Szilvi! nekünk a dokinéni az agyhártyagyuszi ellenit javasolta Egy szó sem volt arról, hogy hányszor szúrják
, csak azt mondta, hogy ha 1 éves kora előtt megkapja, akkor sokkal olcsóbb. leszarom, hogy mennyi, csak ne szurkálják feleslegesen, erről ennyi a véleményem. Nem tudom, hogy beadassam-e neki, a himlősön is gondolkodom.
2 kaja között kapta Lili először a leveket. Az elején én is hígítottam, először 2:1-hez, majd fele-fele arányban. Hipp-et meg Kecskemétit szoktam venni. Először én is figyeltem, hogy ne legyen benne cukor, de a dokinénink szerint az elenyésző mennyiség, és szívesebben is megisszák, ami édes...Nálunk most az alma-szőlő-feketeribizli a nagy kedvenc.
Kriszti, tényleg egy állat ez a dokinő....Koszmóra nekünk is azt mondta a miénk, hogy olajozni, ha lehet sapit rá pár órára, kicsit megdörzsölgetni, utána lemosni...
Nálunk nem volt lát egyszer se, mondjuk én estére mindig adtam neki egy fél kúpot. Másnap volt egy kicsikét nyűgös tőle...
3-kor Lili rámköpte a fele tejpépet, aztán 7-kor meg már olyan éhes volt, hogy bevert egy adag tejpépet barackkal, ivott rá eg ydeci almalevet majd még fél nyolckor szopizott is rendesen.
Már alszik, de ha most is éjfélig bírja ennyi kajával - tökön szúrom magam...
A Rossmannban betáraztam babakajából, tök jó újakat találtam. Gyümölcsös rizs meg ilyenek. Elvileg adhatnék már husit is Lilinek, de azzal még várok.
Edit! Mi van a babakocsitokkal? Imi meg tudta szerelni?