Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy így örültök Nekem, meg érdeklődtök, meg hiányoltok... ez most extrán jól esik.
Semmi különös nincs, csak szerintem nálam is bekövetkezett, amin már Dorka, meg Saara meg páran átestek, hogy feléltem a tartalék energiáimat és kicsit befordultam.
Fáradt vagyok és letört, és nem akarom, hogy Bálint ezt megérezze (persze biztos érzi). Ez meg bűntudatot kelt bennem, tök rossz anyának érzem magam ettől.
Mostmár kétszer kel egy éjszaka, és volt már rá példa, hogy vissza se aludt, fent volt két órát. Nappal több részletben 10 perceket alszik. Tehát no pihenés mostanában. De majd csak túl leszünk ezen a nehéz időszakon. Szerencsére mostmár mindkét fogacska teljesen kint van alul.
Az a rossz, hogy annyi aggályom volt/van, és nem tudom a védőnővel megbeszélni, mert valahogy nem beszélünk egy nyelvet, és nem bízom benne, meg a tanácsaiban. Esküszöm fizetnék is érte, de olyan jó lenne, ha az ember megválaszthatná a védőnőjét is, mint az orvosát. Én nem szeretek kételkedni szakemberekben, de amikor valaki azt tanácsolja, hogy a két hónapos gyerekemnek adjak limonádét, meg a hányós, de egyébként nagyon egészséges, mosolygós gyerekre azt mondja, hogy lelkibeteg és kezeljem homeopátiával a lelki bajait az számomra hiteltelenné válik.
Odáig fajult a dolog, hogy ma a LLL füzetében találtam egy gyermekorvos telefonszámát, és őt hívtam fel, szerencsére ő nagyon megnyugtatott és nagyon kedves volt. De mégse hívhatom fel minden alkalommal, ha valami van.
Az volt a nagy aggályom, hogy Bálint egy két hete beállt a 7200 grammra és azóta nem hízott egy grammot sem, ezt meg összekapcsoltam az éjszakai felkelésekkel, azt hittem nem evett eleget, vagy nem táplálja a tejem eléggé. Nem terveztem, hgoy 6 hónapos koráig adnék Neki anyatejen kívül mást, de már ez is megfordult a fejemben. Azt mondta ez a doktornő, hogy ez egy nagyon szép súly egy 4 hónaposnak és ne aggódjak, ha stagnál, mert ebben a korban ez előfordul, és ő az éjszakai felkelésekben sokkal inkább azt látja, hogy a nyáron sokat lett dajkálva a gyerek (4 hétig a nagyiéknál voltunk) és vágyik a társaságra, szóval kicsit el lett kapatva, meg talán a fogzás is közrejátszik.
Az esti üvöltés meg a fáradtság miatt van, hiszen már sokmindent csinál (mászik, üldögél stb) meg sokat is vittük mostanában mindenfelé, értelemszerű ,hgoy kifárad. Na meg nagyon keveset alszik a korához képest.
Ne haragudjatok, hogy így Rátok zúdítottam a dolgokat, na ezért nem írtam mostanában, mert ezt nem akartam...
Jó lenne egy tali, beszélgetni egy kicsit. Itt miért nem laknak a lakóparkban olyan csajszik, mint Ti??? Egyszerűen nincs olyan, akivel két értelmes mondatot tudnék váltani, pedig kismama kismama hátán. Pedig nekem aztán soha életemben nem voltak beilleszkedési problémáim. Aztán lehet mégis velem van a gáz. Tök jó lenne itt a közelben valaki, akivel eljárhatnánk sétálni, csavizni, ide-oda a gyerkőcökkel, de asszem nem itt fogom megtalálni a barátnőmet. Így jár, aki elköltözik.
Na befejeztem! Visszaállok olvasó üzemmódba!
Lilla