Új privát üzeneted érkezett!

Évi77!
Készülök, mert már nem akarom húzni tovább az időt. De bíztos nálunk is Clostyval fogják kezdeni, hacsak nincs elzáródásom. De jó, hogy mondod ezt az ellenanyagot! Biztos arra is van már valami okosság.
Nálatok pedig az is elképzelhető, hogy a szüléssel helyrepattantak magától benned a dolgok, és a második baba már spontán fog jönni. Rengeteg ilyen esetről hall az ember.
Vendég

Pupy!

Isten hozott az asszonyok köreiben! :D Sok boldogsagot, es minel elöbbi gyermekaldast kivanok Nektek! Kivancsian varom a kepeket!

Niki!

A kertetek igy is biztos jo kezekben lesz! :D Te meddig dolgozol meg? Olvastam, hogy betanitasz, mar nem sok van Buborek erkezeseig :D

Angie! :D

Nagyon szivesen! A markajat elfelejtettem irni: INTEX
Van kisebb meret is, ha jol emlekszem olyan öt meter körüli. Amikor mi mentünk, pont harom meret volt. A mienk, egyel kisebb, es egyel nagyobb. Egyebkent adnak hozza dvd-t is, ahol tö jol elmagyarazzak az összeszereleset. Nagyon fontos a különbözö kemiai termekek beszerzese, klor tabletta, algasodas elleni tabletta stb. De ezeket barmelyik nagyaruhazban megtalaljatok.
Van hozza takarofolia is, es meg raszerelhetö vizilabda halo is+labda!
Igy van, kitartas mindkettönknek! En a heten megyek erre a kenet vizsgalatra.
Jolesik, hogy fiatalabbnak nezel, sokan mondtak mar, remelem ez igy lesz 20 ev mulva is :D
Szerintem azert mert eleg alacsony vagyok (155,5cm).

Aniko! :D

Köszi a dicseretet! Remelem jol vagy es pihensz sokat! Mar csak 9 nap!!! Ja, es Marci egy igazi jo kis pasi, nagyon jo az a kep rola!

Evi!

Utolag is Boldog Felevet Dorcikanak! :D

Juca!

Nagyon nagyon szep a kislanyod! Nagyon jok a kepek! :D

Brill! :D

Köszi a vonalzo dicseretet! Haaaat öszinten szolva mar alig varom, hogy lecserelhessem!
Mennek a drukkok Neked is, mar kapod a szurikat igaz?

Narcisz! :D

Haaat nem tudom, hogy ismerjük-e egymast? Nekem sajnos nem ugrik be semmi. En fehervari vagyok, ott is eltem mindig. Nem tudom. Persze nagyon örülnek neki ha kiderülne tenyleg ismerjük egymast. Pestre csak ritkan jartam, föleg az anyukamhoz a XIV. Ker-be.

Panka!

Sajnalom, hogy igy gyötör az allergia, remelem mar jobban vagy egy kicsit!
:D
Szep napot mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok!

Angie!
Hát elolvastam amit írtál a ginevacról mit mondjak nem nyugtattál meg. na mindegy már a másodikon vagyok túl még 3 van de attól még segíthet. Ugye???

Puppy!
Gratula és üdv a feleségek népes táborában.
szerintem az első legjobb dolog. a másodikat mindenki tudja hogy mi(gyerköc) mint ahogy a Madonna film.

nekünk is hamarosan a 3.dik házassági évfordulónk lesz, amit még mindig kettesben ünneplünk.

Mátra!
Ez nem semmi ez már valami. csak ügyesen és vigyázz magatokra!

üdv az új tagoknak
most csak ennyi mert rohanok a második müszakomba. még 11 nap a nyaralásig Hurrá
puszi mindenkinek

Kép

Kép
bellanitta

Angie! Köszi a jókívánságokat. Remélem nektek is hamarosan sikerül.

Nem tudom, hogy betegyem-e a Gynevac véleményt, mert most ott amúgy is "forr a hangulat". Még gondolkodom. Azért köszi.

(Egyébként csak úgy mellékesen mondom, hogy nekem tavaly decemberben volt egy olyan ciklusom, hogy kimaradt egy PÉ - hőm se emelkedett és nem is jött meg) Az én dokim is azt mondta, hogy egyszer egy évben belefér - pihen a szervezet. )

Üdv

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Anitta, Kamilla!
A tesóm barátnője gyógyszerész végzettségű. 2 perce tettem le a telefont vele, és ő is azt mondja, hogy ők több évig tanulták a gyógyszerek hatását a szervezetben, de nem érti, hogy miért kell elölt laktóbacilusokat bevinni a teljes szervezetbe, ugyanis az injekció szétdobja az egész testbe a keringésen keresztül (nem csak a méhbe, hüvelybe), és előfordulhat, hogy allergiát vált ki. Ugyanakkor formalinnal ölik meg a laktóbacilusokat, azzal a szerrel, amivel régen a halottakat vagy a szerveket konzerválták. A másik pedig az, hogy a gyógyszert csak az OKI hagyta jóvá, aminek semmi köze az Gyógyszerészek szövetségéhez (de lehet, hogy másképp hívják). Ha annyira jó, akkor ők miért nem adták hozzá a nevüket, miért nem hagyták ők is jóvá?
Azt mondják, hogy ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Ez lehet, hogy rövid távon így is van, na de kérdezem én, hogy mi van, ha több év múlva kiderül, hogy azok az elölt laktóbacilusok (amiknek elvileg semmi keresni valójuk a vérben, szervezetben) valami gubancot művelnek. Még nem annyira régi ez a szer, hogy ismerjék a hosszabb távú hatását.
Hát én nem fogom beadatni, azt tuti.

