Sziasztok!
Még augusztus elején érdeklődtem "Gynevac-éknál" és most választ is kaptam
Megosztom veletek!
"A Gynevacot nem vonták ki soha és nem is fogják kivonni a forgalomból. A forgalomba hozhatóság időpontján túl azonban a gyógyszertárak nam adhatják ki, hiába nem változik a hatása 1 év mulva se, ha hűtőszekrényben van tartva. Azért nem lehetett kapni 14 hónapig, és nem lehet októbertől ismét kapni, mert a HATÓSÁG visszatartja a következő gyártási sorozatot. Nem azért, mert baj van vele, hanem azért, mert valamiféle ellenérdekeltségnek tesznek eleget.
Ha kúra közben terhes lesz: ne hagyja abba, folytassa, mert csak így tud védekezni a szervezet egy gyulladéás miatt bekövetkező vetélés vagy koraszülés ellen."
Mi a párommal beadattuk már az elsőt, felírattam a következőt is, remélem hozzá tudunk jutni. Jó pofa volt, hogy én magyaráztam el a dokinak, hogy mi is ez, meg hogy kell beadni stb.
Úgy érzem minden beavatkozásról van pro és kontra vélemény, amiket persze jó meghallgatni, hogy az ember tájékozott legyen, de a gyógyszeripar is egy kis maffia, mint azt a válaszban is megkaptam, mindig van ellenérdekeltség, de ha valaminek a jótékony hatásában hisz az ember, az már fél siker, nem?
Nálunk senkinek semmi szervi és egyéb gondja nincs, de már a 18. hónapja nem jön össze a bébi. Mi hiszünk a Gynevacban, ártani nem árthat azt mondják, így reménnyel tölt el, ami ebben a helyzetben sokat számít.
Van ismerős nőgyógyász Kazincbarcikán, ott dolgozik az egyik Gynevac-os doki, majd érdeklődőm felőle, és a választ megosztom majd veletek is!
Mindenkinek mihamarabbi babásodást!