Na, megpróbálom leírni mi is van mostanság velünk.
Szóval pénteken voltunk Miskolcon. Kicsit rossz volt otthagyni Marcit anyukámnál, mert nem tudtam hogy is viseli majd, de a kis gazembernek mindegy kivel van, csak kaját adjon neki! Minden rendben volt, szépen aludt, úgyhogy kicsit örülök is, mert tudom, hogy jó helyen van anyánál, ha valami miatt mennem kell valahová. A Tescoban vettünk neki bodykat. Tök jók a Cherokee bodyk, de sajnos nem volt csak rövid ujjú. Már Robi nézte Nyíregyen is és uncsitesóm Tiszaújba is, de nincsen sehol.
Utána a dokihoz mentünk..Ismét nem csalódtam benne, nagyon rendes volt. Kérdezett a gyerekről is, mindent jól elmondott. Írt fel fogamzásgátlót,de nem tudom, hogy fogom-e szedni, majd meglátjuk hogy jön be az óvszer. Régen utáltuk, szerintem most sem arat sikert majd, de nem akarom, hogy a tejem elmenjen vagy megváltozzon a bogyótól. Nem kellene, de na. Szóval tuti nála szülöm a másodikat is!
A Corában mindenki a gyereket kereste. Elintéztem a papírokat és jól bevásároltunk. Itt is bodyt vettünk neki, de csak egy méretet, mert nem volt nagyobb hosszú ujjú. Meg vettünk neki egy olyan lábbal hajtható kis motort, ami nem motor, hanem vonat. Na, ezt jól megmondtam!
A Brendonban szintén body , mert gondoltam nincsen elég még! Meg vettem neki egy normális sapkát, mert az összesből kicibálta a fülét. Igaz 1800 ft volt, de jó minőség és nem tudja leszedni magáról! Ennyit vettünk neki csak igazán.
Szerencsen vettünk a gyógyszertárban még dolgokat a pocojára. Kipróbálom az angol vizet is majd. Ott mondták, hogy bármilyen Avent terméket megrendelnek nekem és Robi egészségkártyájáról lehúzzák. Vettem most bimbókiemelőt, ami tejgyűjtő is. 2000 a Brendonban, 700 volt a gyógyszertárban. Iszonyatosan jó, mert szoptatás alatt a másik mellből összegyűjti a tejet, így nem vész kárba és nem leszek tiszta tejes sem. Akár 20 ml is összecsöpög egyből. Eddig ez a melltartóbetétbe ment vagy a pelenkába vagy a pólómra. Miért nem vettem meg hamarabb?
A Cebion cseppek nem jók Marcinak. Nagyon fáj a hasa tőle. És sárga a kakija. A múltkor is azért szenvedett szegénykém egész nap. Így kap citromlevet. Lehet nem túl jó neki, de nem ordít tőle!
A napokban rászokott arra, hogy nem ölben akara lenni, hanem csak simán le kell tenni az ágyra. Ő magának jól elvan. Nézeget, beszélgetni kell hozzá, akkor követ a szemével és a végén elalszik. Örülök is egy kicsit neki, mert nem kell rázni a seggét folyton. Egyre többet van fent és unatkozni nem szeret.
Vasárnap jöttek a barátnőim. Játékokat kapott, rágókákat, csörgőket, fürdéshez kiskacsát, babakönyvet, sípolós könyvet. Jó dolgokat! Rá kellett jönnöm, hogy a Micimackóban van elefánt is, akit Zelefántnak hívnak. A múltkor azt hittem Edina véletlenül írta így. Merthogy azt is kapott...
Az éjszakánk rettentő jó volt! Éjféltől hajnal fél háromig ordított. Valószínű a hasa, csak akkor azt nem értem, hogy eleve hasfájós vagy nem? Mert én adom neki az Infacolt mionden kajálásnál. Akkor eddig az használt és ha nem adom fájt volna neki, vagy eleve nem is fáj a hasa és felesleges adni neki, mert amikor viszont ténylegesen fáj, akkor nem használ. Na, ezt most jól leírtam! Mától próbáljuk az angol cuccot, hátha!
Eni, gratulálok a kistököshöz! Tényleg pasiuralom lesz!
Szilvi, megtaláltad?
Megyünk a védőnőhöz ma. Szerintem most nem hízott sokat, de majd kiderül. Most anyósnál van, néha nála jobban megnyugszik, mint nálam.