Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, gyors beugrás.

Tontica
atyaúristen mit olvasok! :shock: :( :(
Gondolok rátok, hogy minden rendben legyen! Ha jól melékszem Rate-val is volt vérzésed, és nem lett semmi baj! :)

Jelentkezz, amint tudsz!

Áfonya,
de aranyos vagy! :D :D Hú, tényleg nagyon rendes tőled, de nem hiszem, hogy el tudnék menni mostanában :(

Bali,
miért lenne béna? Nagyonis hogy jó! :D Tudod mennyire szeretnék egy ilyet - és már itt tartani? :wink:

Kriszta,
köszi, és valóban kár, hogy nem tudsz tekerni az időn! :D Bár a fene tudja, ráér idejében megtudni! :wink:

Jobbulást apának! Ada ugye jól van? :)

Takido,

Még 5 nap, nem érzek az égvilágon semmit... :?
angel37

Takido, köszi, képzeld, most abszolút jobban vagyok, szinte nem is fáj a hasam, olyan, mintha meg sem akarna jönni. Remélem, nem állít be mégis hirtelen Miklósbá, és akkor keddig megpróbálom kihúzni teszt nélkül! De ha nem mutat a teszt majd akkor sem 2 csíkot, akkor nagyon el leszek kenődve! Most még nagyon bizakodom, habár Moni azt írta, neki a 15. DPO-n jött meg! Viszont én láttam olyan hőgörbéket a fertyn, hogy a 14. DPO-n még negatív volt a tesztje, a 16-on meg már pozitív! Ezért kéne kibírnom keddig, ha addig nem lesz változás!
Vendég

Angel, ne csináld már megint! Nyugi, majd érzel még olyat, amit a hátad közepére kívánnál, és mégis örülni fogsz neki! Csak türelem! Ezt mondogatom magamnak is, habár nekem is ebből van a legkevesebb... :D
Vendég

Athiz :)

Miért, mit csinálok??? Leírtam, hogy ez van! :) Miután mást nem tudok pillanatnyilag magamról írni... Nem a rókázást hiányolom! :roll:

Látom neked nagyon kell most drukkolni! :D ++++++
angel37

Angel!

Még mindig nem tudom, mit kellene érezned... Te igen? :)

Athiz!

Igen, ha tüszők lennének, lázas lenne, de Te csak kenegesd, mert ártani nem fog. Nem mulasztja el rögtön, csak először nem lesz több és nem lesznek olyan "elevenek"... és javul a közérzete és pár nap múlva elfeljetjük... :) Puszi nektek!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali,

nem tudom én sem, hát ez az! :)

De nem panasz, csak tényközlés magamról, de akkor legközelebb nem írom, mert látom seniknek nem tetszik! :roll: :wink:
angel37

Angyalkám, a világért meg ne sértődj! Nem bántásnak szántuk, hidd el, hanem csak vígasznak, hogy néha annak kell örülni, hogy még nem érzel semmit! Lehet, hogy fogsz, de az is benne van a pakliban, hogy a 9 hónap alatt meg sem érzed majd, hogy babát/babákat vársz! Csak nyugalomra intettelek, hogy várd ki a végét! És írd csak le nyugodtan, azt is ha érzel, és ha nem érzel, csak amit válaszolunk, nem biztos, hogy mindig az lesz, amire Te gondolsz. Ugyanis véletlenül sem az elszomorításod lenne a célunk, miszerint bizony, már rosszul kéne lenned, fájni kéne a hasadnak, stb. Mert ez NEM IGAZ! Mindenki más, és még szerintem amúgy is korai lenne a tünetek észlelése!

Puszillak
Vendég

Athiz,
arany vagy! :) :) :)

Persze, tudom! :wink: :)

Csak azt hittem, szét fognak vetni a hormonok, mint a punkció előtt/után, és ehhez képest hihetetlen ez a nagy csönd! És tudom, hogy minden eset más, és azt is, hogy lehet ebből még bármi! :D

Asszem ma már nem tudok jönni.