Kamilla!
Szerintem nyugodtan átmásolhatod. Téged nem fognak megkövezni, mert nem te írtad, engem pedig azért nem, mert oda sem dugom az orromat :lol: :lol:
Nekem még sosem maradt ki mensesem, pedig már 35 vagyok. Remélem, most sem fog, csak késik, vagy nagyon korán volt.

Lányok, Többiek!!!
Hol vagytok???

Jucmuc!
Már alig várom, hogy abban a medencében csobbanhassak. Köszi még egyszer az infokat. Drukkolok a vizsgálatokhoz, hogy minden negatív legyen.
Az alacsony nők valóban fiatalabbnak tűnnek a koruknál, de neked az arcod is olyan babás. 20 év múlva is fiatalabbnak fogsz kinézni, csak már három kamasz fog idegesíteni a tini dolgaikkal :D :wink:
Vendég

Kéne egy kis biztatás :) Bejelentkeztem a fogorvoshoz. Brrrrr... :? Mondjátok lécci, hogy nem vagyok mazochista ökör, amiért önként és dalolva megyek fogdokihoz, mikor nem is fáj a fogam...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Hát szerintem a kérdés sokkal bonyolultabb. ha gondolod most egy kicsit jobban kifejtem, aztán vonja le mindenkia következtetést.
Tehát az oldal szerint: eleve nem egyensúlyi állapotban levő női hüvely flórát feltételez. Tehát amikor a Ph már nem savas, a kórokozók elszaporodtak. Ilyenkor, azt állítja, hogy az egyébként jó bacik, a lactobacillusok felhatolnak a felső női nemi szervekbe, és ott gyulladást okoznak. A krónikus kismedencei gyulladás (PID) külön kórkép a nőgyógyászatban, viszont a könyvem nem említi a lactobacillus, mint a PID kiváltóját. Viszont írtam előbbiekben, nem tudom emlékeztek-e rá, a sok-sok kórokozót, ami kiválthatja. Ami még furcsa számomra, hogy a lactobacillus nem savas Ph-n számszerint lecsökken, tehát nem is biztos, hogy van olyan csíraszámban, ami kiválthatja a PID-et. Viszont a helyét elfogallaló Trichomonas igen, amit nem értek, hoyg miért nem inkább ez van a vakcinában. Kérdésem lenne még, hogyha beoltanak a lactobacillus ellen, akkor a hüvelyben nem lép fel ellene a szervezetem? Ha fellép, akkor vsizont gáz, mert rossz bacik, paraziták veszik át a helyét. Szóval nagyon sok a kérdés.
A formalint viszont rendszeresen használják vírusok, bacik elölésére, hogy aztán vaccinát állítsanak elő belőle.
Szóval én még mindig az észszerű irrigálásra szavazok. :wink:
Az engedélyeztetés kérdése már más kérdés. Ahhoz valóban a gyógyszerészek értenek, viszont akkor miért árulják patikában, és a Hungaropharma teríti. Szóval ez így nagyon furcsa.
A test az elölt bacikat nem biztos, hogy szétdobja a szervezetbe, viszont a vacciáknak az a lényege, hogy általános védettséget biztosít, tehát nem csak a méhben vagy petevezetőben lép fel ellenük a szervezet. Az allergiás reakció kiváltása kétséges, mivel a szervezet ezzel a bacival még a születés utáni első 6 hétben találkozik, tehát sajátként ismeri fel, illetve megpróbál vele együtt élni. Ezért is kétséges, hoyg egyáltlán védettség kialakul-e ellene. Azt is tudni kellene, hogy a nyulak hüvelyflórájában miként él eza bacika.
Úgy gondolom,hogy kivülállóként nem fogunk tudni daöntést hozni erről, hiszen még nekem is kevés a tudásom ehhez. (bocsi, hoyg ezt így írtam, de szreintem értitek). Ehhez ismerni kellene a teljes vizsgálatot, a tudományos koncepciót. HIvatalos papírok birtokában viszont elég nehéz nem?

Jucmuc!
Hát akkor még sem, csak hasonlítasz valakire az ismerősi körömből. Bocsika :oops:

Kép
narco

Kamilla!
Üdv itt :)
Tényleg van egy egész topik ezzel kapcsolatban? És van akinek sikerült a gynevac-kal a teherbe esés?

