Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!
Annyit irtatok,huuuuuuuu,lehet nem válaszolok valamire akkor bocs azért.
Eszti

Anyumnál van a Jerevánon.És igen anyum az!!!!! :lol:
Most ajánlotta épp fel ma,hogy költözzünk oda a lakásába,ezt meg adjuk ki,ő meg elmenne a barátjához.Csak van egy tesom is,akivel ezt át kéne beszélni,na meg egy Jo férjem aki nem akar oda menni.(7.em.)

Gabo

Na mizujs?Mit mondott a doki?KIhez vitted most???
Nem probáltad kamillázni is?

Nadine---és mindenki!!!

Köszi a lányokrol a szép szavakat!!Réka lányom örült,hogy teteszett nektek----de azért anya ne tedd fel többet!!!!

Hajnus

Hol laktok ott pontosan?Mennyiért vettétek és mekkora?Épitkeznek még arra fele?Én nem voltam még ott,egy szomszédom nézettt ott lakást magának,azt mondta,olyan mint a modern Jereván ltp.Igaz ez???
Én is szeretek itt lakni,mert eléggé falusias,mivel itt csak pár ház társasház a zőme családi.Bár tegnap depibe voltam,mert egy teremtett lélek sem volt azb utcán,egymagunk sétálgattunk a Petrussal.Na ilyenkor mennék innen....

Katus

szép helyen voltatok,ennyiért megérte.Hogy birta a z utat a fiad???
Pénteken megyünk BRac szigetre.Én már parázom a hosszu autouttol....

Sziasztok!!JO sétát mindenkinek!!!
Vendég

Most indulunk a dokinőnkhöz aki egy arany néni.Majd este jövök!!

Szép délutánt.

Rik!Rendes anyukádtól,hogy felajánlotta menjetek oda ő meg elmegy.
Vendég

Sziasztok!

Mennyit írtatok, te jó ég! :lol:

Gabó! Javulást Levinek!! Szegényke, igen szomorkásnak látszik.

Zsanett! Te meg mit müvelsz fitás közben?! Mammamia! Vigyázz magadra, pihenj ebben a 6 hétben. Utána újra kezded, egyszer eljöhetnél velem is, 40 perc kocogás, kibírható.
Hiányoztatok, jó volt Veletek tavaly. Bár idén meg Mira volt kezelhetöbb, talán kezd benöni a feje lágya. Azért napi 2-3 hiszti így is volt de ez itthon is megesik.

Ja és fent vannak a fotók, a www.gaszi.hu-n, Rimini címmel. Jó sok, csak szólok elöre! :lol:

Rik! Tényleg nem találkoztunk még de már láttam, hogy jelen vagy. Szia! :) Nekem két gyerköcöm van, de ezt úgy is látod a vonalzómon. Harkán lakunk egy családi házban. Nyaralni Olaszban, Rimini9n voltunk egy hetet. Szuper volt! Bár azért egy hétvégét kettesben még eltudtunk volna tölteni, talán majd pár év múlva! Múltkor olvastam, hogy gondolkozol egy harmadik gyeköcön. Én is, de majd csak késöbb. :wink:

Ja, Gabó, elküldöd nekem akkor a képeket? papek@gaszi.hu-ra. Köszi!

Eszti! Jók a képek, Iván baby édes mint mindig! Igen, hamar eltelt ez az egy hét, csak úgy repültek a napok. Tudtunk kirándulni, egyszer voltunk egy vidámparkban, egyszer egy delfináriumban, egyszer San Marinoban. Jó volt!
A cd nem fontos! Gabó Töled sem! Tényleg!! :wink:

Katus! Tuti szép helyen jártatok! Már múltkor felfigyeltem erre a helyre mikor belinkelted a címét. Én is szeretnék egyszer pár napra ilyen helyre elmenni. Mondjuk kicsit lehetne közelebb. Hány órát utaztatok?
Mi 8-at Riminibe.
Az ugrálószamarat Ausztriában a Lidl-ben vettük. Már többször láttam, hogy van ilyen. Szólók majd ha látok. Nem is volt drága, 10 euro körül volt.

Nadine, itt a szállodánk linkje: www.panoramic.it
Ha a google meg beírod Riminit, jó sok mindent kiír róla. Jó hely csak azért messzebb van. Jesolo, Bibione egy 2 órával közelebb van.

KépKép
KépKép
mirama

Ez a kedvenc képem.

