Új privát üzeneted érkezett!

Zölddisznó!

Hatalmas grat! Juhé!! Mindent bele!

(én nem másolom be, megtekintésre érdemes)

Kép
babancs

Sziasztok!

Áfonya! Szeretnélek egy nagy-nagy szívességre megkérni, de ígérd meg, hogy nem nézel hülyének. Bár még azt is megengedem csak csináld meg amit kérek.
Szóval a mi topicunkban megy egy nagy "felmérés". ( eddig 100%-os a találati arány). Légyszíves csináld meg amit ide bemásolok - ha nem hiszel benne akkor is - és tájékoztass az eredményről.

Van egy naggggyon jó, szuperbiztos módszerem arra, hogy megállapítsd a terhességet már a fogantatás után!
Nálunk 100%-ban bejött a családban.

a neve: INGA Smile Nem kell igazi inga, készíthetsz sajátot. Ha van gyűrűd, vagy fülbevalód és egy elég hosszú hajszálad vagy fonalad, akkor fűzd össze (a fémet és a tartóját)

Told le a nacidat és a pocakod fölé helyezd el. Ne koncentrálj arra, hogy legyen, mert akkor elrontod. Csak úgy csináld, mert kíváncsi vagy rá.

ne is lóbáld!

Ha körbeforog, akkor bizony kislány van odabent, ha egy vonalban leng ki, akkor kisfiú.

DE NE TE MOZGASD!

Higgyétek el működik. Nálunk legalábbis működött.

Szóval ennyi az egész, remélem megteszed nekünk! Remélem az eredmények össze fognak vágni, mert ez nekünk is további erőt ad a várakozáshoz. Sok sikert és nagyon várom az eredményt!
Sziasztok Fanny
fanny01

Sziasztok Lányok!

Új görbét kezdtem. :( Tegnap sajnos vörös napokba léptem. Oda a mellfeszülés. Pedig még most is feszül és érzékeny. Az is furi, hogy 28 napra jött meg, mikor nekem általában 32-re szokott. Lehet, hogy a méhpempő dolgozott? Az biztos, hogy nagyon csalódott vagyok. :( :roll: :cry:

Majd jelentkezem az újabb görbével.

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok!

Coca: Hajráhajrá :wink: ++++++++++++++++++++++++

Ági76: A méhpempő nagyon klassz dolog. Én egy időbe adtam a csajoknak immunerősítésre! Nem is voltak betegek.... Elképzelhető hogy helyrerak :wink: Úgy legyen ++++++++++++++++++++

Fanny: Nekem egy barátnőm nézte ezt az ingás dolgot ,amikor terhes voltam, és mindkétszer körbejárt a gyűrű (ő tartotta nem én :) - 2 lányom van -:wink: :lol: ! Én is minden hülyeségre kapható vagyok, és nálam a kínai naptár is bejött, mindkétszer! :lol: :lol:

Gizmi: Helyzet????? :oops:

Puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Coca,
hajrá hajrá hajrá!!! :D
Ági,
sajnálom :( ne kenődj! Új hónap, új remények! Meglátod majd most sikerül!
Fanny,
megteszem persze mert miért ne tenném, de én még nem tartok ott a ciklusomban hogy bármi esély volna a pocaklakóra! 11. ciklusnapon vagyok. De pár nap múlva ha úgy jó, elvégzem a kísérletet, hülyének sem nézlek természetesen, csak te se sértődj meg ha leírom hogy a fizika makacs dolog, ha nem mozgatják nem mozog. Se hosszába, se keresztbe. Tudom milyen mindent megtenni egy kis reményért, de ha bármit találsz ami magától mozog, akkor valami olyat találtál amit még senki sem. :) :wink:

Az én görbém most azért nagyon érdekes mert peteérést jelöl, pedig csak tegnap este kaptam repiszurit, annak meg minimum 36 óra kell, holnap reggel elött nem lehet PÉ nálam. Elvileg. Lehet hogy a 20-as nagy tüszőm magától megrepedt? Nem tudom, mindenesetre amint megláttam a hőmérőt magamra rántottam apát, és ez most így lesz a héten minden nap. :P

Kép
Vendég

Sziasztok!

