Új privát üzeneted érkezett!

a hónapot,akarom mondani
lola29

a 3 hónapot
lola29

Lola! :D
Én ugy tudom,hogy két honapot kell várni teljesen és a harmadikba már mehet a stimu mert ugy jön ki az előirás szerinti három honap!A barátnőmnél igy ment!Decemberben lombik az nem sikerült februárban stimu és márciusban beültetés és az sikerült!

Melcsi! :D
Pörit? :D
Ezer közül is!A kis gyönyörüséget!
Sajnálom,hogy nem találkoztunk!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Lola
nagyon sajnálom ami veled történt, de kitartás.
A drukkok ezután is mennek ezerrel, Egyszer mindenkinek sikerülnie kell.

(láttátol pénteken a híradót, hát a sírhatnék kapott el, hogy ilyeneknek gyerek)

Angel
a vérvételre nem kell bejelentkezni, csak szólsz a pultnál, hogy miért jöttél, és szólítanak majd. Az eredmény kb. 2 óra múlva, vagy megvárjátok, vagy betelefonálsz. Mi megvártuk és a kedvenc dokink közölte annakidején a jó hírt.

Csibe
a gynevacról jónéhány oldallal ezelőtt már társalogtak a lányok. és ha jól tudom, csak azoknak jó akiknek valamilyen gyulladásos eredetű problémájuk van.

Melcsi
akkor azt a sok hormonosat is végig kell csinálni (PROG, PROL STB), még akkor is ha már ügyebár tudják, hogy nekem a petevezetékeim a hibásak?
A drukkok neked is mennek ezerrel, hogy sikerüljön a babagyártás.

Pbj
a délinél lévő gyógyszertárban mindig van minden, nekem ezt a kedvenc dokink már az elején mondta, hogy odajárjak, végülis a Kaálitól kb fél óra séta

Andrea
remélem hogy a párom jan.-feb-ig meggondolja magát, csak még az a bibi, hogy nekem lekéne fogynom kb 10kg-t.

Drukk ezerrel mindenkinek, és mindenkinek hatalmas hatalmas nagy adagot a sikerhez!

Erika
erika13

köszi,d enekem van fagyiba-ba
lola29

Csibe! Az is teljesen jó!

Erika! Addigra simán lefogyhatsz 10kilót,ne viccelj!Csak akaraterő az egész,semmi más!
andrea23

SZiasztok! :)

Andrea,
hú, párod kicsit szigorú :D , de így akkor tényleg meglesz a 14 nap! :wink: Már csak 3, azt már féllábon is! :D

Anikó,
köszi! :)

Melcsi,
fiadnak legyen igaza! :)

Csibe,
szerintem óriási hírverés támadt most a Gynevac körül, aztán lesz egy csomó csalódott nő, akinek nem váltja be a hozzá fűzött reményeit, de meglehet, hogy ezt csak én gondolom így.
De ne így legyen, én kívánom, hogy segítsen azokon, akik beadatják! :)

Erika,
neked is köszi a vérvételes infót!

Azért én is úgy érzem, a tesztnél ez biztosabbat mond!

Jaj, láttam a híradót! :( :( Mi meg itt küzdünk...
angel37

Lola!
Bocsánat,azt gondoltam elölről az egész érdekel! Kép
A fagyis azt hiszem egyből mehet!
Nekem csak egy ciklust kellett megvárni mert kiborultam a kelleténél kicsit jobban és a doktornő nem javasolta!

KépKépKépKép
aniko24

Angel! Hát igen,valószínűleg így kihúzom a 14.napig. te még mindig semmit nem érzel? Sajnos nekem picit olyan érzése van a hasamnak,mint mielött megszokott jönni.Nem fáj!Csak érzem a hasamba néha-néha azt a menszis érzést.Most aggódok rendesen!!!
andrea23

Andrea,
néha, nagyon halványan mintha én is éreznék ilyesmit, amit te is írsz! De ez is úgyanúgy jelenthet bármit, mint a semmi! :wink:

Ne aggódj! :)

A cicijeim olyanok, mintha egy-egy kő lenne bennük! :shock:

Sztem a tesztig nem fogjuk tudni kitalálni, mi történik bennünk! :wink:
angel37

Sziasztok!

