Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek, aki kissé tanácsra szorul hőgörbe illetve ticker ügyben, annak ajánlhatom a másik Hőmérőzés topicot, ahol (Áfonya tanácsára) leírkáltam jó pár szóban, mit hogyan kell csinálni!

Remélem segítettem!

Puszi
Vendég

Na a banda nagyja szétszéledt, a csülök isteni lett, el is fogyott pedig 2 csülköt daraboltunk meg krumplit is dobtunk bele. A hangulat laposabb volt mint tegnap mert nem alkoholizáltunk, mindenki megy vissza Pestre (többségük pesti). Meg a tegnapi nagy buli után fáradtak is maradtunk kicsit, de azért jókat beszélgettünk.
OKriszta,
Én a 23. napra tenném azt a peteérést, szerintem tök egyértelmű, nem tudom miért így jelölt a wunsch... talán amiatt a zöld háromszög miatt. Mit jelent az?
Szezso,
voltak lányok is, sőt egy kislány is, alig idősebb Enikőnél. Nézd:
Kép

Athiz,
nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, remélem még jó időtök is lesz, és nem sokat lóg bele a mensi... jót fog tenni neked is a kikapcsolódás, mint nekem ez a hétvége.

Holnap délelött sem leszek, megyek Pécsre UHra, megnézzük mit sikerült magamba injekciózni ebben a ciklusban. A múlt hónapban 2 tüszőm lett a bal oldalon, kíváncsi vagyok nagyon hogy ebben a hónapban mit sikerült, szépen kérlek titeket szorítsatok nekem, legyen most is 2 szép tüszőm!
Vendég

Sziasztok!

Most teszteltem negatív lett. Hát erről ennyit akkor nemsokára biztos megjön.
gizmixxx

Áfonya!

Nagyon aranyos a kép.
gizmixxx

Áfi, én szorítok a tüszőkért :) A képen melyik vagy Te?

Athiz jó nyaralást!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gizmixx! Dehát le sem esett a hőd, ha jól emlékszem...Szerintem ne vedd ennyire tutira a mensit...Nem volt korai a teszt?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát Szezso, rossz hírem van, a képen egyik sem én vagyok, csak a lányokat bizonyítandó tettem fel. Én csak a nagy közös fotókon vagyok rajta de azok nagyon rosszak lettek, mert távolról kellett fotózni hogy mindenki ráférjen, viszont éjszaka volt, a vaku ilyen messzire nem villant el, nem látszik így szinte semmi. :(
Gizmi,
ne hari de nem jól csináltad, ilyen korán csak reggeli első pisiből szabad tesztelni!!! Az a legtöményebb. Nem fog megjönni és kész! Tesztelj újra holnap vagy holnapután reggel légyszíves!
Vendég

Áfonya!

Én is azt hittem, hogy az egyik te vagy a képen, de a kislány nagyon aranyos.

Ami a tesztelést illeti, nem haragszom holnap reggel megint tesztelek.
Egyébként a mai teszt elég gyenge eresztés lehetett, mert 10 perc után jelent meg a control csík.
gizmixxx

Sehol senki!!!!!!
gizmixxx

Én vagyok, ügyeleten voltunk, nemrég értünk haza. Violámnak ma reggelre a másik szeme is bedurrnat és nagyon ramatyul volt/van :( :cry:
Antibigyót kaptunk, meg lázcsill. kúpot! Nagyon szarul néz ki :(
Megszakad érte a szívem!

Gizmi: Sztem csak reggeli első pisiből szabad tesztelni! A többi az núdli! Úgyhogy én a helyedben gyors elszaladnék tesztet venni, és reggel azzal indítanék..... :wink: :wink: és drukkok mennek továbbra is ezerrel :wink: :lol:

Áfi: csülöööööööööööök? hmmmm nyamii imádom, nem maradt egy kicsike? csak az íze kedvéért :wink: küldheted fénypostán nyitom az ablakot.... :lol: :lol: :lol: Drukkok mennek a szép nagy tüsző(k)ért... :wink:
Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő
Violának gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!!

