Új privát üzeneted érkezett!

Pingvines kis hátizsákkal!!! :lol: :lol: :lol:
És tényleg 21 évesnek tűnik!!! :lol:

Hehe!
Bogika még tiltakozik ellene, aztán majd nagyobb lesz és rájön, hogy anyóspajtástól lehet a legkönnyebben a pénzt kicsikarni!!!
Egy mosolyért, vagy egy nyugodt délutánért anyóska egy vagyont fog a lánynak fizetni :lol: Most csúnya voltam, de fog a hülyeség, mert itt ülök egyedül, tök egyedül, nagyon szar. Már megettem egy csomó nutellát és minden félével próbálom agyonütni az időt. Nem megy :roll:

...vagyok...

Asszem bemászok egy kád forró illatos vízbe. Teával :)
Gyertyát is gyújtok :wink:
Vendég

Kandika!

Rambókáék kínlódnak az ideális kiságy felkutatásával. Azt mondta, hogy pálcát / rudacskát nem lehet kapni, mert különben megcsinálták volna saját kezüleg.

:)

Remélem megkaptad a képeket!
Vendég

Kavicska,

de sajnálom... egy kis bichone havanese-t nem akarnátok magatoknak?? Nem lennél akkor ennyire egyedül. Én a kutyimmal vészeltem át a babátlan éveket, mikor az uram az XY. cégnél középvezetőként este 9-10-ig dolgozott... :roll: Imádom ezt a kutyát, annyira meg tud vigasztalni, ha olyanom van!

Tudod, nagyon ráéreztél, és ettől rettegek, amit mondtál a nagyi-unoka viszonyról. Most nem akarom itt nyilvánosan kielemezgetni a pénz kártékony szerepét, de asszem, én egy olyan értékrendet szeretnék a lányomnak átadni, hogy lehetőleg ebben a sznob környezetben őrizze meg a józan eszét és ne "kurválkodjon". Ezek kemény szavak... De ne attól legyen ő "jó" nagymama a számára, mert pénzt ad neki, meg csomó játékot, de egyébként meg elviselhetetlen. Csak sajnos az a baj, hogy ezt fogja látni a szüleitől, mert mi is éveken keresztül sokszor vágtunk jó képet neki, meg tettük a kötelező protokollokat, az anyagi támasz reményében (és mennyi vita volt emiatt a párom és énköztem...). :evil: És ne azért nézze le a másik nagyanyját, akivel meg szemmel láthatóan máris remekül megértik egymást, mert neki meg nincsen pénze drága ketyerékre. Szóval, basszus, ez még egy kemény meccs lesz és fogalmam sincs, hogy fogjuk tudni ezt jól kezelni - előre fogom a fejem!! :(

Volt már valaki közületek hasonló szituban???

Kavicska! A képeket programmal le tudod kicsinyíteni is, és fel tudod tenni ide, már ha a többiek is hozzájárulnak. Bár ha nem, azt is megértem, inkognitó ugye... :P
Vendég

Én kérek képeket!!!
mail: okr28@citromail.hu

Ezer köszönet,és hála érte!
Gyógysimik nagyon remélem hatnak majd.Nagyon ránkférne. :?

KépKép

KépKép
okr

Húha lányok!
Megint kezdődik a cickó érzékenység, petefészek szúrkálás :shock: Kíváncsi vagyok, hova evoluálunk. Most legalább nézzük a hőt!!!!
Vendég

Kandika!

Köszi a tippet, megnézem!!!!!

Kavits!

HAJRÁ!!!!!!!

Norka!

Szerintem egy gyerek érzi a különbséget a szeretet és a megvásárlás közt!!!! Lehet, h. ki fogja használni anyóspajtást (úgy kell neki!!!!! :twisted: ), de a szeretetét anyukádra fogja tartogatni!!!!!!!!
rambóka

Kavics én is kérnék képet lécci! pimszil@freemail.hu

Ha lehet nevekkel, mert senkit sem ismerek, talán csak Norkát képről.

