Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Még a csajhoz annyit fűznék hozzá, h nem vagyunk mi barátnők, s így felválalni a dolgot....és bárkinek elmondani. Csak nehogy tudathasadásos legyen a gyerek,vagy buzi(habár ahoz hajlam is kell)
Vendég

nem buzit akartam, hanem...töröm de nem jut eszembe...aki fiú és beöltözik lánynak...na ..értitek..........hiába fáradt vagyok és szőke... :wink:
Vendég

Sziasztok

Nem nagyon van időm jönni, mert sok dolgom van és ez egy darabig így lesz. Így csak olvasni fogok és max párszót fogok írni.

Anita
Örülök, hogy párod már jobban van. Azt hiszem a szeptemberi talin se fogunk találkozni, mert én minden pénteken dolgozni fogok, így nem tudok menni. Nagyon sajnálom. Mielőtt megkérdezitek én akartam menni. Rövid nap a péntek és akkor apával lesz itthon. Két hami üvegből lesz neki, délután meg már itthon leszek.

Ildi
Nekem a kedd jó. Én is Annára pályáztam, hogy majd beugrik értünk, de Bartika előbb lecsapott rá. :wink: Majd valahogy megoldjuk. Remélem ilyen finom rétessel, fogsz várni minket.
Ez csak poén volt nem kell sütni.

Eszter
Sajnálom a telcsid ,emlékszem mikor vetted, hogy örültél neki.

Petri
Fájdalom nélkül bújt ki a fogacska?

Vali
Jól nézel ki nagyon. Tényleg sokkal jobb az egyenes haj.

Eszti
A hintát fogalmam sincs, hogy meddig tudjuk használni. Kölcsön kaptuk egy 15 hónapos kislánytól. Gondolom, akkor eddig.

Babák nagyon cukik ,és tényleg dobjátok ki a mérleget.

Tünde
Mi van veletek?

Lingera
Nálatok mi a helyzet? Mekkora már Martin?

Lívi
Ildihez nincs kedved jönni? Lehet, hogy én is hévvel megyek max valaki elugrik értünk a hévhez. Lányok vállalja valaki???

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Heuréka!!!! :idea: eszembe jutott :D

Transzfesztita

jóccakát!
Vendég

Vali :)
Semmivel sem könnyebb a második, pláne így 7 év után :lol:
Amikor a védőnő beírta, hogy gyakorlott anyuka elröhögtem magam :D Mondtam neki, hogy már tuti nem emlékszem semmire se, úgyhogy kezeljen kezdőként :lol:
Na jó a viccet félretéve tényleg mindent másként csinálnak. Annak az egynek örülök, hogy az első gyerekes félelmeim most nincsenek :)

Edit :)
Mivel ütöd el mostanában az időd? :wink:
Szívesen kimegyek érted is :)

Meli :)
Ha ez megnyugtat hót nőcis ebben a cuccban Bogi :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika: az is elég sz@rul hangzik, kis piócák ezek a kölykök :lol:
Kened valamivel?

Meli: Fogalmam sincs, hogy nézhették Bogit ebben a csajos cuccban fiúnak :shock: Az is lehet, hoyg csak automatice megkérdezte, el sem jutott a tudatáig, hogy mit lát :roll:

Babetta: Mikor kezdesz el dolgozni? Nem tudsz szabit kivenni arra a napra? :lol:
Néha én is mikor besokalok itthon, úgy gondolom, hogy jó lenne már kiszakadni itthonról és visszamenni dolgozni, de aztán ha nyugisabb a helyzet, akkor rögtön megváltozik a véleményem :roll:

Annácska: Na ugyanígy voltam vele én is, igaz nálunk csak 6 év a korkülönbség :) Ráadásul nálatok is egy fiú egy lány a felállás, tehát már ebben is különböznek, de sztem ha azonos neműek lennének, akkor is tuti, hogy mindent máshogy csinálnának.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Megjöttünk az Adriáról. Martin, nagyon élvezte a horvát klímát. Nagyon sokat evett és aludt. Meg is lett az eredménye:
átléptük a 10kg bűvős határt. (10 060g)
Az út hosszú volt, de mivel hajnalban indultunk, Martin átaludta a 3/4-t. A tenger nagyon hideg volt, ezért a kis medencéjébe öntöttük a tengervizet, hogy a nap felmelegítse. Marhára élvezte a lubickolást. Hangosan sikitozott. Az emberek körbeálltak, minket. A sós víz sem zavarta igazán.
Szóval, Martin igy töltötte be az 5. hónapját:
Kép
Kép
Kép
Egy meghiúsult (pocsék idő) kalandtúra:
Kép
Ebéd - tejre sör????
Kép
Igazán jól érzem magam:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Már hazai pályán, néhány horvát szúnyog csípésével:
Kép
Kép

És már voltunk csajozni is. A kisebb hölgyet Bolárkának hívják és 18 nappal fiatalabb, mint Martin ( a nagyobb hölgy Szandi):
Kép
Kép

Köszönhetően a Maripennek (3 doboz), már 1 hete nincs lázam. De, viszont az egyik cicimen már 3 hete nekem is van egy kis fehér hólyagszerű valami. Amikor Martin elkezd enni csillagokat látok. Amúgy, ha nem eszik nem fáj.

