Szép vasárnapot!
vasalni kéne, de inkább a net...öhöm.
Szia Jumam! Nagyon szép gyerekek! Kéne vonalzó neked is, hogy meg tudjuk jegyezni őket!
Én is egy kicsit nagyobb korkülönbségre szavazok. (Kb 3 év) Amikor már jobban megérti, hogy a tesó az tesó, és nem azért van, hogy őt kitúrja. Szóval azt hiszem, hogy akkor talán kevésbbé jön elő a féltékenység. VAgy ez nem így van? Ebben biztos van rálátásod, tapasztalatod. Tegyél fel róluk jó sok képet! Azokat szeretjük!
Sajtine, Coolasa, üdv itt újra, már hiányoztatok ti is. Meg a kacagások, amiket a hsz-eiteken szoktam.
Megjegyzem, Tücsökmami, én biz hiányoltalak valamikor a hét elején. Bizony-bizony.
Nagyon vagesz képek! Görgőt télleg meg kell zabálni.
Gabi,
Livi már tényleg nem baba, hanem kislány! Zabálni való kis huncutka!
Timi, hát az nem lenne jó ha bezárnák azt a bölcsit.
Húúú, ez a hátfájás. Kérd majd meg Tibimbót (tényleg mostanság mennyire nem ír ő sem....), hogy masszírozza esténként meg egy kicsit.
Ilba,
háááát nem semmi ez a kajálás....de a spenótot itt nálunk olyan jól ette!!!! Talán-talán, mi? Ne szerénykedjünk kérem, nagyon jól evett Beni amikor itt volt! Én láttam!
Jucus,
ez a 40 fok ez gáz! El tudom képzelni mennyire. De ez tök érdekes, mert én még nem is hallottam olyat, bár biztosan van ellenpéldája, - hogy anyuka beteg volt terhesség alatt, kezelik antibiotikummal, és a babónak lenne valami baja. Ezek olyan antibiotikumok gondolom, amiket lehet ilyenkor szedni. De azért vigyázz ám magatokra!!! És mikor mész megint ultrahangra. Most valamikor nem? Már annyira kiváncsiak vagyunk!!! Nem ám elmismásolni az infót!!!
Natasa,
Szonja milyen jó kis husi! Milyen gyömösz kis hurkái vannak azon a képen ahol ücsörög!! NAgyon cuki!
Én nem tudom, de nekem mindig olyan gyerekpuszilgathatnékom támad, amikor zézegetem ezeket a képeket!!! Az a baj, hogy MArci ilyenkor alszik, (mármint amikor megnézem a képeket) és így őt nem tudom most hirtelen puszilgatni.
Noki is mennyire cuki! Őt is egyszer már úgy megölelgetném.
Na ne gondoljátok, hogy most ennyire ömlengek itt, nem úgy van az ám, bármennyire is annak látszik. A nyálam nem is csorog....csak télleg ennyire jó nézegetni a képeket!
Most egy kcisit talán alábbhagyott Marci hőemelkedése, mert most már csak 37 napközben, és este 37,2 - 37,4. Ez is tiszta gáz. Ugye popóban mérem, de az hogy egy-másfél percig MArci egyhelyben maradjon....úgy hogy nem alszik....na ez azért a mutatvány!!!
Na jó most már megyek, télleg kell vasalni, búcsúzóul itt van egy két kép még...
Pakolunk ezerrel...
vajon mi van az asztalon? Biztos tök izgi dolgok...
Így tud már gugolni is...