Csakegy! Akkor mi igen hasonlíthatunk! Én is egy kis hátizsákkal járok, mindenki letegez, és senki nem néz többnek 20nál! Anyu el sem tudja képzelni, hogy én nekem nagy hasam legyen. :)

Sanálom, hogy nem tudtam elmenni - főleg, hogy ilyen jóra sikeredett. Bár a Campona maradhatna talihely, mert oda könnyen odatalálok :D

Kép
babancs

Babancs!
Ment mail! :)

Összes képpel :)

Espero! :)
Téged várlak, hogy küld el az általad csinált képeket. Az összeset légyszi légyszi :)

aranykavics(kukac)yahoo(pont)com címre. :) Még ki csinált képet??? Már nem emlékszem :roll: :oops:
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon örülök, hogy jó volt a tali, tudtam, hogy így lesz!

Kaphatok képeket privire? Esetleg egy pici magyarázattal, ugyanis teljes homályban tapogatóznék!

Norka!
Már többször írtál arról, hogy hülyeség a lombik IR-es pcos-nál. Aggaszt, hogy miért?! (ha nincs időd leírni, szívesen visszakaresem, ha már írtál róla, és megmondod, hol találom!) Nagyon köszi!
backa

Zubog a fürdővíz, közben Boggantyú bealudt apa karjaiban... :shock:

Kavicska, lehet hogy érdemes lenne lassan LH-tesztelgetned, mint Csakegy csinálta!

No, Backa! Szerintem ezen a véleményen nemcsak én vagyok! De az tuti, hogy amennyiben a spontán megfoganás feltételei adottak, csak a jó minőségű peteérés hiányzik merthogy a nő PCO-s és ráadásul IR-es, akkor szerintem dőreség a lombik. Hiszen ugyebár a csodagyógyinkkal normális(hoz közelítő) ciklusműködés elősegíthető, és innentől fogva nincs miről beszélni. HA mégsem történik ez így, akkor jön a Clostys stimu + terminált együttlét, ha még így sem sikerül stimulálódni, akkor egy kis pici hormon és max inszem, ha már ennyire benne vagyunk, de hogy lombik? :shock: Minek? Ha sorozatban így sem sikerült, akkor igen, és szegény Alice tart itt, de ilyenkor már amondó vagyok, hogy itt bizony más ok van, mert ha csak ennyi lenne, már össze kellett volna jönni a babának.
Másrészt én már csak azért is igyekszem mindenkit lebeszélni a lombikba való fejest ugrásról - jellemző: BMC-ben szinte automatikusan, pár hormonturbósított inszem után azonnal lombikot javasolnak szegény PCO-snak -, mert engem egyszerűen visszataszít az, hogy mennyire esendőek a lombikos terhességek. A vetélési arányra gondolok, a biokémiai terhességek magas arányára. Szerintem nem kis megterhelés ez, akárhogy is, sem a szervezetnek, sem a pénztárcának, sem a léleknek, úgyhogy akkor már ezerszer inkább a másik út, ha még ott, az elején, választani lehet... ja, és még egy dolog. Rengeteg PCO-s lombikost láttam már, akit egyszerűen elkapott a hiperstimuláció. Rettentő fájdalmas dolog. Nekem ugyan nem volt, csak a 2. lombikomnál, amikor 25-30 tüszőm ért meg (és 3 petét találtak csak bennük), de akkor volt egy kis víz a hasamba, és a punkció napján szinte menni sem tudtam. De ennél sokkal de sokkal durvább történetek vannak. El tudjátok képzelni, gondolom, hogy azok a petefészkek mit élnek át...?

Na, lelövöm magam mára... :lol:
Vendég

Norka!

Köszi szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
Hát, én elég sok mindenen túl vagyok már. Tavaly január óta szedek metformint, a következő hónaptól uh-val követett peteérés. Ez a Closty-tól nem indult meg, kellett mellé menogon (nem is kevés, igen keservesen érett meg egy szem petesejt is). Célzott házasélet..., semmi! Így ment ez egy éven át. Ekkor javasolta a doki a lombikot, szerinte nálam az inszem nem jelentene nagyobb teherbeesési esélyt.
Eddig 1 stimum volt, 8 petesejtet szívtak le, 1 éretlen volt, a maradék hétből 6 megtermékenyült. 2-t kaptam vissza, nem sikerült.
2 hó múlva volt fagyis beülti (4-ből 3 élte túl a frgót, őket kaptam vissza) Ennél aztán + lett a teszt, de elhalt.
Most készülök a következő stimura.
Estemben mi a véleményed?
Köszi!
backa