Látom, sokat írtatok!!! :D :D :D
El kezdem visszaolvasni. Remélem, utolérem magam.... :P

Jó éjt, Szép napot holnapra

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Era :)
Üdv újra itthon :)
Gratula a nagy fiadhoz, nem semmi :shock: Boldog 5 hós fordulót :)
Nagyon jók a képek. Szép család vagytok :D Látszik, hogy Martin milyen kiegyensúlyozott :)
Na de Martinka! Borra sör, mindekor, de tejre sör tuti meggyötör :lol: :lol: :lol:
Látom apa szemeit örökölte, gyönyörű :D
Szandi nővérke nagyon védi az ő kis hugát, ha nem tévedek :lol:
Pont ma fejtegették a csajok, hogy ez a fehér hólyagszerű lehet tejkő :roll:
Örülök, hogy jobban vagy és nem vagy már lázas :) Sok sikert a visszaolvasáshoz, nem kispálya :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

De aranyos Martin! :D És az a 10kg :shock: Azt a héééé! És 5 hónaposan :) Igazi vasgyúró :lol:
Gratula a nagyfiadhoz!

Ma reggel a 1/2 6-os szopinál szomorúan tapasztaltam, h engem is meglátogatott Piri :( Hogy az ördög vinné el :twisted:
Viszont reménykedek, h hátha beáll normálos ciklusokba és hamarosam kistesó projektbe kezdhetünk. :wink:
Sz'al egyik szemem sír :( , másik nevet :lol:

Annácska:
Napok óta te vagy az uccsó aki zárja a napot. Ha ilyen későn fekszel nyugtas meg, h nem korán kelsz. És Petike jó fiú éjszaka? És nappal pihengetsz?
Vendég

Jó reggelt :)
Meli :)
Jóval később fekszem, mint írtam. De Petike jó fiú és általában 8 és 9 között kel, addig én is alszom. Sőt mindig visszafekszem vele a következő etetésig (persze ha a lányom hagyja :lol: )
Azért szoktam pihenni is :lol:
Sajnálom a pirit, de ha gyorsan akartok kistesót, akkor nem is olyan rossz :wink:

annácska

Jó reggelt,

Most sikerült visszaaltatnom a lányom, a 7 órás szopi óta nyűglődik, pedig ilyenkor még simán vissza szokott aludni. Nem értem, mi baja lehetett, sehogy sem volt jó, még cicin se :(
Viszont reggel végre volt kaka :lol: Úúúúúúgy örültem neki :lol:

Era: Üdv újra itthon :) Nem semmi, hogy 5 hónaposan Martin már több mint 10 kiló :shock: Bírod még cipelni??
Örülök, hogy végre jobban vagy, és jól sikerült a nyaralás :)
A sörös kép nagyon tetszik :lol:

Meli: Sajnálom Pirit :( Viszont így sok sikert a kistesóhoz :) Mennyi korkülönbséget szeretnétek?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Még megvagyunk ám mi is! :lol:
Szinti nagyon ügyes kislány, ül, áll, már majdnem mászik. Kb. 7 kiló és kb. 66cm. Majd nemsoká megyünk méricskélésre. Amilyen jó étvágya volt 4 hónaposan a hozzátápihoz, most szinte egyáltalán nem fűlik hozzá a foga. Mondjuk rengeteg tejem van és nem is erőltetem. A gyümiket megeszi, a gyümilét imádja, de a zöldség-főzelékkel nem nagyon szimpatizál!

KépKép
nicika

Két mondat gyorsan:
Akkor keddi nap OKÉ!!!!
Babetta, ki megyünk akkor érted a hévhez, vagy buszhoz, majd megoldjuk, nyugi gyere nyugodtan :D
Meg aki tud hévvel jönni, az elé is kimegyünk :wink:

Era, üdv.újra itthon!!
10 kiló, azt a mindenit!!!!! :lol: :lol:
Nagyon jó húsban van Martin, és végre te is meggyógyultál :D
Szépek vagytok

Meli, sajnálom Pirit :(

Ennyi, ez se 2 mondat lett :wink:

vas

Nicika, jó rólatok is hallani :D
vas

Sziasztok Csajok!!

Látom itt a hétvége,nem nagyon pörög a topic! :wink: Na azért tessék írogatni! :o

Kipróbáltuk tegnap a pépet,háát Lilkó nagyon imádta.125 ml tejcsi jött össze 3 szopi után,mindet bekevertem,persze kár volt,mert ennyit nem is bírt megenni,de úgy 60-70 elfogyhatott.Szerette nagyon. :) Este ugyanúgy szopizott,mint szokott,hozzáteszem elaludt hamar,mert hulla fáradt volt :)

Vali-Te kérdezted asszem,hogy Lilit tudom-e szopiztatni alva.Hát mivel most csak 5ször szopizik már(,hogy beférjen a hozzátápi is),kevesebb szoppancs jut alvásra,de mikor alkalom van rá igyekszem ügyeskedni.Pl. most alszik és nem sokára szopi van. :roll: :wink: Hajrá kaka :) Szopival,hogy álltok,biztos vagyok benne,hogy minden oké. :)

Babetta-Mit dolgozol? Persze mindenkinek a magánügye eldönteni,hogy dolgozik-e vagy sem gyerkőc mellett!Pláne,ha meg tudjátok oldani,hogy apával marad Levi.Az üvegest,hog érted,lefejt tejet cumisüvegből,vagy rendes kajcsit?