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Katus,
nem unjuk a képeket, jöhetnek tömkelegével!! :) Hogy nyúl a tortáért vagy a tüzijátékért!!! :) :) Szép családod van, mennyi generációóó!! :) :)
Köszönjük mi is a garázsos lehetőséget, de ne kelljen azért lejönnöd, meg olyan sokáig nem maradunk ám! :) De ha mégis vacsival várnál... :D :D :D Mindent megeszek, ami húsos!!! :D :D :D Hihihihihiiiiiiii
Van egy-két film, ami a címe alapján nem ismerős, most kutakodok a neten, hogy mi fán terem. Pár db a címe alapján az az izgisebb fajta... :D :shock:

Gabó,
igen, sima kontroll lesz. Remélem az ari dokinéni majd meggyógyítja Levikét!!!! :)

Amúgy én már nem akarok tanulni, tanultam eleget. Elég volt az érettségi, a két technikusi vizsga, utána meg annak a manager-tanfolyamnak a vizsgája. Mindig is utáltam vizsgázni... Brrr... Kezdve a sima felelésektől, a kresz-en át a nyelvvizsgáig, valutaváltás, bankjegyismeret, minden. Ááááááá!!! Nem. Okos a Viol így is!!!!!!

Erika,
örülök, hogy Alíz csak ijesztegetett! :) Néha Dorka is krákog, köhög, de nem foglalkozok vele, mert nem sokat és nem gyakran.

Rik,
ez jóóóóóóóó! "Anyu ne tedd fel többet..." :D :D :D

nadine81

Kriszti,
mammamia, de jó a kép a lábikákról!! :) :) :)
Megnézem a hotel oldalát és a képeiteket is!

nadine81

Kriszti!
Egy kisebbfajta vetítésnek is elment amíg megnéztem a képeiteket.Nagyon jók!A szobátok volt az a szép ami körbe van fotózva?
Láttam,Noelnek tényleg ízlett a homok. :D
Az tetszett nagyon,hogy nem is volt tömeg a tengerparton.Így élvezhetőbb mint amikor egy gombostűt sem tudsz leejteni.Sajnos amikor mi voltunk a Balcsin nagyon tele volt a strand. :(

KépKép
eszti76

Katus,
ment egy filmes mail.

Erika,
húúú, megkaptam a tiédet is, lehet, hogy ebben a körben hozzád nem megyünk, ha nem baj. Nem mintha bonyolult helyen laknál :), csak még fodrászhoz is készülök (unokatesómhoz), meg hazafelé beugranánk a Tesco-ba is. Mindenképpen írom sömöst (sms-t :)), hogy mi lesz, jó? Nem baj? :roll:

nadine81

Sziasztok!
Péntek óta nem voltam, reménytelen visszaolvasni :lol: :lol: :lol:

Üdv itthon a nyaralóknak!

Zsanett, szia! :wink: Már nagyon rég találkoztunk, néha a tesódat láttam...
azóta született egy lánykánk ahogy azt Csilla is írta :D
amica

Sziasztok!

Katus:Küldtem E-mailt.Megkaptad?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

A segítségetekre volna szükségem.
Ma meg szerettem volna venni a Színes Bulvár Lapot, mert ugye van benne a Pénz Piramis játék, és ma van benne 30 nyerőszám. Sajnos egész Sopronban nem kaptam egy szem lapot sem.
A lényeg: Valaki meg tudná adni nekem a 30 nyerőszámot?
Nagyon hálás lennék!

KépKép
nicika

Hello!

Anita!

Megkaptam, majd este írok!:)

Most rohanok, csak egy gyors kérdés:

Mirama!

Ismertek-e valakit Sopronban aki domain nevet tud regiszráltatni, Jocó kérdezi?

Majd még jövök, ja Viol, nem kaptam meg az emailt! :cry:

Nicika!

Én sajnos nem tudom! :(

katus78

Katus,
utánanéztem pár filmnek a neten, így képben vagyok azzal kapcsolatban, hogy mi a műfaja és ki játszik benne, de az érdekelne még, hogy amúgy jó-e a film, illetve neked hogy tetszett. Mondjuk egy tízes skálán hova sorolnád:

A barlang
A gödör
Azonosság
Letaszítva
Halálnak halála
Hideg csontok
Pánikszoba
Tiszta ügy

Lehet, hogy el is hoznék pár db filmet, amiket csak megnéznénk és nem kellene megírnod. Aztán ha nagyon tetszik, akkor majd később. Ja, meg még azt írtam, hogy jelenleg 17 db üres lemezem van, elég durva, ha ennyit kérnék? :) :) :roll: :roll:
Totál ráér, akár hetek-hónapokig is ügyködhetsz velük... :) :) :)
És még azt, azt hiszem, hogy leírjam miket szeretnénk, vagy elég, ha ott válogatok a polcról?
Azt hiszem ezeket írtam, nemtom miért nem kaptad meg. :( Viszont tőlem meg már kitöröltem, nemtom újra küldeni.
Sziasztok!