éniskérekképeténiskérekénisénisénis!!!!!

anita.ludman@freemail.hu
krumplis pogácsa

Nagyon-nagyon-nagyon köszi a képeket!!! :lol: :lol: :lol:
Töööök jó!
Természetesen teljesen mások vagytok, mint képzeltem!
Persze mindenki irtó szimpi! :)
Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam! :(

Kavicska!
Remélem lesz fotó, amin Téged is láthatlak! :)
backa

Sziasztok,

Kavicska, én is kérek szépen képeket !
susanna.uhrin@hubertus.com
Köszi !! :lol:

Miért voltam én meglepetés neked ?? :oops: (túl dagi, túl hülye, túl dumás....??? Túl jó fej ?? :oops: :lol: )

Meg kellett állapítsam, hogy egyedül én voltam a lányok közül tipikus pco-s..... :cry: :oops: Mindenki kifejezetten csinos, sovány, dekorativ csaj, veled az élen ! Jó nektek..... remélem, hamarosan én is ilyen csinos leszek, mint ti, vagy olyan nagy pocakos, mint Rambóka, vagy Rejo ! :lol: :lol:

Pogiiiiiii!!! Mi van veled ??? Írjál már egy kicsit !
zsizsik

Na most lelepzleződött mindenki :wink: , Kavics köszi a képeket!

Ti nagyon jó csajok vagytok!!! Legjobban Rejo-n lepődtem meg, nagyon szép vagy! Főleg kismamaként!
Rambóka te is! Olyan orvosos kulturált fejed van :D , bár hosszú barna hajúnak képzeltelek, de a szemüveg bejött.
Espero, Zsizsik, Csakegy, Csakegy párja, Nóra, Norka, Bogi, Kincsecske titeket is láttalak ám! Bogi édes!
Na remélem nem írtam semmi bántót!
Én a nevemben szepeplő dupla dr. ellenére is középiskolásnak nézek ki :)
Jó volt látni titeket, Kavics te nem vagy a képeken? Megnézem mégegyszer.

Kép
babancs

Csodajók a képek!!!Mindenki csinos,ki pocakosan,ki babával,ki várakozón a pocakra! :lol:
Nagyon fáj a szívem,de jobb,hogy nem mentünk,mert vírusfertőzöttek vagyunk.Így lelkiismeretfurdalásom lett volna,ha valaki tali után netán megfázik :oops:

KépKép

KépKép
okr

Babancs!

ORVOSOSAN KULTÚRÁLT ??????? :shock: :shock: :shock: :lol:
A teljes családom azon ba..ogat, h. próbáljak már legalább orvosnak kinézni, nőiesen öltözködni, nőies frizurát hordani stb.
Pillanatnyilag rendszeresen meglepődöm azon, h. kül. helyeken magáznak (így 33 évesen! :D ), nem tudom eldönteni, h. ennyit öregedtem :shock: v. csak a pocómnak szól???? :lol:
Mindenesetre kezdem kapisgálni, h. vége a fiatalságomnak!!!! :lol: :lol: :lol:
Lassan már magam is néninek szólítom magamat!!! :lol:
(De csak ha nagyon magam alatt vagyok!)
rambóka

Kavicska, nagyon koszi a kepeket! :lol: :lol: :lol:

Nem is ertem, de en mindenkit kb. ilyennek kepzeltem...Mennyi helyes lany, itt a pco-nak nem sok latszatja van... :wink:

Annyira sajnalom, hogy nem tudtam elmenni a talira...Kavicska, akkor jovore tali itt Fro-ban???? :lol:
Egyebkent nem tuntem el, csak kicsit osszesurusodtek a dolgok...Jovo heten Mo-ra megyunk, egeszen egy este erejeig :shock: ...Szombat este erkezunk, es vasarnap hajnalba indulunk tovabb Horvatorszagba barati tarsosaggal egy buvarbazisra...A ferjem kielheti magat, en meg majd elbeszelgetek meg napozgatok a nem buvarkodo felesegekkel :lol: Ezutan par napot meg Mo-on toltunk rokonlatosatassal, de osszesennegy napot leszunk csak...szoval suru a program. Ami rossz, hogy amint hazaerunk, a parom indul is tovabb...munkaugyben :cry: aminek nem igazan orulok, de hat ez van.
alice27

Kavicska:)
Én is kérek szépen képeket!
ella84@freemail.hu
Vendég

Lányok!

