Új privát üzeneted érkezett!

Majola,
Julcsikának,a kis hősnőnek gyógypuszikákat küldünk.
Örülök,hogy jó lett a gatyó,jövő héten ha megyünk könyvesboltozni,viszem a többit és akkor lesz választékod. :D
OK?
annamami

Majola, azt mondta a dokim, próbáljam úgy emelni Zitát, hogy a combomat használom, nem a hasizmot. Oda kell figyelni, mert alapból a hasamat is feszítem. És persze ne rúgjon hasba, meg ilyenek, de úgyis tudod!
Ti tudjátok, hogy fiú vagy lány van a pocakodban?
Irigyellek a lépcső miatt. Nálunk 3 db van a bejárati ajtó előtt, ezért 2x fordulok, ha babakocsival megyünk valahova. Először felcipelem Zitát, aztán beemelem a lépcsőházba a babakocsit. :(
Julcsikának jobbulást!!! Olvastad, hogy nem Julcsi lesz a kisbabánk? :wink:
Vendég

And,
sajnos nem volt jó.... :(
annamami

Davallia PÜ-ment

Kép

Kép
prüntyi

Tünde, de gyagya vagyok, persze hogy olvastam. És gratulálok a kisfiúhoz!!!!
Úgy sajnálom, hogy nekem még nem tudott semmit mondani a doki. Kicsit mérges is vagyok,mert ha türelmesebb lenne, biztosan meglátná. Talán 7-én lesz UH.
A babakocsi-feljárót még nem szereltük fel. úgyhogy én egyelőre 8 lépcsőn át viszem fel-le a kocsit Julcsistól. Egyelőre nem érzem megerőltetőnek, de azért jó lesz majd vigyázni.

KépKép

KépKép
majola

Tünde!

Nagyon csini Zita. Bár már elmentetek de szerintem is rózsaszín!

Kistesót megcsodáltam az ő topikjában, nagyon aranyos!

ayse

Sziasztok!

Mindenki túl van a vasárnapi ebéden? Gondolom, isteni volt, és most emésztitek :) Én a gép előtt emésztek..

Apának tegnap mindenképpen dolgoznia kellett egész nap, de kárpótlásul kivette a holnapot :) Gondoltam rá, hogy mi is kiruccanhatnánk Ausztriába, mert nagyon megkívántam a soppingolást, de igazából nem is kell semmi, akkor meg inkább pihizünk itthon együtt, talán még strandolunk is, ha az időjárás is, úgy akarja...
Végre hazahozta pár napra a digitális gépet, próbálok csattogtatni. Nem könnyű, Gergő rendszeresen "kifut" a képből :)
Apa csak gömbvillámnak hívja :)

Benianyu :) Nem lehetne egy tábli? Jó lenne látni, kinek mikor lesz a szülinapja. / én legalábbis képtelen vagyok mindenkiét fejben tartani :oops: /

Az is eszembe jutott, hogy amikor valakinek a csemetéje elérkezik az első szülinapjához, anyuka bemásolhatná ide azt a hsz-t, amiben az érkezéséről hírt kaptunk. Vagy akár a születéstörténetet is, ki mit szeretne.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Én is itt emésztek.
(szezámmagos rántott pulykamell, rizzsel, görögsalival).

Szerintem ez tök jó ötlet!

ayse

LÁNYOK, Ha maradt grillcsirke husi, abból milyen kaját lehet még csinálni?

Kép

Kép
prüntyi

Duda!
persze, hogy igazad van, de mivel a más módszer a sírásos verzió, mindenen jár az agyam. ha már nem fog szopizni, akkor is fel fog ébredni, és abban reménykedem, hogy akkor hamar rájön, hogy éjjel sincs. persze van egy nagy gyanúm, hogy ezt a sírás mizériát mi nem ússzuk meg, de annyira-annyira nem akarom... egyelőre nincs meg az elhatározás
valaki mesélte, hogy a gyereke, amint átszokott a rendes tejre, és azt kapott esténként, leszokott az ébredésekről. hátha mi is ilyen szerencsések leszünk...

Davallia: én mindig kimegyek a szobából, lehetőleg úgy, hogy ne lásson, de érzi az apaszagot, meg én bizti máshogyan éneklek neki :D

Zita olyan szép, mint egy kis tündérke!!

Julcsinak jobbulást!!!

tényleg, Máté hogy van?

és Marci szája?