Áfonya
A wunsch jól jelöli,mert éreztem,amikor megrepedt.A ferty máshová tette(22 cn),ezért is nem azt a görbét rakom,mert sztem ez a jó.Tudom,hogy a hőm alapján a 23cn lenne a p.é-s,de tudod,nekem a hő,és valódi ov. között 1-2 nap diff. mindig van. :oops: Tejbetök egy csaj vagyok! :wink:

Athiz
Remélem rendeződik a hangulatod a nyaralás alatt!Minden jót kívánok! :!:

KépKép

KépKép
okr

Szasztok!

Jajj, de jót csavarogtunk! Elindultunk a Pilisbe, és két falu között találtunk egy tavat, a partján egy csárdát, jó sok hideg sörrel. Kiderült, hogy ott forgatták az Üvegtigrist. Megvan a lakókocsi és most is büféként üzemel. Tök jó kis hely.

Majd később még jövök, csak apának el kell mennie, és ugye 12. cn. ...dógunk van :oops:

Kép
zölddisznó

Okr: Köszi!:)

Coca: Hol van ez a hely ahol forgatták a Tigrist? Apánk kedvenc filmje. Mindkét részét kívülről betéve fújja :) :lol: :wink: :D
Alapműűűűűűű :wink:

Nekem még mensi sehol görbe stagnál....... :? :shock:

ceniko
Szeged

Köszi a hőmérős tanácsokat Athiz és jó pihenést neked!

Szezso köszi a Coraxos tanácsot! Majd megnézem ketté lehet-e vágni!

Okriszti!

Ígéretesnek néz ki a hőgörbe! Tesztelj majd!

Áfonya!

Tündéri ez a kislány!

Most jöttünk haza a tesóméktól. Olyan édes az 5 éves kisfia. Mondom neki az udvaron olyan szomjas vagyok, úgy innék egy kis Colát. Rá 1 percre már hozta ki nekem, nagy üvegpohárban a colát. A nővérével szemben olyan segítőkész, jólelkű. Hát valami hasonló gyereket szeretnék én is. Bár a jós azt mondta fiam lesz 2-3 éven belül (ezt tavaly mondta).

Zölddisznó!

Hmm de régen voltam túrázni! A Pilisben már jártam mondjuk, de mostanában a szakvizsga miatt nem nagyon mocorgunk. Szept. 20. vizsga, előtte szept. 17. első házassági évfordulónk. Hát meg kéne egy kis bakonyi 7végével ünnepelni.

Ceniko!

Jobbulást Violának! Nem lehet valami kellemes érzés szegénykének! Úgy sajnálom a gyerekeket, ha szenvednek!

Gizmó!

Izgatottan várom a tesztet!

Kép
babancs

Babancs: Az elsőszültötted lesz egy kisfiú, és a második egy kislány:) Úgy jó lesz? És olyan a gyerek amit lát Tőled, amilyennek alakítod formálod (neveled, csak ezt szót nagyon úúúúúúúúúúútálom).
Ha segítőkésznek, akkor olyan lesz:) :wink: Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim a saját gyerkőimen.... :wink:
Ti mióta próbálkoztok babával?

ceniko
Szeged

Ceniko!

Áprilisban kezdtük, csak sajna nem igen menstruáltam...akkor kezdődtek a körök a nőgyógyásznál és az endokrinológusnál.

Más: megnyitottam egy Corax-os LH-tesztet. Igazatok volt, fepattintottam a műanyagot, és ki lehett belőle venni a tesztcsíkot. Kettévágtam és hülye fejemmel rápisiltem, hogy legalább műxik-e? :lol: A c-nél megjelent egy vonal elég halványan, de szemmel kivehetően.
A többit visszaspájzoltam a dobozba, jó lesz még ínséges időkben.

