Sziasztok
Tegnap este vegul keptelen voltam irni,(csak annyi erom maradt hogy az ikresekhez irjak egy szamomra uj ,szinten harom babat varo lanynak) regen voltam ilyen halalosan faradt
Lehet hogy egy nagy marhasag volt a holnapi koncertet is nem lemondani az osszes tobbivel egyutt.A pannonhalmi apatsagban lesz,ami egy csoda hely,csak meg holnap el is kell oda menni.Tegnap a ferjem elutazott Svajcba(ez is persze mindig nehez,most utalok nelkule lenni)ma este jatszik.Szegeny holnap hajnalban utazik haza aztan de.10 korul megyunk autoval Pannonhalmara,ahol O is jatszik.Iszonyu faraszto Neki is.Csak en tudok vezetni,O most osszel fog megtanulni a babak miatt,mert eddig ez valahogy nem volt fontos,de most nagyon.Szoval remelem nem lesz gond nekem a babak miatt a 2 ora vezetes(rengeteget vezettem mindig is,bejartuk fel Europat kocsival,es eddig mindig inkabb kioldott),Szoval utana gyors ebed es 1/2 2 -tol proba a helyszinen
(csak 1/2 ora)este 1/2 9-kor koncert.A ketto kozott tudok pihenni,fekudni ,aludni hotelben legalabb 4 orat)Az en darabom kb.1/4 ora egy csodalatos Mozart mu.Ezert is vallaltam el ezt a koncertet,gondoltam szep lesz ezzel a darabbal bucsut mondani egy idore a szinpadnak.Utana Pannonhalman alszunk es csak masnap du. jovunk haza.
Mindenesetre most jol megijedtem,mert tegnap beneztem az ikresekhez es irt nekem Aanda aki szinten 3-asokkal pocakos,3 hettel van elottem.Neki most is fekudnie kell,es 2 het mulva osszevarjak a mehszajat.
En meg itt ugralok ossze-vissza.Talan nem csinalok nagy bajt???Kozben majdnem minden nap legalabb 3 orat fekszem is.
Az orvosom nagyon elovigyazatos,amikor fekudnom kellett megmondta hogy meg enni se kelljek fel(na jo azert enni felkeltem) es mivel most ilyen jol vagyok es nagyon rendben volt az UH is ,megengedte meg ezt az egyet....Mindenesetre ezutan en is elkezdem a hosszabb pihiket
Bmo,
En is gyulolom az antibiot es soha nem vettem be csak a legeslegvegsobb esetben.Ugyhogy nalatok most ez elerkezett. Mindent jol csinaltal,Zsombi tuti hogy hamarosan meggyogyul es igy talan a kis vedekezorendszere is aktivizalodhatott kicsit.
Neveken mar nagyon gondolkodunk,de meg nem egeszen biztos,mivel a nemuk sem az.Most lesz kulon szobajuk,de ott lesz egy dupla agy is nekunk ill.foleg nekem,mert barmennyire is lelkes a ferjem(teljesen oda van es alig varja Oket)en szeretnem ha O minel tobbet tudna aludni,mert en tudom milyen felelosseg kiallni a podiumra es mennyire jo idegek kellenek hozza,s ez faradtan hosszutavon nem megy.Persze ameddig jol esik Neki ,,ejszakazni" addig biztosan nem fogom banni.
Jovo nyaron szeretnenk beepiteni a tetoterunket,ami szuper lenne mert akkor font lenne a csaladi resz,lent pedig a munkaterulet.
Aandanak ad majd az onkormanyzat 1 eves korukig napi 3-4 orara segitseget.Kivancsi leszek Csomor hogy all a kerdeshez...
Zsuzsofi,
Aranyos vagy hogy felajanlod a segitsegedet,nagyon meghatott,es koszonom,de tudod mi Csomoron lakunk,es a masik hogy szerintem az elejen biztos hogy valaki olyat kell talalnunk,aki talan itt is lakik velunk egy ideig,amitol en egy picit most idegenkedem,de lehet hogy kesobb nem fogok.Es ahogy elnezem azt a 2 helyes fotot a kicsinyeidrol,szerintem otthon is nagy szukseg van Rad
Edit 74,
Koszi az udvozlest,persze hogy megkerdezheted.Annyira termeszetes uton jottek a picik,hogy joforman fel sem tudtuk hirtelen fogni
Sokaig halogattuk a gyerek kerdest(bar gyerek bolondok vagyunk mindketten)Majd 14 ev hazassag utan vegre elhataroztuk magunkat majusban,es juniusban 3 kisbabank volt a pocakomban.
En most 36 eves vagyok es mindenki biztat hogy ez a legjobb kor a babazashoz is.Eddig minden nagyon jol megy(nyakiredo UH is tokeletes lett)Remelem minden szepen alakul tovabbra is.
Pesten a szent Istvanba kell befekudnom dec.elejetol es attol fugg mikor jonnek a babak-ha 35 het elott akkor atvisznek a Klinikara,ha kesobb akkor ugy nez ki hogy maradhatunk az Istvanban.Fantasztikus orvosom van,nagyon jol erzem magam Nala.
Termeszetesen csaszarral kell szulnom,3-asoknal nem kockaztatnak,nagyon veszelyes,joforman lehetetlen hogy mindegyikuk szepen bejusson a szulocsatornaba.De en ezt egyaltalan nem banom,lenyeg hogy minden rendben menjen.
Na most megyek,mert farkas ehes vagyok.. .