Nem bírok aludni!!! A forró fürdő feléleszett :lol:

Babancs!
Hát a neveden jót nevettem :) Tényleg két doktor. :D

Rambóka!
Tényleg olyan a fejed! Doktorosan kultúrált! :lol:
Komoly arcocskád, szigorú tekinteted :) Talán a világos szemed miatt tűnik úgy :) Ahogy gesztikulálsz beszéd közben, a hangod!!! Teljesen jó!!! :) A mosolyoddal viszont nagyon nőies vagy :)

Zsizsik!
Igen, vagyis igen, mert nagyon jó fej vagy. Nem vagy kövér csak duci :)
A humorod nagyon tetszett :) Azért voltatok meglepetés számomra, mert nem láttam rólatok fényképet!!

Lányok, csak priviben tudom a képeket elküldeni, mert mindenkinek dobja vissza :shock: Nem értem... :shock:
Vendég

Sziasztok csajok!

Tegnap még tali után lagziba mentünk, éjfél után keveredtünk haza, totál ki vagyok, fáradt vagyok, mert ma ráadásul nem tudtam pihenni, egész nap takarítani és pakolni és főzni kellett, mert holnap jön anyós... :( :( :(

(Norka, én bele se kezdek, mert nálunk nagyon-nagyon nagy gondok vannak anyóssal, majdnem ráment a házasságunk :( )

Alice!
Már neked sem bírok most írni, holnap írok!! nagyon örültem a beszámolódnak!! :)

babancs!
Annyira édes vagy!!! :D Annyira jól esett, hogy dícsértél :oops: , mert eléggé meg van zakkanva most az önérzetem, 20 kilót híztam, és telihold képem meg tokám van a hízástól meg a terhességi hormonoktól.

Okr!
nagyon vártam, hogy megismerhesselek, de remélem ami késik, nem múlik! :D Jobbulást!

kavicska!!
küld nekem is képet légyszi!!! A tieidet is, meg esperoét is majd, jó??
nagyon pörögnek most a ciklusaid, csaj!! Ebből már lesz valami!!
Emlékszel mit írtam az sms-be? Következő a pozitív teszted lesz!
Fújhatod majd a sulit!! :lol: :lol:

pussz mindenkinek, én most megyek elájulni. :)

Kép

Kép
rejo

Rambóka!

Te nagyon fiatal vagy és nagyon csinos!
Arra céloztam, hogy egy jól megválasztott frizura, és egy ugyancsak passzoló szemüveg milyen inteligenssé tud varázsolni már külsőre is. Szóval ezt pozitív értelemben gondoltam. Nálam is változó, a gyerekek csókolomot köszönnek, a velem egykorúak és az idősebbek tegeznek. Mivel te gyerekfogorvos vagy, nem meglepő, ha a gyerekek neked csókolomot köszönnek, nem? :) Végül is nekik, te a DOKTOR NÉNI VAGY, teljesen mindegy, hány éves vagy.
Amúgy meg engem az öregedés külső jelei nem izgatnak, nem ez számít. Pl. nem használok arckrémet, szemránckrémet..sokkal fontosabb nekem, belül mit érzek. A férjem anyukája is hasonló szemléletű, és úgy vagyunk mint a barátnők, olyan mint egy 20éves fruska. Remélem én sem vén szipirtyóként (lásd Norkaanyós :wink: ) fogok megöregedni, hanem fiatalos életszemlélettel. Persze ezek egy 27 éves nő vágyai.
Amúgy én meg azon szoktam szarrá röhögni magam, mikor a hivatalban ügyvédnőnek szólítanak, meg doktornőnek. Olyan viccesnek találom jogászként a "doktornő" megszólítást.