Évi77!
Hát csak bíztatni tudlak. Inkább akkor menj, amikor nincs baj, mintha már majd megpusztulsz a fájdalomtól. :)

Kép
narco

Húúú Nárcisz! (már vártam a reakciót :D)
Ebbe tényleg ne menjünk bele, főleg nem én, aki csupán laikus, és csupán más érvelését továbbította ide a fórumba. Én abban bízom, hogy aki beadatja, annak majd jót fog tenni, vagy legalábbis nem okoz majd gubancot. Majd Anitta beszámol nekünk, vagy megmutatja hogy hogyan kell ennek a szernek a hatására pocaklakót begyüjteni :wink: :lol:

Évi77!
Én minden 6 hónapban elmegyek a fogorvoshoz. Ha van lyuk, akkor hamar észreveszik, és még annyira felületi, hogy csak kicsit kell fúrni, ami nem is fáj, és nem is kell zsibbasztani. Ne izgulj, ha nincs rossz fogad, akkor ép bőrrel megúszod :lol: :wink:
Vendég

Angie!
Te kérted a rakciót :) Egyébként nem írtam volnas semmit. :wink:

Anikó!
Azt már írtam, hoyg milyen helyes a kisfiad.
Tényleg nagyon megható a fényképes story. remélem majd én is meglephetem a páromat ilyesmivel :)

Kép
narco

Hajrá Évi!!!

Nekem csak addig volt mumus a fogdoki, míg el nem kezdtek szuris érzéstelenítéssel dolgozni. Még a régi gyerekkori rossz emlékeim voltak. Azóta viszont már szinte dalolva megyek a dokihoz. Jó, a szuri az tényleg vacak, de csak pár pillanatig fáj, vagy még addig sem, és utána meg már semmi.

Meg lehet, hgoy tényleg nincs is baj!!! És akkor szépen megdícsérnek! Még lehet, hgoy egy matricát is kapsz! :D (mint a kicsik, ha nem sírtak a dokinál)

kacsa14

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon csini vagy, és szép az ágyikó! :)

Juca!
Fúúúúú, hát, tényleg nagyon nehéz volt tegnap kibírni, hogy ennyit aludt… :twisted: A cicimnek volt a legrosszabb! Kinga meg már most vigyáz az alakjára, Kende meg tipikus fiú: a hasa a lényeg!

Dido!
Sajnálom a mensit… :(

Narco!
Most is írtam Neked… :wink: A germicid vény nélkül kapható, megelőzés céljából kellett adni 2x felet.

Rolly!
Köszi, és helló újra köztünk! :)

Anikó!
Köszönöm, és remélem, talán nem fog nagyon elhízni, az anyatejes babák állítólag nem nagyon szoktak.

Évi77!
Husibaba – ez nagyon tetszett!! Kicsit hasonlít a Dórira, igaz? Ja, és nem vagy mazochista ökör, amiért önként és dalolva mész fogdokihoz, mikor nem is fáj a fogad...

Kendém ma délelőtt is és délután is aludt két-két órát egyhuzamban. Pedig ma nem is kapott semmiféle kúpot... :lol: Most meg itt beszélget és csuklik felváltva az ágyon... :D

Jaj, ezt most kaptam mélben:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!
:lol:

Kép
narco

Évi!

Én is voltam fogdokinál. Jobb így, mint pocival. Ja és utána fagyiztunk jutalomból, mert kibírtam (a nagy nézegetést :-))

Norwell!

Ez nagyon jó! Kende sármos, olyan jó kis kalácsai vannak, úgy meg puszálnám. A Kati kislánya is ilyen!

Nárcisz!

Remélem Moszatkák is olvassák a szakirodalmat, hogy mikor helyes megnyugodni :twisted: Évi erősíts meg, de ha alvás van, akkor alvás van, mindegy a hely, idő, és körülmény. Ha meg nyűg van, na akkor viszont nincs nyugalom. Kinga igen aktív baba, meg makacs is, nem nagyon lehet észérvekkel meggyőzni. Én nem vagyok demokrata bizonyos szabályokat én diktálok, és bizony van, hogy nem állok le édibédin alkudozni. Tegnap éppen akkor telefonált az egyik csaj, mikor a kisasszony egy orbitális hisztit csapott le, mert nem akart aludni. Nem aludt egész délelőtt, és mint türannosz úgy döntöttem, hogy délben kaja után szpatty lesz. Kofa is ki akarta venni, de nem engedtem. Kis angyalka dühből akkorát csapott a kezemre, hogy csak pislogtam. Na jött a telefonból, hogy akkor leteszi, mert ne hagyjam sírni... Még két perc irgalmatlan üvöltés, kivettem, megnyugtattam, visszatettem és bealudt. Vannak dolgok, amikor nincsen türelmes elbeszélgetés, egyszerűen az én akaratom teljesül. Eredmény, két óra alvás, mosolyogva ébredés, és kezelhető vidám délután. Ellenkező esetben hajtépés lett volna. Ezekre nem tudsz előre felkészülni! Én például sokkal nyugodtabb gyerekre számítottam, de lány pörög, mint egy búgócsiga. Szóval a gyerekek sem egyformák, nincs olyan hogy a nyugalom a helyes. Szitu adja, hogy mikor mit teszel, és a gyerek mikor hogyan reagál.

