Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

Az a kis farmer rózaszín szoknyácska! Mindjárt megzabálom!!!!!!!!!!
Én is ilyen babát szeretnék!!!!!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Köszi szépen lányok, nagyon aranyosak vagytok :oops: Nagyon büszke anyuka vagyok, és oltári elfogult is, de ezt nagyvonalúna megbocsátom magamnak :)

Zsúka!

Nem tudom, hogy a Péterffyben csinálnak-e inszemet... A Kaáliban kaptunk számlát, mert elszámoltattuk az egészségpénztárral, máshol nem tudom, hogy hogy megy. De mikor a konzin voltunk, ott elolvastattak velünk egy papírt, hogy tájékoztatnak, hogy az orvos nem fogadhat el semmiféle hálapénzt, vagy egyéb juttatást, ha mégis megtenné, akkor szóljunk... Még egy doboz csokiért is veszekedni kell, hogy fogadják már el. Meg nem is adnak lehetőséget arra, hogy adj valamit, mert pl. a doki ahogy végzett a vizsgálattal, már megy is ki, tehát nem hagy még alkalmat se. Meg a nővérek se, ha beadták a szurit már tűznek is ki. Egyébként nekem jobb érzés volt, hogy előre pontosan tudtam, hogy mennyit kell majd fizetnem, és nem azon kellett törni a fejem, hogy vajon eleget adtam-e. Hiszen az orvosnak úgyis adsz valamennyit-főleg, ha sikeres volt az inszem-, így meg legalább tudod, hogy mennyit.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Akik elküldés után eszembe jutottak :lol: ... továbbra sem tökéletes a lista, de jövök még! :wink: :lol:

Jucmuc!
Szupi a medenceeee! :D
Ekkora kertünk soha nem lesz. (ha lesz egyáltalán :roll: )
Csatlakozom Zsúkához a mit hova ültetnékben...
Igen, most már mi is kezdünk!!! :D Aniko tapossa az utat! :wink:
Nálatok köv lépés? Az eredmények javultak, azt olvasom, de hogyan tovább... (biztos írtad, de nem emlékszem... :oops: )

Szisz!
Gyógyulj meg!
Vírusírtó: AVG , meg van valami kémprogikeresőnk is...+ folyamatos frissítés. De mégsem elég... :( Niki mondta a tutit ezzel kapcsolatban.
Kutyuk?
A taliról sem nyilatkoztál..., pedig most nincs pardon :lol: (én beszélek, lehet nem is leszek ott :wink: )

Norwell!
Kende továbbra is :D !
Olyan jó látni. :)

Évi!
Érthető az elfogultságod, ami mellesleg nem is az... :D :wink:

Aithleen!
Én még nem is üdvözöltelek. :oops:
Problémamentes babavárást! Nagyon gratulálok! :D

Angie!
Házassági évfordulós story jóóó! Biztos emlékezni fogtok rá! :lol:
Férjednek Cink! Cink! Cink! Cink! (tudod én vagyok a cinkmániás :lol: ) A legmagasabb arányban tartalmazza az "aranymozsaras" Bio-Cink! 15 mg/tabi, persze, ha találsz magasabb tartalmút szívesen meghallgatom a típusnevét. :lol:
Mátrának kültem SMS-t, este hívom. Hátha...

Panka!
Én nem ismerem a Linuxot. :oops: Apa bólintott, gondolom Ő tudja. Mi is ez?
Hajacskád jobban :?:
És a gyerkőc? :)

Puszó Mindenkinek!
Brill
brill

Sziasztok!

Nem tudom ki írta, talán Juca, hogy hogyan kell abbahagyni az Utrót.Most fogom kiváltani a 3. dobozzal, és kedden leszek 11 hetes.A doki nem nyilatkozott, azt mondta, hogy a klinikán beszéljem meg, aki felírta, de az nem volt az orvosom, csak éppen ő volt ügyeletben.De majd azért a szerdai uh-kor rákérdezek.Úgy emlékszem, fokozatosan kell abbahagyni, de mégis hogyan?

Anikó!
De jóóóóóóóóó!Akkor holnap újabb zebra kerül a táblába?
Így talán nagycsaládosok leszetek egyből? :D

Brill!
hajam jobban, gyerkőc is, amúlthéten 3 cm-es volt!Jöv.7en megyek 12 hetes uh-ra.Talán a férjem is bejöhet!
A Linux olyan minta Windows, csak magyar, és régebbi találmány, de fejlettebb, nem fagyogat a gép, nem kell vírusírtó, mert más módon működik, mint a win.És ingyenesen telepíthető, nem illegális!
A felülete nagyjából olyan mint a w.-nak, betűstílusban van különbség, meg a grafikában.Szóval linux alatt fut agép, és Ubuntu a program rajta, úgy mint a win.2000, xp, stb.Azt hiszem ilyen programot is lehet ingyen rendelni anetről, de ezt csak a férjem tudja pontosabban.Ha érdekel, írj, kifaggatom. :lol:

Aithleen!
Én is gratulálok a zebrához!Dokihoz mikor mész?Várjuk a fejleményeket!És gratula az esküvőtökhöz is!

Évi!
Joggal vagy büszke, ha nekünk is ilyen szép babánk lesz, majd én is áradozni fogok :lol: :oops:
Ez az anyák dolga, nem? :wink:

Zsúka!
drukkolok nagyon!!!

Angie!
Mátráról mi hír van?Gondolom nincs kedve írogatni most.A kórházból már biztosan kijött.Sokat gondolok rá.
Nagyon szép lesz a házatok!Nekünk mikor lesz ilyen?....
Akkor jót túráztatok tegnap :D
Mi nagyon szerttük a Don Robertot, ami egy pizzeria, az Árpád-híd pesti hídfőjénél a Honvéd Kh. mellett.Tudom ajánlani, márciusban még megvolt :lol: Nagyon fincsi a kaj, igazi fatüzelésű kemencében süzik a pizzákat!Hatlmas az adag is, mi ált.-ban 1-et eszünk 2-en, és lehet felesben is kérni, ha különbözöt akartok enni!Árak közepesek.Jujj, most nagyon megenném!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Anikó!
Mindenem csuriban érted!!!!!
Szorítok! :D

Annácska!
Engem érdekel, hogy a málnalevél teát hogy kell inni!

