Sziasztok!
Gyorsan én is bejelentkezem......
Szombaton megkaptam a vércukros eredményem: 5,2 mmol/L a referencia tartomány: 3,5-5,5
a doki szerint jó...
A HGB-m pont 120 g/L,így továbbra is este és reggel is szedem a Ferrofolgammát,ezenkivül Magnéziumot és Elevitet.(Persze ha nem felejtem el!!!!
)
A többi labor eredményem is elvileg jó,remélem így is marad.
Nektek mikor mocizik a bébi? Mikor aktívabb? Szerintetek az normális,hogy éjjel is annyira aktív,hogy felébredek rá? Ez nekem nagyon furcsa,mert Dávid olyan kis nyugi volt ....
Cic!
Hihetetlen,hogy milyen bamba vagyok!
Vagy a Bnet szórakozik velem???? Én a fényképeidet mostanáig nem is láttam....
Gergő eszméletlenül aranyos. És az az uccsó kép....igazi profi alkotás!!!!!!!Te csináltad?
Árvíz????
Igenis izléses az a Baldachin,jól néz ki nagyon. Tisztára kedvet kaptam tőletek,elő is fogom kotorni a képet a miénkről. Mi is inkább megpróbáltunk olyat választani,ami uniszex,már akkor tudtuk,hogy kevés korkülönbséggel akarunk tesókat,és jó lesz mindkettőnek.
A
babakocsit is ez alapján választottam (Pierre Cardin),és fontosnak tartottam a két irányból való tolhatóságot,ma már ez nálam nem szempont,igaz amit kinéztem az úgy tudom,változtatható,de most az volt a cél,hogy beférjen a miniatűr autóm csomitartójába. Szerencsére sikerült hamar túl adnom rajta,mert csak a helyet foglalta..
Katának igaza van, mindenkinél más szempontok jönnek elő, attól függően,hogy ki hol lakik,stb...
Korena!
Nagyon szeretjük Tatabányát!Ismerőseink laknak ott,és elég sűrűn talizunk,meg a férjem nagy hó-hó és ott vannak jó kis tavacskák....
Kislány a picurim! (Niki! Kérhetünk egy festést?)
Most olvasom a hason bőkős tűneteidet...te jó ég ez is elég kellemetlen lehet
Kata!
Nagyon klassz lehet az a váz;fényképet tudnál esetleg feltenni róla mutatóba? Nálunk is lehet szted ilyet kapni?
Igaz az én bkocsim amit kinéztem (Peg Pérego-Pramette) elég mini,de sose lehet tudni.
Deszilvi!
Köszönjük a dícséretet a kiscsajszi nevében. Én egy fótót kaptam róla,de elég szerencsétlen volt a választásom
, későn vettem észre,de olyan rajta,mintha 6 újja lenne a pocakbabámnak,teljesen rosszul lettem,mert csak a kocsiba vettem észre a képen. A férjem persze humorosan vette fel ezt az egészet,inkább legyen 6,mint 4,próbált szellemeskdeni,de én addig nem nyugodtam meg,míg meg nem néztem a dvd-n.....,és szerencsére "csak" 5 van!
Persze így utólag,én is azt gondolom,hogy a doki biztos észre vette volna és szólt volna,de akkor a kocsiban halálra rémültem.
Úgyhogy inkább a dvd-ről vágtam ki ezeket a képeket.
Krista!
Üdv.
Mi is anyóssal egy udvarban lakunk,szóval meg tudlak maximálisan érteni.
ne aggódj ez nem múlik el,csak rosszabb lesz,ha a bébi megszületik....csak hogy megnyugtassalak.
Brigó!
Akartam kérdezni már a múltkor is,hogy hogy csinálod,hogy Mindenkihez van egy két kedves szavad,sose marad ki senki a szórásból,ha írsz????Jegyzetelsz,vagy neked fordítva működnek a kismama hormonjaid és semmit nem felejtesz el?????
A szemed is nagyon jó!
Kiscsaj és lehet ,hogy a Jázik névsorát fogja gazdagítani...ez még vita tárgya...
Nagyon szupi ez a Baldachin is,és az egész babasarok nagyon klasszul meg van csinálva.
A hugomnak voltak ilyesmi tűnetei,mint nektek,és neki azt mondták,hogy víszér. Azt sajnos nem tudom már,hogy mit mondtak rá,de ha érdekel valakit,holnap rákérdezek.
Mágnes!
Szia!
Én is rettentően sajnálom az asztmádat,reméljük a legjobbakat,majd írd meg ,hogy milyenek lettek az eredmények.
Anyós
De legalább nálatok tervbe van a költözés,ez a tudat vigasztaljon...
Tünde!
Köszke!
Niki!
HA van kedved megmutizhatnád a babaholmikat,amit kaptál,tényleg jó,ha vannak az embernek ilyen rokonai.
Engem most ruhákkal látnak el,már most özönlenek a kis rucik,de főleg ezek után fog jöni,hogy kiderült a neme...
Már látom előre a sok rózsaszín cuccost.
Ja és hiányozni fogsz,azért néha küld el kávézni azt a helyettest.
Mot!
Hogy te micsoda rendes hapsi vagy!Leckéket nem adsz véletlenül ?
És tényleg a képeket nem elfelejteni!!!!
Winnie!
Sajnálom az allergiádat,mostmár talán enyhűl a hideg közeledtével,nem? Vagy mire vagy allergiás? Bocs,ha már irtad.
Majd írd meg,hogy hogy tetszett a könyv.
Alexa!
Várjuk tőled is a fényképeket pénteken!
Tényleg egyre olcsóbb ez a 4D,nem? (Úgy összeségében azért jól keresnek vele,de pár évvel ezelőtt még ritkaság számban ment,ma meg már egy csomó helyen csinálnak) 10 év múlva már lehet,hogy a rutin vizsgálatok közé fog tartozni és teljsen ingyenes lesz.
Remélem nem maradt ki senki,de azoknak is sok ölelést küldök és sok pihit!
Minden jót és szép éjszakákat:Ildikó