Lányok!

Ma beszereztünk játszószőnyeget. Nagyon hiper lett tőle Csipi! Csillogott a szeme, annyira tetszett neki! Mondanom sem kell multikolor :-) Az extranyűg esti órákban is lefoglalta a lányt szóval tud valamit!

Dunakeszi lányok!

Bejelentkeztünk Imreh Magdolnához. Tudtok róla valamit? Elsőre nagyon kedvesnek tűnt. Kofát megnézte, azt mondta, hogy most már kezd gyógyulni, valami nagyon makacs torokfájást szedett össze. Az antibiotikum elfogyott viszont még mindig fáj a torka. Kell rá nyákoldó szirup, meg torokfertőtlenítő öblögető. Végre ő megmondta, hogy konkrétan mit kell tennem, ha beteg vagyok és mikor szoptathatok és mikor nem. Ez jó pont, mert eddig összevissza infókat kaptam.

Jó éjt mindenkinek. Akkor szept. 16. esélyes???

UI: döbbenet: Márti (húgom Kinga keresztanyja) is vett egy lakást. Eladó lány táncol. Udvariasan megkérdezték egymást, hogy mi történt a nyáron. Lány: megcsináltattam a cicieimet. Erre felkapta a pólót, és ott mutogatta Mártinak mire ő lefagyott :shock: Én egyszerűen nem tudtam napirendre térni. Egyes családtagjaim közölték, hogy miért nem fogta meg, úgysem lesz rá egyhamar alkalma :shock: Ezt le kellett, hogy írjam, annyira X akták a sztori :roll: :shock: 8) :wink: :P :twisted:

tjuca

Juca!
nem erre gondoltam....

Kép
narco

Jó reggelt Lányok!
Még ilyen sem volt, hogy én legyek az első.

Majd még jövök, addig is pusza MINDENKINEK!
Vendég

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Drágák!

Megjöttünk tegnap este, de sajnos még kések a beszámolóval. Most ugyanis rohanunk a Lorealhoz bejelentkezni, aztán megyek vissza a dokimhoz kontrollra. Kérlek nagyon szorítsatok,mert eléggé be vagyok tojva. Félek,h. nehogy legyen valami baj. :oops: Mérem a reggeli hőmet, háát... a testem kicsit össze van zavarodva, bár úgy éreztem mintha pont az esküvő napján lett volna PÉ-m. De vigyáztunk.:D Én előbb szeretnék túl lenni a kötelező vizsgálatokon. Holnap megyünk 3 napra "nászútra".:lol: De ma még jövök az élménybeszámolóval. :D
És előljáróban egy kép rólunk.:D Kép

Millió puszi délutánig!! Kép
Vendég

Pupy!
de gyönyörűek voltatok, vagytok :)
Továbbra is nagyon sok boldogságot kívánok, és hogy teljesüljön minden álmotok :lol:
Várom nagyon a további jelentkezésedet :)

Kép
narco

Pupy!
Jujjjj, nagyon-nagyon szép menyasszony voltál. Na és milyen gyönyörű lett a hajad. Ezek szerint a fodrásznőd elkészült mindennel időben.
Jaj, most eszembe jutott az én esküvőm. Simán végig csinálnám az egészet még egyszer, és belebújnék a ruhába (bár én megtehetem, mert megvan, szépen kitisztítva lóg a szekrényben :)
Úgy-e kapunk majd teljes alakos képet is.
Laci is nagyon helyes a képen.
Írok mailt (Vichy-vel kapcsoaltban)
Pusz,
Angie
Vendég

Pupy!
Uram Isten,de gyönyörűek vagytok!
Nagyon várom a többi képet! :D

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!

Isten áldása kísérje a házasságotokat. Ez a kép árulkodó, minden rendben van kinn is benn is! Maradjon is így! Nagyon szép vagy, de ez nem a külcsín, persze az is :D
Dokinál minden rendben lesz, de azt nem mondom, hogy a szervezetednek nem kell még idő. Mindennek meg van a maga ideje, jövőre lesz keresztelő meglátod!

Narco!

Bocs, akkor félrefogtam az adást. STORNO PLÍZ!

tjuca

Pupy!

Csinik voltatok!

Várom a további képeket!!! Olyat is, amin teljes egészében látszik a rucid, hgoy kigyönyörködhessük magunkat!!!!!!!!!

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon szépek vagytok az esküvői képen! :)
Várom én is a többi fotót!
Sok boldogságot a továbbiakban is, és gyermekáldást kívánok!

Narco!
Szerinted a 38.héttől már, úgymond, bármennyi málnalevél teát megihatok? Lehet olyan hatása, hogy hamarabbra hozza a szülést? Tudsz erről valamit?

Anikó!
A fiad tényleg nagyon helyes pasi!:)
Priviben elküldenéd a számod, hogy írhassak, ha megvan a babánk? Köszi

Juca!
Nem nyaggatni akarlak... :? , csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy érzed, használt-e a tea szülésre.
A fogdoki pedig rendben, akkor már kellemetlenebb, ha fáj is a fogad. Én pénteken megyek még egy kontrollra.