Új vagyok, itt ami az írást illeti, de hónapok óta olvaslak Benneteket.
Én vagyok az a lány, akivel Anikó beszélgetett pénteken az ET. előtt, illetve utána is. Anikó bíztatására válok topik-olvasóból aktív résztvevővé.
Próbálom követni az eseményeket, mindenkinek 1000-rel megy a drukk!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Angel! Idegtépő! Úgy örülnék,ha egyszerre lennénk boldogok!!! :wink:

Bols70! Szió! Üdvözöllek! Te hogy állsz most?
andrea23

Bols!
Szia!!!!!
Hogy vagy?
Kiástad a gödröket a tujáknak? Kép
Én 7-én megyek vissza vérvételre!Te tesztelni fogsz?

KépKépKépKép
aniko24

Andrea!
Jelenleg a lassan cammogó 12 napos várakozási időt töltöm. Pénteken volt az ET-m két kis manócska ügyeskedik (remélem! :D ) a pocimban. Ez a második, májusban nem kapaszkodtak eléggé :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Anikó!
A tuják várnak a sorukra! :lol:
Nem tesztelek, hanem 6-án megyek vérvételre.
Különben semmi extra, jól vagyok!
És Te??? A szurikat most is olyan klasszul adják be, mint a Kaáliban?
Remélem nem sírsz! :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols!
Nagyon ügyes az ápolonő hála Isten de éjjel azért érzem amikor fordulok!Ez bizony fáj!Bevallom férfiasan!
6-án mész?Már lehet akkor is?
Én jol vagyok pihengetek!A jelekre nem figyelek igaz nincsenek is!
A cicim fáj de az már akkor is fájt amikor mentem fel a gyerekekért pénteken! :D Igy annak sincs jelentősége!

KépKépKépKép
aniko24

Andrea,
azt én is nagyon szeretném! :D

Bols,
szia, üdv itt! :)
Akkor ti együtt haladtok Anikóval! Drukk nektek! :)
angel37

Anikó!
Nekem a dokim mondta, hogy akkor menjek (6-án). Az előzőnél is a 12-dik napon voltam vérvételen.
Jelek nincsenek, -igaz korai lenne még- de a cicim nekem is fáj a punkció óta.

Angel!
Köszi a drukkot! Igen mi Anikóval együtt haladunk a reményteljes úton, melynek végén a cél legalább egy-egy új kis élet.
Neked már közel a cél!

Andrea!
Csak semmi izgalom, aggódás, már csak néhány nap!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols! Nekem is kettő babókát raktak vissza.

Anikó+Bols! Remélem,hogy mind a kettőtöknek szép pozitív eredmény lesz!

Angel! Mi meg mutassuk meg,hogy kell csinálni! :wink:

DE jó lenne,ha mind a négyünknek összejönne!!!
andrea23

Szia Lányok!

Nos, bevallom, nem olvastam végig a lapokat, és nem láttam a Gynevac-ról szóló írásaitaokat, de meg fogom keresni, és elolvasom. Való igaz, h most nagy a hírverése, minden esetre én annyit tudok mondani, h mikor 98-ban kaptam tavasszal, októberben terhes lettem. Előtte meg évekig nem. Hogy aztán minek volt az eredménye, persze nem tudom. De ha belegondolunk, hogy nincs 5000 Ft az 5 szuri, ez már elenyésző azokhoz képest, amiket kapunk a lombik alatt.

Köszi Mindenkinek! Megyek, és megkeresem az írásaitokat! :lol:

Csibe
csibe73

Egy másik témában levelezők közt találtam ezt a hozzászólást, gondoltam idemásolom, nem jöhet ez rosszul nekünk sem!