Era-Üdv újra!!Martin aztán nem aprózza el a gyarapodást(,mint Lili :wink: ) Gyönyörű nagy!!!Gondlom jóval idősebbnek nézik,mint 5 hónap!! :roll:

Meli-Fújj Piri,hajrá kistesó!! :) Én is különben arra gondoltam,hogy ferde hajlama lesz a kisfiúnak,mikor azt írtam,hogy langyi lesz.Mindenesetre tutti,hog nem tesz jót az önismeretének,ha lányként nevelik,fiú létére.Idióta,barom nő!! :twisted: :twisted:

Na pusszantás,szép napot!! :)
Vendég

Nicika-Üdv Neked is újra! :) Remélem megjön a kedve a csajszinak kajáláshoz!!Hajrá!! :wink: De azért szuper,hogy van tejed bőven!! :) Írj gyakrabban Te is!! :)
Vendég

Nicika :)
Épp teganp éjjel néztem meg mi van veletek, meg Nadinnal :)
Örülök, hogy Szintike ilyen ügyeske már :)
Képet azért ha van időd tegyél fel rólatok :D

Ildi :)
Ez bizony tényleg nem 2 mondat :D
Akkor kedden megyünk :) Nekem már csak egy kérdésem van hova kell menni??? :lol: Priviben vagy email-en küld el kérlek a címed :)

Babcika :)
Örülök, hogy Lilinek ízlik a pép :)
Edit egyébként nem kényszerűségből megy vissza dolgozni, hanem szeretne emberek között lenni :) Levike pedig lefejt anyatejet fog kapni apától cumisüvegből :)

annácska

Nicika: Szinti tényleg nagyon ügyi, és szép nagy is már :)
Képet én is szívesen néznék rólatok :wink:

Ildi: Címet én sem tudok, szal kérek szépen priviben :roll:
... és még egy kérdés: Hánykor kezdődik majd kedden a buliiiiiiiii? :lol:

Babcika: Húúúúú de szupi, hogy Lilkó így rákapott a kajára :lol: Tényleg az lehetett a gond, hogy lusta volt a ciciből megdolgozni érte, de ha csak nyelni kell, mint kacsa a nokedlit, akkor nincs ott semmi gond :) Rafkós a csajszi :wink: :lol:
Kaka volt azóta már még egy, szegény Aliz olyan édesen nyögött hozzá, de utána olyan jó kedve lett, hogy ihaj :lol: Lehet, hogy már zavarta, és ezért is volt nyűgösebb 2 napja :roll:
Szopival úgy néz ki nem lesz gond, igaz, ma eddig még csak kétszer kajált a csajszi :? A reggeli nyűgi után úgy visszaaludt, hogy 3/4 11-kor vettem ki a kiságyból szopizni, de mindketten bele is aludtunk. Negyed 1-kor ébredtem arra, hogy ismét rácuppant a cicire :shock:
Szóval a mai nap, akárhogy csűröm-csavarom, nem lesz meg 7-nél több kaja :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó napokat! Ma csak rövid leszek, mert itt vannak a nagyszülők unokázni!

Annácska! Írok emilre neked telcsiszámot, hgy tudjunk érintkezni! A kedd nekünk is jó! Már csak az időpontban kell kiegyeznünk! Ezzel lesznek gondjaim, mert Pötyi délelőtt is alszik egy nagyot (10 körül kel) és ebéd után is (fél 1-2 körülig). Nem tudom, hogy ott aludna-e. Vagy vigyek babakocsit? Ti hogy gondoltátok csajok???
Nekünk e miatt a 3-tól időszak lenne a legideálisabb. De próbálunk alkalmazkodni!

Nekünk is rémes éjszakánk volt! Képzeljétek ilyet még nem csinált Pötyi, de a fél 5-ös etetés után nem aludt vissza, hanem randalírozott, majd mikor megunta üvöltött. Nem hiszem, hgy baja volt, egyszerűen nem tűnt már álmosnak. Majd 6-ig nyúzott engem és Apáját felváltva, majd elaludt. :shock: Aztán aludt 10-ig és még utána sem volt teljesen magánál, fél 1-kor megint bedőlt aludni!!! Mi lehet vele????????????? :roll:

MOst rohanok, de este jövök!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de nagyon megviselt az utóbbi 2 nap. Annyira sz*rul voltam, hogy éjjel csak rókáztam, nappal meg szédelegtem mint aki másnapos. Persze Angi is megérezte, 2 óránként enni kért. első nap nem is bírtam a kezembe tartani annyira féltem, fogy elejtem. Persze neki meg egyre jobban hiányzott, hogy foglalkozzak vele. Na mindegy elmúlt, csak a 2 órás szopik maradtak meg. Persze habzsolás csak éjjel van, nap közbe nálunk is immel-ámmal megy csak. Visszaolvastam, de már alig emlékszem.. :oops: :oops:
Lötyi cici szindróma nálam is megvan, de egy kicsit megnyugtatott amiket írtatok. :)
Hozzátápi: én már előre félek miket fogok adni majd Anginak, mert fogalmam sincs itt miket lehet kapni. Nem beszélve arról, hogy mi glutén meg tejmentes. Azt hiszem jobb lesz már most szétnézni mi a kínálat. Vagy lehet otthonról majd feltankolok ilyesmiket is. :lol:
Írnom se kell, hogy popsi krémtől kezdve a fürdetőig mindent otthonról szoktam hozni, mert sokkal jobbak mint az itteniek.