Na bocs az eszmefuttatásért, csak épp végeztem a mára rendelt anyaggal, lassan elteszem magam holnapra.

Jó éjt!

Kép
babancs

Csajok!

Kezdek gyanítani egy új kiváltó okot PCO ügyben: ANYÓS!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mi 12 éve nem beszéltünk az anyósommal, de mióta megtudta, h. újabb unokája lesz sajnos megjelent az életünkben, mintha mi sem történt volna!!!!! :evil:
Hát totál meglepődtünk (bár én mindig ettől rettegtem és tudtam ,h így lesz!!! :cry: ), amikor odajött beszélgetni, mintha tegnap váltunk volna el tőle a legnagyobb barátsággal!
Mindenesetre mi nem erőltetjük a kapcsolatfelvételt, ha eddig megvolt nélkülünk, talán még egy darabig kibírja! :twisted:
De az biztos, h. ha bejön nekem szülés után meglátogatni és jópofizni, akkor két lábbal rúgom ki!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mondtam a páromnak, h. ha nagyon muszáj, ő viheti a gyereket anyóshoz, de meg ne lássam nálunk (pedig anno nem is én vesztem össze vele és nem is én voltam az ok!!!), mert nem vagyok képes jópofizni vele!!!!
Főleg azok után, h. tudom, h. milyen szarkavarást rendez a 3 sógornőm közt! Az a kedvenc sportja, h. kiforgatva visszamondja egymásnak a szavaikat, így összeugrasztva őket egymással! Mondjuk ők a hülyék, hogy ugranak, de gondolom az ilyesmi erősen függ a tálalástól is, azzal meg tisztában vagyok, h. anyós mekkora áspiskígyó tud lenni! (bár azon még mindig nem fogy a csodám, ahogy odajött dumálni, van bőr a képén!!!!! :shock: :shock: :shock: )

Hálistennek tavasszal elköltözünk Szekszárdra, oda talán nem jön utánunk!!!!!! :wink:
rambóka

Hahóka!!!

Én még mindig fent vagyok és hegyezem a zabot Kép
Mi lesz így velem???
Holnap meg kő menni dógozni!!!
Szerintetek ha bekenem kolbásszal a korházat :shock: , nem húzzák el a kutyák??? :?

Engem gyakran letegeznek!
A betegek, vagy hozzátartozóik. Valószínüleg gyakornoknak látszom. :roll:
Pedig lóg a fonendoszkóp, kitűző, fehér köpeny van rajtam. Csupán copfban a hajam :?

A bankban két évvel ezelőtt megkérdezték, hogy hány éves vagyok? 17? Mert Junior kártyát akartak nekem csinálni! :shock:
Szerintem meg lazán látszik rajtam a 26, SŐT!!!! Belenézek a tükörbe és látom a ráncaimat :shock: Lehet, hogy én is botoxolt :shock: leszek???

Szerintem teljesen egyedül beszélek, Ti már mind lefeküdtetek!!!

Babancs!
Ezt el kell mondanom! Nagyon ügyes vagy!!! Ellenálltál a kísértésnek, hogy elgyere a talira, mert tanulnod kell, mert szakviszgázni akarsz!!! Ezért leszel sikeres!!! (kétségtelen, hogy nem ezen múlik:) ) Következetes vagy magaddal szemben!!!

Rejoka!
20 kilo??? :D
Annyira csinos vagy!!!
Valamikor régen úgy gondolkodtam, hogy egy pocakos kismama csúnya és torz!!!
Most figyeltelek titeket Rambókával. Olyan szépek vagytok.
Az arcotok, a vonásaitok. Szép nagy pocak. Szó sincs eltorzulásról!!!! Nem is értem magam, hogy hogyan gondoltam én valaha ilyeneket. Sőt úgy öltözködtök, hogy jól látszik minden porcika!!! :)
Büszke lehet rátok a férjetek, hogy ilyen szépek vagytok ekkora nagy pocakkal :)

Szerintetek nem kellene lefeküdnöm???
Vendég

rambóka!

Én biztos vagyok benne, anyósfaktor, mint a kortizolszint és egyéb stresszhormonok megemelője abszolút szerepet játszik a PCO kialakulásában!