"Kedves lányok!
Olvasgattam a hozzászólásokat. Mi 3 évet vártunk az elsőre és már túl voltunk harmincon. Mindenféle vizsgálat megvolt és már akarták kezdeni a hormonkúrát. Ezt a feleségem nem engedte. ( Láthatólag én a férj vagyok.) S akkor hallottam a rádióban egy Gynevac nevű szerről, amely gyengített lactobacillus vakcina, amely a méh nyálkahártyájának baktérium flóráját rendezi. Mondanom sem kell a nejem 3 hónapon belül teherbe esett, s azóta van egy csodálatos kislányunk. A vakcina ismeretlensége annak köszönhető, hogy magyarok találták föl, magyarok próbálták ki és nincs mögötte nagy gyógyszergyártó konszern,mely nyomja pénzzel az orvosokat, hogy az ő terméküket használják mindenáron. A patikákban erősködni kell, hogy nézzék meg a kompjúterben, mert ott bizony benne van. Ártani nem árt, legfeljebb nem használ. Több mint tízezer alkalmazás után jöttek rá, hogy 50 %-kal nőtt a kezelt nők teherben maradásának az esélye. Eredetileg nőgyógyászati célból próbálták ki.
Azóta feleségem 40 éves barátnője is megszülte első gyermekét, 3! sikertelen lombikbébi program után.
Higgyétek el ez itt nem a reklám helye, de olvasva néhány kétségbeesett hozzászólást kötelességemnek éreztem leírni a mi esetünket. "

Puszi Mindenkinek, és vigyázzatok Magatokra meg a bébijeitekre!

Csibe
csibe73

Sziasztok Lányok! Üdv Balatonfüredről! :lol:

Lola! :)
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:

Bols! :)
Üdv közöttünk! :lol:

Angel! :) Anikó! :) Bols! :) Andrea! :) Lois! :)
Szeretnék újabb és újabb zebrákat kiosztani!!! Úgy igyekezzetek! (Nagyon jó érzés ám! :lol: )

Melcsi! :)
Krizsa tényleg elmegy 3 hétre novemberben :?: Akkor már értem, hogy miért akarta nekünk is az októberi lombikot!

Lányok! :)
Kisebb macerák után megoldottam, hogy fel tudjam tenni a táblázatot itt az üdülőben is! Szóval itt az aktuális!
Lola! Neked a táblázatba már beírtam a következőt (időpontot nem tudtam, de ha megmondod azt is beírom).

Úgy látom felgyorsultak az események, és újabb és újabb lányok (asszonyok) csatlakoznak hozzánk! Nem akarok senkire ráerőltetni semmit, de elég sokan vannak, akik nincsenek benne a táblázatban, és így tényleg nehéz követni a dolgokat! Aki szeretne bekerülni, az írja meg az adatait, és én szívesen beteszem! (Ez persze nem kötelező, és csak azt teszem be, aki ezt kéri.)Akinek van valami új információja, vagy esetleg lemaradtam valamiről, az szóljon és javítom!

Kép
Kép
Kép
Kép

Nyaralós Kismókus
kismokus

Kismókus!

Szeretnék én is bekerülni a táblázatba.
Kor: 36 év
Doki: Kaáli Bp. Dr. Kovács
Ismeretlen eredetű meddőség
ET: aug. 25.
Teszt: szept. 6.

Köszi! :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kismókus!

Ez lemaradt: 2. lombik!
Bocs :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!Új beszálló vagyok most találtam rátok,gondoltam elmondom az eddig történteket.39 éves vagyok-tul öreg ugye?-a János kórház meddőségi centrumába járunk.Júniusban volt az első transzfer ami nem sikerült.Akkor 5 petesejt termékenyült meg 3 at ültettek vissza és 2 tőt fagyasztottak le.Most 18 án a két fagyibabát felengedték-visszajüttek!!!-és beültették.29 én kell menni vérvételre és most tiszta ideg vagyok!Már tegnap meg kellett volna jönnie de eddig semmi Már nem merek hinni semmiben,mert a múltkor is a vérvételen aztmondták terhes vagyok 1o nap mulva mentem ultrahangra már nem találtak semmit.Nem veszek tesztet mert a múltkor is becsapott végig pozitív volt még az ultrahang előtti napon is.Így most izgulok ezerrel és közben már mindenem fáj a sok fekvéstől.Nem vagyok az a fekvős típus de már egy hete nem csináltam semmit.
zöldike