Lehet, hogy holnap de. még jövök, de nem bizti.

nadine81

Sziasztok!
Nicika--nem tudom ém se,nem veszem meg ezeket a lapokat!

Mirama---ezek a képek nagyon tutik!Ezek a lábak!!!
Harkán az uj lakotelepen laktok???Végre valaki aki gondolkodik a harmadikon!!!Én a tettek mezejére léptem ettőla honaptol proba szerencse van!!!Majd jelzem ha bejön!!!

Apropo!Ismeritek a kinai naptár modszert????Abbol kinek jött be a gyermek neme????Én akárkiét megnéztem eddig mindenkié bejött!!!

Sziasztok!!!
Vendég

Rik, ismerem, nekem is háromszor bejött :lol: ,
de még talán a jónás módszer is :roll:

Nici, nekem sincs ilyesmi újságom.

Jó pihenést!
amica

Sziasztok lanyok!

Ismet a vilag masik oldalarol jelentkezem. :(
Az utunk nem volt rossz, bar nem ment annyira siman mint hazafele. Menetrend valtozas volt a csatlakozo jaratunkon (amirol en nem tudtam), igy tobb mint 4 orat kellett eltoltenunk Frankfurtban a repteren, aztan a nagy gepen nem volt ures hely, igy a Balintnak az olemben kellett ulnie 10 oran at. Ezt ugy oldottuk meg, hogy ot beultettem egy helyre, a Bence meg a foldon ult (ill. ott el is aludt fekve), es igy nekem is volt egy ulesem. A Balint egesz nap, a 24 oras fenntletbol 1 1/2 orat aludt, de annyira nem is volt hisztis mint amilyen lehetett volna. Na a lenyeg, hogy tuleltuk ezt az utat is.

Visszaolvasni nem volt idom egyaltalan, azt latom, hogy rengeteget irtatok, ugyhogy most majd igyekszem csatlakozni.
Csak az utolso par hozzaszolast futottam at, es Rik, neked irom, hogy a kinai naptaros modszer nekem egyik gyereknel sem jott be. :D
Na majd jovok kesobb.

Kép
Kép
agi

Na voltunk dokinál hát nem a miénk volt tő szabin van egy hétig a sógornőméké volt,de nagyon aranyos ő is.A szeme kb.egy hét múlva fog helyre jönni a torkán már nincsenek hólyagocskák ma már láza sem volt csak hőemelkedése.Val.színű benyalt kissebb vírust,mert ettől az oltástól nem lehet másfél nap alatt belázasodni,de a kötőh. ettöl lehet.Úgyhogy fel kell készülnöm,hogy talán ezen a héten újra előjön a láz meg valami kiütés.Remélem utóbbi nem.
Szal ennyi.A kis szeme már annyira durva,hogy körbe tűz piros és jól bevan dagadva.Remélem megússzuk,hogy átmenjen a másikra.

Nadine!Te ilyen sokat tanultál!!! :o :o Akkor te nagyon okos kislány vagy! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kriszti!Nagyon jó a lábas kép mindjárt megyek megnézem a többit.
Vendég

Ági!Hello üdv újra nagyutazók.Ejj az a 4-óra nem lehetett kellemes.
Hogy-hogy nem volt szabad hely?Idefele volt ugye?
Jó újra otthon igaz?Férjed nem várt valami meglepivel?
Vendég

Ja Ági!Van pár képem Bálintról add meg az emilt és átküldöm4
Vendég

Szia Ági! Örülök a szerencsés hazaérkezéseteknek!

Rik! Nekem Noelnél bejött a kínai, de csak utólag néztem meg, mindegy volt a neme. Most harmadszorra is mindegy lenne, persze így könnyü, már van egy fiam meg egy lányom. :wink:
Igen, az újabb részen lakunk, de nem ott ahol a legújabbak épültek. Ezek kb. 15 éve épültek.

Eszti! Az nem a szobánk volt de a szállodában van, az a bár meg a társalgó meg a terasz. Tök szép volt, hangulatos! A szoba sima snassz volt.

