Sziasztok!
Én is vagyok, hát nem egy szimpla nátha volt, ami elkapott. Még tegnap is feküdtem. 40 fokos lázroham kétszer is (fél óra alatt megy föl, a szerencsétlen szemtanuk szerint is kísérteties), napokig tartó pokolian hasogató fejfájás és társai.
A gyógyszert (Semicilin) persze csak a második lázroham után kezdtem el beszedni, kedden, amikor gondoltam, ennek már fele sem tréfa. De a doki is így írta föl. Ha három-négy nap múlva nem leszek jobban... Remélem a babucinak nem lett baja tőle. Mondjuk ficánkol mostanában rendesen.
Már nem is tudom, mit akartam írni, miközben olvastam vissza a heti termést. Azért megpróbálom felidézni.
Alvás: Hónapokkal ezelőtt mindig irigykedve olvastam, hogy a gyerkőcök 4-5 órákat is alszanak egyhuzamban. Bogesznek 20-30 percekre futotta napközben. Éjszakánk viszont csak pár volt igazán zűrös. Most szerencsére totál kiszámíthatóan alszik napi hármat, másfél-két órákat. Reggel viszont hat-félhétkor ébreszt. Néha már kihagyja a menetrendszerinti 3 körüli teázást is. Szóval nekem most lett sokkal könnyebb vele, úgy érzem.
Cumi: Én sem szeretném, ha még ovisan is a szájában lógna, de valahogy olyan igazságtalannak érzem, hiszen mi adtuk oda neki annakidején...
Bubek,
Próbáld meg a Dentinoxot, nekünk bevált.
Ilyen kullancshegem nekem is volt tavaly, még egész sokkal utána is kemény, göbös volt és pokolian viszketett a helye.
A pici és a nagy Marcus is édes pofa az alvós képen.
Mamacka,
Szuperek a képeitek, élmény nézegetni őket, Áron baba hatalmasat nőtt.
A lakás miatt ne aggódj, biztos minden szépen kialakul. Egyébként felháborító, hogy két ilyen tehetséges fiatal embernek ilyen gondjai vannak, amíg hagy ne mondjam kik meg palotákat építenek.
Tücsimami,
Én mintha olvastam volna, hogy valaki Téged is hiányolt azért.
Jó lehetett a Balcsinál ilyen nagy hullámok között. Görgőcske iszonyú édes a hasonalvós képen.
Timi,
Szilvike nagyon sokat nyúlt. Alig ismertem rá a képeken. Kosaras lyány lesz, akárki megmondja.
Ilba,
Asszem Neked volt egy fájdalmas felkiáltásod, hogy ha már áll, akkor soha többet járókában játszás. Ez bizony így van nálunk is, felpattan és nyíg a rácsnál, míg meg nem esik rajta a szívem.
Szuper Benin ez a virágos siltes satyó. Nem elhanyagolható sapka-kollekcióval rendelkeztek, ugye?:)
Gabuska,
Nagyon jó ez a nosztalgia sorozat. Emlékszem, mikor Livi született csak nagyritkán nézegettem be, írni nem is nagyon írtam (nem úgy mint most, ugye
), és megláttam a képet az újszülött Liviről, hát annyira manó volt, hogy ennek rögtön hangot kellett adnom.
Plusz olvastam, hogy refluxos, a szívem majd megszakadt.
(Akkor még nem is sejtettem, hogy egy cipőben járunk majd.)
Natasa,
Szép a házatok, meg a kert
(meg tudok halni egy kertért, a miénk most készül-get-ne). Engem is az érdekelne, hogy mennyi volt.
Sasha,
Mit hallottál a szoc-polról? Ha ehhez is hozzányúlnának, az a legnagyobb szemétség lenne.
(Mondjuk az eddigi ténykedéseiket sem a jóindulat vezette.
)
Az elköttettés szerintem olyan végleges. Sosem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Mondjuk most nekünk is valami atombiztos módszeren kell majd törni a fejünket
, de ezt a döntést én nem tudnám meghozni.
Nálunk a Viki Rómában van a nagypapájával, Zsófi végre itthon Bogizhat kedvére. Úgy volt, hogy megyünk a Savaria Fesztiválra, (az Imi szombathelyi, oda járunk "haza") de nem indultunk el, marad a Zsámbéki Lovasnapok a hétvégére. Zsófi örül neki, lóbolond a lelkem. Reméljük nem lesz nagyon kaka idő.
Na több nem jut eszembe. Most bepótoltam a hetet. Jó éjt.