További jó hétvégét Mindenkinek! :)
angel37

Tontica
Nagyon drukkolok,hogy ne legyen semmi gond+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.Az a baba ottmarad a pociban ,és kész! :!:

Angyalka
Nekem még 4! :wink:

Athiz
2 nap mulva már pozitív lesz sztem!A hőesés beágyazódásgyanus,és rá 3 napra mutat csak a teszt vmit!Aztán a p.é sztem 1 nappal később volt!
Egyébként meg nagyon hasonlít a görbénk,és én most fenemód reménykedem.Aztán remélem nem esem pofára!

Takido
Sajnos Ada ma reggelre már beteg lett! :( Folyik az orra!Legszíveseben sírnék! :cry: Most lépek,mert felébredt!

KépKép

KépKép
okr

Okr, akkor együtt reménykedünk! Annyira szorongok, de tényleg, hogy megint csődöt mondok, és meg fog jönni, miközben már úgy beleéltem magam, hogy na, talán majd most sikerült! Annyira sírhatnékom van!
Ada baba remélem hamar kigyógyul, adj neki sok C vitamint, Kálciumot, és rengeteg folyadékot! Jobb ötletem nincs! Puszi nektek!
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Nagyon -nagyon bizok benne hogy minden rendben van!!!!!!!!!!!!
Sokat gondolok ratok,szoritok nagyon!!![/i]

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Olvastam a másikon az eredményed :( Sajnálom!Talán ezzel a vizsgálattal kellett volna indítani,akkor nem veszett volna el ennyi sok időd.Na,de sztem nem reménytelen a helyzet.A doki mondott vmit? :?:

Tontica
Gondolatban veled vagyunk,és szorítunk+++++++++++++++++.Várjuk,hogy jelentkezz! :!:

Athiz
Fel a fejjel!!!! :!:

Anyapoc,Zsóka,Bali,Junko és minden kedves topikos,aki ide ír.Merre vagytok????????????

KépKép

KépKép
okr

okr

Sziasztok!

Reménykedtem,hogy már lesz valami hír Tonticáról.Remélhetőleg minden rendben.

Okr!
Nagyon szupi a görbéd :D Sajnálom,hogy Ada beteg lett.Ez sajna a kezdetekben általános :(

Angel!
Én is értem,hogy mire gondolsz,de tényleg csak nyugtatni akarnak/akarunk.Nekem sem volt szinte semmi tünetem :D

Athiz!
Ne aggódj,nagyon babásnak néz ki az a görbe.Kedd hipp-hopp itt lesz.És Miklós legalább 9 hónapra elmegy nyaralni :D

KépKép
takido

Okr!
Azt el is felejtettem kérdezni,hogy te mikor akarsz tesztelni?

KépKép
takido

Sziasztok!

Sajnos tegnap este megjött, és még a férjemmel is összevesztünk, de ez most lényegtelen. A lényeg az, hogy mától már nem mérem a hőmet, és megpróbálok egyedül a nyaralásunkra koncentrálni. Ma itt van anyukám, úgyhogy Ő is egy elterelés, meg vettünk 3 bőröndöt a nyaraláshoz, egyet végig Szili húzott maga után, nagyon tetszett mindenkinek, csak úgy mosolyogtak! :D

Éjszaka nagyjából jól aludtam végre, úgyhogy talán most majd megnyugszom! Egyenlőre nagyon le vagyok törve, de az idő múlása majd elfeledteti ezt a szomorúságot is. Remélem :roll: :!:

Tonti, annyira szeretém tudni, hogy mi van veletek! Remélem, hogy nem lett rossz vége a dolognak! A legjobbakat kívánom nektek!

És mindenkinek a legjobbakat, és boldog anyaságot és életet!