KépKép
KépKép
and

Kép
Vendég

Dóri!
Húúúúúúúúú, nagy gratula nektek! Vigyázz Magadra! :D

Davallia!
Gratulálunk Pandának! Milyen ügyes! :D

Úgy néz ki, nagy nap ez a mai! Micsoda fontos események történnek! :D

And!
Tudom, hogy nehéz hallgatni, ahogy sírnak! Ismerős a helyzet! :(
És ráadásul úgy néz ki, Nati megint kezdi a bulit! Amíg náthás volt, többször keltünk és erről most nemigen akar lemondani. :(
Most küzdünk.

Zsuzsa!
Remélem Julcsika is gyorsan jobban lesz! Natin elég hamar átszaladt a dolog. Még most is szuttyog kicsit, de már sokkal jobban van!

Tünde!
Zita csuda csini ebben a rózsaszín ruhában! És nagyon bírom a kis pofazacskóit!! :lol:

Jucc!
Remélem szép napotok lesz holnap! Éljen az Apa szabi!

Benianyu!
Merre vagytok?

Andi&Nati

KépKép
duda

Davallia, Gratulálok!

Dóri, neked is nagy Gratula!!!

Kép

Kép
prüntyi

húúúú! Dóri, jó egészséget nektek és nagy gratula! :)

Duda, sajnálom :( az erő legyen veletek :wink:

KépKép
KépKép
and

Kicsit bővebben.. SZIASZTOK! :)

Hát volt zűr és izgalom elég a családban, de szerencsére minden a helyén. Természetesen nem a párom és én köztem :), de megoldódni látszanak a dolgok. :) Gergőnek is mindjárt indul a suli (hú de nagy, már másodikba megy :))

Terhes agy kezdődik: odaégettem a rizst most este. :roll: :oops:
Hányingereme van rohadtul és szarul vagyok, fáradt stb. :(

Ezt az oldalt futottam át, Tünde, Neked gratulálok a fütyishez! :)

Davallia!
Panda is nagyon ügyi.

Viki kúszik-mászik mindenhová, nyitogatja az ajtókat, szekrényeket, 5 fogú és egyenlőre reggel és este szopizik, napközben gyümi, főzi egyebek. Most adtam neki pár napja HA-s tejpépet (vaniliásat) és eszi nagyon szívesen.

Azon kell elgondolkozzam, hogy reggel úgy tűnik kevés neki a tej, mert megéhezik nagyon hamar, és kiváltanám a reggeli szopit vmi másra. Tejalapúra me, szeretném, adjak kanalazós cuccot vagy üvegből vmi HA-s tápit vagy mit? Azoknak olyan szar ízűk van, nem? :roll: Csak nem gáz-e kanalazgatni reggel, amikor éhes nagyon.. Van itthon Sinlac is és tápi is. Szerintetek?
:?:

Éjszaka nem ébred fel, csak reggel 7-kor, innen gondolom, hogy elég neki este a tej. És amíg van, akkor adnám neki este.

Fáj a fejem is basszus.. :evil:
Vendég

Szia Dóri!

De jó, hogy jöttél, és mindjárt ilyen jó hírrel! Gratulálok!

Davallia!

Pandának óriási gratula!!!!

ayse

Ja és fejfájás HESS!!!!!!

ayse

Flocika!

Megkaptad a privátüzim?

ayse

csak azért jöttem, mert altatás közben jöttem rá, milyen bunkó vagyok, elfelejtettem:
fantasztikusan ügyes Pandának óriási gratula!!! :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Zita nevében köszi mindenkinek a dicséretet. Ma keresztelőn voltunk, és ezt a szerkót adtam rá. Természetesen Ő volt a legszebb kislány a csapatban, már csak azért is, mert a többi gyerek fiú volt. :wink:

Davallia, Pandának gratulálok, nagyon ügyes!!! Én elég hamar megszoktam a gondolatot, hogy fiam lesz, de megy a drukk, hogy Neked ne nőjön a pocakba fütyi! :wink:

Dóri, gratulálok! Hányadik hétben tartassz? Voltál már orvosnál? Vigyázz nagyon magadra!

Jucc, nekem tetszik amit írtál a szülinapokra!
Vendég

Dóri, sztem próbáld ki, melyik tápi ízlik jobban Vikinek, aztán add azt!
Zita reggelire Sinlacot, estére tejes tápit kap.
Vendég

Sziasztok! :) :) :)

Kicsit le vagyok maradva, 3-4 napja nem/szinte alig vagyok a gépnél.
A hétvége Beni szülinapja jegyében telt el. Pénteken meg nagyon kidőltem. Vagy az allergia elleni homeós orrcsepptől, vagy megfáztam/benyeltem még valamit az allergia mellé. Nem tudom, már mindegy is.
Ezen kívül meg annyira leköt a két fiú, hogy szinte semmi időm nincs napközben netezni. Viszont ma nagyon jót legóztunk Benivel, mert a szülinapjára kapott sok újat. Mi is azt vettünk neki, többek között, tűzoltó állomást! Imádok legózni! Kapott még mesekönyveket, távirányítós autót, memória kártyát, kirakókat. Sok szép és értelmes ajándékot.
A távirányítós autó nagyon bejött neki "Dani ellen". :) Ahogy Dani odaér, hogy elvegye a nagy piros autót, Beni elirányítja, a kis törpe meg teper ezerrel utána. :) Élvezik mind a ketten. :)
Most is csak egy két szó.