Állítólag Miskolcon készítenek valami fogport, ami sokkal jobb mint a krémek amivel kenni kell, hogy ne fájjon a fogzás. Ha jól emlékszem Rita :oops: ... de biztos hogy Dalma mama :P :lol: miskolci vagy! Olvasol még erre felé?? Ha igen kíváncsi lennék hallottál-e erről!? És rég jelentkeztél, mi van veletek??

babócák tündériek, és nagyon édik a képek!
Majd még próbálok jönni, csak engesztelem Maszatkámat az elmúlt napokért.. :lol:

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Kidőlt a család, én meg jövök egyet.

Én akarok sürgősen kistesót, mert februárban megszünt a munkahelyem. Na, már most én úgy terveztem, akkor jó lenne még egy baba, mert akkor tovább lennék itthon.
Ha meg várnék míg letelik a két év, akkor új munkahelyet kell keressek, ott le kell tölteni 10 hónapot és csak utána válalhatnánk nyugottan babát.
Én azt sem bánnám, ha ennek a a 2 év szabadság vége felé lennék babás, mert ugye akkor se bonthatják fel a munkaszerződést.

Apa részéről mikor Boglárka iskolába megy.

Doktornő is azt mondta, h igy terhesség után könnyebb teherbe esni, s hátha nem kellene ismét évekig kezelésekre járni.

Babcika:
apukám hozott ajándékbe többek közt egy csomag pellust és van rajta 2 nyuszika. Kell?
A másikat megkaptad már?

Megyek ledőlök én is egy fél órát, utána meg lassan megyünk sétizni.

Ha nem leszek bocsi, de olyan ritkán találkozok apukámmal. Olyan jó, h itt van :D
Vendég

Sziasztok! :D
Jelentkezünk mi is, jól vagyunk!
Szófi betöltötte a 6. hónapot. 6800gr, fordul hasra vissza, ülni nem szeret inkább ácsorog, persze nem egyedül.
Szopizunk, de mellette egyszer kap gyümit, főleg a barackot szereti nagyon, és fél adag főzelékt, de utána még szopizunk!
A babák nagyon aranyosak, végignéztük Szóficával.
Voltunk a nagypapánál Erdőkertesen, ott készültek a képek, pont fél éves rajtuk.
puszilunk mndenkit!!!!!
ez itt Krisz
Kép

Anett és Szófi
Kép

KépKép
csema

Kép

mi

Kép

itt már itthon, esszük a körtét

Kép

KépKép
csema

Barti: Szerintem semmi baja Pötyinek, csak ma ilyenje van. :) Aliznak is teljesen máshogy telt a napja, mint általában. Ő sem akart reggel visszaaludni, csak kb másfél óra elteltével, azóta viszont majdnem egész nap csak alszik :shock: Biztos valami álompor van a levegőben :roll:
Csak nehogy az éjszakai alvás kárára menjen ez a napközbeni rengeteg szunya.

Petra: Örülök, hogy jobban vagy :) Tudod már, hogy mi döntött le ennyire a lábadról? Valami vírus?
Remélem mire eljön a hozzátápi ideje, kitalálsz valami jó megoldást. Milyen gyakran jöttök haza egyébként? Vagy itthonról küldene ki a család csomagot?

Meli: Hajrá kistesó :lol: Jó lenne, ha most simán és gyorsan összejönne, ahogy szeretnétek. Drukk :)

Csema: Úgy látszik csak emlegetni kell, és te is megjelensz :) Ezentúl majd gyakrabban teszem, és akkor többször gyönyörködhetünk a szépséges Szofi babában :) Az a farmer rucika nagyon édes, a leányzó szeme pedig nagyon csábos :)

Nyűgi van, megyek.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mesi! :)
köszönjük!
Talán ha kezdődik a suli többször tudok, majd jönni, s főleg olvasni is tudlak majd benneteket! :))))
Vanillka :D
Köszönöm, megvagyunk csak tudod részben foglalt a gép, részben Szófi ölbebaba, kicsit, picurit elrontottuk, de csak nem hagyjuk sírni mikor ennyien vagyunk:))))

KépKép
csema

Sziasztok!

Minden baba nagyon szép, olyan jó látni őket! :lol:

Bartika: igen, Istvánka már önállóan ül, gyakran játszik egyedül akár fél-egy órán át egyedül. Csak éppen még magától nem ült fel. :oops:

Vanillka: a sok éjszakai szopi simán lehet a fogaktól. Nálunk is ez volt/van.

Babakötvény: én megcsináltattam, összesen 20 percet vett igénybe. Szerintem amit adnak, azt el kell fogadni.

Vas: nem semmi a süti, amit készítettél. Ez legalább triplán hármas kódos. Nyamm, nyamm.

Évi: szerencse, hogy nem lett semmi baj a kis balesetből. Huhh

Anita: de jó, hogy apa otthon van. Szívből örülök neki. :lol:

Vok: sajnálom a telodat. A kocsit meg pláne. :cry:

Meli: a mindennapos hőmérőzéssel szerintem óvatosan kell bánni, mert nálunk a családban csinálták ezt egy unokatesómnál, és gond lett belőle hosszútávon. Én csak akkor csinálom, ha nagyon muszály, akkor is csak szélcsővel.