A mai hőm 36,4!! :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

Úgy néz ki akkor nekem ennyi volt. Most már csak idő kérdése, hogy mikor jön meg. :cry: :cry: :cry: :cry:
gizmixxx

Agi:
Sajnalom. :(

gizmix:
:( Ne mar!

Afonya:
Hu ez erdekes, ha tenyleg megrepedt magatol.... :roll:

baratodildi

Gizmixxx
:( :( :(

Áfonya
Az egyik lehet most repizett,spontán,aztán a szuritól meg a másik kettő is fog! :D :D
3-s Áfi ikrek! :lol: :shock:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Már nagyon - nagyon régen írtam erre az oldalra.Viszont most a véleményeteket szeretném kérni.
Január óta próbálkozunk,minden hónapban sikerült normális görbét produkálnom.Pontosabban már nem tudom mi is a normális :shock: Eddig minden pé után felment a hőm 37 fok körülire.Igaz,hogy tiszta cikk-cakk volt utána.
A mostani így néz ki:

Kép

:?: :shock:

Előre is köszönöm:Kriszta

málna2162

Jaj, lányok olyan hülye vagyok!
Az ingázást Gizmixnek üzentem, nem Áfonyának. Bocsi. Bár mindenki megcsinálhatja, mert előbb utóbb kiderül az igazság. Szóval vegyetek részt a "felmérésben". Légyszí, légyszí, légyszí!
Áfonya egyébként tudom, hogy Te különösen nem hiszel az ilyesmiben, úgyhogy mégegyszer bocsi! (De azért csináld majd meg!)
Fanny
fanny01

Most látom, Málna neked is nagyon aktuális az inga!!!! Fanny
fanny01

Most látom, Málna neked is nagyon aktuális az inga!!!! Fanny
fanny01

Fanny,
na tessék... erre még csak nem is nekem üzented! :D Én meg lelkesen mesélem a férjemnek, mennyire korrekt teszt az, ahol olyan a kontrollcsoport aki nem hisz benne, és hogy ez milyen szép dolog.
Málna,
én nagyon szívesen megszakértem mindenki görbéjét, csak nem tudom mi a kérdés. Szép 2 fázisú görbe, a 12. nap értéke kicsit zavaró, de az betudható akárminek is, az meg hogy az érték PÉ után 37 vagy nem, teljesen mindegy. Az elötte levő értékekhez viszonyított ugrás a lényeg, nem az hogy meglegyen a 37 fok. Nekem hormonos UHgal követett, repiszuris tutibiztos peteérésem van, mégsem mértem soha 37 fokot.
Vendég

Ja, ha eddig cikkcakkos volt most meg ilyen szép egyenletes, akkor örülj neki hogy most ilyen, a nagyon cakkos második fázis progeszteron-ingadozásra utalhat.
Vendég

Sziasztok,

Már marha régen írtam, de ugye a munka a munka, mindig csak a munka.

Áfi, tök örülök, hogy ilyen jó eredményekkel tértél haza, én is izgultam ám, mert előtte pont olvastam, hogy fogsz menni.

Gizmixxx, én még nem keserednék el, amig nem jön fránya, addig van esély...

Képzeljétek napok óta feszüla mellem, remélem baba van a dologban, de már lehet csak beképzelem magamnak az egészet :?

Dobok gyorsan én is egy görbét, már nekem is van benne piros vonalam :lol:

Kép

MIndenkinek további jó napot, és huncutkodást :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Tudja valaki mit jelent a fertilityn, hogy már csak 10 napom van a VIP tagságból? Utána nem fogja nekem bejelölni a pé-t? Vagy csak plusz infókat nem fog?

Köszi

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
a VIP tagsággal ne törődj, a fizetős szolgáltatásait akarja a ferti rádsózni, fog még figyelmeztetni 100x. Nem lesznek színes izék a görbéd alatt meg nem elemez, de görbét is rajzol, PÉt is jelöl.
A mellfeszülés picit korai volna még, de ki tudja, nagyon remélem te is babás vagy! :) És köszi hogy szorítottál!!! :)
Vendég

Áfi,

tudom, hogy korai a mellfeszülés, ezért nem is értem. Valószinűleg én magyarázom be magamnak, de nem tudom nem bemagyarázni :lol:

Na azt hiszem 6-án ha addig nem jön meg, meglátjuk :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Nekem ilyen "színes izék" nem is voltak a görbémen..az "E" benne meg assem tudom mit jelent. Ovulációval érintett napok?