Én 3 éve nem beszéltem vele.

n is nagyon gondolkodtam, ideengedjem-e, de ha nem engedem, férjem viszi majd Johannát, és azt nem akarom. (200 kilométerre lakik, ott is "kell" aludni, mert egy nap alatt nem lehet megfordulni kisgyerekkel)
És amit ő a gyerekekkel művel... :twisted: :twisted:
Így legalább tudom kontrollálni.

Szar ügy.

Kép

Kép
rejo

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Megnéztem a képeket...nagyon jók lettek és nagyon szépek vagytok,Bogi baba meg egyenesen zabálni való! :lol:
Igazából nekem mindenki meglepi volt,mert senkit nem láttam(Csak Rambókát esküvői képen)!

később jövök!
szép napot!
Nálunk eski az eső! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Kavics köszi a képeket rólad, én is küldtem neked 3at magamról, és a férjemről. Ha valakit érdekel, szóljon.

Kép
babancs

Sziasztok!

Szerintem is tök jó sikerült a tali, leszámítva a palacsintát, mert az kifejezetten rossz volt. :cry: Ezek után örültem is, hogy nem ott találkoztunk, hanem a kávézóban.
Engem egyébként lefárasztott a sok új arc látványa, meg a nagy csicsergés :D . Este 7-től reggel 7-ig aludtam utána. Na jó, ebben szerepe volt a párórás sétának is a Margitszigeten.

Képeket majd este otthonról küldök. Azokon már Kavics is rajta lesz :lol:
Kincs fényképezett még, de ő most Balcsin van, az ő képeire még várni kell egy darabig szerintem.

Rejó, rajtad abszolút nem látszik a + 20 kg. Tényleg olyan, mintha csak egy labdát raktak volna rád. :D
Bogi baba pedig nem olyan nagydarab, mint ahogy a korábbi képek alapján gondoltam. A kajáért tényleg nagyon lelkesedett, utána meg csak várta, hogy mikor lesz már a következő evés :wink:
espero

Jó reggelt mindenkinek !

Babancs, én szeretném megnézni a képeidet, ha lehet..... engem mindenki érdekel ám ! :lol: :lol:

Rejo, 20 kg ???? :shock: :shock: :shock: Ne viccelj, akkor mekkora voltál a terhesség előtt ??? 40 kg-os ? Olyan csinos vagy, szerintem kifejezetten dögös kismami vagy, Rambóka is, szeretnék én is ilyen lenni ! Majd egyszer.... :cry:

Anyós kérdés: nekem nincsen anyósom, nem is ismerhettem meg, mert már régen meghalt. :cry: Titeket olvasva: lehet, hogy jobb ez így ? (kicsit morbid, bocsi ) Állítólag -férjem szerint - elég rossz természetű volt szegény. Sajnállak titeket, hogy erre kell pazarolni az energiáitokat.
zsizsik

Sziasztok :D !

Én is nagyon jól éreztem magam :D ,sajnáltam,hogy hamar el kellett mennem :( .
Kavics :) képeket én is kérek a revhegyi@freemail.hu-ra. Köszönöm :)
Egyébként nekem nagyon furi és érdekes volt látni Titeket. Senki nem olyan volt, mint amilyennek képzeltem :D . Bár ez szerintem így volt jó. Olyan meglepetés volt az egész :) , én nagyon élveztem.

Egyébként az unokaöcsém keresztelője volt vasárnap és ajándék várásárlással telt az egyész szombat déltután :? . Ki volt adva, hogy a pelenkázó fölés egy mozgó zenélő lámpát szeretnének. Hát legalább 10 helyen voltunk és sehol nem lehetett zenélő lámpát kapni. Aztán végül egy játékboltban találtunk lámpát, de azért nem vagyok 100%-osan kibékülve vele :? . 6-ra értünk haza, addigra teljesen kipurcantam.

Nekem após problémám van, iszik :evil: ...., ettől anyós is zizi. Nagyon gáz, óriási balhék vannak... Jobb erről nem is beszélni :(

A szúrkálás abbamaradt :D végre, 3 napi tartott már épp ideje volt :D , ma kezdem a 9. hetemet :D
nóra1

Zsizsik!