Puszi
Vendég

Eltűntem kicsit, buli volt mifelénk, szalonnasütős-borozós, ma meg csülköt főztünk bográcsban, ez egy ilyen kikapcsolódós hétvége volt a férjem volt egyetemi barátaival. Nagyon jól éreztük magunkat, teszek ide is képeket mindjárt, a férjem fehér pólóban szakállal látható, én sehogy mert én fotóztam.
Tonticának nincs meg a száma valakinek? Legalább egy SMS-t hogy mi újság... én is nagyon aggódom. :(
Ancsa,
én nem olvastam a másikon? Mi van veled? Megvolt az átjárhatóságid? És nem lett jó? OKriszta szavaiból erre gondoltam, remélem tévedek, légyszíves mesélj itt is! Mi volt???
Angel,
veled mi újság?

A bulis képek:
Kép

Kép

Kép

A kislány nem az én lányom, az egyik baráti pár kislánya.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is:

Tontica

Nagyon-nagyon drukkolok és teljesen kétségbe vagyok esve én is!Nagyon remélem,hogy semmi komoly baj nem történik és mihamarabb megnyugtatsz minket....

Áfonya

Dehogynem,szívesen küldök majd pár képet neked is,hogy válogass :).Viszont készülj fel,mert ezek igen nagyon sok színből készülnek,legalább 20 szín kell egy kisebbhez is... :roll:Na meg válts fonalat :D:D:D!
A képek szupik,csorog a nyálam....ööööö és melyik is vagy Te ? :D:D:D

Athiz

Sajnálom a mensit,ezek szt nem véletlen volt a hőesés... :(:(:(
Nem tudok mit írni,mert úgyis mindegy...
A doki tényleg bunkó volt,remélem,legalább kikérted magadnak :?
Bőröndök :)...

Angel

Jujj,már tényleg izgi a helyzet :).Tényleg nem kell feltétlenül érezned még semmit!Engem Villőre a baromi nagy fáradság emlékeztetett minden nap,pedig a teszt még ki sem mutatta...Bulcsúnál pedig az ég világon nem éreztem még semmit ebben az időben :D:D!Csak hogy meg fog jönni... :wink:!

Kriszti

Huh,azért nem voltam ilyen nagy...csak 45 cm :D:D!De milyen szemfüles vagy :).
A görbéd baromi jól néz ki és nagyon drukkolok!!!!!!
Apának jobbulást és természetesen Adának is,remélem,hamar átvonul rajtuk!!!!
Bocsika,mi hétvégén anyuéknál szoktunk lenni és este nem sok kedvem van bekapcsolni a gépet :roll:....de el nem tűnök :D!

Takido

Rendben,akkor küldök valami aranyosat,színeset :).Köszi,hogy megbízol az ízlésemben :).Te hogy érzed magad?Mikor kell visszamenned?

Bali

Csúúúcs a pocid :)!Nemsokára kettőben leszel Te is :)!

És egy nagy hír:

Villő pénteken megtette élete első 4 önálló lépését !!!! :):)

Puszi,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!

jaj, az nagyon jó érzés!!! Még emlékszem........ :D :D :D Gratulálok a nagy lánynak!

Tontica!

Ugye minden rendben???? Hol vagy már?

Livi

bali78

Anyapoc
Nagy gratula Villőnek!!!!
Most már majd csak tudd utolérni! :D
Örülök,hogy jelentkeztél!

Bali
Sztem Tontica kórházban lehet,másképp már biztosan írt volna :(
Veletek mizujs?????

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontiról van valami hír? Aggódom értük!

Anyapoc!
Gratula a lányodnak!

Okr!
Görbédnek szurkolok! :lol: Remélem te már +at tezstelsz!!!

Angel!
Hú de várom már acsütörtököt! :lol:

Áfi!
Rólad is kérünk képet! Jó lehetett a buli! Nemsokára már mi is csinálhatunk iylet a telkünkön! Kész a faház, márcsak asztal és székek kellenek!

