Sziasztok.
Ma kivételesen hamarabb szabadultam a pulyáktól, mert vissza kell szokniuk a korábban fekvéshez, így 9kor szigorúan lámpaoltás van.
És tudjátok mit fogok most csinálni? Névreszólóan üzenni nektek. (elárulom, hogy mikor olvastam, jegyzeteltem, hogy kinek mit szeretnék, csak így megy, ti hogy csináljátok?)
Mancs,
én is jégkrémet eszem, carte d'or tiramisu, nagyon finom. Nálunk most nincs zimi, mert mitagadás befűtöttem egy kicsit.
Kistarcsai kórház azért nem fordult meg a fejemben mert, orvost kerestem akivel lehet "gyöngéden" szülni. Itt nem hallottam senkiről, hogy ezt díjazná.
Így jutottam BJhez, de mint tudjátok végül nélküle szültem úgy, ahogy jólesett. (azért az a jólesett, kicsit túlzás!!) Mindhárom gyerkőc másnál született, kerestem a legjobb megoldást. Amikor BJről először hallottam még nem is az Istvánban volt. De ettől függetlenül van vagy 5 ismerősöm aki ott szült, így ismertem a körülményeket.
Milyen érdekes, hogy az itteni gyerkőcök közül biztosjónéhány ugyanabban a szülőszobában látta meg a napvilágot (vagy a lámpafényt) Julcsi pl az alternatívban.
És az is lehet az oka, hogy a ktarcsai kórházra nem gondoltam, hogy 10 éve lakunk csak itt, én tősgyökeres bp-i vagyok és inkább abban tudok gondolkodni.
Ilba,
Beni nagyon nagyfiús a cipős képeken, ott akár 1,5 évesnek is gondolhatnánk, de a videón már korabelinek látszik. Gratula az álláshoz, asztalsarkokra vigyázni ezután!
Coolasa,
Tudom ám, hogy nem gondoltad, Ktarcsára, hogy világvége, azt csak én mondtam, csak annyit volt szó Kispestről mostanság, hogy úgy tűnt mindenki arra lakik, azért. Pont te vetted magadra, aki még jártál is erre.
Most meg Árkád beli boltokról, és találkáról írtatok, így látom, hogy vagytok néhányan errefelé is. (az Őrs az nekem már errefelé.)
Tücsökmami,
szépirodalom, mesék, igyekszünk igényes könyveket csinálni. A könyvszakma jelenleg nincs túl jó állapotban, nekünk is rengeteg adósságunk van, próbálunk hitelt felvenni, eladni amit lehet. Valahogy ki kell lábalni. Az a baj, hogy a kis kiadók ki vannak szolgáltatva a terjesztőknek, főleg a nagyoknak. Nagy a készlet, de keveset jelentenek le belőle (hogy eladták) Priviben elküldöm a honlapunkat.
Jucus,
drukkolok a babáért én is!! De amíg nincs biztos eredmény, ne izgulj, a hagyományos afp gyakorlatilag semmit sem ér (ezt szakember mondta nekem), és több olyan esetről is hallottam, hogy jó eredmény mellett született beteg baba, ahol pedig nem jó az érték, az majdnem mindig vaklárma. Csak a megbízhatóbb vizsgálaaatnak kell hinni!!
Bogi szerintem egyáltalán nem hasonlít mostani önmagához. Írtál még lányokról, hány van?
Novum, Julcsi tényleg nagyon békés baba, ő a legnyugisabb a három közül (eddig). Remélem így is marad és továbbra is anyakímélő gyerek lesz.
Bubek,
neked van igazad, nem táncház, hanem játszóház lenne jó a téli-taliknak. Bár az olyan helyen nem tudom mennyire örülnének nekünk, ahol a játszó gyerekek után kell fizetni, mondjuk egy 5-6 hónapos még nem nagyon használja az ottani játékokat!
Gabuska,
szia szakmabeli, ugye a te profilodban láttam, hogy tördelő vagy könyvkiadónál?
Megnéztem Livicsekről az albumot, nagyon aranyos, és jók a kísérőszövegek!!
Mamacka, ne depizz!!! Nem tudunk valamiben segíteni???
Péntekre már napsütést mondanak, attól biztos jobb kedved lesz!!
Addig is vedd előre a pozitív energiájú fotókat, hátha már az is segít!! Kiállítás lesz, vagy miért kellmost rendezni őket? Vagy csak, hogy legyen vmi rendszer?
Na, most megyek teregetni, mosogatni, aztán még visszanézek.
üdv