Katus! Az air-com csinál ilyet. www.aircom.hu

KépKép
KépKép
mirama

Jó estét!

Gabó,na mi van mit mondott az orvos?

Katus,tejpépet hanyagoljuk.A fogairól nem tudok mit mondani,látni a fehéret meg érzem is.Majd csütörtökön megkérem dr. nénit nézze meg.
Nagyon jók a képek.Máté marcipánt eszik olyan boldogan?Istinek is volt ilyen játszószőnyeg-szerűsége,mindíg bevitte a kádba,mert vizesen feltapad a kád falára. :lol: :lol:

Niki,sajnos én sem tudok segíteni :cry:

Eszti,olvastad a "fogas" kérdésemet? :lol:

Kriszti,de jó ez a kép!Nekünk volt egy hasonló képeslapunk,csak ott paplan alól látszódtak ki a lábak,a picurka is.

Rik,konkrétan az Aranyhegy utcában lakunk.40nm,10 millió.Modern Jereván?Ezt így nem mondanám.Téglaépítésű házak,2 emelet+tetőtér.Ráadásul minden lakás más,még falat is rakattunk át,csempét,padlót,ajtót vagy a radiátort is mi választhattuk.Teszek képet a lakásról.Ezeket már felraktam,csak akkor nagyon kicsik lettek,remélem most sikerül. Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Szép a kérótok nagyon tetszik a fürdőben a csempe,járólap.
Vendég

Gabó,látom mát írtál.Jobbulást Levinek,ti meg vigyázzatok,el ne kapjátok a kötőhártyát!

Semmilyen módszerrel nincs tapasztalatom :lol: Isti csak úgy jött :D :D ,Bence meg hát ugye fogamzásgátló mellett.Mindkettő kis erőszakos volt és meg akart születni,nem volt beleszólásunk :lol: :lol: :lol:

Ági és mi volt mikor hazaértetek?Mennyit aludtak a gyerkőcök?Kifeküdtek,mi?

Kép

Kép
hajnus

Köszi!
Na majd ha aktuális lesz ez a kínai negem érdekelni fog.
Vendég

Na én eltérek nyugovóra majd holnap dumcsizunk!!

Jóccakát!!
Vendég

Sziasztok!

Mi is hazaerkeztünk ma ejjel! Nalunk minden jol alakult Lara a 9 orabol 8 orat vegigaludt! :)
Most nincs eröm irni, ha egyenesben vagyunk jelentkezem!
Remelem mindenki jol van!
A kepeket megnezegettem meg otthon a talirol nagyon jok lettek, majd felrakom az enyemeket is.

Kriszta!

Nektek igy utolag is köszi a tuti babanet partit! :)

Es meg ket dolog!
LARAnak aug. 18-an kibujt az elsö 2 fogacskaja es a fület is kilövettük meg ezen a nap! :) De a fogacska miatt nem volt semmi gaz, a fülbevalonal viszont üvöltött egy rövid ideig. De semmi gond nincs vele.

Mindenkinek JO EJSZAKAT ! Gute Nacht! :)

RENI

Kép
Kép
reni76

Mirama!Nagyon jók a képek főleg az tetszik ahogy Noel eszi a homokot ahol Mira megpuszilja,de az összes többi is szupi.
Nagyon szép helyen laktatok!

Reni!Hál isten simán hazaértetek ti is.Gratula a fogacskákhoz és a fülcsihez.Van pár képem rólatok is add meg az emilt és neked is küldöm.

Amica!Neked is elküldöm őket amin rajt vannak a gyerekek.
Vendég

Na most már tényleg jó éjt körülöttem már az összes kukacos alszik.

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!! :D :D :D

nadine81

Jó reggelt! Nálunk még alszik az egész család, nem tudom mi van Velük, én már rég kipattantam az ágyból! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Erika (Rik)
hűűű, próbálkoztok? Hajráááá!!! :D :D :D
A módszert nem ismerem.

Niki,
nekem sincs újságom, nemtom a számokat.

Andi,
komolyan így sikerült neketek is? :) Így akartátok?

Gabó,
én nem ilyen sokat tanultam, hanem ilyen sokat tanítottak!! :D Nem tudok ám mindent, abból, amit tanultam és igazából nem is használom mindet! :?
Na, akkor most azért jó volt az a doki is szerencsére. Remélem Levi tényleg nem szedi össze még azokat akiütéseket is!!!