Duda,
Köszi a hiányolást! :) :) :) Kedves vagy! :)

Tünde,
Én is nagyon gratulálok a fütyishez!!! :) :) Nagyon jó ám fiús anyukának is lenni, én már csak tudom! :) :) Vigyázz magatokra!
Zita nagyon csini a képen az ünnepi ruhájában! :)

Dóri,
Neked is nagy gratula!!! :)

Juci,
A nyaralás biztos nagyon jó lesz! :)

Davallia,
Gratula Pandának az elinduláshoz! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Benianyu, pont most hiányoltalak a másikban! :P Örülök, hogy jól sikerült a szülinapozás!

Tünde
Gratulálok a fütyülőhöz!Alátámasztom, egyes esetekben valóban megnehezíti az ember lányának napjait, ha egy fütykölős van benne :oops: :P

Dóri
Gratulálok!

Ildi
Te is tök jó kis holmikat vásároltál.
A kórházas sztorid teljesen kiakasztott... Nem is emberek ezek...

Davailla
Gratulálok Pandának!

És még annyi mindent akartam.
Ja Sis
Máté hogy van?

Írtam már, hogy kibújt a 9.10. foga Marcinak?Popó megint csupa pipacs....

MOst szerintem megyek aludni. Ma annyira fájt a fejem, hogy majdnem kidobtam a taccsot...

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Dóri, gartulálok! Julcsi cumisüvegből issza a Sinlacot és a HA tejpépet is.

Benianyu, utólag is boldog szülinapot Beninek.milyen nagy már...jövőre megy iskolába?

KépKép

KépKép
majola

Lemaradt még az előbb. :)

Prüntyi,
Tündike nagyon édesen alszik. :) Hogy tudja visszahúzni a lábát? Nem sír fel, hogy beakad neki?

And,
Hajrá Kisbence projekt! :)
Jobb éjszakákat kívánok nektek! :)

Duda, And
Dani is már csak/még kétszer szopizik egy nap és ez nekünk is nagyon jó így. Az utóbbi napokban elhagytuk a délutáni alvás utáni szopit, mert sokszor estére már nem lett tejem. Főleg, hogy pénteken ramatyul voltam és nem ettem semmit. :(. Remélem, így beáll napi kétszeri szopira még jó sokáig.

Zsuzsa,
Julcsinak jobbulást! A babakocsirámpát meg fel kéne Apával szereltetni, ha már megvettétek, nem? Nem kéne már ilyen sokat emelgetni.
Köszi a szülinapi gratulációt Beni részére. Jövőre még nem megy suliba, mert évvesztes. Most már május 31. a határ, aki addig betölti a 6. évét, mehet suliba, aki nem, az marad ovis. De én nem bánom, hadd játsszon még egy évig. Így most még csak középsős lesz szeptembertől.

Juci,
Köszi a hiányolást! :)
Gratula Marci fogaihoz! :) Jól megszenved a rágófogaival is, szegény. :(
Remélem, kialszod a fejfájást! Séta holnap? :)

Jucc,
Felrakom a táblit, de csak olyan van, ami még a szétvállás előtti, gondolom, nem baj. Amióta az új babanet van, elég tökölős a táblázatot felrakni, emiatt nem szeretném szétszedni. Oké? :)

benianyu

Apa nagyon szorgos volt, ő barkácsolta a feljárót saját két kezével, pedig egy ht múlva koncertje lesz. Csak én vagyok nyuszi és nem akarom engedély nélkül feltenni, mert a házban vérmes nyugdijas honvédek és özvegy feleségeik laknak, akik nem mindig barátságosak.

KépKép

KépKép
majola

Húúú, Majola, milyen szomszédaid vannak...
Nálunk tök jó, a 6 lakásból 4-ben fiatalok lakunk, egy meg üres. :D
Hogyhogy mész UH-ra? Nekem asszem majd csak a 28. héten kukkol be a dokim. Jó sokára lesz.