Szép napot Mindenkinek?!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon szépek vagytok az esküvői képen! :)
Várom én is a többi fotót!
Sok boldogságot a továbbiakban is, és gyermekáldást kívánok!

Narco!
Szerinted a 38.héttől már, úgymond, bármennyi málnalevél teát megihatok? Lehet olyan hatása, hogy hamarabbra hozza a szülést? Tudsz erről valamit?

Anikó!
A fiad tényleg nagyon helyes pasi!:)
Priviben elküldenéd a számod, hogy írhassak, ha megvan a babánk? Köszi

Juca!
Nem nyaggatni akarlak... :? , csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy érzed, használt-e a tea szülésre.
A fogdoki pedig rendben, akkor már kellemetlenebb, ha fáj is a fogad. Én pénteken megyek még egy kontrollra.

Szép napot Mindenkinek!
Bogi
dbogica

Bogi!

Ne haragudj, azt hittem válaszoltam, de ezek szerint nem.

Igen én hiszek benne, hogy használt, rengeteget ittam, mondjuk meleg is volt. Felkerekítve két ujjnyira nyíltam ki, így megúsztam a császárt. Már ez is nagy eredmény. Tágulni gyorsan és könnyen tágultam. Hogy ez a tea hatása-e vagy sem nem tudom. Mindenképpen hittem benne, Kofa ott röhögött, hogy én nem oxitocint fogok kapni, hanem intravénásan málnalevél teát. Szóval igyad!!! Ha nem jön be sem vsztesz semmit. Előbbre hozhatja a szülést, de a finisben ennek már csak örülni tud az ember. Remélem tudtam segíteni.

Pusza

tjuca

Juca!

Köszi a választ!
Én is több helyen olvastam, hogy használt a szülésnél.:)
Remélem nekem is fog. :lol:

Pusz:Bogi
dbogica

Lányok!
Dináról tud valaki valamit? Neki már nagyon aktuális a szűlés, főleg, hogy voltak is gondok korábban.

Bogica!
Látom, te is nagyon izgulsz már. Nyugi, minden rendben lesz. Igyad csak azt a málnalevél teát. Én biztos innám, mert ha csak egy kicsit is segít tágulni, már jó!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a szorítást és aggódást. :)
Sajnos az 5. napon vagyok. :(
Nem tudtam jelentkezni, mert elkapott hétvégén egy gyomorrontásos epegörcsös nyavaja, vasárnap éjjel kétszeri ügyelettel tarkítva. Na meg közre játszott az is, hogy megint nem vagyok terhes egy adag idegeskedéssel. Ma már jobban vagyok és próbálkozom a normális kajával és reménykedek, hogy nem akar visszajönni. :D
Jó hírem is van a férjem eredménye szinte tökéletes. A hormonlelete is és a részletes spermatogram leleteis. A doki azt irta a végére, hogy fertilitási esélyei közel normálisak, ART minden típusra alkalmas.
Spermiumkoncentráció: 40 millió
Motilitás progresszív gyors 50%
Motilitás progresszív lassú 10%
Motilitás nem progresszív 20%
Immotilis 20%

A javaslat az volt, hogy az 5 napos szexszünetet ki kell hagyni, hogy ilyen eredmény legyen, tehát indul a peteérés figyelése és a nagy atrakció előtt 5 nap kihagyás.

Anikó!

Ezerrel mennek a drukkok!!!!!!!!!

Igyekszem jönni és mindenkinek válaszolni és amint látom rengeteg fénykép is van. :D
Mégegyszer mindenkinek köszönöm.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Ezek szuper hírek, mármint a férjed eredményei. A férjemnek negyede ilyen jók, és még így is azt mondták, hogy emellett is bőven teherbe lehet esni (de hát mégsem :() Az egyik üzenetedben teljesen más értékeket írtál. Mennyi idő telt a két vizsgálat között? Minden esetre ez egy nagy változás, hogy négyszeresére emelkedett az érték a férjednél úgy, hogy semmit sem szedett. Gratulálok!
Lehet, hogy az irányított együttlétnek meglesz az eredménye. Nálunk sajnos az sem vált be :(
Az 5cn-t sajnálom.
A HSG-t azért megcsinálják?
Örülök, hogy jobban vagy. Szegénykém, akkor jó sz*r hétvégéd lehetett.
Puszi,
Angie
Vendég

sziasztok.

csak beurottam pupynak gratulalni.hosszu boldog eletet eleted parjaval.

szlinaposoknak pedig sok boldog szulinapot:)

Kép
monyoka

Zsuka!
Köszönöm a szoritást! :D
Sajnálom a menzit és a betegséget! Kép
A férjed eredménye viszont fantasztikus! :D
Gratulálok hozzá! :D

Monyo!
Szia!
Hogy haladtok a konyhával?
Sütöttél mostanában valami fini sütit?

KépKépKépKép
aniko24

Zsú!

