Sziasztok lányok!
Na,Ti aztán beindultatok!
Milyen jó olvasni, hogy pörögnek az események! Mindenki olyan izgatott! imádom!
Dezsina!
Szupi, hogy megjött! Nálunk úgy van, hogy ha délelőtt jön meg, az az első nap, ha du, akkor csak a következő. Nálam ezek után is volt kétség már párszor, a Boga doki azt mondta, ha rendes vérzés van, az az első. (nem csak barnás vagy kevés pirosas)
Elhiszem, hogy izgulsz! De ez már olyan jó, sínen vagy! Mostantól nyugi, sok pihi, aztán hadd nőjenek a sejtecskék!
Szia Hajnóca!
Jó, hogy visszajöttél! Azért próbálj írni, amikor csak tudsz! Remélem minden jól alakul!
Távol álljon tőlem, hogy belebeszéljek a dolgaidba, de nagyon okosan csinálod, hogy adsz magadnak (magatoknak) időt. Ez segít eldönteni, mi a helyes döntés. Egy házasságban mindig vannak különböző időszakok (mi mostanában turbékolósat élünk, pedig már 15 éve együtt vagyunk. szerintem kezdetben nem pusziztunk ennyit, mint most, elmegyünk egymás mellett a lakásban és már cuppogink is. vicces, vén marhák)
Az idő majd eldönti, hogy ez csak egy hullámvölgy-e vagy annál komolyabb. Szorítok, hogy hamarosan boldog babás légy!
Zsani!
Nekem a Boga mondta, hogy valószínűleg néhányszor a Kőrösi fog megnézni, mert ő szeptemberben 2 hétig nem lesz, de a punkcióra már hazaér.
Hát, hogy nekem mikor kell megjönnie, ez jó kérdés. Papírforma szerint a hét 2. felében, remélem ideér.
Bár mostanában elég normális ciklusaim vannak. Bizakodok!
A fagyibabákról azt mondják, átlag 80%-uk bírja ki, ha jók az embriók. Nekem 4 volt, 3 feléledt. Egyesével olvasztják őket, amíg meg nem lesz a megfelelő számú egészséges. Lehet, hogy neked marad még 2 harmadik tesónak! Bírnám!
Baba!
De nagyon nőnek! Szeretnék képeket nézegetni!!!
Bírod a strapát? Rendesek hozzád?
Wandrea!
KIRÁLY!!! Már csak 3 nap? Izgulsz? Naná, hogy kibírják, aztán meg úúúgy beágyazódnak, hogy csak na!
Elhatároztam, hogy az ősszel mindenki terhes lesz. Vita nincs!
Élménybeszámoló:
Nem vagyok észnél!!!
Teljesen normális volt az igazgató! Most vagy kipihente magát a nyáron, vagy elvonón volt. Végülis nekem aztán mindegy, lényeg az, hogy nem volt bunkó, sőt, egészen emberi hangon lehetett vele beszélni. Mint régen. Csak sajnos ettől még nem felejtem el, hogy kihasznált, aztán meg nem állt mellém. Mindegy, jelenleg megvagyunk, jobb érzés, bántana, ha nem így lenne.
Szóval megnyugodtam.
Igazság szerint nagyon szerettem ott dolgozni, csak tavaly a második félévben mérgesedett el igazán a helyzet. Nem velem, hanem inkább az igazgató körül voltak ügyek. (névtelen levelek meg feljelentések, ilyesmi). Végül aztán az egész hangulat siralmas lett, már senki nem mer semmit mondani. Nem tudni, kiben bízhatsz. Ma elég tűrhető volt, de szerintem egy hónapon belül minden a régi lesz. Sajnálom. Remélem már kimaradok belőle!
Képzeljétek! Ma kiderült : negyven valahányan dolgozunk a suliban, abból 4-en lombikozunk ezerrel. Pontosabban 5-en, de egy pár is van köztünk. Megáll az ész! Alig bírtam eljönni, egész nap konzultáltunk. Ha mindenkinek összejön, bezár a suli!
Bocs, most látom, megint rámjött a szómenés!