Purc!

Ígéretesnek alakul a görbéd!

Kép
babancs

Babancs!
Aztán Ti se nem lustálkodni!

Ági!
Mikinek üzenem, hogy bleeeee!

Áfi!
Minden nap elkapod apát? Szerintem úgy nem lesz elég tömény az anyag! ???

Gizmi!
Mit érzel?"IDŐ KÉRDÉSE, MIKOR JÖN MEG" - 8 és fél hónap múlva! :D

Málna!
Ez jóóóóóó!

Purc!
egy nagy kupac szurok!

...képzeljétek, 8 év óta először fodrásznál voltam! Na, kíváncsi vagyok, hogy "donorkám" drágám észre veszi-e, mielőtt elkáprázna a marhahúslevesem-vacsorától!?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Nálunk kár a gőzért, peti még sehol! Várni kell még a 22. ciklusnapig, a múlt ciklusban is akkor volt pé! Marha halványan az LH-teszt kidobott egy csíkot a C-nél.

Kép
babancs

Sziasztok!

Nagyon rég jártam erre. Múltkor épp csak bejelentkeztem hozzátok, aztán el is tűntem. Otthon 3 hete behalt a net, a szerelő szerint teljesen föl kéne újítani a gépet, de ez nem fog menni, úgyhogy lemondtuk. Most a művházból netezek, de azért amikor tudok, jövök.
Azóta szorgalmasan hőmérőzök, de sajnos elég kusza a görbém, most nem tudom föltenni, mert nincs annyi időm, hogy befirkantsam az adatokat. Viszont egy hete eléggé érzékenyek a cickók, remélem, lesz "valaki" a dologban. Most a ciklusom 22. napján járok, de általában 24-34 nap között szokott ingadozni, úgyhogy, ha addig nem jön meg, akkor 10-én teszt. Jó messze van még.

mindenkinek nagy drukk!

Sziasztok!

MiniLiza

miniliza

Sziasztok,

Azt hallottam valahol, hogy a futás nem tesz jót, ha babát akar valaki, mert nem tud beágyazódni a pete... (Rázkódás, stb...) Ti tudtok erről valamit? Én szoktam futni, elég gyakran, és most nem tudom, hogy el merjek-e menni.... :roll:

Köszi előre is purc.

Purc

Kép

Kép
purc

Ne viccelj Purc,
ha szoktál futni menj el szerintem nyugodtan! Én inkább a hirtelen megerőltetéstől tartanék, ne fuss többet mint szoktál! De szerintem a rázkódástól nevetve beágyazódik az a pete... :)

Nekem görcsöl a hasam, reményeim szerint a tüszőim feszülnek. Múlt hónapban is éreztem ilyet, de valahogy mindig megijedek hogy vérezni fogok. Remélem holnapra elmúlik, hivatalosan holnap reggel ovulálok (kár hogy a hőm ezt nem tudta).
Vendég

Áfi,

köszi a gyors választ, én is hasonlóan gondoltam, hogy csak nem lehet gond... Úgyhogy nem hagyom ki, ha nem futhatok hülye leszek, feszült, úgyhogy jobb ha futok, mindeféleképpen. :lol:

Nekem szokott a hasam fájni pé-kor...

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok,

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, a babanet már több mint egy hete csiga nálam, csak olvasni tudtam, időm nem volt irni.

Babaragacs mindenkinek¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nem bírtam ki hőmérőzés nélkül, úgyhogy két nap múlva már érdemes lesz feltenni a görbémet elemzésre :) .

Lányok, feliratkoztam a ferty ingyenes tanfolyamára, ha gondoljátok a másik topic-ban lefordítom nektek a leckéket, hátha van bennük valami újdonság. Érdekel valakit?

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi,
én is feliratkoztam, épp ma, nálunk apa fordítja. Én biztos vagyok benne hogy nagyon sokakat érdekel, ha van időd és energiád nagyon jó volna ha a másik topikba betennéd magyarul!
Vendég

Sziasztok,

az első lecke a másik hőmérős topicban leforditva megtalálható. Ha nem szakszerű néhány kifejezés, sorry :) .

A többit is fordítom sorban ahogy időm engedi.

