Tali
Nem bírjátok követni, mi?!
Szóval most szerdán délután lehet nálunk.
Jövő hétre vállalna egyet Szilvi.
Én abban is benne vagyok, hogy mindkettőt megtartsuk!
Laga
Ja, bocs, szóval a szerdai 10.10-esre jártunk. Ha nem lesz utána délelőtti tali, akkor ez így jó nekünk, a korábbi pedig tényleg a 9.30-as, nekünk az is jó. Egyeztessünk, és akkor menjünk mindannyian együtt!!!
Anyukád:
Nekem is tényleg óriási mázlim van, hogy a nagyik szinte féltékenyen figyelik, mikor melyikük vigyázhat rá. Jövő kedden pl. szüretelni megyünk anyuval, addig anyósnál lesz Sebi (anyunak meg vérzik a szíve, mert nem nagyon kedveli anyóst).
Vilmosnak mi is boldog szülinapot!
Ja, és Szilvi meg Nikcsi meg tényleg úgy tud viháncolni néha, mint két csitri, jó nézni őket (és nem is gúvadnak ki a szemeim, csak Szilvit sokkal visszafogottabbnak ismertem meg az elején, de ezt mi már kitárgyaltuk). (Nikcsi már az elején is ilyen lökött volt, nem javult azóta se!
) De éppen ezzel olyan remek alaphangulatot adtak a legutóbbi talinak nálunk, hogy csak na!
Ilyennek szeretjük őket!
Szilvi
Ha lesz szerdán nálunk tali írd ki cd-re a képekből a javát, és akkor megtarthatod nálunk az élménybeszámolót!
Irigyellek azért ezerrel én is, csodálatos lehetett ez a bő két hét nektek!!!
A sátor tényleg nagyon korrekt! De hogy lehetett elcsomagolni?! Birkózva?!
Ja, és tényleg jó lenne, ha beiratnál mindenkit telefonon, csak egyezzünk meg, melyikre járjunk!
Nikcsi
Munka: igazad van, sokkal rugalmasabb! így viszont sokszor a hétvégéink bánják... Na mindegy, nem nyafogok, ha annyira szörnyű lenne változtatnék rajta, de eszem ágában sincs, igen kényelmes ez így!
Gyerek: hát igen, azért anyós se teljesen önzetlenül adta ám a lóvét a lakásra. Ugyanis 16 unokát szeretne, és mivel én megmondtam, hogy ide nem szülők több gyereket, hát tett érte, hogy szüljek! (Zsomborék 4-en vannak tesók, szóval bőven jut az előirányzatból ránk is még!
)
Köv. gyerek: azért én is remélem, hogy a következőnél ügyesebbek leszünk, és én se borulok ki annyira...
Kert: nagyon szép lett, jövőre jöhet a fű, és akkor pompás lesz!
Hmmc
Anyukádnak gyors gyógyulást!
Tesód nem tud majd segíteni, ha megérkezik a pici?
Boglárka
Nemtom, vállalják-e a srácok (végül nem a Móniék kivitelezője, hanem ismerősök csinálják). Felmennek, megnézik, meglátjuk. Majd szólok nekik!
Felújítás
Le van burkolva a két erkély, a konyhapult fölötti rész, a konyha-étkező-átjáró, a WC úgy nagyjából (de itt lesz egy kis hirig), meg egy csomó javítgatás készen van, ami a további munkához (festés, mázolás) kell majd. Most sajna a kéménybélelés miatt lassan halad a meló, mert 10 nap kellett, hogy ma végre minden szükséges elem megérkezzen, de végre a héten valszeg elkészül az is. Utána belehúznak a srácok újra a melóba, és akkor azt ígérik, bő egy hét alatt végeznek. Hát azt azért majd még meglátjuk, de ha 2 hét, akkor sem veszünk össze. Csak szép legyen! (És reméljük lesz is...)