Aithlen!
Üdv köztünk! :lol:

Bellanita!
Akkor úgy látszik figyelmetlenül olvastam.Tul.képp. a Meglepetésben olvastam egy cikket és utána rákerestem a neten!Úgy megörültem neki, sok pozitívumot írtak róla!Bíztató dolgokat!Ezért gondoltam, hogy olvassátok el!

Angie!
Boldog házassági évfordulót!
A kérdéseidre mind kapsz választ a honlapról, amit írtam!Olvasd el! :wink:

Évi!
Dóribaba tényleg gyönyörű! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Panka!

Már 3 cm! De szuper! :D
Utróbol mennyir raksz? Én is úgy tudom, hogy fokozatosa kell csökkenteni... És kaptál is Utrot a gyógyszertárban? Akkor már nem hiánycikk? Annyira örülnék, ha így lenne...
Köszi az információt a Linuxról. :D
Nekünk Windows XP Prof. van. Talán azon kevesek egyikke, akiknek "hivatalos" :roll: Apa reszortja a gépkarbantartás és telepítgetés stb, ezért sem szólok bele, mit használunk. :lol:
Ha már nagyon szétvanesve a W, akkor "gyalul" és telepít újra...
Többek között ezért sem értem, hogy miért nem ismeri fel a régi mentéseket a gép??? Most hitelesítettük újra az XP is, mert meghatározzák, hogy hány alkalommal telepíthető...
Mellesleg megbolondulnék, ha ilyenekkel kellene foglalkoznom! :lol: Én csak használom :lol: .

Pupyval most váltottam SMS-t.
Jól vannak :D , kis vita volt anyukájáékkal... :( Reméljük rendeződik!
Szombaton 7-kor kell gondolni Rájuk! :D (ha jól értem)
Puszil mindenkit!

Én is... :lol: (most aztán bepótolok mindent 8) )
Brill
brill

Brill!
Igen itt kapni utrót.Eddig :?
Nálunk csak 1x száll el a gép, úgy istenigazából, akkor cserélte le a férjem l-ra.Ezt nem kell telepítgeni, és nem fagy le.Ui. nem tud.De azért minden hónapban lementi a dolgokat DVD-re, biztos ami biztos, ha esetleg maga notebook halna meg.
Már nagyobb, mint 3 cm, az még a múlt hétfőn volt :wink:
Ti. növesztem :lol: .A hajammal egyetemben, és egyenes arányban :lol:
Én is csak használom a gépet, de néha beavat ezekbe a misztikus dolgokba, onnan tudom :roll:

Pupyra én is gondolok, én ilyenkor már tűkön ültem!Este 7-kor lesz az esküvő??!

Kép
pankaa

Pankaa!
Hú de nő ez a gyerkőc :)
A hajad hullásáról láttam a képeket. Kérdésem, hogy hosszú vagy rövid a hajad? Mert az én hajam válltól egy kicsit alább ér, de nekem legalább 3x több hull ki, mint neked. Amikor el kezdett hullni, teljesen bepánikoltam. Vagyont érő készítményeket vettem rá, Amerikából ráadásul, és semmit nem használtak. Aztán évekkel később, miután már semmit nem használtam, rájöttem, hogy nem sokkal lett vékonyabb a copfom, és lett egy csomó apró hajam. A doki is azt mondta, hogy nem beteg a hajam, csak gyorsan cserélődik. Ezért sosem lesz derékig érő hajam, mert mire akkorára nőne, kihullik, de nő helyette másik. Ezért már nem is foglalkozom vele, csak kiveszem hajmosás után a kádból a maroknyi hajat, és bedobom a kukába. Valaki azt mondta, hogy hajmosásnál 150 szál normális. Egyszer nekiláttam megszámolni, de 200 szálnál feladtam, pedig még bőven lett volna mit számolni.
Mátra tegnap még korházban volt. Ha majd lesz hivatalos infom, akkor írok róla, de lehet, hogy előbb ő fog bejelentkezni. Majd mondom, hogy érdeklődtél felőle.

Brill!
Ezt a cinket jól megjegyeztem. Bio patikában lehet kapni? A Maca Vebe helyett a férjem ginsenget szed. Gondolom az is jó. Nem?
Igen, te a cink mániás, Juca a progis. Én meg lassan inszem mániássá válok, mert folyton csak azon jár az eszem, és valamiért úgy is érzem, hogy inszemes babánk lesz. De ebben a dologban szívesen tévednék :D

Csibe!
Tök jó, hogy néha benézel. Mostanában elég gyakran. Pociban minden rendben? Izgulsz már egy kicsikét, hogy te is lassan finiselsz?
Én úúúgggyy félek minden gyogyitól, szertől. Sosem volt rá szükségem eddigi életemben, és ezért vagyok tartózkodó minden ilyen dologtól. Antibiotikus sem gyakran járt bennem. Azért sem értettem, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy júniusban megfázás, júliusban pedig hólyaghurut kapott el. Mindkettőre antibiotikumot szedtem. Ki érti ezt?

Rolly!
Mikor tudsz jönni??? Ezek a fránya computer masinák!!!

Zsúka!
Ezerrel drukkolok azért az 5%-ért!!!

Én lassan lelépek!
MINDENKINEK gyönyörű szép estét és jó éjszakát
Kép
Vendég

Angie!
Köszi az infot Mátráról!
nyakamba érő, göndör hajam van, eddig nagyon sok volt, de érezhetően vékonyabb a copfom, ha összefogom a hajam.De az utóbbi 2 alkalommal csak a negyede hullott ki.Most a Vichy samponnal mososm, talán attól "ijjedt" meg :lol:
Köszi, neked is további szép napot!És kellemes éjszakát! :wink: Pontosabban eredményekben gazdagot! :wink:

Anikó!
Még nem kérdeztem, hogy a kisfiad hogy áll a dolgokhoz?Tud mindenről?Mit szól hozzá, hogy napokon belül testvére(i) lesznek?
Biztosan ő is izgatott, bár nem tudom hogyan látják ők a dolgokat, attól függ mennyit, és hogyan mondtatok neki.