Petri: gratulálok Timi fogához :lol:

Era: el sem hiszem, hogy átléptétek a 10 kilót. Nem semmi. A csajozás meg pláne nem. :lol:

Csema, Nicika: örülök, hogy veletek is minden rendben van. :lol:

Rólunk: tegnap éjjel nagyon rosszul voltam, hányinger, hasmenés, stb., de egy nap alatt kilábaltam belőle orvosi segítség nélkül. :lol:

A súly miatt én is parázok néha, mert Istvánka 8600 gramm volt hétfőn. És hát látszik rajta, hogy nehezen hordja a plusszsúlyt.

Szép estét,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok

Bartika
3-kor már hazafelé szoktunk menni. :wink: :lol: :lol:

Ildi
10-re már mehetünk??? :?: :lol:

Vali
Ti is jöttök ? de jó!! :lol:

Nancsi
Eszti lehet hogy tudna arra menni!! :D De őt kell megkérdezni.

Anna
Majd szóban mondom ,hogy mit csinálok, mert nincs kedvem itt ülni 2 órát mire leírom. :wink:

Csema :D
Nagyon szépek a gyerekek még mindig és jó nagy már Szófi

Mariann
Nem is olyan óriás István. :) Na ma én is lemérem Levit, szerintem még nincs meg a 10 kiló.

Lingerera
Húúúú még mindig nagyon nagy Martin. :shock: Nem semmi a kispasi. Szerintem is apa szemét örökölte. :wink:

Meli
Hajrá kistesó!! :lol: Jó hamar bevállalod .Én biztos nem tudnám bevállalni.

Livi
Ha jössz Ildihez , vennél nekem kavicsot az üvegembe? Megyek esküvőre !!!!! :lol: :lol:

Lányok aki jön talira hozzon nekem sok 1 forintost!!!!!!!!!!!!!!!

Anita
Fogacska van már? :shock: Apa már szalad Boti után?? :wink: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Helló!!

Annácska-Értettem én,hogy Babetta miért írta,hogy mielőtt megkérdeznénk,ő akarja így :wink: Ezért írtam,hogy ezt mindnekinek szíve joga eldönteni,hogy akar-e,vagy sem dolgozni.Én is kb. annyit vagyok emberek között,amíg elmegyek boltba :cry: Ráadásul én dolgozni sem tudnék visszamenni,mert itthoni céghez vagyok bejelentve,ami mellett a sulit tudom csinálni.Az egyetemen meg már nagyon szétszéledt a régi jó társaság.Úgyhogy 100 %-ig értem Editet! :) Nekem meg marad a babanet,ill. TI :wink: :lol:

Meli-HAjrá kistesó!! :) :)

Csema-ÜDv újra!!Szept.-től jelenésed van ám itt minden nap :!: :wink: :lol: Várunk!!Szófi kis ügyike a kajcsival.Akkor te bátran adod a körtét?Mi ma próbáltuk a levét csak,mert bánthatja a kis pocót!! :roll: Gyönyörűek vagytok!!Az egész család :lol:

MAriannka,Petra-A fene ebbe a hasmenéses,hányingeres,hányos nyavajába! :twisted:

Mariannka-Istvánka tündér lehet,ahogy ülve játszik :) Lilit ma próbáltam ültetni a kádban,ott ment neki egyedül,gondolom nem volt útban a pelus. :lol: Miből veszed észre,hogy IStvánkát zavarja a túlsúly :?: :roll:

Edit-Én is kérdeztem ám mit dolgozol,és én nem leszek ott a talin? :cry: :cry: Leírod röviden?lécci,lécci,lécci... :wink: :lol:

Akkor most Ildinél lesz NAGYTALI? :roll: :wink:

Jó éjt,megyek aludni,mert összájulom magam menten! :)
Vendég

10 körül tökéletes. :wink:

Helyszínrajzot , címet majd küldök mindnekinek hétfőn.
Csak egy kérdés:M3-as, vagy 3-as út??????
Milyen útvonaltervet csináljak,??? :lol: :lol:

Barti, nyugi, majd alszik útközben,du. meg itt nálunk :D
Kiságy kettő is van, babakocsiba is el tudod ringatni, ágy is van bőven :wink:

Lívi, Nancsi, akkor mi lesz?????
Ti tudtok jönni????? :D

Csema, de jó, hogy te is jelentkeztél, szépek a fiúk-lányok nagyon :D

Babcika, itt csak kistali lesz :lol: :lol: :lol:

Mariann, fosis-hányós betegség nem jó hír :(
Süti szerintem kettes kód lehetett, édesítő volt benne,max. a tészta volt lisztes, de az meg annyira vékony volt, hogy semmitérő.És ami semmitérő, az 0-ás kód :lol: :lol:
De majd amit sütni készülök a csajoknak :!: :!: :!:
Az lesz ám tripla 3-as kód a javából :lol: :lol:

Jó éjszakát
Kép
vas

Ildi: Te mi a szöszt keresel még itt ilyen későn? :wink: :lol: Nem ám megsértődni, csak hülyülök :)
Mi M3-as. De sztem ahányan vagyunk, annyifelől érkezünk majd, úgyhogy nehogy valami bonyolult térképészeti műveletbe fogj. :wink:

Csema: Nanáááá, hoyg elrontottátok. De hát kit rontson el az ember, ha nem a legkisebb pici lányát? :wink: :lol:
Szeptembertől tessék rendesen jönni, irgum-burgum :lol:

Mariannka: Egyedül csücsülő Istvánkát én is szeretném látni. Nincs még fényképed róla?
Szörnyű, hogy téged is elkapott ez a nyavaja :evil: Viszont örülök, hogy ilyen hamar kilábaltál belőle. Remélem vissza se tér. :)

Babetta: Mi is megyünk, ráadásul teljes létszámmal :) Egy forintost nem ígérek, mert nekem folyton kimászik a pénztárcámból, és elhagyom :( Azért szétnézek, hátha ...