Benianyu, jöhet a tábli. A másik topicot meg úgyis mindenki olvassa. :wink:

Juci, gratulálok a fogakhoz! Hol jöttek?

Benianyu, Beni most 6 éves volt? Akkor 1 nap van közöttük a tesóm nagyobbikával, ő 25-én bújt ki. :)
Vendég

Tünde, most lesz kontroll, és kértem, hogy legyen UH is. Kiváncsi vagyok nagyon.
Zita alvókája megjavult?

Juci, Úristen, ennyi fog! Na persze egy széles mediterrán mosolyhoz kell is :)

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa, igen, a múlt pénteki nagy buli óta alszik rendesen 12 órát egyhuzamban. A dokid a rendelőjében csinál uh-t?
Julcsi is alszik éjszaka, ugye? Hogy bírod babakocsival emelgetni? Nekünk batár kocsink van, tizenpár kiló, plusz Zita 9... inkább fordulok kettőt.
Vendég

Zsuzsa,
De szörnyű, hogy izgulnod kell amiatt, hogy mit szólnak a lakók :? :? Az egész lépcsőt elfoglalná a feljáró vagy csak egy részét? Ügyes Apa, hogy ő barkácsolta, jó lenne, ha a kevésbé barátságos szomszédok nem állnák útját!!!

Tünde,
Nem, Beni még csak 5 éves! Ne öregítsd! :) :) Így is olyan hamar elment az az 5 év! :)

benianyu

Kép

Jaj, Benianyu, ne áruld el Beninek! :wink:
Vendég

Oké :) :) :)

benianyu

Íme a táblázat a közelgő szülinapok dátumaival. :)

Kép

benianyu

Sziasztok!!! :D:D:D

Dóri, Davallia, Tünde:

Kép

JuciMarcija, Benianyu:

nektek jobbulást kívánunk, vudu megy!

Mi szerencsésen meggyógyultunk, kapott Máté Hipp ORS200-at a hasmenésre, egy nap alatt rendeződött neki, és tegnap már megevett egy egész üveg főzit, meg vacsira egy deci HA-pépet! :D
Hát igen, anyukámnak volt igaza, hogy akkor tekinthető gyógyultnak, ha valóban éhes :D
Ja, és két napja csak kétszer ébred éjjel a százmilliárdnyolcszáznegyvenkétmillióháromszázezerezerötszázhatvankettő helyett :D
Tegnap kirándultunk apával hármasban a vácrátóti botanikus kertben, mondhatom, nagyon élveztük, Máté az összes fát jól megtapizta, evett almát, tolta a dömpit és a babakocsit felváltva. Az egyetlen bökkenő az volt, hogy én arra számítottam, hogy lesz ott valami rét, vagy ilyesmi, ahol kicsit szabadon lehet őt ereszteni, de sajnos sehol sem szabad letérni az útról, így jobb híján mindig visszatereltük őt :)

Jövök majd később bővebben is, addig is jók legyetek ám! :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bocs, akire nem emlékszem, nem most olvastam vissza, csak ennyi maradt meg :oops: :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sis :) Örülök, hogy Máté jobban van, és végre aludni is lehet tőle :lol:

Benianyu :) Köszi a táblit! Már miért kéne szétszedni??? Szerintem mindenkit érdekel a többi bébi szülinapja is...
Tényleg mindjárt itt a babaeső! Tök izgi volt tavaly ilyenkor :)

Pandának óriási gratula az elinduláshoz!!!

Dóri, gratulálok a babához, vigyázz magatokra, és jó, hogy jöttél!

mindjárt kicsinyítek tegnapi képeket, és dobok fel párat.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Fú, ez az allergia kikészít :( volt most egy olyan órám, hogy teljesen elvette minden erőmet. Meggállás nélkül csak tüsszögtem, már az orrom is vérzik, a szemem is bedagadt. És még hol a vége :!: :?:

Na, a képek tegnapról:

Gergő ebédel:
Kép

Kép

Fagyizás:
Kép
Kép
Kép
Kép

Játszózunk:
Kép

Na, én lelépek:
Kép

folyt.köv....

Kép

Kép
jucc33
Érd

Még egy kis játszó:

Kép
Kép

Balázs repül:
Kép

Gergő is hintázik:
Kép

Esni fog...:
Kép

Együtt játszanak:
Kép

Fürdés:
Kép

Bocs, hogy elárasztottalak Benneteket...