Kép
pankaa

Sziasztok :)
Niki :)
Nem semmi a pasi. Én lehet, hogy nem lettem volna ilyen nyugodt.

Anikó :)
Gratula a 8 kis embrióhoz :)
Holnap nagyon fogok rád gondolni 1-kor :)

Monyoka, Anitta :)
Nagyon sajnálom :(

Csibe :)
Igen-igen most már lassan aktuális lesz neked.
A betöltött 36. hét után lehet elkezdeni inni a málnalevélteát! Előbb nem szabad, mert a méhszáj idő előtt kinyílhat. Egy pohár forró vízzel(kb. 2- 2,5dl) le kell önteni két kiskanál teafüvet és 10 percig állni hagyni, majd simán vagy mézzel ízesítve meginni.
36-38. hét között napi 2 pohár. Többet nem szabad! A 38 héttől akár egy liter is megiható. Még szülés közben is ittam, de főként azért, mert szomjas voltam és az ott volt kéznél :lol: Mindenesetre nekem sikerült részint a teának köszönhetően mindenféle sérülés nélkül megúsznom a szülést :D
Nem mindenhol lehet kapni, remélem tudsz venni. Ha nem szívesen leküldöm postán :)

Panka :)
Gratula a kis 3 centis manócskához :)
Olyan klassz, hogy már itt tartasz :) Hogy repül az idő :D

Most sajna mennem kell, mert fürdetnem kell a gyerkőcöket :)
Éjjel jövök :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok! (ismét :lol: )

Mátra híradó!!!
Beszéltem Vele. (bocs Aniko, Te is pont akkor hívtad :lol: )
Valóban kórházban van még, de emelkedik a HCG szintje ismét!!! :D :D :D 400 felett van már! :D Mnyhártya is vastagszik! :)
Elmélet a következő: iker terhesség lehetett, csak különböző időpontban fogantak... Az idősebb nem maradt Vele, de a fiatalabb (kb 5 hetes) úgy tűnik ragaszkodik!!! :D :D :D Maradjon is így!!!
Úgyhogy Mátrának is mehetnek a megadrukkok! :wink:
Szombaton kijöhet a kórházból, mert megy tanítani, amit nagyon vár már... Vasárnap este ismét kórház...
Úúúúgy örülök!!! Hány zebránk is lesz??? :wink:

Csibe!
Téged is kifelejtettelek... :oops:
A talit elnézzük, hisz mindegyiken jelen voltatok! :wink:
Zabszemeffekt indul lassan, vagy igazi "tökös" csajként várod az időpontot? :lol: :wink:

Angie!
Szimpla patika... Arra figyelj csak, hogy a Bio Cink+C-s nem jó (sztem), mert kevesebb a cinktartalma...
MacaVibe kontra ginsengről fogszim sincs... Nálam ilyenkor a "kutyakakis" dolog villan be... :lol: Tapasztalatom nincs róla, mert mi azt nem szedtük... (a Kaáliban is a Macát mondták), de biztos nem árt!!! :wink:

Panka!
Pupyék esküvője szombat 7 óra. :D ( hacsak az SMS-ben nem felejtette el a 7-es elé beütni az 1-t... :lol: )

Még igyekszem jönni :lol:
Puszó Mindenkinek!
Brill
brill

Aniko!
Most olvasom csak, hogy NYOLC!!! Nagyon-nagyon szoritok holnap erted! :D
Köszönöm, hogy beirtad a tablaba a H.S.G.-t, egyelöre ez a következö lepes.
En is sajnalom, hogy nem talalkozunk!

Angie!

Köszönöm a medence dicseretet! :D Mi otthon vettük a medencet, Szfvaron. Ha gondolod megirom az üzlet cimet. :)
Igen, olasz a ferjem, otthon ismertem meg egy tolmacsolas alkalmaval...aztan ez lett a vege :lol:

Biztos lesz igy is javulas, de szerintem egy kis cink ra tudna segiteni. Probaljatok meg olyan termèket keresni amiben többnyire minden benne van, hogy ne kelljen 8-10 bogyeszt bevennie :D
Kepzelheted mikor en itt elmentem a herbariaba a nönek magyarazni (olaszul) mire van szüksegem :lol:

Zsuka!

Huuu hat biztos gyönyörü lenne a kertem ha te rendezgetned :D
Igen, a vitaminok nagyon sokat tudnak segiteni! Erdemes megprobalni!

Brill! :D

Nagyon örülök, hogy mar ti is itt tartotok! Nalunk a következö lepes a H.S.G. oktoberben valamikor. Aztan a ferjemnek valami swim-up vizsgalat, (fiu) gyorsito bogyesz, aztan ha igy se semmi akkor jöhet az inszem..Mar alig varom!

Puszi mindenkinek!

Judit
jucmuc

Mátra!
Hát ez nem semmi ami veled történik!Nem akarsz regényt írni? :wink:
Kíváncsian várom a fejleményeket!Imáink meghallgatásra találtak? :roll:
Gondolom az orvososknak is föladtad a leckét :wink: Biztos nem mindennap találkoznak iylen esettel.
Továbbra is imádkozom!
Puszi.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Először is ami Mátrával történik az hihetetlen, de nagyon drukkolok neki.

Ma délelőtt jártunk a Kaáliban, de az egész nap rohanás volt, úgyhogy azért nem írtam idáig.
A helyzet az, hogy a huginak nem állt be teljesen a ciklusa, de semmi komoly, de csak októberben, amikor megjön neki akkor kell telefonálni és kezdődhet a dolog.
A páromnál és nálam minden rendben (a párom vizsgálata már meg volt).
Októberig viszon nem ülünk tétlenül, mert ahogy írtátok egy csomó vizsgálat lesz (kromoszóma, HIV, hepetitis, vércsoport, lues, rákszűrés, clamydia). Ezeket nem ott csinálják.
Abban viszont tudnátok segíteni Kaálisok, hogy a gyógyszerek, a IVT, transzfer, punkció, fagyasztás kb. mennyibe fog kerülni?

