Jó reggelt!
először is elnézést, hogy eltüntem, de kevés időm volt mostanában netezni
Csütörtökön megjártuk az orvost. A pici olyan ari volt, mindíg elúszott az uh elől. Alig tudta lemérni a dr.bácsi
viszont megmutatta nekünk a kezecskéit, és a lábacskáit minden kis ujjacskával együtt
CRL:58mm
NL:1,6mm
Hát én eddig ehhez az orvoshoz nem jártam magánrendelésre, ugyanis még a lányom idejéből nagyon rossz tapasztalatom volt e téren.Akkor hónapokig pénzeltem egy dokit, de olyan bunkó volt, hogy végül nem kértem fel, hogy nála akarok szülni.
Akkor megfogadtam, hogy nem megyek magánra...
Viszont most nagyon jó élményeim vannak, mert nem futószalagos volt a rendelés. MIndent megbeszéltünk, mindent elmondott
Az afp.-t is leveszik majd délelőtt, és délután hozzá kell mennem, addigra nála lesz az eredmény, és akkor adja a beutalót a genetikára.
Képet kaptam, majd lekicsinyítem, és felteszem, ja, és a pocis képet is.
Védőnő, hát én a harmadiknál tartok, de ezt nagyon nem csípem. Olyan kis mitugrálsz
Nincs is kedvem menni hozzá, pedig muszály. Az előző védőnőim, mind a 2 fiatal Gyesen vannak, de mai napig leállnak beszélgetni, hogy mi van velünk, de a sajátom....
Mi a hétvégét udvar-szépítéssel töltjük. Én tegnap nagyon elfáradtam, egész délelőtt égettem a kertben, utána boltba voltunk a kicsivel, és még utána csináltam kaját. Este meg alig bírtam elaludni a fáradságtól.
Cami jók a képek
Lányok , ti híztatok már? Én először fogytam, de most nem nagyon akaródzik ráálni a mérlegre. Nekem a pocim sokat nőtt, és már észre lehet venni, hogy kismama vagyok
csüt.-ön az egyik barátnőm rögtön észrevette
Timocska, az infralámpa szerintem sem árt.
Kami én mai napig imádok gyerekcuccokat nézegetni
Olyan "dögösen" lehet öltöztetni ezeket a mai gyerekeket.
Főleg kislányoknak vannak cuki kis ruhácskák.
Rokica van személyes tapasztalatod is már a babafórumos vásárlásokkal kapcs.-ban? Én is szoktam nézegetni ezeket az oldalakat, most engem is a babakocsi érdekel, bár inkább most tipusokat nézek, majd utána jön a többi
Sági jó utazást nektek!
na, mindenkinek szép hétvégét, majd a képekkel még jövök
Gabi