Athiz!
:cry:

Ancsa!
Neked is :cry: . Ilyenkor tudom, hogy nagyon rossz! De biztos lesz rá megoldás!!!

Bali!
Helyes a pocakod!

Velem semmi sincs, még cikl. elején tartok.

moni

Móni,
én a csoportképeken vagyok rajta csak, azok meg annyira sötétek lettek hogy nem látszik semmi. :( (Meg aztán nem is vagyok egy dekoratív jelenség, inkább kímélnélek titeket...)
Anyapoc,
nagy nagy gratula Villőnek!!! :D Enikő volt vagy 15 hónapos mire neki méltóztatott állni önállóan járni, addig csak kézenfogva!

Képzeljétek! Ma voltam UHon és 3 (HÁROM!) tüszőm nőtt, szép nagy mind (18,19,20mm). Ma este repesztek, ez a hónap lesz az én hónapom, érzem! :)
Vendég

Áfonya
Nagy grat a tüszőidhez!!Most akkor hajrá apával!!! :D :lol:

Ez a mai görbém:
Kép

Ez pedig a végeredménye:
Kép

Igazából elég halvány,nem is tudom egyértelműe?? :?: Örülni egyáltalán nem merek,el sem hiszem,hogy másfél évnyi küzdés után talán-talán......Azt hiszem,ha látom UH-n,akkor kezdek reménykedni :oops: Holnap még egy tesztet csinálok,egy másik félével,mert hát ki tudja! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr :) csak úgy csendben de nagyon nagy gratulaaaaa és szurkolás :)
kokusz

Úristen, hogy egyértelmű-e????? Ugye viccelsz?

Sajnálom lányok, de én nem tudok lábujjegyen örülni.... A sajátomat úgy képzeltem, hogy nem fájna kevésbbé ha gond lenne attól, mert most megpróbálok nem örülni... Azannnya, de nyakatekert vagyok ma... Tehát összefoglalva!
Ez fantasztikus!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D

Livi

bali78

Okr :)
Ez bizony két csík!!!!!! Gratulálok!!!! :D :D
Vendég

Kokusz
Én is csak csenben!Köszike! :D

Bali
Igazad van ,naná!De vhogy még el sem tudom hinni!Ezerszer nézem meg a csíkot,hogy tényleg ott van?! :oops: :lol:

KépKép

KépKép
okr

Angyalkám,annyit gondolok rád!!!Remélem hamarosan párja lesz az én halvány csíkosomnak!!Még 3-t alszunk addig!!

KépKép

KépKép
okr

Én néha még most is megnézem az első tesztemet.... :D :D :D és nem értem, hogy vehettem észre.... :D

Vau, angyalnak már csak 3-at kell aludni????? Micsoda izgalmak!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tonticának szintén +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Livi

bali78

Gyugyi
Neked is nagyon köszönöm,és hasonló eredményt kívánok egy hét mulva! :lol:

Bali
Bizony Tontiáért is nagyon szorítunk!Ugyan mi lehet vele?? :?:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

KRISZTI HATALMAS GRATULA, ANNYIRA ORULOK AZ OROMODEK! Nagyon vigyazz Magatokra!!!

Visszaolvastam es nagyon de nagyon jol esik hogy igy aggodtatok ertunk, koszonom szepen!!!
Ma engedtek haza, sajnos szombaton meg kellett szulnom a kisfiamat, a fertozes rament a mehemre es elfolyt a magzatviz mar nem volt mit tenni. A baba meg elt az utolso percig de mire megszuletett mar halott volt, 4 ora vajudas utan vegul a veceben pottyant ki, egy lavorba fogtuk fol, gyonyoru kisfiu volt! Nagyon faj a szivem de par honap mulva ujra probalkozunk majd. Tobb orvos hibajabol tortent a dolog, 4-szer voltam elotte ilyen-olyan ugyeleten, vedononel es senki sem hitt nekem hogy azok igenis mar szulesi fajasok voltak.