Babcika: El sem hiszem, hogy nem örökítetted meg Lilkót, ahogy ül a kádban :shock: Nem ehhez vagyok én szokva! :wink: :lol:

Aliz ma szinte az egész napot átaludta, ezek után kíváncsi vagyok, hogy mit művel nekem az éjszaka :roll: Asszem felkészülök a legrosszabbra, így nem érhet meglepetés.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az egész család fenn van még, Nati is :lol:
sokáig aludt délután, így vigadunk :lol:
de már készülünk aludni :wink:
vas

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásról, nagyon szuper volt! megpróbálok visszaolvasni, mert szeretek képben lenni, majd utána írok!

Ildi: mi is mehetünk a talira (csak ketten Bettussal!)??

Puszi Mindenkinek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Na lassan én is kezdek berezelni a súly miatt! Hogy nálatok mennyit esznek a babócák! 170-300.... :shock: Én meg csak lesek...
Nekem pedig nagyon rövidnek tűnik az az idő amig szopizik Angi. Igaz én már nagyon rég nem mérem, mert nincs mivel, de ha 5 percig folyamatosan szív azt én eddig jó evésnek könyveltem. De ezekhez a hízásokhoz képest mi nagyon kispályásak vagyunk! 10 kiló.. :shock: Angi 4350-el született, és múlt héten volt 6800, és már csak kevesebb mint 1 hónap a 6 hóhoz. Mi biztos a közelébe se leszünk a duplázásnak. Akkor most pánikoljak, vagy mi van ilyenkor?? :roll:

Na sikerült egy jó kis délutánt csapnunk, sokat játszottunk, és még az alvásba is besegítettem. :D Olyan édes volt mikor felébredt, és megörült neki, hogy ott fekszek mellette. Gyorsan meg is csavarta az orromat.. :lol:

Vanillka: persze, hogy csak a lényeget nem írtam.... Ez az egész felborulok betegség piroskától volt. évek óta nem kínzott meg ennyire. :( valószínű, hogy a görcstől, volt a hányinger, és a szédülés meg a hirtelen tisztulástól. Ma már semmi bajom nem volt, csak kicsit még fáradtabb voltam.
Hugom szokott ritkán csomagot küldeni, de inkább én tankolok mikor megyek. Álltalában 2-szer 1 évben, de mikor hogy jön össze, úgy utazunk. Persze inkább kevesebbszer mint többször. Most direkt így terveztem, hogy féléves korában menjünk, mert itt nem kötelező, és nem is adják a TBC oltást, amit én be akarok otthon adatni Anginak. Azt mondta az otthoni dokinőnk, hogy fél évesen lehet, ha nem kapta meg időben. Mindíg egyeztetekl a 2 dokival, és próbálom úgy csinálni, hogy itt is és ott is meglegyen a kellő védetség anélkül, hogy ütnék egymást az oltások. Szerencsére majdnem ugyan az, de azért figyelek mindíg..

Na megyek pihenni, mert itt már 1-el több az óra...

Szép álmokat mindenkinek, és nyugodt babócákat! :)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Mariannka: én nem paráznék Istvánka súlyán. Meg fog állni. Hidd el :) Emlékszel a taliról Balura? Ha nem, akkor elárulom, hogy most azon küzdök, hgoy az összes nadrág leesik róla derékban. Egyszerűen nem tudok rá elég szűk gatyát venni. 7 hósan 9100g volt (1 évesen meg 9600g). Későn kezdett forogni, de menni már a többiekkel együtt, 13 hósan tudott. Most meg már a kutya nem emlékszik rá, mekkora volt :)

Munka: mivel egyetemről mentem szülni, esélyem nincs, visszamenni. Nem tudom, mi lesz, ha egyszer munkát kell keresnem.

Meli: bátor csaj vagy :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok :)
Barti :)
Válaszoltam :) Nálunk is nagy alvó Peti, de a kocsiban imád aludni :wink:

Csema :)
Jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy ilyen jó étvágya van Szófikának :)
Az meg hogy ölbebaba lett, majd most lesz nehéz, hogy egyedül leszel otthon : :roll:

Mariann :)
Ne aggódj a plusz súly miatt, majd lemozogja, ha elkezd kúszni-mászni :lol:
Fogacskákkal hogy álltok?

Edit :)
Szavad ne feledd! Nem úszod meg, tuti kifaggatlak :wink: :lol: :lol:

Babcika :)
Sajnos én is keveset vagyon emberek között és nekem is nagyon hiányzik. Szeptembertől legalább délutánonként Annamari sulijában összefutok néhány szülővel :wink:

Ildi :)
Gödöllőig már fizetős az M3-as, így én szerintem a 3-as úton megyek.
Elég ha csak egy címet küldesz, csak oda találunk :wink:

Petra :)
Szerintem ne pánikolj, én sem teszem :wink: Mi a duplázástól nagyon-nagyon messze vagyunk, de már nem érdekel. Egyébként mostanában ő is disznófülű :wink: Este is hiába adtam én a cicit a szájába csak röhögött és fújta a buborékait :lol: pedig csak 150-et szopcsizott :lol:
Az alvásba én is szívesen besegítek Petinek, főleg délelőtt. Rendszerint 11 óra előtt fel sem kelünk :lol:

Jut eszembe írtad, hogy nem lesz meg a 7 kajálás egy nap. Peti csak az első 3 hétben evett 7-szer, most már egy hónapja csak 5-ször eszik és ennyi elég neki :D

Mindenkinek szép álmokat :D

annácska

Sziasztok,

csak gyorsan, Nancsi, szívesen kiviszlek kedden Ildiékhez. Én viszek babakocsit, így sajna neked babakocsi már nem fér be, csak Alex autósülésben, na jó, meg te. :)

Szóval Ildi, így akkor mi is csatlakoznánk, ha nem gond. :)

Sziasztok régiek, kicsit sűrűbben is hírt adhatnátok magatokról!!! :)

Nálunk minden ok, ma megyünk rucikat vásárolni a fiatalúrnak, mert kicsik az eddigiek, puszi mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok!
Bejelentkezek, hátha emlékszik még ránk valaki :wink:
Ma lettünk fél évesek, ezért úgy gondoltam elmesélem mi hol tartunk.
Gyorsan visszaolvastam pár oldalt, mikor bekukkantok főleg csak fényképeket nézegetek, érdemben nem nagyon tudom követni az eseményeket, ezért nem is írok.
Azt megállapítottam, hogy amiken megy a para nálunk így harmadik gyereknél nem létezik, vagy marha nagy szerencsénk van...nem tudom.
Igaz a tejet továbbra is fejve kapja, nem sikerült szopira szoktatni, utolsó próbálkozásoknál legalább már bekapta a cicit, de csak kinevetett és játszott vele...tej rengeteg van, szerencsére most még a mellgyuszi is elkerült /KOP-KOP/.Enni nem eszik hú de sokat 600-800g-ot, de nem izgat mennyit eszik, fejlődik szépen.2 hete gyümizünk, na ez tetszik neki nagyon, túl vagyunk az almán és az őszin, holnaptól babánozunk.
Éjjel egyszer kel enni, így viszont délelőtt nem eszik túl sokat, majd most 9-kor 80-100 körül, 11-kor gyümi és délben eszik kicsit jobban már, utána viszont 10-ig 3 óránként./esti etetés 1-11/2 órát tart és 10-kor alszik be/Nappal nem sokat alszik......délelőtt fél óra, délután esetleg becsúszik 2-3 órás alvás és este 7 körül még fél óra.
Szonja nagyon nyugis, állandóan mosolygós, kiegyensúlyozott baba,sírni nem szokott.
Súlyt nem tudok mondani, holnap megyünk mérésre, de eddig fél kilókat hízott havonta, most 7,5 körül lehet.Pár napja négykézláb áll.
Szóval élvezzük a 3 gyerkőcöt és nem nagyon unatkozunk, de tök jó így!És még csak azután kezdődik a suli, ovi....betegségektől rettegek, 2 gyerekkel is utáltam, hogy egyikből ki, másikba be...most meg...brrrr.
Mindenkinek nagyon szép és nagy babája van már, örülök, hogy jól vagytok!!
Fényképeket továbbra is lesegetem és néha bekukkantok.
Jó egészséget mindenkinek!!

Becsi
Kép

Kép

Kép

[/url]
becsi
Iklad

Sziasztok!

Csak bekukk, mert kell főzzek. De semmi kedvem nincs most hozzá.

Szoval, ne azt gondoljátok, h hűűű de bátor vagyok, csak azért jó lenne ezalatt a 2 év alatt újra babás lenni. Őszintén megmondva, félnék is most azonnal, mert nekünk szinte nincs senki segítségünk. Így nem tudom, h boldogulnék egy pici, meg egy kicsi babával.
Legszükségesebb esetként vagy hazamennék anyukámékhoz, vagy fogadnék valakit melléjük.
De azt a kálváriát sem szeretném újra végig járni, amit Boglárkával.

Szóval ember tervez.....

Piri nagyon jóságos hozzám. Azon kivül, h a betétet kell cserélgetni semmi bajom nincs. Igaz, nekem azelőtt se fájt, mielőtt Boglárkás lettem.

Az éjszakánk ugy-ahogy eltelt. 4 órai szopika után az istemért sem akart visszaaludni. Melletünk van egy kollégium és annak az étkezőjében lakodalmat tartottak. Egész 1/2 6-ig kint táncoltunk az erkélyen, míg nagy nehezen elaludt. Tisztára élvezte a kiscsaj, mert közben énekelgetett apávan meg jókat nevettünk rajta.

Babetta:
engem is érdekelne cimszavakvan mit fogsz dolgozni!

Babcika:
nem írtad, h végül kell még Liberósnyuszis figura vagy nem. Mert akkor küldöm másnak. A másikokat megkaptad?

No, megyek !

