Sziasztok
Én azt gondolom, hogy ha eddig is élvezted az életed, akkor most se add alább. Magadat azonban kár rombolni. Én nem hiszek semmilyen hormomtartalmú tablettának! Egyrészt a nők nagy része teherbe esik egy kis hasmenés miatt, másrészt meg szerintem káros. Nem akarok itt nagyon természetbuzinak tűnni, de gondoljatok csak bele, hogy milyen állati bonyolultan vagyunk mi emberek és az egész élet kitalálva.
Szóval olyan dolgokat, hormonokat, amik ezt a gépezetet irányítják, ha nem az életem függne rajta, nem vennék be. Lehet, hogy (most csak blöffölök egyet) SM szindrómát, vagy Parkinsonkórt okoz. Nem tudjuk, mert még nem használják rég óta a nők, meg amúgy is azt gondolom, hogy nem kell elrontani, ami magától is oly' törékeny tud lenni.
Hormonok, kis hízás, emelkedett vérnyomás, növekvő koleszterin,szívdobogás, újabb kilók reppennek, magas vérnyomás, tachikardia, a vége meg tetszőleges
Tudom, hogy randán hangzik, meg nem elég modern, de szerintem a természet kitalálja, mi meg csak meghajolhatunk előtte.
Nem vagyok a 12gyermek, 14éhes száj mellett, inkább az óvszer KELLŐ időben, és az élvezetet benne is meg lehet találni...
Judit