Remélem hozzájárulok a csoportos babásodashoz :) :) .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi,

Nagyon köszi, elolvastam marha hasznos szerintem....

Köszi mégegyszer a fáradtságot

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Tegnap meg lett a párom vizsgálati eredménye, csak lombik jöhet szóba! Ma kell felhívnom az orvosomat (ott lesz az asztalán a lelet) és megmondja hogyan tovább, de addig tudna valaki valamit mondani erről a lombik dologról????

Ne haragudjatok de most nem olvastam vissza ezért nem írok személyesen.
gizmixxx

Csak jó reggelt, most rohanok!

Hőm:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Áfonya, remélem szép ikrek lesznek majd, akár volt, akár csak lesz az az ovuláció!

Zöldi, nagyon szép hőgörbesz, remélem, tovább emelkedik majd a hőd, és szép 2 csíkos lesz a teszted a ciklus végére!

Gizmix, lombikról pl. utána tudsz nézni mondjuk a Dévai Intézet honlapján, vagy pl. a www.oviklub.hu oldalon is! Nagyon részletesen leírják a tudnivalókat! :wink: Hajrá lombik!

Mi tegnap voltunk andrológusnál, és kiderült, hogy a párom egy tenyészbika! :shock: 20 millió helyett 40 millió ebihalacskája volt, nagyon szép alakúak, virgoncak is, minden teljesen topos nála, pedig az az igazság, hogy a 4-5 napos szexszünet helyett csak kettőt tartottunk, mert előtte már 1 hete nem voltunk együtt. De pszt, ez titok!

Szóval egyértelműen én vagyok a hibás írógép, miattam nem működnek jól a dolgok! A doki azt mondta, hogy mivel 11 hónapig szoptattam Szilit, várjunk még egy évet, addig próbálkozzunk simán, és csak utána menjünk tovább a vizsgálatok útján. Most egy kicsit letörtem, de majd a "nyaralás" után meggondolom, mi legyen.

Addig is ölelek mindenkit, és puszilok is, és itt vagyok ám a háttérben, ha kellek még vasárnapig. És utána is veletek leszek lélekben!
++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Jó reggelt!
Gizmi,
csomó hasznos infó. Olvasgass: http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html
Ne ess kétségbe, ha lombikkal akkor úgy, de sikerülni fog! :)
Athiz,
én azt hittem te már nyaralsz... remélem jobb időtök lesz mint most van. Köszi a jókívánságokat, ma is megtettünk mindent az ikrekért :P

Már nem fáj annyira a hasam, lehet hogy repednek a tüszőim, elvileg ma délig van idejük.
Vendég

Sziasztok!!
Áfi: Repedjenek azok a tüszők+++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Athiz: Hová mentek nyaralni????

Gizmix: Mi van a mai hőddel???? Mennyi? Van valami fejlemény?
Miért lehet csak lombikkal bébi? Apával van valami? Hogy derült ki? :oops: És ha ez vigasztal, olvastam, hogy a lombikkal született gyerekek kimagaslóan jól tanulnak, szépek, tutira egészségesek, mert "válogatott" "anyagból" készülnek :) :wink: Úgyhogy hajrá lombikbabák++++++++++++++++++++++ :wink:

Coca ez a hő jóóóóóóóóóóóóóó :D

Nekem ma van a 3. napon mensisen, és az eddigi 36,3 hőm ma 36,7-re ugrott. Hogy miért? Az relytély! :shock:

Puszka

ceniko
Szeged

Zölddisznó!

Én is felrakok egy görbét, hasonlítgatom a tiéddel, ha nem baj :wink:

Kép

Kép
babancs

Ceni, a hőd tényleg érdekes, hogy így megugrott. Hacsak nem valami forró hangulatút álmodtál előtte :shock: :lol: :lol: .