Zöldike!
Őszintén együttérzek veled, nehéz ez a bizonytalanság!! Szorítok neked!!
Andrea, Angel, Anikó!
Úgy látom ez mellfeszülés eléggé általános tünet...én mindenféle csomókat is érzek benne, de azt mondták nekem, hogy ez is normális :? :?
Ezektól a popsiszuriktól már nem is tudom, hogy feküdjek, mindenhogy fájdogál, a nővér barátnőm, azt mondta, egy-két percre próbáljak rá jeget tenni.
Bols!
Üdv Neked is!
Kismókus!
A táblázatnak: Szept. 6-án tesztelek. Jó pihenést! Tart még a borfesztivál???
Rólam:
Hát ez a Choragon eléggé kicsinál, étvágyam nulla, tegnap majdnem kidobtam a taccsot a vacsora-asztal közepére. A hasam még mindig eléggé fáj, de már nem merek fájdalomcsillapítót bevenni az ET óta. Most már csak azért szorítok, hogy a szurik elmúltával is maradjon a rosszullét, mert akkor a szervezetem már magától termeli a HCG-t, ami ugye meg .... :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat a gyógyszerárakról, elmeséltem a páromnak, és mondta hogy jó akkor majd a kiváltás előtt megyünk bankotrabolni :D
Lenne még egy kérédsem, de lehet, hogy elég hülyén fog hangozni.. :oops: ma a 21. napon kell elkezdeni a Suprefact-ot (nektek ezt hány napon keresztül kekk adni ?) elvileg 09.08-án kell majd dokihoz visszamenni az lesz a 32. nap, de szerintem nekem akkor pont meg lesz, és ahogy visszaemlékszem akkor lesz egy UH vizsgálat, de elég bizarul hnagzik, hogy úgy vizsgáljon meg hogy még meglvan :? :oops:
Meg az is lenne még (már biztos hülyét kapotok tőlem :) ), hogy nekem mielött megjön mindig szokott fájni a cicim hol kicsit, hol jobban, hol meg sehogy kb a mensi előtt 3-4 nappal. De most már a 19 nap körül új fáj, hogy nem bírok hozzá nyúlni, és a hasonfekvés is egy kín... na szóval az lenne a kérédsem, hogy ma most véletlen szerúen mégis sikerülne-sikerült volna spontán akko a Suprafact amit ma kell kezdeni milyen hatással lehet?
pbj12

SZiasztok!

Úristen, én vagyok az várakozó blokk tetején! :shock: :D

Zöldi,
üdv itt! :)
Nagyonnagy drukk neked holnapra! :)

Lois,
ja, ez cicifeszülés van, de sajnos következtetni ebből sem lehet semmire :roll:
Nekem nem is igazán fájnak, hanem ha megfogom olyan, mintha implantátum került volna mindkettőbe! :shock:

Andrea,
kibírtad a mai napkezdést tesztelés nélkül? :wink:
Neked már csak két nap!!! :D

Pbj,
A Suprefact nálam máshogy volt, így nem tudok segíteni, és sajnos a másik kérdésedre sem tudok válaszolni :?
angel37

Sziasztok

Üdv az újaknak Zöldike - Bols

Pbj
ha jól számoltam akkor nekem 21 napig kellett szúrni a suprefactott összesen
Igen a mensi már nem tudom hanyadik napján UH.

Mindenkinek szép napokat

Erika
erika13

Csibe! :D
Én kaptam tavaly a Gynevacot!
Egész nyáron ment a szuri!
Nagyon jol rendbetett de amire kaptam abban sajnos nem hozott sikert!
Sajnos terhes nem lettem! :(

Kismokus! :D
Szuper a tábla!
Köszönjük! Kép

Zöldike! :D
Tul öreg????
Ne viccelj itt velünk!!!! Kép
Üdvözöllek közöttünk! Kép
Nagyon szoritok,hogy minden rendben legyen! Kép

Lois! :D
Szerintem egy algopyrint nyugodtan bevehetsz!
Szegény!
Nekem is fáj a szuri helye! Kép
Reméljük a rosszulét marad! :wink:

Pbj! :D
Nekem a suprefactot végig kellett szurni a Gonál mellett is!
A menstruácio második napján volt nálam az ultrahang!Nagyon kellemetlenül éreztem magam! :oops: De az ott rajtam kívül senkit nem érdekelt!Teljesen természetes volt nekik ez a vizsgálat!A másik kérdésedhez nem tudok sajnos hozzászolni de estleg ha felhivod az orvosod akkor ő megmondja,hogy mi a helyzet ezzel a szurival ha még is terhes lennél!

