Helló Mindenkinek!
Elég fárasztó hetünk van, azért jelentkezem ilyen ritkán. Kezdődött azzal, hogy leteperte a fél családot a parlagfű, ez legfőként azt eredményezi, hogy Apa csak hever, nem tud dolgozni a tetőtérben, úgyhogy áll a munka. Remélem nem húzódik el október végéig a szezon, mert akkor még karácsonyra sem költözünk fel.
A másik "kellemes" élmény a tankönyvvásárlás, és a hozzá tartozó köcölékek megvétele. De már a végefelé járunk, meg a pénztárcánk is!
Szerencsére, így nagycsaládosként, azért könnyítettek a fizetnivalókon, de így is voltak olyan könyvek, amiket újonnan megvettünk, hogy meg is maradjanak, pl.matek, magyar.
Tünde!
Látom nálatok sem egyszerű történet a névválasztás. Nálunk azért volt hosszadalmas, mert ami nekem tetszett, azok S, Z, Zs betűvel kezdődtek, amik ugye nem annyira passzolnak a Balázs vezetéknévhez, mert kitörik a nyelve szegény gyereknek mire kimondja a nevét.
Azért leírom, hogy nálunk mi volt első körben a befutó: Zseike, Sára, Soma, Zétény, Zsombor.
Szóval ezeket kilőttük, de azt már elmondtam Apának, hogy a következő babánk, ha lány lesz, akkor Janka Lili, ha fiú, akkor Bende lesz, és nem ellenkezett! Márpedig ez nála nagy szó, de ezt abszolút az allergiának tudható be!
Mi csak három napra mentünk nyaralni, de nálunk is fullos volt a kombi, még jó, hogy nincs tetőcsomagtartó, mert képes lettem volna még azt is megpakolni. Mikor elindultunk Apa megkérdezte, hogy a betonkeverőt ne kössük-e rá a horogra?!