Sajna csak Balcsira megyünk, azért sajna, mert ha ilyen szeles, esős idő lesz, akkor ráfaragtunk! :cry:
Vendég

Athiz: nem álmodtam semmit, ugyanis én délelőtt 11-kor mérem a hőmet, nem reggeli keléskor! Én reggel úgy ébredek, hogy Viola belevisít a levegőbe, hogy rögtön éhenhal, úgyhogy én tűzök ki a konyhába tápszert csinálni, beviszem neki, gyors a kezébe nyomom, és miután bekapta és elkezdte enni, akkor veszem csak ki a kiságyból :lol: :lol: :lol: Úgyhogy ezt az ágyban párnák közt reggeli ébredős hőmérőzést én nem tudom megcsinálni :lol: :lol:

Mikor indultok a Balcsira??? Szombatra már jobb időt mondtak!

ceniko
Szeged

Hi csajok,

Gizmix,
Nem tudom a pároddal mi lehet a bibi, de a neten olvastam hogy szelén + sok sok e vitamin nagyon fel tudja túrbozni a spermiumokat!! Szed apa elég vitamint??? Egyébként pedig hajrá lombik!!!!!! Pár pici szuri, gyönyörű petesejtek, pici altatás és már ott is a baba a pocidban :-)).

Áfi,
Hasonló cipőben járunk, én ma kapom a tüszőrepesztő szurit, és a doki utasítása szerint Péntek reggel és este és szombat este kell akcióznunk. Utánna pár nam akció mentes napnak kell következnie.
most pedig Vasárnap óta nó action......
Az én fejemben is megfordult hogy mi van ha hamarabb megreped a tüsző magától?
nagyon szorítok hogy az összes szép nagy petesejted megtermékenyüljön!!!
macspacs

Macspacs,
de jó! Örülök hogy van hozzám hasonló módszerekkel próbálkozó! Te is szúrtad magad hormonokkal? Vagy Clostyztál? Vagy hogy stimuztak? Repinek mit kaptál? Choragont? Kettőt?
Köszönöm, és tudom hogy jót akartál de be is fonnám a szemöldököm ha ebből a 3 tüszőből 3 gyerek születne! :lol: Nekem bőven elég 1, max 2. Apa meg egyenesen rosszul van az iker szótól, mióta tudja hogy jóval nagyobb esélyünk van rá mint a normál (értsd: nem stimulált) lakosságnak. :D
Enikő,
te ezt a 11kor hőmérőzős dolgot komolyan írtad? :shock:
Vendég

Áfi: Igen, akkor van szabad 10 percem :) Ugyanis reggel kirobbanok az ágyból, ellátom a családot, felteszem főni az ebédet, elpakolászok......stb és 11 körül tudok leülni nyugodtan a géphez és itt szoktam megmérni a hőmet!
Azt írtátok mindegy mikor mérjük, csak mindig ugyanabban az időben legyen, nem? Na én 11 körül szoktam mérni!
Néztem a görbéket a Fertyn, csomó helyen van írva p.m., na én azért még a.m.-ben nyomom :lol: :lol: :lol: Mégha nem is reggel ébredéskor! :wink:

ceniko
Szeged

Áfonya, hát ezek a pasik már csak ilyenek. Az én férjecském is kiborul az iker szó hallatán. De nálunk egyenlőre ez nem aktuális. Mármint igaz, hogy apukám elvileg ikertesós volt, de nem valószínű, hogy nekem az lehet majd!

Hú, remélem azért értetted, mit akartam itt összemakogni! :lol:
Sok sikert!

Macspacs, neked is mielőbbi babát/babákat! Actionhétvége :lol: , nagyon szorítok! :wink:
Vendég

Ceniko!

Én 11kor már nem méném a helyedben! Úgy tudom, csak és kizárólag az ébredési hő jó! Amikor először kinyitod a szemed és rájössz, hogy ébren vagy! :D És még pisilni sem lehet kimenni, még be is szoktam takarni magam. A csajok tanácsára nagyjából ugyanakkor mérem reggel, a fél 8at baráti időnek találom.
Vagy neked a 11 órás méréssel jó (értékelhető) görbe jön ki?

