Szia!
Először is minnél hamarabb gyógyulj meg
.Remélem már jobban vagy,és Dini tényleg nem kapta el.
Én holnap után megyek a háziorvoshoz,és dec.5-én meg uh-ra.Ez volt a legkorábbi időpont.Az szép lenne ha pont karácsonyra akarnak bennt tartani.De azt úgysem engedem meg nekik
Nálatok milyen idő van?Itt nagyon pocsék,bár hideg nincs ,de lóg az eső lába nagyon.Ebéd után kiviszem kicsit a levegőre,mert tegnap egész nap esett,és nem tudtunk kimenni.
Drága anyósra visszatérve,meg hát engem már kezdetktől nem csíp,mert elvettem a pici fát tőle.Sajnos a férje meghalt és ezért ilyen mocsok velem,de hogy az unokájával is.Ja amikor megtudta hogy terhes vagyok csak megvonta a avállát és annyit mindott csak elértem amit akartam.Már jan-ban lesz 8 éve hogy együtt vagyunk,sztem nem kapkodtuk el...
És amikor kiderült hogy kislányt várok akkor megint kiakadt,hogy ő fiút akart és már a nevét is eldöntötte,Hogy Marci lesz
.A dorkát még egyszer nem szólitotta a nevén képzeld.Ha szólítja is valahogy akkor is prüntyike,amitől a falnak mászok.
Szülinapra visszatérve tegnap felhívta a Balázst és kis ódát regélt neki hogy ha hazamegyünk hozzá,akkor a Balázs,mint családtag megy haza és nem mint vendég,és mi a Dorkával mik vagyunk???
Meg hogy tüskék vannak benne,hát az van bennem is eléggé sok.Meg hogy nem így kell a szülinapját szervezni ahogy mi csináljuk ,mert az rossz lesz úgy...
Na mindegy,majdcsak túl leszünk rajta.
Egy kérdés.Eléggé aggaszt,hogy Dorka mostanában,kb 2 hete nagyon akaratos és hisztis lett,ha megtiltok neki valamit,akkor elkezd csapkpodni meg sírni.Mondom ajaj,kezdődik nála...
Viszont ha másodjára is oda akar nyúlni és rászolok hogy nem akkor nem is akarja.Dini nem csinál még ilyeneket?Ha esetleg igen te hogy próbálgatod nevelni?
Szép napot ,és gyógyulj meg,Pusz,Ági