KépKép
KépKép
tontica

Drága Tontica,
végtelenül sajnálom, ez borzasztó lehetett :cry: :cry: :cry:
El sem tudom hinni, hogy ez történt :( :(

Sok erőt kívánok neked a következő napokra, hetekre... és így ahogy mondod, pár hónap múlva biztos megajándékoz az élet egy kisbabával!
angel37

tontica!

annnnnyira n n sajnálom!!!! n sok további erőt és mielőbbi ... nem is tudom mit kívánok! hihetetlen erő sugárzik belőled, pedig ez az utóbbi egy hét nem lehetett könnyű!

okr!
sztm is van ok az örömködésre, de n megértem, ha neked ez nem megy könnyen! én a 8. héten járok, de még mindig n sokat aggódom, h bármi történhet... na de félre a negatív gondolatokkal, más ügyében különben is egyszerűbbnek tűnik a dolog :lol: . ez bizony egy kétcsíkos teszt és a hőd is n szép!

többieknek is megy ám a drukk és a babaragacs :!:

majus3

Látom, vegyes érzelmekkel kell most írnom nektek. :( :)

Tontica!

Rettenetesen sajnálom amit át kellett élned. Én nem is tudom mit csinálnék, és mondani sem tudok semmit.:(, csak azt hogy nagyon sajnálom.

Viszont látom azt is új élet költözött a topikba,

Kriszta!

Fantasztikus, ez bizony csík a javából szívből gratulálok, de még csak úgy félszegen.

Angyal!
Tudom milyen az jelre várni... Bízom bennetek nagyon. :)

Ancsa!
Sajnálom ezt a fránya eredményt. Nem tudom mit mondanak a dokik, de nem lehet ezt orvosolni valahogy?

Ritkán olvasok, valahogy most messzire röpült tőlem a babatéma, de néha bekukkantok és szurkolok mindenkinek.
j.
Vendég

Kriszta,
ez csodálatos hír!!!!!!! :D :D
Méghogy nem egyértelmű! :roll: :wink:

Nagyon szívesen lennék a párod! :oops:
angel37

Tontica,
ha megengeded megölelgetlek. Borzalmasan sajnálom. Én nem is tudok mit mondani. Bármikor állok rendelkezésedre privátban, MSNen, telefonon, bárhogy ahogy csak szeretnéd ha szükséged van valakire! :(
OKriszta,
neked szívemből GRATULAAA!!! Hát illik így elhalványítani a tüszőim hírét? :P De örülök hogy megint sikerült valakinek! Ezzel önző módon magam is biztatom, nekem is sikerülhet...
Ancsaaa,
én még mindig nem tudom mi van, azt sem hol tudnám elolvasni! Légyszíves akár privátban de oszd meg velem is ha erre jársz! Aggódom...
Vendég

Tontica
Reméltem,hogy fekszel,és azért nem írsz!Borzasztó dolog,ami veletek történt!!! :cry: :cry:
A könnyeimmel küszködöm .Nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!!! :!:

KépKép

KépKép
okr

Hat, koszonom mindenkinek!

Az igazsag az hogy vasarnap meg ma mar egesz jol voltam mert csak haza akartam jonni de most hogy folytatnom kell mindent mint azelott nagyon, nagyon faj. Csak azt latom magam elott ahogy fekszik, kicsi keze a mellen es olyan mintha bekesen szunyokalna, azt hiszem nem lett volna szabad latnom Ot akkor talan nem fajna ennyire. A parom vegig ott volt velem a szulesnel is, a szeken aludt mellettem, megbeszeltuk hogy van egy kisfiunk a mennyben akit Adriannak hivnak es majd egyszer megismerhetjuk.
Nem akarom fajditani a Ti sziveteket is, en is majd jobban leszek de el kell hogy telljen egy kis ido, ez most a gyasze!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Annyira sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: ... a párom is meg van döbbenve.Nem is nagyon értejük, azt hiszem... :( Remélem, a párod mindenben támogat és rövdesen újra örülhettek majd egy kis jövevénynek! !

