Sziasztok lányok!
Végre hazaestem, kivagyok. Egész nap rohangáltam. Zircen voltam anyuval tesómnál, mamánál, bankban, vásárolni, stb, stb...
3-kor vevőjelölt jött anyu házára, remélem, sikerül végre, nagyon bíztató volt!
Utána rohantam a házidokihoz ügyezni.
Úgy kinyúltam, mint a liba, de első dolgom, hogy írok Nektek!
Lola, Andrea!
Tudom, milyen most! De azt is, hogy seccperc alatt elfelejtitek, amint kezdődik az újabb menet! Pedig annyira bíztam benne!
Dezsina, Clau!
Találkoztatok???
Baba!
Nehéz lehet, minden tiszteletem a tiéd! Pláne azért, mert olyan türelmes vagy! Azt írod, kicsit fárasztó, de el tudom képzelni!
Lesz ez még könnyebb is!
Dezsina!
Megvannak az eredmények? Milyen szurikat kaptál?
Clau!
Nálad van eredmény? Mit kaptál? Mit mondtak?
Zsani!
A PCOS-policisztás ovárium szindróma. Az alapbajom IR-inzulinrezisztencia. A sejtjeim nem tudják felvenni az inzulint, ezért a hasnyálmirigyem termeli ezerrel. Ettől igen magas az inzulinom, ami gátolja a peteérést és közvetve okoz rengeteg apró cisztát a petefészkeimen. Erre kapom a metformint, ami sokat segít, pl rendbehozta a mensimet is.
Szerintem a te bajod más, a sárgatest a petefészekben van (tüszőrepedés után alakul ki), az termeli a progeszteront, ami fenntartja a méh-nyálkahártyát, nem engedi lelökődni, ezért nem jön meg. Koraterhességben jelentős nagyon! Mi ezért kapunk progeszteron-pótlást lombik után.
Gizmixxx!
Szia! Jó, hogy itt vagy! Mi a gond, miért lesz lombik? Mikor?
Ha tudok, szívesen segítek, csak kérdezz nyugodtan! Vagyunk mi itt egypáran "vén rókák" (Wandrea szavaival élve
)
Hajnóca!
Hogy vagy? Mesélj ám, milyen a helyzet! Most Ricsivel nem is tartod a kapcsolatot?
Wandrea!
Izgulsz, mi??? Hányra mész? Olyan kíváncsi vagyok!!!
Magamról:
ÚÚÚÚÚgy megjött, mint az állat!
Megvolt az első Deca!
Holnaptól napi 1 Deca+3 Gonal F (a 3 Gon egybe megy be!)
Vasárnap reggel vérvétel+UH!
ELKEZDŐDÖTT végre!
Lányok!
Ti a Deca-t hasiba nyomjátok ? Mert nekem igen fáj a seggem! (na, most még nem, csak pár nap múlva, mikor már mindkét felem lila, pedig van felület bőven!)