Sziasztok!
Remélem már sehol sem él a "zöld szemû"
Nálam már az utolsókat rúgja
Kedves Manka!
Szerintem nem csak mi érezzük megalázónak,ha a párunk valakit feltûnõen megnéz,hanem az megalázó is.Ha nem vagyok mellette,azt nézhet meg,akit csak akar,de ha ott vagyok,leéget vele.Ezt nyíltan elmondtam a páromnak,de õ is mentegetõzött:"Nem is néztem meg".Azt csináltam,ha nézett egy nõt,odahajoltam elé,és megnéztem,mit is néz.Bizony elõfordult,hogy a "bombanõ" helyett csak bámult ki az ablakon igazából,de sokszor nem.
Ezért utána a Hayimpapa-féle mentegetõzéshez fordult,hogy csak nézi,meg sok szép nõ van,egy férfi férfi voltából adódóan megnézi,meg olyan feltûnõek,hogy nem lehet õket nem észrevenni.Férfiduma.Sok jóképû férfi is van,nemigaz?Tehát én mint nõ,ösztönösen megnézem õket,csak eddig elfojtottam ezt magamban..Ezt mondtam a páromnak,és kitartóan elkezdtem nézegetni a férfiakat.Azóta ez a probléma nem létezik nálunk.
Hayimpapának igaza van abban,hogy "legyetek csak jóban, és adjatok meg egymánsnak mindazt, ami a másiknak jól esik",hiszen azzal akarja minden ember tölteni az idejét,akivel a legjobb,nem?(egy gyanakvó,vádolgató ember igen rossz társaság,ugye?),de sosem szabad hogy egyoldalúvá váljék,a férfi jól fogja érezni magát,ha a rabszolgája leszel,lesed a kedvét,de Te nem.Szóval szerintem õszintén jól kell magunkat érezni a párunkkal,és õ is jól fogja érezni magát velünk.
Bocsánat,hogy egy kicsit hosszura sikeredett..
Felhõtlen napokat kívánok mindenkinek!