Livi

bali78

Tontica: igazából még most is le vagyok sokkolva ... és nem is tudom, lehet-e ilyenkor bármi vígasztalót írni :cry: :cry: :cry: ... remélem nemsokára megújult erővel várjátok majd az új babát... akire a kisfiatok a mennyben biztosan vigyázni fog!!!!

Nagyon sok erőt kívánok az elkövetkező hetekre, hónapokra

Vigyázz magadra!
Vendég

Tontica
Nem tudom jobb lett volna-e ha nem látod!Akkor meg folyton azon járna az eszed,milyen is lehetett. :(
Gyászold meg!Elfelejteni ugysem tudod! :(
Teljesen magam alatt vagyok,egyszerűen hihetetlen! :(

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica

Nagyon sajnálom,ami történt,félve olvastam most,mert amikor utoljára írtál,gyanítottam,hogy nagy baj van.... :(:(
Nem is tudom,mit írjak...remélem,hogy hamar felépül a lelked és mielőbb újra babácska költözik a pocidba!!!!!

Ezek után elég nehéz témát váltani.... :(

Kriszti

Nagyon-nagyon gratulálok és én sem lábujjhegyen,mint Bali :)!Ez bizony akárhogy is nézzük,két csík a javából!!!!!!És különben is!!!12. DPO-n mit vársz,hogy majd kiveri a szemed? :D:D:D

Köszönöm lányok Villőnek intézett gratulációkat,átadom neki :)...

Áfonya

Gratu a 3 tüszőhöz,akkor hajrá 3-as ikrek :D:D:D!
Ne aggódj,az én fiam is lusti volt,ő is csak 15 hósan kezdett egyedül menni,de akkortól folyamatosan.Villő viszont pár lépést tesz és totty... :) Aztán meg inkább kéeznfogva hosszú távokat,de tény,hogy bátrabb,mint Bulcsú volt :D:D:D!

Puszi

anyapoc

Tontica

Nagyon sajnálom én is ami történt .... nem is lehet erre mit mondani mert nincs rá szó mit érezhetsz. Remélem mi is hozzá tudunk majd járulni ahhoz hogy a lelked rendbe jöjjön ....
kokusz

Lanyok, igenis nagyon sokat segitetek, jo hogy valaki meghallgat es tudom hogy egyuttereztek velem, ez nagyon fontos nekem!

De tenyleg nem akarom hogy szomoruak legyetek, gondoljunk arra hogy Krisztinek sikerult ennyi sok hosszu honap utan es ez csodallatos es hogy Balinak nemsokara megszuletik a kisfia es stb. stb. stb.
Az orvos szerint 2 menzeszt kell megvarnom de mi a parommal azt beszeltuk meg hogy karacsonyra elkezdunk probalkozni, az mar nincs is olyan messze!
Addig elrendezek mindent, megcsinaltatom az osszes fogam hogy nehogy ujra gondot okozzanak a terhesseg alatt.
A kovetkezo veszelyeztetett terhessegnek fog szamitani es egy nagyon jo orvos fogja vinni akiben nagyon megbizunk, ez most sokat szamit nekem, nagyot csalodtam az orvosokban! Meg gondolkozunk hogy feljelentsuk-e a dokit de az mar nem segit rajtunk, nem tamad fol tole a kicsi fiunk.

Anyapoc: en vegig ereztem hogy valami nagyon nincs rendben mert folyamatosan fajt a hasam de meg lehetett volna meg menteni ha nem folyik el a magzatviz, sajnos ez most igy tortent, valami okbol Isten ezt igy akarta es ezt nekunk el kell fogadnunk!

