Sziasztok!
Julcsi, mennek a drukkok. Jó volt olvasni, hogy van egy biztosnak látszó vevőtök. Kb. úgy örültem, mintha a mi házunkat akarná megvenni. Így legalább él a remény, hogy el lehet adni házat/lakást is. Bár ha nem hirdetjük, úgy elég nehéz, nem?
Boldog hófordulót a lánykáidnak, már milyen nagyok!
Barbi, várom a tapasztalataidat a Rossmannos pelust illetően. Bár Julcsi már meggyőzött, de akkor már ketten lesztek, hátha én is rászánom magam. Az egyetlen gondom vele, hogy nálunk olyan hülye helyen van a Rossmann, hogy elég körülményes gyerekekkel odajutni. Be meg nem is tudok velük menni. De azért megoldható minden.
Márti!
Én is mostanában kacérkodtam a paradicsom gondolatával. De én az üvegest gondoltam először, nem bízom annyira magamban, hogy tutit tudok csinálni. De lassan lesz a nagymama kertjében rengeteg pari, úgyhogy tökélyre kéne fejleszteni az elkészítését.
Mi meg a hétvégén leszünk 6 hósak, onnantól kaptunk zöld utat a husira, meg az egy kanál olajra a főzibe. Anyukám meg tegnap hívott, hogy ő tett el a fagyra csirkemájat, meg párolt husit a törpéknek arra az időre, mikor már ehetik. El sem hiszem, hogy itt tartunk. Egy-két hónapja még meg voltam győződve, hogy az én gyerekeim lesznek az elsők, akik felnőttként is tápszert fognak enni, mert én annyira béna vagyok a hozzátápiban. De azért haladunk, jövő héttől a délelőtti kaja már tejpép lesz, úgyhogy már csak napi 2x lesz tápszer. Azért akkor van remény.
A rizzsel mi a helyzet? Adott már valaki? Azt hallottam, hogy azt is lehet viszonylag korán.
Zsuzsi!
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on. Biztos kinövi majd Szandi ezt a bukást. Egyébként nálunk Marci volt nagy bukós (lehet írtam már), és még most is öltözünk napi 1-2x emiatt. De már látványosan jobb a helyzet.
Edit!
Kiváncsi vagyok már most Barni leendő szobájára. Majd ha elkészül, remélem dobsz róla képet!
Egyébként valami ifjúsági bútorban gondolkodtok? Csak azért kérdezem, mert lehet már érdemes lenne az íróasztalra is gondolni, hiszen hipp-hopp iskolás lesz.
Miből gondolod, hogy Virág mozgásfejlődése késik? Én is mindig ezen agyalok, főleg Flóra esetében, bár Marci is eléggé toporog. Ezért is várom kiváncsian a pénteki neurológiát.
Rillisz!
Akkor mostantól már nem is dolgozol? Nagyon jól teszed, kell a pihenés. Nekem is sokan tanácsolták a pihit, a dokimmal az élen, és igazuk is volt. Azért is, mert mióta megszülettek a babák, könyv, napilap még nem volt a kezemben és egy filmet sem láttam még elejétől a végéig. De ez így van jól, gondolom nálad sem lesz másképp. De persze a legfontosabb szempont a babák szép fejlődése a pocakodban, úgyhogy ezért is tedd azt!
Konyhabútorra köszi a tippet, azért most már reménykedem erősen, hogy elkészül. Főleg, mivel mondtam, hogy addig tuti meg kell lennie az ajtóknak, míg nem kezdődik el a pakolós időszak, mert akkor kő kövön nem marad majd.
Elhiszem a hírt megtudók döbbenetét, én, kettes ikresként is elképzelhetetlennek tartom a 3 babát egyszerre.
De olyan nagy boldogság lesz, az tuti!
Merre járnak vajon a nagyon csendben levők? Gabek, Timi, ....?