Kép
babancs

Enikő,
:shock: :shock: :shock:
ne haragudj, de szerintem teljesen feleslegesen hőmérőzöl! Tudtommal is kizárólag az ébredési hőmérséklet jó, mert ezt nem befolyásolja a fizikai aktivitás. Ha futsz 2 kört a csemetének az izmaid hőt termelnek, sosem ugyanannyit mozogsz, nincs állandó viszonyítási alap. Viszont ha nulla mozgással mérsz (ébredéskor) akkor ugyanannyit nem mozogsz... nem tudom világos voltam-e.
Vendég

Áfi: Ha csak az ébredési hőmérséklet a jó, akkor miért lehet kiválasztani a skálán hogy a.m. vagy p.m. meg az órákat??? Nem akarok kötözködni csak kérdem :)

Babancs: eddig értékelhető görbe jött ki! :shock: :?
Mindegy én reggel ébredés után nem tudom mérni, mert a gyerekem nem hagy nekem 5 percet rá.... ugyanis ordííííííííííííít, visíííííííít! Én meg síkideg leszek tőle félperc alatt és akkor a napomra rá van nyomva a béjeg!
Az meg hogy 6-kor csörögj az óra hogy hőtmérjek, és visszaludjak (amilyen kómás vokk reggelente) szájban a lázmérővel....hát :shock:
Szal én kipróbálom így hátha műxik:) legalább lecsekkoljuk, hogy valóban az érdési hő a jó, vagy akármelyik, csak ugyanabban az időben ;)

ceniko
Szeged

Enikő,
hát az órákat azért mert mindenki máskor ébred, az AM PM-re meg az a tippem hogy esetleg többműszakosok, nappali alvók, állandó éjszakások tudják a PM-et választani...
Vendég

Jaja áfonya, ebben lehet valami. Lényeg, hogy ébredési hő, mindegy reggel ébredsz, vagy délután.
Én kipróbáltam egyszer mértem reggel 6kor, és 9.30-kor. 6 tized eltérés volt a két érték között. Nemtom ez miért van, talán ahogy az ember kialussza magát, elkezd melege lenni, vagy miért? Vagy nő a fizikai aktivitás? :) De pl. az hogy kimegyek WC-re, vagy lezuhanyozok, már képes akár 3-4 fokkal is lejjebb vinni a hőmet.

Ceniko!

Ha eddig ez a módszered bevált, akkor folytasd így! Ne fáraszd le magad azzal, hogy emiatt felcsörgeted magad!
Én az elmúlt ciklust össze-vissza mértem - ahogy ébredtem, és így is kimutatta a pé-t a görbe, csak a csajok itt mondták, hogy azonos időpontban az ébredési hőt kell![/i]

Kép
babancs

Babancs,
én is mértem már pár óra különbséggel, de úgy persze hogy rögtön visszaaludtam. Nekem is több tizedes eltérés volt, az okát nem tudom. Ezért próbálok minden nap ugyanabban az időben mérni, nekem csörög emiatt 7kor a telefon, de én gyagyás hőmérő-megszállott vagyok :D Úgy érzem semmi mást nem tudok tenni a sikerért, és nekem muszály tennem valamit, én egyszerűen nem bííírom ki hogy várjak csak úgy aztán majdcsak lesz valami. Hülyeség tudom, azt is hogy nem ezen múlik, csak a tehetetlenségemet ellensúlyozom vele, legalább lélekben...
Vendég

Szerintem mindenki akkor mér, amikor akar, csak valószínűleg azért ébredési, és nem felkelési hő a neve, mert amikor kinyílik a szemecskénk, akkor kell mérni! Ez csak tanács, ha nem akarod, ne fogadd meg! (ezt most mindenkinek írtam)

Legfeljebb nem lesz pontos az info, amit a hőmérőzés nyújt. :?
Vendég

Én meg a barátnőmnek jöttem tanácsot kérni ebbe a topikba, és ittragadtam, mert kíváncsi lettem erre a hőmérős izékére! Meg mert nagyon jó fejek vagytok :oops: :wink:
De én viszonylag könnyen teherbe esem :oops: (legalábbis eddig nem volt gond, már attól terhes lettem ha egy pasi rámnézett :oops:), és csak azért szerettem volna hőmérőzni, hogy célirányosan kispasit gyártsunk :oops: A peteéréses módszer bevetésével! :oops: Szal ezért...

Amúgy sztem a lényeg hogy egyidőben mérd, és nyilván nem egy maraton lefutása után. De ha minden napod ugyanúgy telik, ugyanazzal a forgatókönyvvel, és nem csinálsz semmi fizikai megterhelő dolgot, akkor elvileg ugyanabban az időben egyforma a hőd..... Elvileg!
És ha PÉ-kor reggel vagy éjjel magasabb a hőd, akkor napközben is magasabb! Napközben és termelődnek ugyanazok a hormonok....:wink:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?