KépKépKépKép
aniko24

De hülye vagyok, milyen sületlenségeket írok! :roll: Az előző hsz-em első mondatából kimaradt, hogy "első", úgy látszik már le se merem írni! :D

Erika,
szép napokat neked is! :)

Anikó,
megy drukk a tapadáshoz! :) :)
angel37

sziasztok!
van valakinek tapasztalata abban,hogy az utrogestan elhagyása után
hány napig nem jön meg?pénteken tettem fel az utolsót,ma már a 37. nap van,semmi.vérvételre persze nem mentem el.
nagyon kivagyok, jöttem haza, kiszállok a kocsiból,babasírás volt,bőgve jöttem be.
társasházban lakunk, és feszt szül mindenki, a felettünk lakó csajnak ikrek spontán! már az se lesz szenzáció, ha vha az életben nekem ikrek lesznek. ott mutogatta az uh-os fotókat, marhára örültem neki.
lola29

Sziasztok!

Először is üdvözlet a nálam is újabbaknak! :)

Anikó!Ma voltam Debrecenben, vérvételen, s persze megkérdeztem Bodnár doktor urat, mit a véleménye a Gynevac-ról. Azt mondta, hogy most már hagyjuk, mert belevágtunk, ne kavarjuk, de a "szünetben" belövethetem. Nos, hát én őszíntén szólva nem szeretnék szünetet, gondolom senki! :? De persze annyit hozzátett, ne várjak csodát. Hát azt nem is, csak gondoltam besegíthet. Én ugyebár spontán terhes nem lehetek, de hátha segítene, ha a mostani nem jön össze. :(

Kedves A betűsök Angel, Anikó, Andrea, illetve kedves Bols és Lois! Most Nektek kell a rengeteg drukk, úgyhogy most az összeset Nektek küldöm! : :lol: Ha valaki lemaradt volna, aki most éppen izgul, akkor Neki is jut belőle! :lol:

:?: Kérdés bárkihez: a 6. napon a 62 az ugye nem túl jó? Mármint az a nemtudommilyennevű hormonszint, amiket a Gonal és társai csinálnak. :)

Kismókus!
Ha nem gond, én is szeretnék betáblázódni, úgy látom a világoskék az én színem! :? Bár már a sárgában tarthatnék! :!:
Nos
Korom: 33
Kaáli Debrecen, Dr. Bodnár Béla
2 méhen kívülim volt, így nincs petevezetőm
Na, hogy hányadik lombik, az egy érdekes, merthogy az elsőt leállították, mert nem ment fel a hormonszintem. A másodiknál a punkcióig jutottunk, de nem osztódott, így nem volt transzfer. Tehát tulajdonképpen a harmadik, de hivatalosan az első. Bogózd ki, ha tudod! ;)
Punkciót, transzfert szeptember elejére várom.

Nagyon jó pihenést kívánok!

Csibe
csibe73

bőgök,mert látom megint utolsó vagyok a táblában,még meg se jött!!!
sárgába akarok kerülni.
lola29

Szia Lola!
Tapasztalatom éppen nincs a kérdésedben, de pocsék érzés lehetett, amit írtál. Hasonló cipőben jártam én is, mikor lefújták a horvátországi nyaralásunkat X okból, ugyanaznap megtudtam, hogy a nálam 8 évvel fiatalabb barátnőm a második babáját várja. Persze spontán, nem sok küzdelemmel. És hozzáteszem, Velük nyaraltunk. Aztán persze leküzdöttem, és most viszonylag jól vagyok, de ez sajna ilyen. Próbálj - bár tudom, nagyon nehéz - úgy ránézni a babákra, hogy jajj, de édesek, nekem is lesz.... nemsokára. Sajnos ezt a "nemsikerült" időszakot csak "erőszakkal", a saját érzéseid leküzdésével lehet csak túlélni. Mindannyian sírunk, ez természetes, sőt, jó is néha, kell is, hogy kijöjjön. De próbálj vigasztalódni. Keress örömet másban, a Férjedben, egy kirándulásban, esetleg a munkában? :lol: Csinálj egy jó kis baráti összejövetelt, és kérd, ez most gyerekmentes legyen, felnőttbuli lesz!