Ment a mail., meg Kavicsnak is újra, mert elírtam az e-mail címét.

Kép
babancs

Sziasztok :lol:

Jól sikerülhetett a tali, csupa boldog, mosolygós hozzászólást olvasni.
Megnézhetem a képeket ? m.kiralyn@freemail.hu

Igen, van összefüggés PCO és anyósprobléma között.. :twisted:

Rambóka, küldök neked egy pü-t. Ezer hála a válaszért !

Nóra : tök jó, hogy abbamaradt a szurka, kicsit talán nyugodtabb leszel, igaz ?

Nekem a 32. napon sincs mensi, teszt negatív, úgyhogy lehet, ciszta csinálta a petefészek szúrkálást :x

majd még jövök
mniki

Babancs, köszi !

Kavicska, köszi a képeket !
zsizsik

Sziasztok!

Lányok,ez a mai görbém:
Kép

Ez pedig az eredménye:
Kép
Igazából elég halvány,nem is tudom egyértelműe?? :?: Örülni egyáltalán nem merek,el sem hiszem,hogy másfél évnyi küzdés után talán-talán......Azt hiszem,ha látom UH-n,akkor kezdek reménykedni :oops: Holnap még egy tesztet csinálok,egy másik félével,mert hát ki tudja! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr : waoooooo
Még hogy egyértelmű-e ?! Ha már ilyen szépen látszik fényképezés után, naná hogy ott virít a II !!!!
Gratulálok !!!!

Húha nagyon belehúztatok csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mniki

Okr!

Remélem örülhetünk és az a halvány csík, amit én is látok, egy új kis élet ott a pocakodban!
Grat. és tesztelj holnap is, biztos erősödni fog a HCG termelés!

Kép
babancs

Köszönöm,lányok!!! :) Remélem tényleg erősebb lesz holnap!

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Rohannom kell csajok, de ez FANTASZTIKUS!!!!!!!!!

Teljesen oda vagyok!!! Most már szép lesz a napom, ilyen jó hír után!! :D :D

kriszta ez teljesen egyértelmű, gratulálok!!!

Akkor ez azt jelenti, hogy megoldódott a jövőbeni problémátok?? Mármint nem kell szétköltöznie a családnak, mehettek apával???? :D :D

Kép

Kép
rejo

Rejo
Köszi,hogy velem örülsz!(bár én még nem merek :oops: )
A gondunk pedig igencsak megoldódik így!Már legalábbis remélem nem kémiai,vagy üres petezsák...meg ilyenek :roll:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Újabb kismami? Kriszti sok gratula! Szerintem is inkább 2-nek néz ki, mint egynek. :D

Kandika, csak egy picikét visszaolvasgattam... Ne menj el kérlek, akkor se ha nincs időd. Te egy kicsit a lelkecskéje is vagy ennek a topicnak, a táblicától függetlenül is. Sokkal többet érdeklődsz mások iránt, és foglalkozol velük, mint magaddal. Nagyon régi tag vagy, és a te ötleted volt a táblica is.
Szóval nélküled nem lennénk ugyanazok! :cry: + :)
csillagfény

Kriszta, áááá.... :lol: ez olyan duplacsíkos, mint a ház!!!!

Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

(Bocs de most csak ennyire futotta)
Vendég

Okr, szivbol gratulalok!!!! :lol: :lol: :lol: Hat ez annyira jo, akkor ugye most minden gond megoldodik, es nem kell majd kulon elnetek...ez fantasztikus!!!
alice27

Sziasztok!

Okr!
Akárhogyis nézem, ez bizony KETTŐ!!! Nagyon király! Úúúgy örülök!
Vigyázz magatokra, minden rendben lesz!