Kellemes napot nektek :D
Vendég

Sziasztok,

Én is gyors leszek, mert ezer dolgom van :( Vasalással indítok, brrrrrr :evil:
Éjszakánt végülis jól telt, 5-kor fújt riadót a kiscsaj, de szopi után vissza is aludt, és reggel 8-kor kelt. Fél óra popsirázás után most aludt be megint, a karom majd leszakad, az összes vér kiment belőle :shock: Nem is értem, hogy akiknek olyan nagy már a babájuk, hogy bírják cipelni a sejhajukat :roll: Vagy én lennék gyengusz? :oops:

Tünde: Sok sikert a visszaolvasáshoz :lol: Nyaralós story képekkel fűszerezve ugye nem marad el? :wink:

Petra: Ne pánikolj, nem egyformák a gyerekek. Örülj neki, hogy nincs mivel mérned, így nem parázol a számok miatt. Én is mindig akkor leszek sík ideg, mikor mérleg közelébe kerülök, addig tök jól elvagyunk Alizzal :roll:
Sajnálom, hogy a menzi így megviselt, talán a következő nem lesz már ilyen durva. Bár nemrég írta itt valaki, hogy a második még rosszabb volt, mint az első. Na nem riogatlak ezzel, nálad úgyis okés lesz :)

Cory: Munka helyett esetleg még egy kislány? :wink:

Annácska: Na jó, de Peti - hiába is keseregsz - sztem szép nagy adagokat eszik, így nem csoda, ha 5-nél többször nem kér. Aliz sztem sosem evett esténként 150-et, max a felét.
Úgy számoltam, ma 9x kerül cicire a csaj, ha nem húzza keresztbe a számításaimat valamikor egy kiadós nagy alvással :shock:

Eszti: Hanyas rucikat hord már Benyó?

Becsi: Nagyon szép gyerkőceid vannak, az a kép, ahol 3an vannak, nagyon szuper :)
Ha tudsz, azért te is gyere gyakrabban :wink:

Meli: A kis táncos lábú Bogika aranyos lehetett hajnalban :lol: Ő biztos jobban élvezte a bulit, mint ti :wink:
Jó főzőcskézést.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szasztok Csajok!!

CSak gyorsan Meli Neked,hogy még nem kaptam meg :( Gondolom a jövő héten.Ezeket már nyugodtan elküldheted másnak.Köszi :P

MAjd vmikor jövök.Pusz! :)
Vendég

Sziasztok :)
Becsi :)
Jó látni titeket is :)
Gratulálok Szonjának a fél évhez :D Nagyon kis ügyt baba, hogy már négykézlábazik :)
Nekem is a három gyerkőcös kép tetszik a legjobban :D

Eszti :)
Jó vásárlás nektek :) Lassan már cipit is vehetsz a fiadnak :D

Ha hallanád a családomat mennyit paráznak Peti evése miatt :? Szerintük nagyon kevés vacsira a 150-en. Engem már nem érdekel, éhenhalni nem fog az tuti :wink: Hozzáteszem ezzel a mennyiséggel a pocijában este 10-től reggel fél 10-ig aludt :lol: Ha éhes lett volna tuti felkel. Persze erre is van magyarázat: jól tűri az éhséget :roll: Ez szerintem hülyeség :?
Most reggelire meg evett 230-at :)

annácska

Meli
mi is másfél két évet szeretnénk a gyerkők között, aztán majd meglátjuk. Nálunk még nincs piri...

Becsi Csema!
Nagyon szépek vagytok!

Eszti
Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy húzkodjuk a fütyit... így mi minden fürdetés után maceráljuk szegényt. ...de már egész szépen alakul... remélem, hogy ez nem valami elavult dolog amivel több kárt okozunk mint hasznot! :? :? :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Dobok egy képet, aztán tűzök :)

Kép
Vendég

Na dobok pár képet!
Itt pont fél éves:
Kép
Itt if pont fél éves, a baba mellette szintén fél éves! :)
Kép

KépKép
nicika

Na és még pár újabb kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Nici
Nagyon aranyos!
És milyen rengeteget fejlődött! :shock:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska: Miért is éhezne??? Ez hülyeség. Ha akarna, ehetne többet is, mert tejcsid van bőven. De nem akar, ő megelégszik ennyivel. Meg tuti biztos, hogy nem aludná át ilyen szépen az éjszakát, ha éhes maradna.
Ezen a téren sztem ne figyelj arra, hogy mit mond a családod :roll:

Mamacka: Vincének én is 1 hetes korától húzogattam, szerencsére nem lett semmi baja, sőt, sose kellett a dokinak közbeavatkozni. Ha nem erőlteted, csak amennyire felmegy, és alatta tisztítod, akkor rosszat biztos nem teszel vele.

Meli: Így könnyű, hogy van egy kis kuktád, aki besegít :wink: :lol:

Nicika: Szinti nagyon szép kislány lett, és nagyon ügyes is :) Tök cuki, ahogy csücsül a hintában :) Fogacskákkal hogy álltok?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szia Vanillka! Még nincsen fogacskánk. Most egyenlőre úgy tűnik hogy nem is kínozza.

KépKép
nicika

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem! :cry:
Tegnap világosított fel a párocskám h tavaly augusztus 27-én kötöttünk internet szerződést egy évre. Ez ugyebár most jár le. Igaz h csak szeptember elejétől volt netünk- nem tudom mikor telik le az 1 év, szerződéstől v tényleges használattól számítják- így most valamikor a napokban megszűnik. Ebbe a házba már nem fizetjük. Amíg nem költözünk el addig nem tudok veletek lenni. Legyetek jók! Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre.
Majd jelentkezem.

Szeptemberben fogunk költözni de még nem tudom pontosan mikor.

Köszi a gratulációkat Timi fogához, átadtam neki. Nem volt nyűgös, remélem ezután is ilyen könnyen veszi majd az akadályokat.

Puszi

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: sajnálom,hogy nem jössz, de remélem az új lakásban hamar beszerelik a netet!!!!!!!
Vigyázz addig is Magatokra!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?