Kép
babancs

Dobok egy képet a kis betegemről ha nem baj.....
Kép

ceniko
Szeged

Babancs,
én mondtam :D (már hogy ugyanaz van benne és így ketté lehet vágni)
Enikő,
nagy puszit a nevemben a kis nyusziszeműnek :*

Most megyek lefekszem mert nagyon korán kelek holnap (4:45 :( )
Délután jövök tüszőim számával s méretével!
Vendég

Jó reggelt!

...és szépséges napot, hetet mindenkinek!
Tegnap nem bírtam már visszajönni közétek, mert apa nem engedett! :wink:

Este leszek - most tényleg! :D

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ma is negatív lett a teszt, a hőm 36.7 továbbra is.

Ilyenkor mi van???
gizmixxx

Hát, Gizmi, csak a türelem van. :(

Kép
zölddisznó

Gizmó!

Hányadok a DPO-d? Lehet még mindig korai volt a teszt, vagy nem elég érzékeny.

Zölddisznó!

Nem engedett a férjed?? :D Az enyém meg olvasgatja miket írok és azt mondja itt értelmesebb vagyok, mint az életben :D és olyan jó elolvasni miket írok. Hát én nem örülök ennek. Csak ide írom ezt be, mert nem tudja, hogy ebbe a topicba is írok. :) :lol:

Na úgy tűnik, kezdünk áttérni a reggeli akciózásokra. Érzem is, majdnem kiesik a szivem. Még aludtam volna, de a drága férjem már igencsak fitt volt.
Ovuláció jele még sehol. Tegnapi LH-teszt negatív, tojásfehérje, szurkálás nincs.
Ha az előző ciklusban 22. napon ovuláltam, ez vajon most is így lesz??
Na rácsapok a kezemre és rákényszerítem magam a tanulásra. :cry:

Kép
babancs

Jó reggelt!

Gizmi: csatlakozom, nekem is - lett a ma reggeli teszt, mensi sehol. :shock:

Áfi: Köszi nyusziszeműnek átadva a puszika.... Ma reggel is lázas volt:( Már nagyon unom ezt az egészet, annyira sajnálom szegényt:( De az antibiotikumot nagyon ügyesen bepuszilta :wink: :lol:

Görbém:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 1156751613

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Sajnálom, hogy aki tesztelt, csak egy csíkot látott... Pedig úgy bztíma, hogy most már valaki bezebrásodik!
Velem semmi, görbét még nem érdemes tenni, mert csak a 8. napon vagyok.

moni

ceniko:
Nem tudom megnyitni a grobedet, mert ha raklikkelek a sajatomat mutatja.

Athiz:
hat en ezt a franya mensimanot nem ertem nalad, es nekem is nagyon gyanus a rovid lutheralis fazis. Szabi utan majd nezessed meg szerintem, mert lehet nincs ideje beagyazodni a babaknak a progi miatt...

gizmix:
Szerintem meg egy ket nap es mar mutat valamit vegre az a teszt...

Afonya:
Drukkolok ma neked nagyon! majd gyere a hirekkel!

Nalam semmi ujsag, meg csak 8 cn vagyok, a hom semmi extrat nem produkal, ma mar nem kell a closti sem, ugyhogy most a penteki uh-ig turelemmel varok.

baratodildi

Sziasztok!

Gizmixxx, ceniko kitartás nekem már a 3 tesztem lett negatív a mensim pedig 57 napja sehol. A hőm pedig 08.10-től folyamatosan 36.7°C.
cuncocska

Cuncocska: 57 napja??????????? Vazze' És 3 teszted - ??? Ezt hogy csináltad? Voltál dokinál????? :)

Baratodildi: Nemtom hogy kell ide berakni a görbét (mármint képben).

Áfira mi is gondol gondol ezerrel...... :wink:
Pusssz
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Drukk akinek kell .... elég rég jártam erre.

Cunc

Van görbéd? Nem akarlak elkeseríteni de más miatt is előfordulhat hogy nincs mensid ....
kokusz

Áfonya!

Ma vagy UH-n? Majd várom a helyzetjelentést tűszőügyileg! Remélem minden ok!!!

