Sziasztok!
Igyekszem visszatérni közétek, és ezután gyakrabban jönni. Semmi különösebb oka nincs, hogy eddig nem írtam, csak valahogy az idő... (tudom, közhely
) Mindennap olvasom a hozzászólásokat (már amikor vannak), de valahogy az írásig sose jutottam el.
Mi augusztus elején voltunk 10 napot a Balatonon. Hát, sikerült kifognunk a lehető legrosszabb időt, de azért így is nagyon jól sikerült. Első-két nap tudtunk fürdeni a Balatonban, Lőrinc nagyon élvezte, utána jött az eső, szél, hideg. Különféle programokat szerveztünk, Lőrinc tök jól alkalmazkodott minden új dologhoz, sokfelé mentünk vele, meg aztán anyukámék is velünk voltak (nagycsaládos nyaralás volt), így telejesen kipihenve, feltöltődve jöttünk haza.
Az augusztus 20-i hétvégén otthon voltunk Anyukáméknál, Hajdúszoboszlón, és mivel akkor nagyon jó meleg volt, szombat-vasárnap is kint voltunk a strandon. Lőrincnek teljesen mindegy volt, hogy hideg vagy meleg vízbe vittük, csak pancsolhasson, nagyon tetszett neki.
Betti , ti mikor voltatok Szoboszlón? Nem is tudtam, hogy mentek. Merre voltatok ott, strandon, vagy máshol?
Ildi, még egyszer nagy-nagy gratula a kislány pocakbabádhoz!
Ugye, Te beadattad Dávidkának a bárányhimlő elleni oltást? Érdekelnének a tapasztalataid, volt valami utóhatása, pöttyök, láz, bármi? Egyik ismerősünknek mindkét kisfia most nyáron volt bárányhimlős, és bizony azt mondta, nagyon bánja, hogy nem adatta be az oltást, mert nagyon megszenvedtek vele. Meg aztán elég sok utánajárás után, hajlok arra, hogy én is beadassam Lőrincnek.
Nagyon arik a képek!
Nóri, engem is érdekel, hogy miket csináltok az oviban. Mindent a szülőknek kell vinni? Bútort is, játékot is?
És várjátok már? Hogy lesz a beszoktatás?
Anett, gyönyörű szépek a lányaid! Jó pihenést nektek a tengernél!
Sajnálom, hogy Tamit nem vették fel oviba!
Elég furcsán működik itt Vecsésen ez az óvodai rendszer...
pedig elég sok kisgyerek van, akinek szüksége, igénye lenne az ovira, és nem csak 5 éves kortól.
Jutka, éjszakákhoz kitartás! Szerintem minden babának és szüleinek más és más a jó, csináld úgy, ahogy Te a legjobbnak érzed!
Még megpróbálok képeket feltölteni.
Puszi Mindenkinek,
Andi és Lőrinc