Helló!
Minden nyaralásból megjött, kipihent családnak üdv itt a szürke hétköznapokban.
Képek nagyon tutik, lehet irigykedni.
Mi tegnap nem voltunk itthon, Pilisen voltunk barátoknál. Volt egy Beninél pont 2 hónappal fiatalabb baba, egész jól elvoltak együtt. Kivéve mikor Beni meg akarta mutatni, hogy ki az öregebb, nagyobb, erősebb baba és kezdte verni a fejét.
Tali: nekem sem jó a péntek sajnos (megyek kozmetikushoz), de a csütörtök az egy naggggyon gyönyörű napnak ígérkezik
, nekem jó!
Sajtine,
Defekt: huhh
Valahogy nem csalódtam Benned, illik Rád a habtapi itáliából.
Amúgy árban hogyé aggyák?
Ja! A Te képeidet még várjuk!
Bubek,
Most ne nyissunk vitát arról, hogy mikor eszik egy gyerek meg valamit jól
, Marcit még nem láttam enni, de van egy sejtésem, viszont Áduszt láthattad a talin. TÁTOGOTT!!!!
Beni ilyet aztán sosenem tenne.
Amúgy talán-talán
a sütőtököt is megeszi Beni, mindenesetre tegnap is és ma is 110 lecsusszant. Hurrá!
Marci jófej a képeken, mint mindig.
Mamac,
Ha majd otthon lesztek, tudnál nekem egy-két általad készített Benis képet küldeni? Én is küldöm ma az én képeimet.
A montázst (pocakos) melyik programmal csináltad?
Eszméletlen dolgokat tudsz, de ezt ugye már személyesen kiveséztük.
Áron tiszta Apukája!
Jumam,
Hát nagyon kis fiatalkának nézel ki, kb. azt tudom mondani, mint Jucusnak is mondtam, hogy tuti nem hiszi el senki, hogy olyan nagy gyereke(i)d van(nak).
A fiadnak annyira nem látszik, de a lányaid szája nagyon szép! Olyan, mintha rajzolva lenne!
Timi,
Nem is tudtam, hogy Szilvi is ennyire rossz evő. Az van bennem, hogy a talikon ül a kocsiban és Livivel eszik. Vagy ez nem a jellemző kép?
Tejed még mindig annyi van? Mikor mész vissza dolgozni?
Fanni 8-ba megy? Hová szeretne menni utána?
Dia,
Hűűű, nálatok aztán megy a munka!
Miből vizsgázol?
Herceget tényleg fel lehet ismerni a pici képein is.
Coolasa,
e-mail ment!
Natasa,
Nagyon jók a Szonja arcok, látom a céklához öltöztetted.