatt.Hat ez nem hangzik valami jol,
de mindenki azt irta,hogy ez fontos volt es segitseg volt a babaknak es vegul senkinek semmi baja nem lett belole.
Nalatok mi volt ez ugyben?
A bukassal kapcsolatban csak annyit tudok en igy tudatlanul hozzafuzni,hogy a keresztlanyomnak voltak ilyen problemai.Nem emlekszem pontosan mikor kezdodott(meg tudom kerdezni)de eleg komoly volt a tunet szempontjabol,mert kb.7 eves koraig sokszor hanyt.(volt hogy eves kozben is,es a vegen mar annyira nem zavartak a tunetek hogy legnagyobb megdobbenesunkre tovabb folytatta az evest)Vittek orvoshoz is persze,es megallapitottak hogy nem zar rendesen a gyomorszaja.Most ez eleg ijesztoen hangozhat,de valojaban nem az,mert azt mondtak hogy ezt majd szepen kinovi.Ugy is le lett,ma 16 eves gyonyoru nagy lany es imad enni,semmi baj a gyomraval.Csak azert irtam ezt ,mert ez is elofordulhat.
En a napokban elegge el voltam keseredve a sok oromom mellett,mert olyan furcsan gorcsolt a bal oldalam(irtam is az ikreseknek,hatha ismeros valakinek a tunet,de nem reagalt senki)
Azert volt furcsa,mert csak mozdulatoknal ereztem,es foleg ha ulesbol felalltam.Ugy tunt hogy ez inkabb valami belrendszeri hulyeseg(regen is volt mar ilyen erzekenysegem,es azt mondta a doki hogy a stressz,de ez most erosebb volt)Megijedtem nem a terhesseggel kapcsolatos-e.De a terhessegi gorcs ugye nyugalmi allapotban is van,nem csak ha megmozdulok
Szoval vegul tegnep beszeltem egy belgyogyasz baratunkkal,es azt mondta hogy ez biztosan a nyers gyumiktol van,meg a hasterfogat novekedestol,mert ilyenkor jobban erzi az ember a gyenge pontjait.(ma mar egyebkent sokkal jobb az egesz)
Ne egyek friss gyumit csak kompotot
es ne egyek tejtermeket csak nagyon keveset
Es akkor kerdem en megis mit egyek
Nalatok volt valakinek valami hasonlo