Jó reggelt!
Köszönöm a poci, és a gyerekek dicséretét.
Málna
a dudort én is láttam, de valami olyat írtál a képhez, hogy no comment, gondoltam nem akarsz beszélni róla
így eldöntöttem biztos a cumi megnyomta neki
Hoppá
sok-sok erőt még erre a két napra.Sokat gondolok én is Rád.Ha már így alakult próbálj meg pihenni majd, bátorító puszi Neked
Ja, és ha esetleg még olvasod a soraimat, akkor egy jó tanács, mielőtt elalszol valami szépre gondolj, mert akkor jobb az ébredés
Semmiképp ne a baba legyen az utolsó elalvás előtti kép, ez fontos.
Muszkuru
sokszor én sem tudom mit ennék. Főleg a vacsora gáz. Tegnap beálltam a hűtő elé, és semmi kedvemrevalót nem találtam. Végül kenyeret (pusztát) ettem tejjel. Én tegnap savanyú babot főztem füstölt hússal, de olyan sz@r volt tőle a gyomrom. nem ettem hozzá kenyeret, és így nem tett jót.
Én az öblítő illatával vagyok úgy, hogy van most is otthon 3 féle, de ki kell keresni melyik nem irritál.Na, a wc légfrissítő az meg a halálom.
gyűlölöm.
Én az Avon golyósait használom, de ezek eléggé kis illatúak, de ott is van illatmentes is, de a Rossmannban is találsz. A Fa-nak is van.
Meli
milyen az a rakott tök?
Én is szeretem a tökből készült ételeket, bár a múltkor a szomszédasszony töltött cukkinit csinált, az annyira nem jött be. Bár a fűszerezés volt nekem sok
Vikike
nem egyformán intenzívek ezek a gyerekek. Nappal ha rohan az ember nincs is ideje rá, hogy odafigyeljen arra, hogy mocorog e a kicsi, legalábbis nekem nem volt. Jeleket már ad nekem is, ha fekszem rendezgeti a "bútorokat" odabennt
főleg a jobb oldalamat szereti. Még ez nem mocorgás, de annak az előfutára
Adjatok valami jó tippet mivel lepjem meg apát. Ma van a 9. házassági évfordulónk. Sütni kéne valami finomat, de mit, na majd szétnézek a füzetkémben.
Képek nekem is nagyon tetszenek, ezek a szalvétaképek, de nekünk annyi kép van mindenhol(szakmai ártalom a páromnál), hogy ilyeneket már nem is csinálok.
Más nem jut eszembe miről beszéltetek tegnap
Mindenkinek szép napot:Gabi