És többiek! Most meg fogtok kövezni, de én ebben az öt nap szünetben nem hiszek :-( Spermiumok a hüvelyben eléldegélnek, de mi van, ha pont lekésed a peteérést??? Kofának az eredményei finoman fogalmazva átlag alsó hangon. 20 millió mondjuk a mozgással nem volt gond, de összesen volt vagy két ml úgy, hogy betartottuk az ágynyugalmat. Nekünk nem mondták, hogy várjunk ennyit, sőt nem rég olvastam, hogy a hosszas szünet nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Persze mint mondtam én laikus vagyok, aki belepofázik a nagyok dolgába, de mint ahogy a Dido clostis kezelését sem értettem a kezdetektől fogva ezt sem teljesen értem. Még egyszer bocs, és befogom.

tjuca

Sziasztok lányok!
Most dobjam ki a maradék 3 vakcinát vagy mit is csináljak vele???
Képzeljétek ma voltam állapot felmérésen valaki volt már??? nem is tudom mit írjak róla, feltérképezi a testem hogy hol van szükség energiára és milyen állapotban vagyok. na a legrosszabb eredményem az immunrendszer 24% (80-100,jó. 50-80 türhető) éás persze hol van a legnagyobb gond a méh, petefészek, hormonháztartás. Azt mondta a nő hogy fel van borulva az egész hormon háztartásom. de jövő héten megyek 2 kezelésre. most is volt kezelés is mikor hazamentem olyan feldobott voltam és nem vagyok fáradt pedig fél 6-kor keltem mentünk Makóra vettünk az autóra boxot.érzem hogy árad belőlem az energia.:)

Puppy!
Nagyon gyönyörűek vagytok a képen és sok boldogságot.

Angie!
Küldhetem a képeket??
A kutyusról és van olyan amit én csináltam (Hobbim) óra, nyaklánc

üdv mindenkinek

Kép

Kép
bellanitta

Anitta!

Ez milyen állapotfelmérés? Term. gyógyász?
Vakcina ügyben nem nyilatkozok, mert gőzöm sincs miről van szó, bocsi.

tjuca

Sziasztok lányok!

Bellanitta!
Akkor te most ilyen természetgyógyászhoz, vagy alternatív gyógyászhoz jársz?

Zsúka!
Akkor ez tök jó, hogy javulnak az eredmények. Az első mintánál nem mondták a 3-4 napos szünetet?
Mondjuk furcsa, hoyg ezt mérik mindenhol, mert szerintem kevés pár van, aki 3-4 napig bírja szex nélkül. :oops:

Bogica!
Nem ismerema málnalevél teát. Én is a csajokat kérdezgettem itt, hogy mit tud, és mire lehet inni. Szreintem majd ők segítenek.
A 38. hét nem semmi :), lesüllyedt már a feje? Mit érzel? Néha én rám már most rámjön az, hogy mi lesza szülésnél, de megnyugtatom magamat, hogy addig még van 15 hét :)

Juca!
Figyi, ez most nagyon rosszul esett, adj egy kis időt.....

Kép
narco

Most nem tudom megmondani a pontos nevét az a lényeg hogy energiát adnak és kifejezetten ezekre a pontokra és forever living Aloét kell inni szedni de majd csak nyaralás után. és még homeopátiás szert.

Kép

Kép
bellanitta

Anikó, Angie, Nárcisz!

Köszönöm. :D

Juca!

A doki azt is mondta, hogy ha hosszabb a szünet akkor épp az ellenkező hatást lehet elérni, tehát ha két hétig nincs szex és utána vágunk vele, olyan mintha mindennap szeretkeztünk volna, az esélyeink nem nőnek. Az első redmény 2 nap szünet után volt, ott a helyszínen 35 fok melegben július 11-én. Nem tudom, hogy a magánrendelőben milyen műszerrel csinálta de egy fél órát kellet rá várnunk.
A 2. vizsgálat a Szabolcs utcában volt vérvétellel összekötve július 24-én, biokémia meg még nem tudom, hogy milyen vizsgálatokkal egybekötve. 3 hetet kellett az eredményre várnunk.

Nem vagy megkövezve, mondjad csak amit gondolsz, azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk :D
zsúka

Narco!