Anikó:
Holnap nagyon drukkolok neked, vigyázz magadra az elkövetkezendő két hétben és persze utána is.

Brill:
Te pontosan hol is tartasz?

Ki volt ma a Kaáliban és hány óra körül?

Puszi mindenkinek
Heni
szalai heni

A találkozó is nagyon várom. Azt mikor lehet tudni, hogy hányadikán lesz pontosan?
szalai heni

Anikó, Brill:

Ennyi idő után meg sem kérdeztem, nálatok mi a gond és miért van szükség erre az egészre?
szalai heni

Lányok!
A Moni elküldte emailbe ezeket a képeket felteszem nektek mert nagyon édesek!
De csak ugyan olyan kicsibe tudom felrakni mint ahogy átjött mert nagyon homályos lesz a nagyitástol!

Én és a férjem: Kép

Megint!: Kép

Szintén!: Kép

Csajaink!:
Kép

Kölyök!: Kép

A fiam én és egy barátja!: Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!
Most visszaolvasok és mindenkinek megprobálok irni! Kép

Kacsa! :D
A petesejtet altatásban szivják le hüvelyen keresztül!
Hányinger ellen tudnám javasolni a magne B6-ot persze csak ha már nem szeded!Az nagyon jo a hányinger ellen!Nekem jol bevállt!

Annácska! :D
Nem mondtam el a kisfiamnak semmit ebből az egészből!
Köszönöm a szoritást! :D

Angie!
A TG Fridays-t mi is nagyon szeretjük sokat járunk oda hétvégente!
Akkor dupla szoritás megy most! :wink:

Zsuka!
Nagyon drukkolok a tesztehez! Kép

Monyo!
Nagyon sajnálom! Kép
Dobjál képet a csempéről!Mi is lássuk milyen szép lesz az otthonotok!

Anita!
Sajnálom hogy ,megjött! Kép Én is használtam a Gynevacot mult évben megkaptam kuraszerüen az összeset!
Ártani nem ártott de nem lettem terhes sajnos! :(

CsHeni! :D
Én ezt a fajta ovulácios tesztet nem ismerem!Nem is hallottam rola!

Jucmuc!
Nagyon klassz a medencétek! Kép
Hatalmas!

Évi!
A képektől kész vagyok! :D :D
A nőies cucc nagyon komoly és persze a mesztelenke zabálnivalo!!
Gyönyörűséges!!!! :D

Szissz!
Köszönöm a drukkokat!
Hogy vannak a kutyusaid?
Jobbulást neked! Kép

Csibe!
Köszönöm!Ari vagy! :D

Brill!
Örülök,hogy ujra jo a gépetek! Kép
Nem baj hogy tudositottál Mátrárol!Főleg hogy ilyen jo hireket hoztál!

Panka! :D
Én a kisfiamnak nem mondok semmit erről az egészről!
Ő még nem tudná felfogni ha mégsem sikerülne akkor miért mondtam!Vagy miért igértem meg ha mégsem lesz kistestvére!Szoval náluk még nehéz ezt kezelni és nem akarom összezavarni!Legalább a 10-ik hétig nem szolnék az biztos!Nem szeretnék neki fájdalmat okozni!

Sz Heni! :D
Nálam ismeretlen eredetű a meddőség!Sajnos nem tudni hogy mi az ok csak találgatnak!
Akkor a vizsgálatokra kell most összpontositani!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok :)
Brill :)
Köszi jó híreket Mátráról :) Drukkolok neki nagyon :)
Már én nagyon várom a talit, mert utoljára akkor voltam, mikor még Peti a pocimban volt :D
Ja Pupynak este 7-től kell szorítani, meg fél 8-tól :D Már nagyon várja :)

SzHeni :)
Sajnálom, hogy csak októberben kezdődnek a dolgok, de hidd el ugyan ez most nem így tűnik, de hamar el jön az is :)
Ha egy kicsit visszaolvasol, pont ma írták a csajok, hogy mennyibe kerülnek a dolgok.
Ebben tanácstalan vagyok :(

Móni :)
Nagyon édesek vagytok :)
Hány éves a fiad?

Anikó :)
Csak azért kérdeztem, mert annó engem nagyon megviselt, hogy Annamari minden este sírva ment aludni, hogy neki sosem lesz testvére.
Mi nem szóltunk a kistesóról akkor sem mikor már tudtuk, hogy dobog a szíve. Meg akartuk várni a 12.hete, hogy minden oké legyen. Ezt nagyon jól tettük, mert ugye volt is gond és ha a genetika kimutatott volna valami rendellenességet, akkor... :cry:
Na de erről ne is beszéljünk :) Mi is úgy gondoltuk, hogy még kicsi ahhoz, hogy felfogja mi történik :)
Bocsi, de ez most valahogy kikivánkozott belőlem :)
Gondolom Marci is várja már a tesót :D Lesz is neki, érzem :)

Zsuka :)
Drukkolok a teszthez :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de már egyideje olvasgatlak titeket. Mi is babaproject elött állunk, már két és fél éve.Remélem nekünk is hamarosan összejön.

Anikó!

Nagyon drukkolok neked!

Mátra!

Én is szorítok neked ezerrel.

Hangyi
hangyolca77

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Ebből még lehet valami! Sőt lesz is! Mára hajrá, aztán pihi!

Monyoka!
Szerintem ez csak jó jel lehet, ha rövidülnek a ciklusaid. Azok a megaciklusok nem hiszem hogy jók lehettek.

Jucmuc!
A négy hónappal valóban semmi gond nem volt. De előtte az az egy év, na azt nem kívánom senkinek, amikor már tizenkettedszerre hallja az ember, hogy hát ez még mindig nem jó eredmény, akkor már a sírás kerülgetett, még jó, hogy a párom velem volt.
Mindig irigykedek ekkora kertetek van, meg most a medencére is, de aztán rájövök, hogy nekünk elég lesz a mi kis kertünk is, mert azt valakinek művelni is kell és még a fűnyírás is sok, két panelban nevelkedett embernek.

Évi!
Nekem is Pesztonkám van, de beriasztottak, hogy nem jó, de örülök, hogy neked bevállt, akkor csak nem lehet olyan rossz, bár nem célom a tejcsárda nyitása, de ha kell, akkor ne legyen rossz.
Ez a Pipi zabálni való!!! ÉDESSSS!

Zsúka!
MI ÚJSÁG????

Brill!
A Windowst a programozók sem szeretik, megbolondulunk tőle :) Én is a hajamat tépem tőle sokszor.
Jó téged ilyen sokszor erre látni :) Kár hogy lemaradtam rólad.
Mai szurihoz egy nagy adag drukk neked is megy.

Annácska!
Sajnos már a munkahelyen is sok érdekes emberrel találkozom, így már semmin nem csodálkozom. Ja és ugye attól nekem nem lesz jobb, ha ilyen hülyéken felhúzom magam, ő meg attól kevésbé lesz hüle.

Mátra!
Én sosem írtam le ezt a pöttyöt neked ott a pocakodban, remélem te sem! Nem semmi ez a z ikres elmélet. Nagyon nagyon drukkolok nektek! Persze most egy kicsit megoszlik, mert Anikó is kap belőle :)

SzHeni!
Ami késik nem múlik, hajrá október, az már majdnem itt van, juj akkor viszont nekem is és az már a finish!

Hangyi!
Üdv itt köztünk.

Én ma is betanítok, úgyhogy szerintem mára ennyi voltam, mindenkinek jó hétvégét!

kancellárka

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Csak egy gyors beugrás, mielőtt kezdődne a pénteki őrület. Tesztet itt hagytam a fiókomban, így este szidtam magamat. Kiszámoltam az elmúlt 7 hónapot ciklusnap ügyileg. Eredmény: 2 , 27 napos, 3, 29 napos, 1, 30 napos és 1, 32 napos.
Még nem jött meg, de fájdogál a hasam és ha az adataimat elnézem hétvégét még mindig kibírhatom és utána hétfőn meg is jöhetne. Reggeli hőm hüvelyben 37, de ez csak egyszeri mert nem hőmérőzök és nem tudom, hogy ez jó-e. Ha jók az információim akkor meenstruáció napján esik csak le.
Igyekszem visszaolvasni és írni mindenkinek.
Majd még jövök. :D

Zsúka
zsúka

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Annácska!
Pontosan ezért nem szeretném neki elmondani!Nagyon nagyon szeretné már hogy legyen testvére sőt ő is minden nap kérdezi!De ennyi sikertelenséggel a hátammögött nem hitegethetem a kisfiam!Nincs negativ gondolatom egyáltalán most az egész lombikkal kapcsolatban csak nekem ő a legfontosabb és a kis lelke!Figyelnem kell rá nagyon!

Hangyi!
Köszönöm!
Üdvözöllek közöttünk! Kép

Niki!
Köszönöm,hogy drukkolsz!
Jo hétvégét neked is!

Zsuka!
Csak halkan irom :lol: a 37 az igéretesnek tűnik de: Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Mátra! :D
Te aztán tényleg a meglepetések embere vagy!!! :lol: Nagyon fogok drukkolni, hogy a picivel és Veled is minden rendben menjen!!! :D

Puszi
Zsu
valér

Sziasztok lányok!

Anikó!
Ma van a nagy nap. Még tegnap olvastam, hogy 8 lett belőle. A többit lefagyasztják?
Jaj nagyon izgulok :)

Zsúka!
na csigázz már. Nem csinálod meg a tesztet ott????

Kép
narco

Sziasztok lányok!

Aithleen: üdövzöllek én is és hatalmas gratuláció a két csíkhoz!

Angie: nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek! Nekünk pontosan 1 hónap múlva lesz a 2. házassági évfordulónk, m, már most töröm a fejemet, hogy mivel lepjem meg a férjemet:)
A TGI Friday's a kedvenc helyünk, szinte minden hétvégén ott vagyunk:)

Zsúka: kíváncsian várom a teszt eredményét:)

Anikó: gratulálok a 8-as hoz!!

Hangyi: üdvözöllek!!!!

Mátra: hihetetlen a Te történeted, nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen és innentől kezdve, ne kelljen izgulnod a terhesség miatt!

Puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na és akkor a visszaolvasás :)

Mátra!
Most látom csak!
Nagyon szuper. Tud még a Jóisten velünk tréfálkozni, és csodát művelni. Nagyon vigyázz magadra.
:)

Monyoka!
Szóval akkor beindul a nagy felújítás. Szerintem a szülőkkel nincs baj, ha segítik a gyereküket. Hidd el, jobb, mintha levesznek pénzzel....
Jó nagy munka lesz, remélem ez egy kicsit helyre is rak majd :)

Angie!
Már nem tudom, hogy ki felrakta a gynevacról a honlapot, ott leírja, hogy nem erről van szó, hanem oki kezelést alkalmaz. Beadják a szurit, és védekezés megindul azok elllen a bacik ellen, amik akkor bukkannak fel, amikor a normál hüvely flóra valami miatt elhal. Nem tudom, hogy milyen a hatásossága, vagy helyes-e a feltételezés, mert ilyenről mi nem tanultunk (jellemző).
Syry helyében nekem tetszene a vonalzód :lol:

Niki!
A horror eseményekhez sajna hozzá kell szokni. Különösebben senkit nem érdekel, ha kisbabás vagy, csak saját magát nézi. Nem hiszi el, hogy fája lábad, hátad, derekad.
A múltkor a metrón egy idős néni állt csak fel, hogy átadja nekem a helyet. nagyon ciki volt, mert nagyon közvetlenül mondta, hogy márpedig ő tudja....A fiatalok meg sem mozdultak. Végül is nem fogadtam el, mert 2 megállót mentem csak, de akkor is. :?
Mit mondtak a pesztonkáról? Ha boltos mondta, akkor nem kell feltétlenül hinni neki, vagy igen?

Brill!
Aranyos vagy :)
Találtam diétát, és csinálom is. Igazából számolgatom a szénhidrátokat. Már egész jól megy.

Jucmuc!
Anniy a lényeg, hogy különböző szivacs-kókuszrost kombinációban helyezkednek el a rétegek. vannak komolyabbak, de nekünk olyan kellett, ami nem túl bonyolult, merta kiságyunk egyedi méretű (a bácsi csinálja), így bele kell szabni. A lényeg, hogy szellőzik, nem tapadnak meg benne az atkák, mega bogarak, és kemény, így agareincüket is tartja.
Minket anyukámék mindenféle ágyon altattak hosszabb ideig, így mindannyian gerincproblémásak vagyunk, ők is. Így nekünk a férjemmel ez nagyon fontos.
A medence jó nagy. Akkora a kertetek, hogy egy focicsapat is elférne rajta. Ez amolyan utalás? Befásítjátok majd?

Évi77!
Nekem segítettél, mert most már biztos, hogy ilyet veszek :)
Dóri nagyon csúcs (ezt nem tudom elégszer leírni neked). Minta.
(Mondjuk én is ilyen szép kislány voltam kiskoromban). (Legalábbis nekem ezt mondták :wink: )

Panka!
Akkor szépen növögettek. :)
A hajad tök jó lehet göndörön.

Annácsak!
Málnalevél teával kepcsolatban még ez is érdekelne, hogyha lazítja za izmokat, akkor a méhizomzatba nem piszkál bele? Gondoltam, hogy majd én is elkezdem, de felmerült bennem pár kérdés.

Kép
narco

Nárcisz!

Meg akit még érint a málnalevél tea áldásos hatása. Én a 36. hét végétől ittam, napi egy littyót. Reggel megfőztem, és egész nap rájártam. Jucához hasonlóan én is úgy mentem be a kórházba szülni, hogy 3 centire nyitva voltam, (ez kb. másfél ujjnyi) Persze lehet, hogy ez nincs összefüggésben a teával, de értékes órákat spórolt meg nekem a vajúdásnál. És szintén lehet, hogy nem a teától(mondjuk nálunk mindenki pikk-pakk szült, pedig nem itták) de 3 óra alatt ment a tágulás további szakasza, tehát még 7 centi. Szerintem igyátok nyugodtan, maximum nem használ, de nem is árt alapon :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Jaja úgy szeretnék én is normálisan szülni.
nagy vágyam ez.

Kép
narco

Pankaa! :)

Milyen gyorsan telik az idő! Hihetetlen, hogy mennyit tudnak nőni ezek a babák ilyen rövid idő alatt.

Angie!

Köszi a drukkokat. Természetesen Neked is mennek. Remélem jót hancúroztatok és persze eredményesen. :D

Csibe!

Itt vagy Te is a finisbe. Már alig várom, hogy olyan kis édes magzatmázas gyerkőcöt lássak megint.

Jucmuc!

Biztos vagyok benne, hogy Te is gyönyörűen kialakítod a kerted. Már tűkön ülök én is, hogy lássam a Csodakert magazin legújabb számát, hátha nyertem valamit az én kertecskémmel. :oops:
Vitamin ügyben megvárjuk a férjem keddi eredményét és, hogy erre mit mond a doki.
Veled mi a helyzet? Látom a táblában, hogy a 30. napon vagy már.

Anikó!

Sokat gondolok Rád és szorítok 1-től. Kíváncsi vagyok, hogy hány babád lesz, mert, hogy lesz, az tuti. :D

Annácska! :)

Köszönöm a szorítást. Holnap reggel megpróbálkozok a teszteléssel, ha addig nem jön meg.

Hangyi!

Üdvözöllek és mielőbbi babásodást Neked! :)

Nárcisz!

Itt nem csinálom meg a tesztet, majd holnap reggel, bár még egy napot kellene várnom. Persze lehet, hogy megmarad. Nem hiszem, hogy összejött, csak reménykedek és ez az állapot olyan jó. :) Veled mi a helyzet? Találtál valami jó kis diétát?

Zsúka
zsúka

Zsúka!
A háziorvosomhoz mentem el, ott az asszisztensnő adott füzeteket, amiket diabeteseseknek szoktak adni. Abbanvan ugyen mintaétrend, de a felnőtteknek megengedett a sacharin, aspartám, viszont én ezt nem ehetem nagyobb koncentrációban. Így abból élek, hogy van benne tápanyag táblázat, és kiszámolgatom, hogy miből menniyt ehetek. Úgy főzök, hogy összeadom, hogy miből mennyi van, aztán negyedelem, vagy harmadolom. Kicsit bonyolult, de csak így jó.
Én biztosan nem várnék. De hát ez én vagyok. Érzel valami mást is?

Kép
narco

Nárcisz!

Próbálom ezt ez érzést minél tovább fenntartani. Szerintem nem vagyok terhes. Ami más a többi alkalomhoz képest, hogy hétfőn, kedden volt egy csöpp barnázás és azóta semmi. Amit ma elkezdtem érezni, hogy szúrnak a melleim én meg próbálok vissza szúrni. A hasim viszont fáj.
Hát akkor a kockás füzetet is igénybe veszed a főzéshez :D , de ha ez kell, akkor így kell csinálni.

zsúka
zsúka

Anikó!
1-re mennek a hiper mega drukkok! Várjuk a beszámolót!
Tegnap este úgy kibuktam, hogy nálunk is ma este lesz a "lombik". A doki pozíciójába a férjemet ültetem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem nagyon tudtam jönni, mivel nagyon sok melóm volt az elmúlt másfél hétben.
Mindenki nagyon hiányzott. Olvasni megpróbáltam, de nem biztos, hogy minden sikerült!

A találkozókat passzolnám, mivel elég macerás Pestre feljutnom.

Mátra!
Sokat gondoltam rád, most olvastam a jó híreket rólad. Nagyon örülök!!!! :lol:

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Aki még nem jelezte, plíz!!
Egyébként úgy néz ki, hogy 23-án érünk rá a legtöbben.

Kép

Anitta!
Neked jó 23-a is?
Vendég

Narco!
Pesztonkáról egy anyuka írta, hogy szerinte nem lehet állítani a szívás erősségét és neki túl erős volt. De akitől vettem, az ugyanilyet használt és neki meg bevált.

Képzeljétek kaptunk egy grátisz szagelszívót, most van kettő. Mert a beépíthető sütő meg gázzal együtt vettük, de az elszívó befért a kocsinkba a tűzhely nem, így ez utóbbira házhozszállítást kértünk, tegnap kellett volna kivigyék 4-ig, de megcsúsztak, így nem találtak már senkit a háznál, pedig a párom fél 6-ig ott volt. Így ma reggel vitték ki és a férjem úgy lecseszte, hogy mi volt tegnap, hogy senki nem nézte meg mit hagy ott, csak elhúzott a fuvaros mint a vadlibák és utána nézte a párom, hogy van ott még egy elszívó

Na mára tényleg ennyi voltam, de nem bírtam ki, hogy hazamenetel előtt be ne lessek! :)

kancellárka

Sziasztok!

Aniko!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon... :D
Már biztos kiválasztotta biológus a 3 legszebb embrikét!!! :D Várják, hogy költözhessenek! :wink:
Ügyesen okosan mindent! Progiszurikhoz kitartás! Ja, és egy jó tanács a beadáshoz... nem jegelünk, mert az olajos inekció megdermed és nehezebben oszlik el!!! Inkább masszírozás meleg kézzel... Tudom, a józan paraszti ész rögtön jegelne..., de gondold át :wink:

Zsúka!
Sztem jól hangzik a dolog... :wink:
Drukk továbbra is!!!

SzHeni!
Október mindjár itt van! Lényeg, hogy minden rendben legyen a kezdésnél!!! :)
A lombiknál "csak" a gyógyszerekér kell fizetni. Mindenkinél más összeg, a reagálástól függően... A punkciót, transzfert, UH-kat, HCG vérvételt... a TB finanszírozza.
Lombik azért szükséges nálunk, mert neken PCO-m van (nem vcsak ritkán van peteérésem), Apának lassúak és morfológiai hibásak a kiskatonái (persze javulnak :wink: )
A tali időpontja még nem dőlt el, még sokan nem jeleztek...

Móni!
Nagyon szép pár vagytok! :) Csinik! :D Kár, hogy picik a képek... :cry:
A kutyuk meg :D Rossz dolguk van Nekik is :lol:

Annácska!
Köszi a megerősítést Pupyékkal kapcsolatban! :) Akkor tuti az este 7 óra! :wink:
Tényleg jó régen voltál talin, mert még nem is találkoztunk személyesen...

Hangyi!
Üdv közöttünk! (itt most szokás szerint egy Welcome gif jönne..., de még nem mentettem el őket... 8)
Sok sikert a projecthez! :)

Niki!
Én is megbolondulok néha a W-tól, pedig nem is vagyok programozó! :lol: Talán éppen ezért... :lol: Az én semmilyentudásommal... :wink: (azért tanultam már itt 1-2 dolgot)

Angie!
Mi volt a gond tegnap? Nem szabad kibukni! :roll: Főleg középidőben nem...
Ma mindent bele! A dokis pozíciónál azért szólj a férjednek, hogy a kezén kívül mást is használjon! :lol: :wink: (fuuuj, de disznó vagyok)

Puszó Mindenkinek!
Brill
brill

Anikoooo!

Most...
brill

Niki!
És visszaadjátok?

Kép
narco

Pankaa!
Remélem, a Vichy meghozza a várva várt eredményt. Most én is Vichyvel mosom, de még csak most kezdtem. Az eredményekben gazdag éjszakát mára kérjük szépen, mert tegnap beájultam, mire a férjem hazaért. Na de majd ma! :lol: Kép :lol:

Annácska!
De jó, hogy végre megismerhetlek. Hátha sorstársak leszünk, és a hólyaghurut után én is lebabásodok :) Gondolom, Peti babát is hozod magaddal!

Brill!
Szuper hírhozó vagy. Jaj, én annyira szégyellem magamat, mert tegnap semmihez nem volt energiám, és Mátrát sem hívtam fel, pedig megígértem neki. Nem is értem, hogy mi történt tegnap velem. Azért a közép időben mindig össze szoktam szedni magam egy kis hancurra, de tegnap … Pedig nem is volt sok melóm. Na mindegy! Lényeg, hogy drága Mátránk jól van. Hihetetlen dolgok történnek vele. Már én is gondoltam egy regény megírására. Szerintem best seller lenne. Főleg, amilyen jól tud Mátra fogalmazni.
Még van 10 ginseng ampullája férjem-uramnak, aztán rábeszélem a Macára. Cinket pedig még ma beszerzem. De tegnap a multivitaminját is megvizsgáltam, és azt írja rajta, hogy van benne 15 mg cink, ami a napi bevétel 100%-át fedezi. Az andrológus mondta, hogy ezt a fajta multit szedje, mert ebben magasak azok az összetevők, ami erre a problémára hat. A cinket nem lehet túladagolni? (ez hülye kérdés volt?) A „kutyakakis” dolgon azóta is töröm a fejem, de hiába, nem esik le, hogy mire is írtad. Biztos én vagyok kurta eszű.

Jucmuc!
Tényleg??? Én még nem láttam szögletest. Igen, kérem szépen az üzlet nevég/címét. Köszönöm szépen! Mennyiért vesztegették a tieteket és mik a méretei (hossz, szélesség, mélység)? Vicces lehetett a gyógyi bevásárlás :D Én is jól beszélek angolul, de ezeket tuti, hogy nem tudnám elmondani. Egyedül a ginseng menne :D AHSG-ig már nem lesz semmilyen vizsgálat? Szerintem nálam szeptember végén lesz, mert a szeptemberi mensi után megyünk kivizsgálásokra, októberben pedig már az eredményekkel a kezemben szeretnék meddőségi szakértőhöz menni. Már én is alig várom, hogy lássam, hogy mi van, és ha javasolt a beavatkozás, akkor elkezdhessük. Hajrá-hajrá!

Sz.Heni!
Hajrá október! Addig pedig vizsgálatok! Beutalót a Kaálitól kaptatok? Férjednek kell hepatitisz és AIDS vizsgálat csinálni? Tök jó, hogy tudsz a talira jönni. Hamarosan eldől, hogy mikor lesz, de úgy néz ki, hogy 23-a lesz a befutó.