Ági!!!
Szia!!! Örülök, hogy rendben megérkeztetek!! :) Látom, azért nem volt zökkenőmentes - nehogy már minden rendben menjen - de a lényeg, hogy megvagytok! Azért jó újra ott is otthon lenni, nem? :)

Reni,
Guten Morgen! :)
Gratula a kis fogacskákhoz, tök jó, hogy nem szenvedett velük!! :) És örülök, hogy rendben hazaértetek meg hogy Lara úgy aludt mint a bunda! :) Ez gondolom sokat könnyített a dolgon!
Dorkának is van fülbevalója, nekünk egy héttel később, aug 24-én lett. Ő nem sírt sokat, csak a lövés utáni pillanatokban. :)
Olyan szépek így, nem igaz? Igazi kislányosak! Persze anélkül is szép egy kislány, de én azóta még jobban bele vagyok szerelmesedve! :)

nadine81

Jó reggelt!!

Mi is most keltünk fel egy fél órája azóta a fiatalúr hisztizik.
Megint faszán indul a napom.
Vendég

Jó reggelt!

Máté Már fél hétkor felkelt, de már alszik is! :)
Aludt 11 és fél órát, és közben csak egyszer ivott egy korty, teát!!!!!!!! :)

Viol!

Majd ha jössz, megbeszéljük a filmeket, én sem tudom mind fejből :?
Persze vihetsz is.

Hajnus!

Tetszik nekem is a lakásotok! :) Tegnap voltunk a Mátéval az Ív utcában, biciklizet, egy szuper kis bicajjal, a munkatársamékkal voltunk. Gondoltam rátok, vajon hol lakhattok????

Eszti!

Tegnap elfelejtettem írni, hogy nagyon jók a képek, nagyon aranyos Szonja, és a kis Iván. :) És persze te is szuper vagy a képeken.

Mirama!

Megnéztem a képeket, szuperek, nem semmi a hotel, biztos szuper volt! Nekem is a kedvencem a lábas kép, nagyon tuti! :)
Köszi az infot!
Hogy szólíthatlak? Kriszti, Krisztina.........????????????????
Ha erre jártok, szívesen meghívlak egy kávéra, teára, gyertek bátran.
Szeretnélek megkérni, hogy a babatalis képeket feltennéd nekem egy lemezre, köszi

Erika!

Mi volt tegnap? Máté 7-kor simán elaludt! Úgy örültem :) Alíz hogy van, nem köhög?

Ági!

Örülök, hogy hazaértetek, gondoltam már rátok.

Reni!

Örülök, hogy nektek ilyen szuper utatok volt! Gratula a fogacskákhoz, és a fülbevalóhoz, képet kérünk a fülbevalókról! :)

Gabó!

Nektek szép napot kívánok!

Amica!

A te lemezeid is kész vannak, mikor szoktatok sétálni? Egyik nap találkozhatnánk.:)

katus78

Katus,
okés, majd válogatok. De azért magamnak felírom, hogy mit szeretnék, mert azért rövid az agyam.
11 és fél óra? Jesszus, jó alvókája van Máténak! :) És akkor te is addig szunyálsz, vagy már fent sertepertélsz? :)
Mostanában Dorka is inkább a 8-hoz közelebb alszik el, mint a 9-hez. Viszont a reggeli 6 órás kaja még mindig változatlan. Bár mindegy, úgyis fent vagyunk 5 után már.

Én ma sztrájkolok és a rántott halacskához nem csináltam köretet, hanem sütöttem hozzá friss kenyérkét. :D Még sül, szal pont jó lesz, mire Gáborom megjön a melóból. Lelép korábban, hogy mehessünk együtt.

Halihó Mindenkinek! :)

nadine81

Katus!Ej ha!!Csak később is ilyen alvó legyen a bogárka!

Nadine!Ma mentek a kontrol?Nyami halacska!!!

Emlékszik valaki Eszti leveses kajájára?Nincs kedvem vissza keresgélni! :? :?
Vendég

Már megtaláltam!!
Vendég

Lassan indulunk a dokihoz, Alíz köhög, meg már az orra is tele van aranyomnak.

Niki, sajnos én sem tudok segíteni.

Katus, Alíz jól viselkedett apukájával. Csak hajnalba kelt fel többször.

Kriszti, szuper jók a kéoek!!

Ez a naptár módszer engem is érdekel! Hol lehet a neten megtalálni?