Nagyon őszintén mondom, hogy eszembe sem jutott, hogy megbántsalak, vagy megbánthatlak!!! Bocs, hogy mégis. Pusztán annyit akartam írni, hogy nagyon határozott voltam Kinga előtt, most meg hát finoman fogalmazva sem az van, amit elképzeltem. Kérlek ne bántódj meg semmi bántóártóstószándék sem volt bennem!
Őszintén gondoltam, hogy nagyon szépek a méhecskés ágyneműk, a faragott ágyak meg különösképpen tetszenek mert a fa a mániám. Viszont kölkök tényleg a randa rikítósokat kedvelik. És tudom azt is, hogy a nyugalmat sem úgy értetted, én értettem a szavaid, csak begépeltem a napi eseményeket. Nálunk zajlik az élet, és bevallom férfiasan néha nehezen bírkózom meg a feladattal. Pocakkoromban elhatároztam, hogy én leszek az az anya, aki észérvekkel meggyőzi a gyerekét, nem hagyja sírni stb. Viszont rá kellett jönnöm, hogy nekem gyerekem van, és nem egy tervem. Bizony néha nagyokat koppanok. Gondolom más is. Viszont vannak csodálatos dolgok is, amikre nem számítasz előre. Egy mosoly, amikor már feladtad, vagy mint a Unique arcsimije, vagy, hogy valamit csinál és ki sem néznéd belőle!
Na tényleg nem akartalak bántani! Hihetetlenül jó lesz, amikor kint lesznek a Moszatkák, de nagyon nehéz is! Más koppanásaiból tanulj, akár az enyémből is.
Ja még valami. Dóri az édicsaj, és Évi, aki nekem nagy példakép. Tudod a horrorszoppancs idején ő is írt meglepő dolgokat. Isten ments, hogy bántsalak! A legnagyobb tanács gyerek előtt, hogy csak az ösztöneidre hallgass, senki másra!!! Nekem egy távoli ismerős mondta, be is tartom. Ezzel együtt nagyon sokat tanulok az itteni elődeimtől Évitől Timitől Uniquetól és a többiektől! Viszont ha valami nem teszik, akkor egyik fülön be, másikon ki!
Légyszi ne haragudj rám! Na most elég szarul érzem magam. Megyek is séta közben magamba szállok!

tjuca

Angie!

Nálam még nem került szóba a HSG. A dokival abba maradtunk, hogy próbálkozunk még. Elvileg hormoneredményem rendben van, van peteérésem, kedvesem eredménye is jó. Ha nagyon sürgősnek érezzük akkor vár minket az inszeminácóra. Szerintem decemberig hanyagolom a dokikat. Tulajdonképpen most kezdődik ez az egész babaprojeckt ha két nap kihagyás után ilyen sz * r eredményünk volt, nem csoda, hogy az az 5% esély nem jött be, és hát szinte minden nap szeretkeztünk, főleg középidőben, sőt volt, hogy kétszer is. :oops:
Jön az ovulációs teszt és az önmegtartoztatás, ha kibírjuk. :D

Nárcisz!

Igen, mondták, hogy szünetet kell tartani, csak úgy voltunk vele, hogy egy egészséges férfinak 24 óra alatt teljesen jó lesz a spermaképe. A papíron 3 nap van írva, de csaltunk a valóságban csak 2 nap szünet volt. :oops:

Juca! :)

Gyönyörű Kinga baba, egy darabig sikerült megnézegetnem a képeket.

Pupy!

Csodálatosan szépek voltatok az esküvői képen, nagyon várom a további fotókat. :)

Zsúka
zsúka

Juca!
Nincsenek illúzióim. Lényegében életem 2 legbrutálisabb évére készülök most lélekben.
A nyugalmat úgy gondoltuk, hoyg mindkettőnke lesz saját ágya, álomba ringatós ágyneműje, kis zümikkel. Plusz most készítem nekik a meglepetést, azt majd megmutatom neketek is, remélem tetszeni fog :)
Az észérvek nem működnek, csak a türelem, és a türelem. Ízelítőt kaptam már két elkényeztetett gyermektől kiskoruktól fogva. Majd meglátjuk, hogy most hogy megy majd a hiszti kezelése, remélem jól.

Zsúka!
Ja, ezt én is így gondoltam. Viszont mi kivártuka napot kínkeservesen, mert azt mondták ez kell. Azt nem tudom, hogy mennyiben változtat 1-2 nap ezen a helyzeten.
Szóval akkor most decemberig pihi? Illetve orvosnélküliség?
Igazad van, én is ezt választottam volna.

Kép
narco

Zsúka!
Akkor tehát mindent bele, hitet, akaratot, szeretet, az összes sokmillió kiskatonát, és jön a gyerek.... :D:D:D

Anitta!
Én felvettem a kapcsolatot egy asszisztensnővel (meddőségi centrumban dolgozik), és elég horror dolgokat írt erről a Gynevacról. Azt mondta, hogy ők nem javasolják senkinek mivel nincs olyan bizonyító teszteredmény, amiből kiderülne, hogy ezt meddőség esetében használ. És miért nincs, mert a gyártó nem járul hozzá a teszteléshez. A vakcina gyártását elve egyetlen magyar gyógyszergyátó sem vállalta be, ezért egy kis laboratóriumban csinálják, és két ampullában sem egyenlő a hatóanyag.
Szerintem szedjél immunerősítő bogyeszokat. A biopatikában lehet több félét kapni. Azt mondják, a ginseng nőknek is nagyon jó. Az majd rendbe szed.
Persze, küld a képeket: angie34@freemail.hu
Vendég

Nárcisz!

A két vizsgálat között 13 nap telt el az első előtt 2 nap pihi a második előtt 5 nap pihi. Mint, ahogy az eredmény mutatja ilyen sokat jelentett nálunk a kihagyás, mert 13 nap alatt nem volt vitamin szedés csak a szabi előtti stressz.

Zsúka
zsúka

Angie!