Puszi Neked, és sok erőt, kitartást!

Ui: Kérdezted, elfelejtettem válaszolni, h sajna nem ismerem Gáspár Anitát, legalábbis név szerint nem. Lehet, hogy ha látnám, esetleg tudnám kiről van szó!

Csibe
csibe73

Zöldike!
Hatalmas drukk holnapra!!!

Lola!
A dokim azt mondta, hogy az utolsó után, a 3. vagy 4. nap meg fog jönni. Nálam bejött! Kedden volt az utolsó és pénteken megjött.

Lois!
Köszi. Kitartás! Megy a drukk!

Csibe!
Köszi a drukkot, jól jön.

Andrea, Angel, Anikó!
Egy nappal közelebb a célhoz!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Csibe :)
ez így nem túl konkrét, hogy 62... több hormont is néznek, többre is hatással vannak a stimus gyógyszerek. mert mértékegység is kellene hozzá

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola :)
sírd ki magad nyugodtan, talán könnyebb lesz. ne folyts el semmit, és tedd azt, amit most érzel, hogy tenned kell.
Nekem az utro mellett is megjött még a próbálkozós időszakban, a biokémiaival meg 1-2 nappal az elhagyás után.
egyéni, hogy kinek mikor jön meg. nagyon nagy tartomány anormális.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Lola
nyugodtan sírd ki magad, és utána újjúlt erővel vágj neki a következőnek és tuti sikerülnie kell

Neked és a többieknek is drukk ezerrel

Szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13

húúúú bocs.... folyt=fojt.... jajj én :oops: :oops: :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Az a helyzet, h 2éve azt mondta, hogy 24, és lefújta. A másodiknál aztán azt mondta, hogy 200, és folytattuk, abból lett 3 petécske. Most a 62-nél azt mondta, h ez még nem olyan rossz, lehet, h majd megugrik. De nem mondta, hogy mi és milyen mértékegységben. Hát szóval ezért érdeklődtem. Azért köszi!

Csibe
csibe73

jaj lányok olyan aranyosak vagytok,mi lenne velem nélkületek?
köszi a gyors válaszokat!!!
ez a bizonytalanság a legrosszabb!!akkor már jönne meg,és akkor hívnám a dokit mit mond,2 hét múlva, vagy várni 3 hónapot-,akkor talán addig lenyugodnék, nem tudom.nincs időpont 1 hónapig,azért majd megpróbálom kikönyörögni.
eszemmel tudom, a teszt nem hazudik, de mégis motoszkál,miért késik?
lola29

Kismókus! Én is szeretnék a táblázatban benne lenni!
Név:Andrea, 23éves vagyok, Intézet,doki:bp.-i Kaáli Krizsa Ferenc, 1.lombik, nincsen petevezetőm,ET: aug.16,teszt: aug.30

Lányok! csak szólok,hogy teszteltem,ma 12.napon és totál negatív lett. Ennyi!
A többi lánynak sokkal több szerencsét kívánok,mint magamnak!
andrea23

Andi!
Ne aggódj, ebből még lehet zebra holnaputánra! Megy a drukk!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Andi :)
a 12. napon még nagyon egyéni, hogy kinek mit mutat a teszt. nem a gyerektől függ. tényleg.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Az éjszaka megjött :cry: Megspóroltam a tesztet.

A kedvem kb olyan, mint az idő :(

Andrea,
holnapra lehet még két csíkod!
angel37

Angel!
Annyira.... :cry: sajnálom!
Nem csodálom, hogy el vagy keseredve...

Lona
lona1

Angel!
Annyira nagyon sajnálom! Kép

KépKépKépKép