Rik!!!! Hajrááá!! Olyan jó hogy belevágtok a harmadikba! :lol: :lol:

Most megyünk, aztán majd jövök még!
Szép napot nektek!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol, majd legközelebb!!! :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika!

Jobbulást kicsi Alíznak!

katus78

Nercsi!Írd mi volt a dokinál!!
Vendég

Kép

Gyógyulj meg!!
Vendég

Sziasztok!

Kicsi Alíz,jobbulást!

Katus,legközelebb csörögj rám és gyertek fel hozzánk is!Máté bicajozott?Jól értettem?Anyósomék az Ív utcában laknak,mi is laktunk ott régen,mikor még iskolába jártam.Mármint az Ív utcában,nem anyóséknál...

Ma megyek a kórházba,babanézőbe.Úgy várom!

Kb.1 hete alíg alszunk,Bence állandóan felébred,óránként vagy még többször is.Pedig már olyan jó éjszakáink voltak.Vajon a fogától lehet?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Val.színű a fogától,mert mióta jön Levi szemfoga/már kibújt/elalvás után 3* 4* felszokott ébredni amit ezelőtt nem csinált,de utánna bevágja a mély durmit.
Jó babanézőt!
Vendég

Köszi csajok!

A dokinő szerint egy vírusos megbetegedés szövődménye. A vírus lehetett a múltkori egy éjszakás láz. Piros a torka, sípol a tüdeje. Kaptunk 3-féle gyógyszert, majd csütörtökön megyünk újra.
Amúgy semmi baja ám, jókedvű, mosolyog meg minden. Az orrszívást viszont utálja. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, elfelejtettem mondani, hogy köszi a képeket amit küldtél.

Katus! Oké, felírom cd-re a képeket, aztán legfeljebb egyszer meglátogatunk Titeket. :wink:
Kriszta, Kriszti, Papek...erre mind hallgatok. Krisztinának nem szólít senki. :wink:

Reni! Gratula Lara elsö fogaihoz! Majd tegyél fel képet Laráról a fülbevalóval.

Ú, régen annyi helyen láttam ezt a jónás módszert meg a kínait, most nem jut eszembe hol.
Mondjuk ezt az egyet tudom: http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?fo ... =0&page=12
De szerintem ha beírjátok a keresöbe utána lehet nézni vhogy.
Itt van mégegy kalkulátor : http://www.nlcafe.hu/index.php?id=199&click=3_57

A nlc-n van egy csomó fórum ezzel kapcsolatban, írjátok be, hogy jónás, kidob egy csomó fórumot. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Nem is mondtam, tegnap du. hívott itt Harkán egy barátnöm, /tegnapra volt kiírva/, hogy úgy érzi 5 percenként jönnek a fájásai. Úgy volt megbeszélve, hogyha csörög átmegyek vigyázni a nagyobbik gyerekére amíg bemennek apucival a kórházba. Közben pedig elindul Györböl a nagypapi. Hát 6-kor odamentem, még tök normálisan beszélgettünk, igaz fájásnál megállt de semmi extra. 6 után elindultak a kórházba, fél 8-ra meglett a kistesó, Dávid. Hogy lehet másfél óra alatt megszülni?? Mázlista! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Nercsi!Örülök,hogy "csak"ennyit talált nála.
Jobbulást!

Mirama!Nagyon szívesen! :lol:
Hát én csak csodálom azokat akik hipp-hopp megszülnek legyen akár első akár második gyerek.
Én nem tartozom ezen szerencsés hölgyek közé.
Gratula a babához!
Vendég

Ezt a képet Olaszban csináltam. Gyorsan lefotóztam mert ilyet még nem láttam. Nö ment robogóval, elöl kenguruban meg a gyerek. :o

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Tök jó ez a kép.Érdekes,hogy mindíg lát valami újat az ember! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Levinek és Alizkának jobbulást kivánok!

Kriszti:nagyon jok a képek.elhiszem hogy nagyon jol étreztétek magatokat.szuper lehetett.

Katus:nagyon szép helyen voltatok.és ök ismerőseitek vagy csak ugy jött hogy ide mentek?

Viol:édes Dorka a fülbevalojával.igazi kis csajszi :D tündéri ahogy vigyorog!

a kinai naptáras dologrol hallottam én is.bár még Vivi születése után jopval,igy nem tudom nála bejötte?de a pocilakomra az jön ki hogy Kislány lesz a naptár szerint.Hát majd kiderül :D

majd még mindjárt visszaolvasok,aztan irok.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?