Leszünk mi még együtt babát várok, csak egy kicsit el kellene szakadni a témától. Csak hát hogyan??????????????? :D

Zsúka
zsúka

Ugye az elszakadást a témától nem úgy oldjátok meg, hgy nem írtok ide :(
Ugye nem?

Kép
narco

Zsúka!
Na igen, itt ez a HOGYAN kérdés. Szerintem én már sosem fogok elszakadni ettől a témától, csak ha már látok 2-3 gyereket magam körül rohangálni. De ez a HOGYAN-tól függetlenül is meglesz mindkettőnknél. TUDOM!
Talira tudsz jönni. Na!!! Plíííz :!: :!: :!:
Vendég

Nárcisz!

Nem így fogjuk megoldani, csak azt kellene megpróbálni, hogy ne gondoljunk minden percben erre a baba témára, mert felőrli az embert és saját magunkat gátoljuk. :)

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Én csak 3-4 hónapig szenvedtem e miatt, de nem tudtam befejezni a nem rá gondolást, sőt pánikba is estem. :shock:
Örülök, hoyg enm így oldjátok meg :)

Kép
narco

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon szépek voltatok/vagytok! :D
Várom a beszámolót és a mégtöbb képet! Esküvős fotókból sosem elég! Kép
Továbbiakban is teljes összhangot és boldogságot kívánok Nektek! :)

Aniko!
Drukk!
Kép
Bocsi, hogy nem válaszoltam az utcsó sms-re, de pont vacsizni keztünk, utána meg már nem akartam, hátha zavarok... :oops: Tegnap Apa itthon volt, még a telómat is elfelejtettem egész nap bekapcsolni (korral jár? :lol: ), sőt ez is csak ma reggel tudatosult...( Mátrát sem hívtam... ) :oops: Mi lesz velem jövőre??? :roll: :lol:
Szurik helye javulgat? Úgy sajnállak, hogy Neked fáj... :( Hamarosan hozzászokik a tested, hidd el, késöbb meg csak mosolygunk a kínlódáson, amikor növeszted a pocód!!! :wink:

Angie!
Bocs, hogy a cink miatt (meg a feledékenységem miatt:lol: ) plusz költségekbe vertelek Benneteket...
Szurik mennek... ma lesz éjfélkor a hatodik... Apa istenien szúr... :lol:

Szisz!
Sajnálom a mensit... :(
A 23-mat meg le se írd!!! :lol:
Kutyikról olyan régen írtál! Esetleg fotó is jöhet (akár privibe is)!

Panka!
Allergiát átérzem... :roll:
Annyit pihenj, amennyi jólesik és egy cseppet se érezd Magad kellemetlenül miatta!... :)

Bogi!
Nagyon csini vagy Te is! :)

Dido!
Sajnálom, hogy ez a hónap sem a Tiétek... :cry:
A vizsgálatok viszont haladnak... és ez jóóó!
Évitől kaptál infókat, de azért ha nem baj, én is leírom a mi vizsgálatunknál lévő referenciaértékeinket...(Szabolcs u)

carentia: max. 5 nap
térfogat: >2 ml.
pH: >7,2
viszkozitás: 0-2 cm
vitalitás: >75 mill/ml.
spermiumkoncentráció: >20 mill/ml.
fehérvérsejt: <1 mill/ml.
kereksejt: <5 mill/nl.
MAR-teszt: <50 % (ezt nem tudom mi?)
progresszív gyors (a): >25 %
progresszív lassú(b): a+b> 50 %
nem progresszív: nincs ref.
immotilis: nincs ref.
morfológia normális: >14 %
fej-, nyak-, középrészhiba: nincs ref:
TFSC: >13 mill/ml.
TSC: >20 mill/ml.
motilitás: >50 %
morfológia: >30%
SMI: >65 %
fruktóz: >20 micromol/ejac.
n-a-glukozid: >20 mU/ejec.
cink( :D ): > 2,4 micromol/ejac.
FSH: 1,5-12,4 IU/L
LH: 1,7- 8,6 IU/L
Prolaktin: 4,6- 21,4 ng/mL
Tesztoszteron: 9,90-27,80 nmol/L
SHBG: 14,5-48,4 nmol/L
FAI: 15,50-102,00 %

Rolly!
Sajnálom... :(
Az optimizmus az első lépés a siker felé!!! :wink:
Nem törünk le, még ha nagyon-nagyon nehéz is!!!

Zsúka!
Sajnálom a amensit és az epegörcsös gyomorrontást... :(
A férjed eredményéhez gratula!!! Mondtam én, hogy egy eredmény nem eredmény!!! :wink:

Most ennyi :lol: , igyekszem még jönni...
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Lányok!
Van egy kis problémám, légyszi segítsetek.
Elkezdtem ezt a 180 grammos diétát, de éhes vagyok nagyon. Hiába eszek olyan kajákat, aminek elhúzódó a vércukoremelő hatása, de én akkor is majd meghalok egy kis kajáért.
Most mit csináljak? A dokim csak szeptember 11-én lesz először.
Szerintetek mi legyen?
Minden tanácsot szavesen fogadok, csak írjatok valamit.

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?