Halihó,
Marci alszik...hőemelkedés alábbhagyott tegnap már csak este volt szerintem, de nem bírtam megmérni, mert olyan nyíg volt, hogy csak na. Nem csoda, nem aludt du, ahogy szokott. Ma meg még nem mértem, de nem volt meleg.
Fogai jönnek ugyanúgy, de most már nem nyilall be neki félóránként.
A Dentinoxot írtátok, és elfelejtettem reagálni rá...(ugye, már megint a rövid agy, igaz Coolasa....?
) Szóval használtuk, és használjuk is, most már éjszakára is a PAnadol helyett, csak ugye napközben kb fél órát hat (vagy csak én éreztem rövidnek az időt, amíg segít Marcinak???), és állandóan azért mégsem kenegethetem...meg van amikor nem is engedi, hogy belenyúljak a szájába. Szóval, most már azért egy kicsit jobb, de mindent töm a szájába, és harap mint állat. Akkorákat harap néha a vállamba, hogy sikítok, és olyankor úgy néz rám, mintha azt kérdezné: "Hülye vagy anya, mit sikitozol???!!!"
Még nem bújt ki a következő két fog, csak fehér az ínye...
És a ténykedései
Állandóan kukázni akar (nálunk az előszobában van, és Apa megígérte, hogy csinál neki egy szekrényt, csak még nem készült el), egyre jobban pakolja a fiókokat, az ember hiába szól rá, addig nem nyugszik, amíg valami balhét nem csinál. Kis sajtkukac. Alig bírom követni időnként....enni, netezni, pisilni és más egyebet csak akkor tudok, ha alszik. És oyalnkor én is pihizek egy kicsit, mert muszáj. Éjszaka időnként nyivákolva forgolódik, de nem igazán ébred fel, és csak akkor nyugszik meg, amikor a cici a szájába kerül. Elalszik, és utána kb egy-másfél óra múlva megint kezdi. Nem tudom miért. Se melege, senem fázik, szóval csak arra tudok gondolni, hogy a foga. Bár néha ilyenkor bazinagyokat pukizik, lehet hogy a hasa is időnként fáj. De ez ritka. Na mindegy, egyszer már végre csak átalusszuk az éjszakákat megint...remélem lesz még ilyen...
Vuka, már épp írni akartam, hogy hol is-hol is vagytok. Hát Petra még most is csuda aranyos. Ezek az arcok! nagyon kis vagány csajszi!
Ilba,
nagyon édi kislány voltál!!!!! És bizony Beni is tiszta anyukája még most is.
Mancs, welcome back neked is!!!
Nagyon jók a képek! Petike is egy nagy pofaművész! És én is azt kérdezem, amit Gabi is, hogy amikor Petike elalszik kifelé a kenguruban, akkor nem fárad el a kezetek?
Én ezért szoktam mindig befelé vinni nagyobb utakra MArcit kenguruban, mert ha elalszik - ami általában bekövetkezik - akkor rá tud dőlni a mejjemre, és nem kell nagyon támasztani a fejét. Ha kifelé aludt el, akkor mejd leszakadt a karom, amíg támasztottam...
Nem semmi, milyen jó kis csajszi voltál 3 éve....de azért asszem most sem kellene ám panaszkodnod. Szerintem te igazán jó formában vagy most is!
Más: Szép ez a tó ahol voltatok. Ez az Arló ez jó horgászhely? Volt kapás? fogtatok valamit? Mennyire van Pesttől? El tudnánk menni egy napra is oda akár? El lehet lenni gyerekkel a parton? Most nem kérdezek többet, jó?
Natasa,
Szonja nagyon sokat változott!!! Kis huncut már ő is. Ezek az istvános csajszik milyen kis vagányak! Tök jó!!!
Jumam,
Zsófinak miért nincs vonalzója????
Tali: Akkor csütörtökön délben a Népligetben? Az úgy jó lenne? És akkor sokan leszünk? És tudok majd egy kicsit Nokizni, ugye? Jujj de jó!!!
Mégegy ilyen volt ilyen lett...
Én így néztem ki:
és Marci: