Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok, tényleg 0,5. Nem tudom miért egyre gondoltam. Pedig a védőnéni kiokított már. Szegény gyerekem!! :lol:

Eszti, nem szeretsz Kópházán? Sajnos itt Sopronban horror árak vannak. Főleg ami jó helyen van. És egy csomó helyen össze vannak építve a házak. Ez nem tetszik. A Lővérek meg ugye......

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!NBa látod ezt nem miből!!Hülyeséget meg nem akarok mondani!!
Vendég

sziasztok

rik
én pedig úgy utálom a mesis napokat.most akaródzik(vagy nem)megjönni-már szerencsére régóta nem volt,de most sem akarom még(míra már 15 hónapos volt,amikor megjött :lol: ,na az volt a jó).és igen,most én sem akarok többször szülni,de ki tudja?!azok a boldog mesi nélküli hónapok! :P :oops: :wink: .épp most,hogy szenvedek,péter kérdezte,hogy mit tehet értem,én meg nem szoktam csúnyán beszélni,de kijött belőlem,hogy csináljon fel :oops: :oops: :oops: :oops: .
gabó
majd ha levi tud már beszélni,biztos ti is visszavesztek picit a káromkodásból.nem jó,ha csúnyán beszélnek.bár tudom(már tapasztaltam is) úgyis megtanulnak mindent az oviban,de mégse az enyémtől tanulják a többiek.nálunk a legcsúnyább szó a basszuskulcs,azt már míra is használta párszor :D :shock: .na meg hülyéznek,mikor elfelejtkeznek magukról,de "kapnak" is miatta.

annyi mindent írtatok,nem is tudom mit írjak?! :? :idea:

szépek a kiskrapekok,kiscsajok!
viol
azért mozgasd neki inkább minden nap,sokáig....mírának én még most is kezelgetem 3-4-5 naponta,mikor eszembe jut,no meg van rá idő.és a rizsnyákos répa nagyon szuper,annak idején mírának az én éretlen cseresznyezabálásom miatt volt hasmenése(ő is fogyott),helyrehozta pár nap alatt,na meg volt valami zacskós por,azt kellett iszibe belerakni,megetetni vele(az nagyon borzasztó,de muszáj volt,mint ha cementet inna az ember)-smecta,most jutott eszembe

andi
de jó neked,hogy nincs időd enni! :lol: :lol: :lol: .ezért vagy szép sovány!nekem bezzeg van rá időm :cry: :cry: :cry:

eszter
túró a fülébe a szőröstalpú osztrákjának!!!!na mindegy!remélem jöttök majd még!

zsani
ne idegelj a dolgon.az a lényeg,hogy meggyógyuljon a virág torka,az meg hogy miért történt utána már nem is fontos.szerintem meg a kicsilánynak nem fog kelleni pszichológus,ő hamar el fogja felejteni.bár én nem is tudom,mennyi idős.jár már oviba?mert akkor az ottani nyüzsgés kiveri a fejéből úgyis.játszani kell vele sokat,meg emberek közé menni,az eltereli a figyelmeteket!sok-sok kitartást,energiát küldök ehhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Rátok is fér,meg ágira is utazás előtt.itt fölöttünk röpködnek a repülők,mindegyik láttán-hallatán gondolok rátok,vajon melyiken ültök!remélem hazaértek,minden oké lesz

most megyek teregetni,pedig semmi kedvem hozzá.tegnap nem volt internetünk,hiányoztatok

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Már én is azon gondolkodom,hogy hol lehetne olcsón telekhez hozzájutni ha haza mennénk és akkor egy könnyűszerkezetest felhuzatni.már arra is gondoltunk a barátnőmmel,hogy venni egy nagyobb telket és elfelezni.
Vendég

Na most beszéltem a védőnővel.Montam neki a szemét azt monta lehet az oltástól,de nagyon hamar belzasodott egy hét után szoktak lehet,lehet,hogy lappang is benne valami.Monta,hogy két napig szoktak lázasak lenni ha holnapra nem múlik el beviszem.Na most megyek bele erőszakolom a kúpot.
Vendég

ja még eszembe jutott,mit akartam
gabó
én is mentem szecső után dolgozni,ő két éves korától bölcsis volt.és egyáltalán nem bántam meg,bár mikor eldőlt,hogy megy,meg beírattam,akkor otthon bőgtem egy sort.de sokat okosodott,tanult ott(csak velük foglalkoznak,nem kell a dadusoknak mosni,főzni,vasalni a gyerekek mellett :wink: :lol: ).bár tudtuk,hogy akarunk tesót,de nem gondoltuk,hogy olyan hamar összejön.most meg zórát épp hogy elterveztük,már készen is volt :oops: .lehet,hogy rám nem hat az öregedés?!pedig azt gondoltam,hogy nehéz lesz teherbe esni,de mégsem.szóval a munka is boldogít,nem csak a gyerek!meg ha jól megfizetik,pláne...!!!

nercsi
én mindig gyógyszert szedtem,most ugye csak olyat,amit szoptatás alatt lehet,de soha egyikkel sem volt gondom(mikor abbahagytam,akkor kezdetem hízni :cry: :roll: :twisted: :twisted: ).de minden szervezet más...

eszter
jó lenne már nyerni a lottón....!!!!akkor költözne mindenki :P :P :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Ha már akkora lesz biztos nem fogunk előtte káromkodni.Legalább is oda fogunk figyelni.
Tényleg hamar öszejött Zóra ami nem baj.Mi is azért álltunk neki próbálkozni már pár hónappal ezelőtt,mert Levi is 10-nónapba telet mire megfogant és most le is álltunk róla egy darabig.
Na akkorát rottyantott a fiatal úr,hogy szerintem még a kúp sem tudott felszívódni.Na fasza.
megyek újra tisztába tenni.
Vendég

Na lehet,hogy nemvárok holnapig,mert olyat fosott mint állat.Lehet benyalt valamit.
Vendég

dobok fel pár képet(ha már eszter ügyesen megtanította :P ) Kép zóra Kép szecső és míra Kép városligat,vihar után aug.21.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Rik!
Nekem túl nyugis Kópháza.A soproni nyüzsgéshez vagyok szokva.Nem maga a házunk környéke nyugis mert arra aztán ez a jelző nem illik,ugyanis alattunk borozó,mellettünk pedig kocsma van és asszem nem kell részleteznem mi folyik itt nap mint nap. :cry:
Az hiányzik,hogy ha sétálni támad kedvem nem indulhatok el 100 felé hanem csak 2 irányba de bármelyik irányt is választom 30 perc múlva ismét a kiindulási ponton vagyok.
Meg az is zavaró néha,hogy az anyósékkal egy udvarban lakunk.Külön házban de mégis túl közel.Jóban vagyok velük de néha szeretném a magam külön életét élni.A férjem is osztja a véleményemet.

Csilla!
Nem is említettem de ebben a hónapban kétségek között vergődtem,hogy megjön e vagy nem(az a bizonyos,ami miatt szenvedsz)Aztán hála az égnek megjött mert Attila már ki is akadt a lehetőségen,hogy...... :cry:
Meg aztán most kezdtem a melót és szeretnék egy kis pénzt gyűjtögetni.Most jó,hogy van rá lehetőségem.Nekem sem hiányzott volna JELENLEG egy terhesség.Majd.......... :D

Gabóca!
Remélem Levinek valóban csak az oltás okozza a lázát.Szonja is belázasodott szinte mindíg.Csupán a 3 évestől nem.Nyügi volt és lázas,aztán 2 nap és el is múlt.
Nekünk lenne egy telkünk építkezni de sajnos ezt a házat nem tudjuk eladni(közös udvar,borozó,....stb miatt)kölcsönt meg nem akarunk felvenni ha már megvan ez.
Anyunak 2 nap alatt felhúzták a könnyüszerkezetes házát.Ma cserepezik a tetőt.Dobok róla képet.
Kép
Kép

KépKép
eszti76

eszter
ez nagyon szuper!!!gondolom anyukád már alig várja,hogy beköltözzön!

megy még zóra szülinapos kép: Kép Kép a tortazabáló gyerekek :lol: ,a nagyok alig várták,hogy rávessék magukat :P
és plakátkiállítás,amiről eszter lemaradt :cry: Kép Kép [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 729.44.jpg[/img] Kép Kép
bocsi,sok helyet elfoglaltam az oldalon :oops: :roll:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Virág májusba volt 3éves.Most kezdte volna az ovit,de a doki azt mondta nem mehet.
kola2

szemizo!Nagyon szuperek a képek a gyerkőcökről!

Eszti!Épp ma akartam kérdezni anyud hogyan áll a házzal.
Ez mekkora pontosan és hol van?
Vendég

És mennyibe kerül?
Attila ennyire,de ennyire nem szeretne mégegy gyerkőcöt?
Vendég

Csilla!
Naggggyon shukárak a képek! :D :D :D :D :D :D :D :D
Sajnálom,hogy a szőröstalpú miatt lemaradtam eme élvezetről.Milyen nagy már Csabika és lefogyott!

Gabóca!
42 négyzetméteres a ház+terasz.Asszem 4,5 milla nyílászárók,külső pucc és belső csempe,járólap nélkül.
Talán szeptember végén be is tud anyu költözni.Ez a Potzmann dülőben van.
Attila egyáltalán nem akar mégegy gyereket.Teljesen elzárkózik a lehetőség elől én meg vagy belenyugszon vagy harcolok a gyerekért.Most még nem akarok harcolni de pár év múlva igen! :twisted: :twisted:

KépKép
eszti76

Csilla!
Naggggyon shukárak a képek! :D :D :D :D :D :D :D :D
Sajnálom,hogy a szőröstalpú miatt lemaradtam eme élvezetről.Milyen nagy már Csabika és lefogyott!

Gabóca!
42 négyzetméteres a ház+terasz.Asszem 4,5 milla nyílászárók,külső pucc és belső csempe,járólap nélkül.
Talán szeptember végén be is tud anyu költözni.Ez a Potzmann dülőben van.
Attila egyáltalán nem akar mégegy gyereket.Teljesen elzárkózik a lehetőség elől én meg vagy belenyugszon vagy harcolok a gyerekért.Most még nem akarok harcolni de pár év múlva igen! :twisted: :twisted:

KépKép
eszti76

Eszti, azért Sopron nincs olyan messze, szerencsére, bár ahhoz elég messze van hogy sétálgasson egyet itt az ember. Van itt telketek? Merre?
Szuper anyud háza. :lol:

Csilla, 3 ilyen szép gyerek láttán mindenki kedvet kap a nagycsaládhoz. Egy barátunknak is már 3 nagy gyereke van, és azt szeretem, hogy ott mindig nyüzsi van, tele a ház, sokat nevetnek, szekálják egymást, tök boldogok.
Ezért is gondoltam, hogy biztos lesz kistesó nálunk is, de csak később még.

Gabó, sikerült az a kúp??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hol van a Potzmann dülő?
Olvask egy csomó hirdetést, és a felét nem tudom hol van. Hol van pl. Kertváros?

Erika

Kép
Kép
nercsi

és feldobom még a kedvenc képemet míráról: Kép

igen,csabika megnyúlt és nem hízott,így most magas és vékony.pedig tényleg pocakos volt.most szecső is olyan,biztos hatásos lesz majd az úszás és megcsinosodik :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Gyönyörű Mirá és teljesen te vagy.Na ezt most jól megaszontam.

Eszti!aha kb.erre saccoltam mi amit nézegettünk hirdetésben 70m2-es kulcsrakészen 7,9milla.azon viszont csodálkozom,hogy a nyílászárók nincsenek bent.
Tényleg ez merre van?Mekkora anyukád telke?Nem lenne ott hely még nektek is?
Furcsa,hogy ennyire nem akar másikat ha lehet ne törődj bele még fiatalok vagytok!!
Vendég

Sziasztok,
én is itt vagyok újra.Már tegnap reggel hazamentek az Anyuék,mert a Pityu(Anyu férje)megunta :? Nem szereti a semmittevést.Nem volt rossz,hogy itt voltak,volt kis nézeteltérés,de alapjában véve nagyon jól éreztük magunkat.Sokat sétáltunk,fagyiztunk meg elmentünk kajálni a névnapok alkalmából.
Erről jut eszembe köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat!Nagyon aranyosak vagytok!

Annyit írtatok,azt sem tudom mihez szóljak hozzá.

Zsani,úgy sajnálom,hogy ezen kell keresztül mennetek!És most nem mehet oviba a Virág?Csak később?És akkor hogy lesztek?

Vero,Iván egy kis édi-bédi bébi :lol: :lol: :lol: !Annyit gondoltam rátok a napokban,mert sokat jártunk arra felétek.

Viol,nagyon csajszis lett Dorka a fülbevalókkal!Nem nyúlkál oda?Nem zavarja?Ha biztosra tudnám,hogy a következő kislány lesz....

Észrevettétek,hogy mindenki a nemkívánt terhességgel foglalkozik?Értitek,hogy hogy értem,ugye?Tök sz@r,hogy semmi sem nyújt 100%-os biztonságot.

Eszti,2 nap?Ez tök jó.És a telek már megvolt?Nekem nagyon tetszik ez a ház.Akkora,mint a lakásunk,de azért mégis csak ház.Remélem mellettünk is befejezik hamarosan az építkezést.Egyik vasárnap már 5-kor itt voltak.

Csilla,nagyon jók a képek!A fröccsös szuper,most néztem újra,most vettem észre az adagolást. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja,persze a gyerekek is helyesek :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik,nagyon durva ez a történet.Én is a Szilveszterhez jártam,hát nem voltam tőle elájulva!Nem is fogadtam meg...

Hú,nem tudom mit is akartam még.

Ja,Erika,akkor csak túlmelegedhetett Alíz?Meg már meg akartam kérdezni,hogy miket eszik Alíz és mennyit?

Gabó,elmentek orvoshoz?

Na megyek,Bence már rögtön ébred.AZ ÁGYON ALSZIK!NEM RINGATTAM A BABAKOCSIBAN!ÉS MÁR DÉLELŐTT IS!

Később még jövök,enyém a gép.Apa alszik,Isti büntiben.

Kép

Kép
hajnus

Csilla,Isti is erősen pocakosodott,a dr.néni már cseszegetett is miatta,de mióta úszik,nem hízik már olyan ütemben.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, hol laknak anyudék?
Alíz reggel meg este tápszert kap, nappal főzeléket, meg tejpépet. Pont ma mondta a védőnő, hogy ha sokat hízik, adhatok neki a tejpép helyett mégegyszer főzeléket, az nem hízlal úgy. 4× eszik, plussz gyümölcs. Főzeléket hússal adom. Most már kap babapiskótát is, végre iszik is. A víz nagyon bejött neki.

1 hónap van Bence meg Alíz közt. Kíváncsi vagyok mekkorák egymás mellett.
31-én jöttök?

Isti mért van büntiben? Mi jót csinált?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ahogy elhagyod Sopront a körforgalom után balra van egy földút(majdnem szemben az Interfruct-al)ott kell elmenni a sínig aztán a sín után jobbra(a sinekkel párhuzamosan kell haladni)Az a Potzmann dülö.
Anyu telke 600 négyszögöl.Az övé mellett van az enyém ami 300 négyszögöl.Oda építhetnénk de már túl sokat tettünk bele ebbe a házba ahhoz,hogy csak úgy itthaggyuk.
A Kertváros Bánfalván van.Van kertváros alsó és Kertváros felső.A felső az már Brennberg fele van.

Hajnus!
Akkor szerencsésen átvészelted anyudékat.A legjobb családokban is vannak viták.Én imádom anyukámat de mi is sokszor vitázunk.
Mit tett(vagy nem tett)Isti,hogy büntiben van?

KépKép
eszti76

Erika,persze,megyünk,várom már.Kíváncsi is vagyok mennyit hízott a Bence.Ő 3szor kap enni,2 gyümi,1 főzelék husival.Mellette annyiszor szopizik,ahányszor kéri.Adtál babapiskótát?Hogyan?A kezébe?A múltkor kipróbáltuk a hagyományos alma+darált keksz összeállítást,kihányta.De már kapott túródesszertet,azt szereti.

Istivel élvezzük a kiskamaszkor kezdetét :roll: Néha elfelejti kivel hogy kell beszélni.Egyszóval visszapofázik :lol: :lol:

Eszti,átvészeltük,ez találó :lol: :lol: :lol:

Megyek,mert egy Bence nevű kismalac visít az ölemben,mert nem engedem,hogy össze-vissza nyomkodjon mindent.

Kép

Kép
hajnus

A babapiskótát a kezébe adom, úgy nyammogja. Minden tiszta piskóta lesz, a kezei, a feje... de olyan édi. Akkor kapja, mikor sétálunk. Ülni még nem tud, aludni otthon szeret a kiságyba, így a babakocsiba forgolódik ezerrel, nem bír magával. Akkor jön a babapiskóta, azzal elvan. Volt, hogy el is aludt rajta. Mint a cicin anno... :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Említettem múltkor,hogy kikísérleteztem egy levest amit Zórának(is)szántam szülinapjára.Meg is csináltam neki és meg szeretném osztani veletek azt a képet amit a leves evése közben csináltam róla.Ez egy öröm,boldogság!
Kép

KépKép
eszti76

Hajnus!Akkor vissza a régi kerékvágásba!!Azért jobb ha nincsenek itt ugye?
Nem mentünk dokihoz ha holnap sem lesz jobban akko este bevisszük.

Eszti!Szemmel láthatóan izlet a picurnak a főztöd!! :D :D
És a Kópházi ház kié?Már megvolt v. úgy vettétek?Miért nem épültetek ha van telked?
Vendég

Gabóca!
Ez a ház dolog bonyolult.A telek amin a ház áll Attila apjának a nevén van a hátsó házzal együtt.Az új(amit Attila épített),első 2 szintes ház pedig az Attila(férjem) nevén.Tehát nem volna egyszerű eladni.Akkor lehetne ha az apósomék is menni akarnának és akkor az egész telket+házakat el tudnánk adni.Ez kb 40milla lenne.Viszont ők nem akarnak elmenni így a mi kezünk is meg van kötve.Ez a szomorú helyzet. :(
Levi,hogy van?

KépKép
eszti76

Erika,hát ha nektek bejött,mi is kipróbáljuk a babapiskótát.Foga van már Alíznak?Nem emlékszem írad-e :oops:

Gabó,mi könnyen visszaálltunk,de Isti hiányolja őket,mert minden szart összevesznek neki.Meg a Papa állandóan játszik vele.Játszik:ütik egymást :lol: :lol:

Eszti,jaj,de nagyon jó ez a kép!Írd csak le újra ezt a receptet...

Ja meg volt az új suliban a könyvosztás.13 könyv 9200ft.És ebben még nincs német,nem tudom miért.Azt sem tudom azt ki fogja tanítani,átvették-e ide azt,aki eddig tanította.Hát elég lerobbant az Orsolya,belül semmit nem újítottak szerintem évtizedek óta.A termük aranyos,de nem valami világos.Tök fura volt,mert a könyveket a volt tornatanárom osztotta(férfi),akinek akkor csókolomot köszöntem,most meg letegeztem,hiszen talán 40 éves sincs.
Csilla,nálatok meg volt már a könyvosztás?Mikor kezdődik a suli?
Nálunk 3-a évnyitó,4-én kezdődik.

Kép

Kép
hajnus

Erika,írtad-e :D

Kép

Kép
hajnus

Levesrecept:
2 db erőleves kockát feloldok vízben.Közben összekeverek:darát,tojást,tejet,füstölt sajtot,sót.Amikor forr a leves beleszaggatom a gombócokká vagy galuskákká formált egyveleget és amikor megfőtt az egész levest felöntöm tejföllel.
Mi imádjuk.Zóra is!
Szombaton ezt fogok csinálni.Nyam-nyam
Bekötöttétek már a könyveket,füzeteket?Én imádtam annak idején kötögetni.

Szonja akar írni nektek:
n cmzzé lkjjhjhjhlzkuélhkhg,h,hk,h,mm b gjkjjhhhhh hhhj

okos kislány,nemde? :D

KépKép
eszti76

Hajnus, még nincs foga. Bencének van?

Eszti és Attilának van tesója? Vagy egyszer tietek lesz az egész birodalom?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szonja! gilwuéo Whuhv gueziuiiiiiioiáokmje ö :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Itt van én kis pizsamás boszorkányom.
Kép
Kép

KépKép
eszti76

Nercsi!
Igen,van még 2 testvére.Tehát 3 fele fog menni a birodalom ára.Előre félek mert nekem nagyon rossz emlékeim vannak örökösödés és osztozkodás terén. :cry:
A családunkban szinte ölre mentek az örökségért.Fúúúj!
Kép
Szonja visszaír neked:
o ákoiujhgzt ,ljmkjikááokbbhtzuiolkkkkkkkkk .lllloztghfcvbbnn jjk9oiuzzhhb mkkoooiiuuz

KépKép
eszti76

Nercsi!
Igen,van még 2 testvére.Tehát 3 fele fog menni a birodalom ára.Előre félek mert nekem nagyon rossz emlékeim vannak örökösödés és osztozkodás terén. :cry:
A családunkban szinte ölre mentek az örökségért.Fúúúj!
Kép
Szonja visszaír neked:
o ákoiujhgzt ,ljmkjikááokbbhtzuiolkkkkkkkkk .lllloztghfcvbbnn jjk9oiuzzhhb mkkoooiiuuz

KépKép
eszti76

Az tényleg nem lesz egyszerű. Nálunk a Petiéknél elég zűrösek a viszonyok, abból is lesz majd szerintem kalamajka. De remélem nem mostanában, mert anyóst én szeretem. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok,
most jól meglepődtem. Amikor a topik indult 2002-ben még gyakran hozzászóltam (Zsanett néven) de aztán úgy tünt vége, nem irt senki. Most hosszú idő után idekukkantottam, és mit látok, nyüzsögnek a soproniak. Ennek örülök, és ha nem zavarok jönnék én is néha.
Krisztát és Csillát ismerem személyesen is :)
Egyébként 33 éves vagyok és van egy 4 éves kisfiam Ábel.
Most megpróbálok visszaolvasni.
Üdv
Zsanett
ábibaba

Eszti!Hát ez tényleg bonyolult.Akkor addig maradtok amíg ősök élnek.
Kis huncut az utolsó képen!!Aranyos már egyre többet látok benne az Attilából.
Levikém már 7-óra óta alszik elég nyügi szinte egész nap kézben van.Este adtam neki egy kúpot remélem végre leviszi neki.Közben jön két foga fent úgyhogy val.színű ez is közrejátszik most nála.Remélem holnap már jobban lesz.De olyan kis édi egész nap takarékon vannak a kis szemei.Úgy sajnálom,de ezen is túl kell lenni.
Tyű ezt a levest ki fogom próbálni!!

Hajnus!Istinek 3.-án lesz az évnyitó!!Az öcsém már 1-én megy suliba/pénteken/.Értelmesek egy napra berángatni őket.
Ja hát ezek a nagyszülők.Nekik "mindent"szabad cimszó alatt!

Na koccolok alukálni!!

Jó éjt!!!
Vendég

Üdv ábibaba!Mindenkit szívesen látunk a családunkban.
Nekem van egy 15-hós kisfiam Levente/Husi/aki most épp a keddi oltás okozta lázzal küzd.Én 6-éve Nagykanizsán élek "Ide húzott a szerelem",de előtte 79-től 2000-ig Soproni voltam és remélhetőleg újra az is leszek.Röviden ennyi most már tényleg megyek alukálni!!
Mégegyszer üdv!!
Vendég

Erika,nincs még fogacska :? ,ha próbálom megtapogatni érzem,hogy nem síma az ínye,de megnézni nem engedi.

Eszti,holnap kipróbálom a levest! :D Tényleg szar dolog ez az osztozkodás.Még szerencse,hogy én nem öröklök senkitől semmit. :lol:
Én is imádtam a könyvbekötést,de most a könyvekre öntapadós átlátszó bekötö van,a füzetekre meg bebújtatós,előre benne a papír.Én magamnak csináltam régen bekötőt,mindenféle színes képekből.

Gabó,itt is van ahol elkezdődik pénteken a suli,szerintem semmi értelme.Jó éjszakát,majd reggel írj hogy van a kis Husi.

Szia Ábibaba(Zsanett)!Most 2 Zsanettünk lett!Üdv itt nálunk.Emlékszem,hogy olvastalak,mikor idekeveredtem.

Hallottátok,hogy a Mars még nem volt soha ilyen közel a Földhöz,mint most?Kaptam egy e-mailt Isti osztályfőnökétől.Legközelebb 27-én lesz,akkorának fog látszódni,mint a telihold.A Holdon kívül ez lesz a legfényesebb égitest az égbolton.
Na húzok én is alukálni.Jó éjt mindenkinek! Kép

Kép

Kép
hajnus

Szia Ábibaba!Zsanett vagyok én is és van egy 3éves kislányom akit Virágnak hívnak.Sopronba a Táncsics utcába lakunk.Emlékszem én is rád amikor olvasgattam a babanetet.Te sopronba laksz?
kola2

Eszti!Szonja milyen kis huncut!
kola2

Fülbevalós tündér Dorka nagyon szééééééééééééép!!!!

Levinek javulást!

Hajnus, nekünk is 1-én kezdődik a suli, mint a Gabó öccsének! Mekkora hülyeség!! :roll: :evil:
Kiskamaszkor ismerős!!! Vidám velük az élet! :roll: 8) :P
Sajnálom h nem voltál a talin, azért nem is vittem az Áront, mert az Isti sem jött, nem lett volna pajtija...

RIk,
Én szerintem ismerlek. Ha minden igaz, a terhesgondozóból. 96-ban szültél?

Nekem egyébként a Berkesről van hasonló rossz sztorim mint neked a Szilveszterről, csak nem akaram leírni, mivel a VIol hozzá járt + bárki orvos tévedhet, ők is emberek.
Én eddig mindegyik dokiról hallottam rosszat is...
Vendég

apával fürödtem!

Kép
Vendég

nevetek! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

De édes ez az Iván baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444
kola2

Jó reggelt!

Vero,imádom a fiadat! :lol: :lol: :lol: Remélem összehozunk egy talit hamarosan a nagyfiúkkal is. :wink:

Nekem is ugyanez a véleményem,minden orvosról lehet hallani rosszat is.De szerintem ami itt a soproni nőgyógyászaton van,az egy bolondokháza.A dokik mással se foglalkoznak,csak egymással rivalizálnak.(így kell írni?)

Zsani,lehet nem láttad,hogy kérdeztem:mi van akkor,mikor mehet oviba a Virág?

Délelőtt egyedül vagyok a gyerekekkel,a Feri elment tegnap este dolgozni és megint csak 2kor jön haza.

Kép

Kép
hajnus

Iván baba: aranyosak vagytok!!

Hajnus: (nőgyógyászok) meg ráadásul szidják egymást. Szerintem egy kicsit mi is hibásak vagyunk a doki elrontásban, vannak akik nekiállnak isteníteni őket. A védőnő szerint van aki 100 ezer Ft-ot is ad a szülésért! :shock: :shock: :shock: Csoda h elqurvulnak????

Valami talit szervezünk nekik, ok.
Van ötleted?

Eszti,
Mikor vagytok otthon ma? Lehet, h akkor odaugrunk ha jó még.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?