Csakegy: kerlek nagyon vigyazz Magatokra, ne utazzatok mar, inkabb maradj nyugton es pihenjel sokat!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Annyira sokat gondoltam (es gondolok)rad!Engem is szornyen megrazott!Azota is ezen jar a fejem amiota olvastam hogy mi tortent!Gondolkodtam hogy mit is irhatnek neked,de nem jut semmi az eszembe azon kivul minthogy nagyon-nagyon sajnalom! :cry:
A draga kis Adrian biztosan buszke ratok hogy ilyen erosek vagytok!
[/i]

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa ahogy ezt leirtad hogy a kis Adrian biztos buszke rank annyira kellett sirnom megint, ugy erzem nem vigyaztam Ra ugy ahogyan kellett volna, tobbet erdemelt volna!!!

Nagyon fajnak a melleim es feszulnek, nem tudjatok mi lesz ezek utan? Elfelejtettem megkerdezni a korhazban. Magatol visszaall a regi meretre egy ido utan? 75-osbol 85-os lett. Ugye nem indul meg a tej ha nincs senki aki szopikazna?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
NEM A TE HIBAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Isten valamiert igy dontott,ez nem rajtad mulott!Te biztos hogy mindent megtettel erte!Ezt o is erezte mint ahogy azt is hogy mennyire szerettetek es vartatok ot!Kerlek szepen hogy ne hibaztatsd magad!!!!
Ne haragudj ram,nem akartalak felkavarni!Nagyon szeretnek valahogy segiteni,de csak rontok a helyzeten! :cry: NE HARAGUDJ!!!! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Tontica
Kellene gyógyszert szedned,hogy ne induljon be a tejed!!!!Gyorsan menjetek vissza a kórházba érte,ha nem írtak föl!!
Pont egy mellgyulladás nem hiányozna most neked!!!

KépKép

KépKép
okr

Jaj, Kriszti komolyan? Tudod en is gondoltam ra hogy nem-e kell szednem valamit erre de nem gondoltam ra hogy ilyet elfelejtenek a korhazba!!! :!: Ez durva!!!
Ma megyek a vedonohoz es megkerdezem!
Koszike!

Ancsa nem rontasz a helyzeten, ugyan ezen mar nem lehet mit rontani, megtortent es most mar csak jobb lehet, mar lelkiekben arra keszulok hogy december-januarban elkezdunk ujra probalkozni es talan jovo osszel lesz egy kisbabam, akkor 3 ev kulonbseg lesz a ketto kozott az meg nem olyan veszes. Addigra mar sokkal onallobb lesz a nagyfiam is. Hihetetlen hogyan fejlodik naprol napra, iszonyu okosak ezek a gyerekek, az elobb idejott es kert enni erre mondom menjel papihoz es kerj Tole, odamegy es mondja neki spanyolul, hihetetlen hogy letudja forditani a dolgokat mar, igazi kis tolmacs. :)

Kriszti Te hogy vagy? Erzel valamit? Csinaltal ma masik tesztet?

Angyal Neked hany nap van vissza?

Anyapoc utolag is NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK BULCSUNAK ES VILLONEK!!! Lemaradtam, mit kaptak? Es gratulalok Villonek az elso par lepeshez!!!

Ancsa milyen vizsgalat volt ami nem jol sikerult, en nem latom sehol hogy errol irsz.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Mindenképp kérj receptet!Mondtam reggel a férjemnek,hogy nem kaptál semmit,teljesen el volt képedve.Azon ,ami veletek történt méginkább :(

Csináltam tesztet uolyan halvány csíkos lett,mint a tegnapi.A hőm esett másfél tizedet,bár a melleim fájnak,de azok már 2 hónapja folyamatosan.Nagy a gyanum,hogy kémiai lesz! :( Fáj a torkom is,vmi vírus.Szóval nem reménykedem,majd meglátjuk.
Du viszem Adát orvoshoz,mert visszaesett.Így nem mehet bölcsibe :?

Ancsa
A kérdésemre,hogy mit mondott a doki az eredményedre,még nem írtál :( Pedig nagyon érdekel ám,mi van Veled!? :!:

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?