Móni!
Kép
Mi még nem ismerjük egymást, mert pont nyaraltam, amikor csatlakoztál.
Megy a sok drukk a lombikhoz. Tök jó, hogy találtál magyar dokit.
És a képeket is köszönjük. Kár, hogy nem nagyobbak. Neked van egy ilyen nagy fiad? Hány éves vagy? És magyar a férjed? Mióta vagy odakint? Én is éltem a nyugati parton összesen több mint 3 évet rokonoknál. Elég sokat járok vissza.

Anikó! Cs.Heni!
A TGI Friday’s tényleg nagyon jó. Ettem egy nagy fajita tornyot. A Prágaiban is voltam. Az jobban tetszett. A sétáló utcában van, és az étlapjuk is egy kicsit más.

Hangyi!
Kép
Nincs kedved egy kicsit mesélni magadról? Két és fél év elég hosszú idő. Voltatok kivizsgálásokon?

Zsúka!
Én azért drukkolok még tízezerrel. Hátha mégis! Ma nehogy bent felejtsd a tesztet! Szerintem még most rakd be a tatyódba :D Egyébként nekem a mensi előtt már 2-3 nappal le szokott menni a hőmérsékletem. De már én sem mérem egy ideje. A PÉ-d időpontját nem tudod? Mert abból lehetne már számolgatni.

Nárcisz!
Na majd mindjárt elolvasom tüzetesebben azt a cikket.

Brill!
Írás közben frissítettem, és láttam, hogy írtál. A kibukás nem lelkileg, hanem fizikailag történt (szerencsére). Kifeküdtem az álmosságtól. Szoktam én ilyet elég gyakran. Én max 10:30-ig bírok fent lenni. Tegnap 9:30-ig bírtam. Jól megnevettettél… majd mondom a férjemnek, hogy mit javasoltál :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Juj!!! Most pont rajtad „dolgozik” a doki. Izgi…………………………….
Vendég

Ezt majd elfelejtettem:

Ebba!
Mi van veled? Sikerült Tündivel beszélni? Elkezdtétek a kezeléseket? Gondolok rád, hogy mielőbb meggyógyulj.

Kivi2!
Didoval üzentél, és nagyon megörültem. Sokszor eszembe jutsz, mert tudom, hogy miken mentél keresztül. Olyan jó lenne, ha vissza tudnál közénk jönni. Itt mi sok erőt tudunk egymásnak adni, és biztos, hogy nálad is megvan a megoldás. Egy kicsit több odafigyeléssel a dokik biztos tudnak segíteni, hogy megmaradjon a baba. Legalább teherbe tudsz esni, és az egy pozitív dolog. Én nagyon drukkolok neked. Puszillak!
Vendég

Angie!
Kérésed számomra parancs! :lol: De ma este beleadni apait-anyait!
Ma reggel mis is megpróbálkoztunk vele, remélem a ciszta most nem jön elő!De azóta sem fáj, meg semmi!Úgyhogy most happy vagyok.A férjemről már nem is beszélve:-)
Talán megoldódik ez a kényes probléma.
A tali kb. hány órakkor lesz?Mert mi aznap du. megyunk majd szülinapi buliba.De gy kicsit mindenképp ott leszek,már nagyon várom.És hol lesz?

Most kajáltam, és úgy szédülök, hogy a betűket is alig találom.Biztosan a vérnyomásom ment megint világgá.Gyakran faképnél hagy :( Múltkor a védőnőnél, mikor odahívott vérnyomást mérni, leültem, miután felpattantam a helyemről, és 80/58 volt.Nem lepődött meg, mondta, hogy ilyenkor leesik.Na de ennyir alacsony nem volt még soha.Most sm lehet több, de lusta vagyok felkelni a mérőért.

Anikó!
Drukk-drukk-drukk!

Lehet, hogy szerdán megyünk föl Pestre, és akkor shoppingolok egy kicsit.Az ikeába meg a Kikába már régen voltam.Ott mindig találni vmi jó cuccot.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!

Jelentem tesztet megcsináltam és negatív lett :( , még nem jött meg. Semmi barna vagy ilyesmi. Furi ez az egész.
Majd meglátjuk mikor érkezik a Piroska.
Ha sikerül hétvégén jelentkezem.

Millió puszi Nektek!

Zsúka
zsúka

Nárcisz!

Írtam neked privit. :lol:
Vendég

Pankaa!
A talik délelőtt szoktak lenni. 10 körül találkozunk, úgy hogy bőven el tudtok délután menni a buliba. Még közben haza is tudtok menni.
Gondolom, hogy örülhet a férjed, hogy lehet hancúrozni :)

Zsúka!
Jó hétvégét!
Vendég

Zsuka!

Szerintem ne keseredj el nagyon, mivel a barátnőmnek sem mutatta ki az elsőre a teszt. Nem reggel csinálta, és még nagyon korai volt a terhessége. Ne éld bele magad, de lehet hogy ott van még azért a baba.

Anikó!
Nagyon szorítok!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Zsuka!

Szerintem ne keseredj el nagyon, mivel a barátnőmnek sem mutatta ki az elsőre a teszt. Nem reggel csinálta, és még nagyon korai volt a terhessége. Ne éld bele magad, de lehet hogy ott van még azért a baba.

Anikó!
Nagyon szorítok!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Brill!
Akkor te most 34 lettél? Vagy most töltötted a 33-at? Nem mindegy ám :D :D :D Olyan szörnyű a legidősebbnek lenni itt a csapatban, ezért is fontos, hogy legyen mivel vigasztaljam magam, hogy nem csak velem szalad az idő. Érted, úgy-e?
Vendég

Sziasztok!

Zsúka!
Jó hétvégét! :)
Teszt reggeli pisibőőőől!!! Drukkolok!!! ("csuri")

Eszti!
Remélem Ti is aktívak voltatok! :D

Angie!
:D
34 lettem... 8) (Anikot nem akartam most a javítással terhelni :wink: ) Értem én... :wink: :lol: Nyugi, nem vagy egyedül... :lol:

Puszó
Brill
brill

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?