Marha nehéz amúgy fényképezni ezt a két lükét, Balázs állandóan eltekarja magát, csak akkor lehet lekapni, ha nem vesz észre. Gergő meg egyszerűen kimegy a képből, állandó mozgásban van :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc,
Nagyon jók a képek! :) Édesek a fiúk! :D Te meg nagyon le vagy fogyva! :) Ez norbiféle, vagy sima önsanyargatás összekötve gyerekek utáni rohangálással?
Nekem is ez a gondom a fényképezéssel, Beni nem szereti, vagy grimaszol, vagy elmegy, Dani meg elteper. :)

benianyu

Jucc!

Nagyon helyesek a fiúk!
Gergő olyan kis öntudatos arckifejezése van a tölcséres utáni képen! Nagyon aranyos!

Tényleg nagyon lefogytál! Ez az akupunktúra?

ayse

Köszi lányok a dícséretet :) Ezer éve nem mértem magam, de csodálkoznék, ha nem híztam volna inkább, mert a két hét nyaralást végigzabáltam :oops: Akupunktúra szeptemberig szünetel, most épp semmi sincs, de nagy szükség lesz rá, ha a jó úton akarok tovább haladni :) Amúgy párom is úgy látja, hogy fogyok, pedig ő nem szokott dícsérgetni csak úgy. Gyanítom, hogy a zabálásnak meg lesz majd az eredménye, nem lehet azt csak úgy büntetlenül!

Tegnap kaptam francia barátainktól képeket, amit fotós csinált róluk, nagyon profik, szuperül néznek ki rajta. Egyből gondoltam, hogy nekünk is kéne, de rájöttem, hogy Balázs a fotósra még annyira se nézne rá, mint rám :roll: Amúgy náluk most izgi az élet,mert apukát kiküldték Bejrútba, és ott mostanában ronda világ van. / francia idegenlégiós a papa/.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jucc,
tök jók a képek, és örülj neki, hogy sajtkukacok, legalább életteli fotók készülnek róluk! Nekem legalábbis nem szimpi, mikor kötelező jelleggel van egy gyerek fotózva, általában látszik rajtuk, nem viselkednek természetesen.
Tök jól nézel ki! Ha tényleg ennyire hatásos az akupunktúra, apát is elzavarom, mert neki nem elég a koplalás, meg semmise :( Legalább férfiasan lenne kövér, de akkora segge van, mint egy ház :oops:

A fagyitölcsérben nincs se tojás, se tej? Én kérdeztem a strandon a fagyisfiút, ő azt mondta, hogy az övékben van tojáspor.

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc, sztem is sokat fogytál, és ezzel együtt pár évvel fiatalabbnak nézel ki! :)
Zitát is tök nehéz fotózni, igazi perpetum mobile a kiscsaj. :D
Vendég

LÁNYOK,Úgy néz ki Tüncsinek áttörta 9. foga (hátsó rágó), nincs sok étvágya, így este is felsír sűrűn, mert gondolom éhes, de a víz meg a rízstej nem laktatja...szerintetek bekeverhetek tápit úgy, hogy lehet, hogy csak 2-3 óra múlva issza meg? Nagyon szenved szegénykém,nyűgös, fáradt.

Kép

Kép
prüntyi

El fogom bízni magam, ha ennyit dícsértek, és szépen vissza is hízom :oops: Nagyon jólesik!

Sis :) Eszembe sem jutott megkérdezni, hogy van-e tojás a tölcsérben, mert a tesóm gyerekei tojásallergiások, és mindig esznek tölcsért, amióta egy helyen megkérdezték, és ott azt mondták, az ostyában nincs tojás. Ha lenne, azonnal látszana rajtuk :( Tej? Erre sem gondoltam :( Láttam, hogy dobozból veszik elő a tölcsért a fagyisék itt nálunk, biztos rá van írva, mi van benne, holnap megkérdezem...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Prüntyi,
Mi ugyan nem tápizunk, de szerintem nem lesz semmi baja a tápszernek, ha elkészíted előre és Tüncsi csak később issza meg.
Jobbulást és nyügimentes éjszakát nektek!

benianyu

Prüntyi, 24 órát lehet tárolni a kész tápszert.
Vendég

Tünde, sajnos nem a próféta szólt belőled...förtelmes éjszaka volt...Tüncsi 1,5 óránként fentvolt...és hajnalban hányt is, lázas is, most aludt vissza. olyan kis sápadt, elesett szegény :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem tudom mi baja lehet, figyelgetem egyenlőre. Akkor nem az esti tápszer az oka?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, mielőbbi jobbulást Tüncsinek! Gondolom betetted hűtőbe a tápszert, akkor bizti nem attól van. Zitának anno, amíg kevés mennyiségeket evett, megcsináltam egész napra, és sosem volt baja tőle.
Vendég

Tünde, nem, bekevertem, és leraktam az ágya mellé...az baj?

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?