Sziasztok!
Ildi!
Köszi, hogy írtál! Képzeld, én is június 20.-án születtem!
Csak én 26 évvel korábban
Sajnálom, hogy ennyi rossz élmény ért benneteket a kórházban
Én is ettõl félek egyébként, hogy valami elõre nem kiszámítható baj történik velünk. De eddig minden rendben, semmi gond, a kisfiam már több, mint 2 és fél kiló, és még van 7 hetünk. Mondta is Bérczi Ildi, hogy biztos lesz 4 kiló. Neked mennyivel született a lányod? És most mekkora? És mi a neve? Van egy csomó kérdésem, bocsi, ha hosszú leszek!
-Mielõtt szültél, már elõtte bennt voltál, vagy otthonról mentél be? Ha otthonról mentetek, milyen cuccokat vittetek be? Én is úgy tervezem, hogy csak közvetlen szülés elõtt mennénk be, nem szeretnék túl sok idõt a kórházban tölteni. Aztán majd kiderül...
-Ti jártatok a kispapával arra a szülésfelkészítõre, amit Miklós Márta tart? Mert nekünk azt mondták, hogy apuci csak akkor jöhet be, ha 3* volt õ is. Csak az a baj, hogy apa 4-ig dolgozik, de remélem meg tudjuk oldani, hogy 3-ra kinnt legyünk a kórházban. Bár õ csak a vajúdás alatt maradna bennt velem, a konkrét szülésre nem mer válalkozni. De hátha ott meggondolná magát. És ha jártatok erre a felkészítõre, milyen volt?
-Ki volt a szülésznõd? És hogy megy ez hogy fogad magának az ember? Mert én is gondoltam rá, hogy jó, lenne, de egyáltalán senkit nem ismerek. Tavaly költöztünk Félegyházáról és egyáltalán senkit nem ismerek doki ügyben. És mennyit adtál a szülésznõnek? És ha már a Te dokid nem volt ott, azért még adtál neki pénzt? Vagy a helyettesnek? És megkérdezhetem, ha igen mennyit? Vagy hogy ad az ember a dokinak pénzt? Mert Szabóval csak annyit beszéltünk, hogy õ itthon lesz november 12 körül, ha lesz valami, jön. De anyagiakról nem esett szó. Mennyit "illik" adni egy szülés után?
-Neked ez volt az elsõ szülésed? És csináltak gátmetszést? Vagy azt automatikusan mindenkinek megcsinálják?
-Kértél, kaptál valamilyen fájdalomcsillapítót?
-Írtad, hogy elvitték a kislányodat a koraszülött osztályra. Akkor nem is tudtad megszoptatni, amikor megszületett? Mert én szeretném még a megszületése után egy órán belül megszoptatni. Szerinted lesz erre lehetõség?
-Csináltak a kórházban fényképet a babáról, vagy vigyünk mi fényképezõ gépet?
-Szülés után engedték, hogy bugyit vegyél fel és betétet használj?
-És a babának kellet vinnetek ruhát arra az idõre, amíg bennt voltatok, vagy adott a kórház?
-Mennyi ágy van a szülõszobában?
Most hirtelen "ennyi" kérdés jutott az eszembe
Köszi elõre is a válaszokért!
Adrienn!
Én is Kiss Katalin doktornõhöz szeretném majd vinni Ádámot, ha megszületik, mert õt mondták jónak itt a Széchenyiben. De hogy mûködik ez, fel kell hívnom, mikor megvan a baba, hogy jöjjön ki??
Sziasztok
Betti
33