Viszont :
Borzasztó ez az anyós (após) kérdés. Idegőrlő lehet! Nekem szerencsém van, anyósom nagyon jó fej, imádjuk egymást (még akkor is, amikor az elején náluk laktunk 4 évig.) Most nagyon messze laknak (250 km), esküszöm, hiányzik. Ha végre sikerül eladni a házukat, ideköltöznek a közelbe. Alig várom! Nagyon hasonló típusok vagyunk : temperamentumos, nagypofájú, röhögős ő is. Apósom meg olyan, mint a férjem,: elgondolkodós, álmodozós. Szerintem néha az agyukra megyünk, amikor ők meghitten társalognának, mi meg visítunk a röhögéstől.
backa

OKR!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

Juhujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

...szóval gratula, most még csak óvatosan, de szívből drukk!!!!!

Épp most jöttem a kozmetikusomtól, ő is PCO-s- és a 7. hónapban van!!! 8 hónapig nem jött meg neki amikor terhes lett! :-) Most a Kááli egyik dokiját ajánlotta akinek van magánrendelője, szóval talán szóbaáll velem úgy is hogy nincs mögöttem egy év spontán próbálkozás.

Képeket én is kéreeeeek!
felicia-@ freemail . hu vagy priviben :-)
felícia

OKRISZTI!!!!!Lököttke,ez annyira 2csikos,hogy csak na!
Gratulálok....na meg a hőd is szupi.....mondtam Én!
Fényt erősítettem: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Csillagfény!Nagyon kedves vagy és nagyon jól esik Nekem....az ilyen hsz-ek,tuti továbbra is marasztalnak!
Köszike! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Nagyon köszönöm mindenkinek!!!Apa sem meri elhinni,nem is beszéltünk róla többet,csak hogy meglátjuk a holnapi tesztet.Szegény,ő is kételkedik! :oops:

Andika
A Te fotódon jobban látszik! :!:

Anyós:Enyém messze lakik! :D

KépKép

KépKép
okr

Okriszti: hihi :) előbb vagy utóbb minden PCOst utoléri a sorsa és terhes lesz :) Hatalmas gratula :)

Kíváncsian várom, ki lesz a következő... de véges időn belül úgyis mindenki sorra kerül :) nincs menekvés :)

(egyébként meg szétrobbanok... amikor véreztem és fekvésre ítélt a doki elmentem a házidokihoz és felvetettem magam betegállományba... erre kitalálja, hogy ez nem igaz, csak odamentem, bájologtam és hazamentem... szerinte ugyanis nem kértem, hogy írjon ki... mert akkor kiírt volna... furcsa módon a férjem is úgy emlékszik, hogy még azt is lebeszéltük, mit ír majd a papírra... erre most aszongya, hogy irassam ki magam szabira arra az 5 napra... majdnem szétrobbantam, úgy felidegesített... most kezdek lehiggadni... egyetlen ok miatt vagyok ennél a dokinál, mert ő mindig szó nélkül kiír betegállományba... de ezek szerint már ezt is elszúrja.. és még arra sem volt képes, hogy beismerje, hogy tévedett... visszamenőleg meg nem hajlandó felvenni a papírmunka miatt... aszongya mit izgulok, legközelebb ha szabira akarok menni, kiír betegállományba... de nekem kellett volna ez az 5 nap szabi... elég nehezen lehet egy péntektől keddig tartó betegséget kidumálni... mindenki tudja, hogy az kamu... fúúú... tök pipa vagyok...)
Vendég

Hát Csakegy ez nem jött össze, pech. Sajnálom! De ne idegesítsd magad ezzel. Szabi, vagy betegszabi, oly mindegy nem? Lényeg, hogy a babóca ott figyelget a pocidban és most ez a legfontosabb!
Hanyag, lusta, hülye emberek meg le vannak tojva. Nemtom, de sztem egy kismamára azért jobban odafigyelhetnének. Végül is azért nem egy egyszerű nátha ez, biztos többször is kell táppénz.

Amúgy én is csak kapkodom a fejem, lassan már hetente ketten fogják bejelenteni, hogy babát várnak. (pedig én nemrég jöttem erre a fórumra) Mondjuk nekem is az 2. hónapom, hogy végre érzem, hogy van mellfeszülésem, hogy nő vagyok stb..sőt tán még pé-m is lesz. Hosszú hónapok óta most először érzem magam ilyen kisimultnak. Nem akarom tovább ragozni, de van most valami a csillagokban, hogy ennyi csajszinak összejött most? :D

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?