Backa,
az utiköltségtérítéshez a lombikos dokitól kérj egy igazolást. Ez alapján a házidokid ad egy-két... nyomtatványt, amit mindig le kell pecsételtetned, ha mész uh-ra vagy vizsgálatra. Egy nyomtatványon négy pecsétet kérhetsz, ezt kell utána bevinni/beküldeni a TB-hez. Én autóra kértem, kísérővel, de van, aki busszal utazik. Kb. két héttel később küldik a pénzt
Backa, amikor rájöttek, hogy PCO-d van, már akkor se jött meg rendszeresen? Vagy csak az utóbbi időben? Nekem szinte napra pontosan és elvileg
peteérésem is van, néztük néhányszor uh-n és hőmérőztem is. Szerinted lehet ebből arra következtetni, mióta van meg ez a nyavalyám?! Mert fogalmam sincs
Cinegekris,
nálatok is ICSI volt akkor? Nálunk igen, de sajna nekünk sem sikerült. Majd most
Negyedik stimud vagy volt közben fagyis is?
Zsani,
nálunk a doki azt mondta, a fagyibabák is ugyanolyan eséllyel tapadhatnak meg. Ami viszont ront az esélyeken, az az, hogy a fagyasztást/felolvasztást némelyik embrió nem éli túl. De ha észhez tért, ugyanúgy kapaszkodhat
Andrea,
ne kergülj meg!
Minden rendben lesz, meglátod. Csak türelem, nemsokára tesztelhetsz. Addig is pozitív gondolkodás
Ja, és nehogy azt mondd, hogy túl fiatal vagy. A 20-30 év az ideális kor a teherbeesésre. Azt mondják, azért is jön össze sok párnál ilyen nehezen, mert csak 30 után gondolkodnak el azon, hogy babát szeretnének. Addig végig azon voltak, hogy ne essenek teherbe, a nő esetleg évekig fogigátlót szedett és a szervezete sem működik úgy 35 évesen mint 10 évvel korábban. És a környezetünkben is egyre több szir-szar van, sajnos, ami nem könnyíti meg a dolgunkat... Tehát biztos nem vagy túl fiatal, én örülök, hogy 21 évesen már szültem. Sosem bántam meg
Csak azt sajnálom, hogy az életem úgy alakult, hogy nem vállaltam rögtön második, harmadik babát... De majd most!
"Vénróka"