Kép
babancs

Babancs,
még az ok-nál is jobb!!! :D
Bal oldal 1 darab 20mm
Jobb oldal 2 darab; 19mm és 18mm :D :D :D
Ma este repiszuri, nem is kell mennem több UHra. Méhnyálkahártya 7mm, kérdeztem nem kevés-e ez,azt mondták a 10. napon nem kevés, mire kell lesz több is! Na ha most sem lesznek "Áfi ikrei" akkor soha. :)
Gizmi,
sajnálom a negatív tesztet, de amíg piros vér nem folyik nincs vége a ciklusnak! 2 nap múlva reggel tesztelhetsz újra ha akarsz, szorítani fogok nagyon! :)
Enikő,
neked pont ugyanez! :)
Ildi,
ezer köszönet a drukkért, akkor neked cserébe pénteken én fogok ezerrel szorítani! :)
És mindenkinek nagyon nagyon köszi, biztos hogy nektek köszönhetem, meg a morális támogatásotoknak hogy ilyen jól sikerült ez a stimu (na meg a hormonok mellé beszedett Clostynak :D )
Vendég

Nekem is megjött! :(
Na csinálom tovább a hőgörbét, kíváncsi vagyok, hogy akkor van-e a PÉ amikor érzem! :wink:
Elkenődve nem vokk, nekünk nem sürgős! Igazából (szivem szerint) jövő év elején szeretnék bebabásodni, úgy tavasz környékén....:wink:
Hogy ne nyáron legyen nagy pocakom, mert azt utálnám....
Nem bírom a meleget, rosszul vagyok alapból is, terhesen meg végképp kikészülnék.... :shock:

Mindenkinek mennek a drukkok+++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Áfiiiiiiiiiiiii: Szuperszuperszuper tüszőid vannak :D :D :D :D Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++
Pussssssz

ceniko
Szeged

Áfonya!

Ez szupi! Grat! Nagyon örülök! hajrá!!!! :lol:

Kép
babancs

Sziasztok!

Áfonya: szupertüszők!!!! Jaj, de jó :lol:

Enikö: Vio szeme nem is annyira vészes a képen, amit becsatoltál...vagy élőben más? Legalábbis amikor nekem régebben volt kötőhártya gyulladásom, az nagyon csúnya volt...

Rólam: sajnos már érzem a vesztemet hastájékon, pedig annyira reménykedtem :cry: A hőm is elindult lefelé :cry:

Még egy hónap és irány a doki, pedig annyira nem akartam eljutni idáig. Eredeti terveim szerint már boldog anyuka lennék :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Sziasztok!

Hát így állok ma!!!
Most már tényleg nem tudom, hogy mi van, nagyon remélem, hogy 1-2 nap után++++++++++produkálok. Legközlebb ha még aktuális lesz a 15. DPO-n fogok tesztelni, bízom benne, hogy akkor már lesz valami.

Totál kivagyok.
gizmixxx

Áfi!

Gratula a jó tüszőkért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ceniko!

Sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocsi, ha nem mindenkinek írtam :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Sziasztok!!

Gizmix: Sztem jó lesz az, nagyonnagyon sokat gondolok Rád!!!!! És jó megérzésem van Veled kapcsolatban :wink: +++++++++++++++++++++++++++

Szezso: Hát sztem a babáért mindent. Ha kell egy kis orvosi rásegítés akkor kell, ez van!!!! Nem szabad elkeseredni!!!!! :wink:
Violám szeme? Hát nem tudom sztem elég szarul szar néz....:(
Kép

ceniko
Szeged

Ceniko!

A picinek tényleg nagyon nem szép a szeme, de küldök neki puszikát rá így hamarabb fog meggyógyulni neki.

