Eszti,
a MenDan hotelben voltunk,
www.mendan.hu nagyon tudom ajánlani! Ősszel 1 éjszakát voltunk, de minimum 2-re érdemes menni, így jobban ki tudod használni a wellness szolgáltatásokat is, és marad idő pihire is.
Timi,
rátapintottál a lényegre... Petikét hordozóban vittük magunkkal reggelire és vacsira is (babakocsival még körülményesebb lett volna). Büdös kölke viszont megérezte, hogy enni szeretnénk (mindig ráérez) és az addig tök aranyosan elnézegető édibébiből süvöltő hiénakölyökké változott
Úgyhogy a felállás ez volt: vmelyikünk evett, a másikunk szórakoztatta a gyereket, vagy legvégső esetben sétált vele. Van 2 óriási akvárium az étteremben, azt szerette nézegetni. Jópár karján fekvő sétáló apuka-anyuka volt ám ott!
Natasa,
Isten bizony, télleg alkeszmentes volt a koktél! Kérdeztem a pincért, hogy a Mojitoba hány cent fehérrumot tesznek (2-ig bevállaltam volna
) Közölte, hogy természetesen 4 cent, úgyhogy kihagytam, maradtak a mentes koktélok. Fini volt, de Mbá sokkal-sokkal jobbakat kever itthon. Nagy mágusa a szebbnél szebb, finomabbnál finomabb (és ütősebb
) koktéloknak. A házatok iszonyúan tetszik, én szeretem, ha van emelet. Vhogy megadja a hangulatát... A kertről inkább egy szót se szólok, magáért beszél.... Csúúúúúcs!
Gabi,
az úszópelusra adtam rá ezt a kis fürdőbugyit (asszem így hívják). Le lehet róla szedni, mint egy gumibugyit, elől tépőzáras (később is jó lesz rá, mert a méretét itt lehet állítani) és megkötős. Elasztikus fürdőruhaanyagból van. Nem akartam, hogy a szállodában esetleges kicsorgás miatt meglincseljenek, ezért szereztem be.
Jumam,
üdv itt! Olvastam én is folyt.köv. írásod odaát, és vártam a folytatást... Jó, hogy átjöttél!
Kolmol,
örülök, hogy azért egy kicsit be tudsz nézegetni... Kormival sikerált taliznotok?
Mamacka,
az ősös-montázst én már a weboldalatokon megnéztem régebben bebebeeeee! Nem tudtál újat mutatni
Viccen kívül: az új képeidnél nekem is az volt az első benyomásom, hogy FOGYTÁL. Áronbaba nagyon aranyos!!!!
Coolasa,
végülis sikerült Nokit becsempészni a medencébe?
Nem tom ki kérdezte, de Petikének úgy látszik, ez a specialitása, a mosolyogva buksizás. Van már pár ilyen kép. Egyébként az utóbbi időben nagyon keveset bukik, van úgy, hogy napokig semmi. Ha van, akkor is inkább csak nyálszerű túrócska jön föl
Első közös pancsink alkalmával odajött az úszómester, hogy van-e úszópelus a gyereken. Mutatom neki, hogy van az úszógatya alatt, a felső réteg csak extra védelem. Aszonta, ennek a mintáját még nem ismeri, azért jött ide megkérdezni, de így már látja. Mondtam neki, hogy nem akartam esetleges kellemetlenséget, ezért adtam rá mégegy réteget. Mesélte, hogy előtte való nap egyik vendégnek nem tetszett, hogy babák vannak a vízben. Erre én azt mondtam, hogy én inkább jobban féltem a gyerekemet a sunyin vízbebrunyáló felnőttektől
Nem mondott semmit, de sztem egyetértett velem. Egyébként nem az a nyugdíjas seggáztató fíling uralkodott a szállodában, sőt! 40-50-es német házaspárok, családok, magyar családok. Szerencsére. Egész nap a vízben ülő, belepisilő, lógógatyás apókás vízbe nem vinném Petikét