Neked legyen igazad!!!!!!!
Nézegettem a fertin a terhesgörbéket, és láttam olyanokat, ahol csak a 17. DPO-n volt pozitív a teszt. És nagyon sok helyen még a 12 DPO-n negatív volt utána pedig 14-15. naptól pozitív. Most, hogy ezeket láttam megnyugodtam egy picit, addig talán nem kell aggódnom, mig nem esik le a hőm.
Eddig nem fáj a hasam se, ezt megint pozitívumként könyvelem el.
gizmixxx

Babancs!
Azért nem engedett tegnap este a gép elé, mert fekve kellett maradnom, hogy "ne pazaroljuk az anyagot"! :D

Áfi!
3-as ikrek! :lol:

Kép
zölddisznó

Eniko: tényleg, most látom már, hogy mennyire piros a pici szeme...nem nyűgös nagyon miatta szegénykém?

Gizmixxx: teljesen jó a görbéd, de szerintem még korán vagy a teszteléshez...jól fenn van a hőd, meg nem érzel semmi előjelet a mensihez (nem úgy, mint én). Szóval biztató...Nem tudom, mennyire vagy türelmetlen típus, de én lehet, hogy most kihagynék 1-2 napot a teszteléssel, hogy tutira menjek :wink:

Legalább maradt még valaki, akinek lehet drukkolni :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!

Köszi, hogy drukkolsz!!!!!!!!!
Én is így gondoltam: 15. napon fogok legközelebb tesztelni.
gizmixxx

"sztem elég szarul szar néz.... :(" = Sztem elég szarul néz ki :(

Bocsika :oops: :lol: :oops:

Szezso: De igen, éjjel sokszor felsír, meg az alaphangulata se valami híííííííídejó! Pedig ő egy vidám baba, ha egészséges!
Neked nagyon fáj a hasad???
Enyim most eléggé, asszem Cataflammal alszom el.... :?

Coca: Ne 3-as ikrezzél, mert Áfi sokkot kap :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Gizmi,
drukkhegyek mennek!!!
Enikő,
megjött??? Tényleg? :( :( :(
Szezso,
még nincs vége, nem adjuk fel!
Coca,
mi közvetlen alvás elött szoktunk az esélyes napokon, és akkor nem kelek már fel reggelig :D ilyen praktikus népek vagyunk :D

És mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a gratukat, velem örömöt! :) Most megyek és beadom a repiszurit. :?
Vendég

Áfi!

Mi is, de tegnap apuci nem aludt velem, csak magját hagyta nálam ...(bennem :oops: )

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Hihi! fej fej mellett haladunk! Gyúrunk minden nap! :lol:
Nemtom neked mi a titkod, de én nem bírok utána fél órát fekve maradni, különben folyik mindenfelé. Ha meg párnáért mozdulok, hogy becsúsztassam a derekam alá, azzal a mozdulattal már fel is kelhetek. Főleg reggel rossz, mikor már rohannom kéne pisilni. Na meg annyira megszoktam a zuhanyozást közvetlenül utána..

Viszont az utóbbi időben valami változott..elmúlt az a fehérfolyásom, amit gombának véltem és már nem fáj a házasélet sem. Talán a hüvelyfalam is erősödött.

Kép
babancs

Babancs!

1. előtte nem iszom sört, nem eszem dinnyét! :wink:
2. mi már az eksönt is párnán műveljük - amolyan öregesen :lol:
3. én úgy bealszom utána, hogy véletlenül sem akarok felkelni!
...néha .rva éhes leszek, de ilyenkor apa kiszolgál, hogy ne csöpögjön az adománya :lol:

Eddig fájt? Gomba ügyben profi vagyok, kérdezz!

Kép
zölddisznó

Jajj csajok, hát mindenki házasél?

Kép
zölddisznó

Coca: én nem :oops: én ömlengek :shock: és fájok mint atom :shock: :( és úúúúútálom eztet a vörös népet :evil:

ceniko
Szeged

ceniko:
Nagyon tunderi a kislanyod es en is kuldok neki gyogypuszit a neten...

gizmi:
Akkor meg par nap turelem...

Afonya:
Annyira jo, hogy igy orulsz... hat penteken szerintem en is fogok izgulni...

baratodildi

Kép

...és életem első totál pozitív LH-tesztje!

Csajok, ez az én napom!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?